Dodaj do ulubionych

Nowy Kwestionariusz Herolda: Piotr Machalica

IP: *.eti.pg.gda.pl 10.05.03, 12:18
Gość z klasą
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Nowy Kwestionariusz Herolda: Piotr Machalica IP: *.ab.hsia.telus.net 10.05.03, 19:52
      Super facet!
    • Gość: zuta Piotr i Edyta IP: *.tvastra.com.pl 11.05.03, 20:40
      Fajnie, ze pan Piotr Machalica potrafi sie przyznac, wyznac publicznie zreszta,
      ze Edyta Olszowka go fascynuje.. Moze bylej zonie sie to nie podoba, ale
      ogolnie lubie szczerosc. Zycze tej parze powodzenia. Pewnie i tak tego nie
      przeczytaja, ale moze fluidy dotra. :-)))
      • Gość: zen Re: Piotr i Edyta IP: *.ld.euro-net.pl 11.05.03, 21:01
        Zastanów się, co piszesz.
        Może Ciebie mąż, na którego sukcesy i Ty będziesz pracować, rzuci Cię dla
        kolejnej "fascynacji"...
        Czy wtedy nadal tak będziesz lubiła szczerość?

• Gość: zuta Re: Piotr i Edyta IP: *.tvastra.com.pl 11.05.03, 22:39
          Tak, podoba mi się szczerość, chociaż czasami bywa bolesna. W sumie chyba daje
          lepsze rezultaty kierowanie się nią niż kłamanie albo oszustwo przez długi
          czas. A co, miałoby być lepiej udać, że się nic nie stało i żyć
          sobie "spokojnie"?
          • Gość: joanka Gosc z klasa?????? IP: 165.200.88.* 14.05.03, 20:14
            Byl nim w przeszlosci. Teraz taki pewny swego i zarozumialy za
            az boli. Co to pieniadze i sukces z ludzmi czynia?!
            • Gość: gaga Re: Gosc z klasa?????? IP: *.pool80181.interbusiness.it 14.05.03, 20:21
              Walnal pare banalow, nic ciekawego, ale jako aktora go lubie.
          • Gość: *** Re: Piotr i Edyta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 10:32
            No coż, na podstawie kilku zdań, jakie ktoś powiedział o sobie wyrokujesz jakim
            jest człowiekiem? Bardzo łatwo cię zmanipulować. Pewnie często się
            rozczarowujesz, co?
            Samo rozstanie z żoną, choćby po dwudziestu latach, jeszcze o niczym nie
            świadczy. Ale sposób, w jaki to sie odbyło - już tak. A pan Piotr Machalica
            prowadzi swoje sprawy osobiste nieuczciwie, wywiera presję na świadków, próbuje
            ukryć żródła dochodów, robi co może żeby zmanipulować dziennikarzy, a za ich
            pośrednictwem opinię publiczną itd. Czyli okazał się typowym dupkiem, który
            przyłapany na zdradzie robi co może, żeby nie ponosić konsekwencji. Od cenionej
            przez ciebie szczerości dzieli go cały kosmos egoizmu.
            A jeśli chodzi o udawanie, ze nic sie nie stało, to dosyc długo próbował, to
            żona mu nie pozwoliła na kontynuacje zabawy.
            I nie pytaj skąd wiem, albo kim jestem. Wiem to wszystko służbowo.
    • Gość: ka2 bufon i tyle IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.03, 16:13
      phi! co on tez takiego powiedzial, jakby to moja babcia
      okreslila jego gadanie a moje sranie...
      • Gość: Kaska Re: bufon i tyle IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 00:54
        Piotr Machalica jest na prawde fajnym facetem , uwazam , ze
        pasuja do siebie z Edyta , Edyta to w ogole najsympatyczniejsza
        polska aktorka wg mnie , zycze im powodzenia !
      • Gość: Kaska Re: bufon i tyle IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 00:55
        Piotr Machalica jest na prawde fajnym facetem , uwazam , ze
        pasuja do siebie z Edyta , Edyta to w ogole najsympatyczniejsza
        polska aktorka wg mnie , zycze im powodzenia !!!!!!
    • Gość: Jola Fascynacja czterdziestoparolatka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 08:08
      seksowną trzydziestką to norma. Trzeba się odmłodzić, przynajmniej duchem. Żona
      znudziła się, brakuje ekscytacji. Śmieszą mnie faceci, rzucający swoje żony po
      dwudziestoletnim wspólnym życiu, nagle odkryli, że nie pasują do siebie.
      • Gość: ami17 Re: Fascynacja czterdziestoparolatka... IP: *.acn.pl 13.11.03, 10:48
        No właśnie, po 20 latach go olśniło, że nie pasują do siebie z żoną.
        Zużyła się gotując, piorąc, wychowując dzieci???? Nie pierwszy to przypadek,
        ale nie usprawiedliwiajcie go.
        • Gość: 40+ Re: Fascynacja czterdziestoparolatka... IP: 193.235.68.* 13.11.03, 10:57
          Zawsze byl dupkiem.
          • Gość: baba Re: Fascynacja czterdziestoparolatka... IP: *.acn.waw.pl 18.11.03, 13:37

Nie lubie, kiedy ktos dorabia filozofie do tego, zeby byc z mloda cipcia, a
            zostawic z lekka przechodzona zone.
            Tak samo robi Englert i jest takim samym dupkiem jak Machalica, ktory zreszta
            podobno kiedys byl gosciem z prawdziwa klasa, tak, jak jego nieodzalowany
            Ojciec.
            Niech jeden z drucim nie udaje, tyko przyzna, ze nie zawsze do myslenia uzywaja
            mozgu ...
    • Gość: ania Re: Nowy Kwestionariusz Herolda: Piotr Machalica IP: *.chello.pl 18.11.03, 13:43
      Gość portalu: aga411 napisał(a):

> Gość z klasą

|I to napisala dziewczyna...
      Gosc do d...

Rzuca zone po dwudziestu latach, bo fascynuje go Olszowka. Ludzie...
      Dobra niech ja rzuca, co tam chce, ale nie musi sie tak z tym obnosic. Zal mi
      jego bylej zony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka