welkakropkabe 26.03.07, 21:23 jaka jestem wsiekła!!!! miał zadzwonic za pare miniut, a tu juz ponad 2...godziny minęły!! w zyciu bym tak nie zrobiła! eh, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Faceci to szuje 26.03.07, 21:24 welkakropkabe napisała: > jaka jestem wsiekła!!!! miał zadzwonic za pare miniut, a tu juz ponad > 2...godziny minęły!! w zyciu bym tak nie zrobiła! eh, miętuska? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Faceci to szuje 26.03.07, 21:26 nutopia napisała: > welkakropkabe napisała: > > > jaka jestem wsiekła!!!! miał zadzwonic za pare miniut, a tu juz ponad > > 2...godziny minęły!! w zyciu bym tak nie zrobiła! eh, > > miętuska? A na co Jej miętusek:D ? Całować się dzisiaj chyba nie będzie;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Faceci to szuje 26.03.07, 21:30 welkakropkabe napisała: > tak poprosze, ze dwa kilo! No przestań! Utyjesz. Będziesz gruba i już żadna szuja na Ciebie nie spojrzy:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: Faceci to szuje 26.03.07, 22:25 Może z jakiegoś powodu nie może zadzwonić, może mu padł telefon lub mu go ukradli itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkie_pomarancze Re: Faceci to szuje 26.03.07, 23:55 hahhahaha:D to się niestety nie zdarza. tylko w naszej wyobrażni:) Odpowiedz Link Zgłoś
notsocrazy Re: Faceci to szuje 28.03.07, 14:36 faceci to wstretne szuje. Ja tez kiedys myslalam ze nie wszyscy ale w każdym facecie siedzi taka mala lub wieksza szujka, ktora predzej czy pozniej z niego wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Faceci to szuje 28.03.07, 14:58 Jasne że tak jest... tak samo jak fakt, że kobietą rządzi macica ;) ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Nie przesadzaj ,nie jest tak źle :) 28.03.07, 15:07 Witam :-)) Po prostu zapomniał numeru do Ciebie, jest ciepło, słońce.......... No ! Zdarza się :) Pozdrawiam :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
basiura23 Re: Nie przesadzaj ,nie jest tak źle :) 28.03.07, 15:13 Jakto nie przesadzaj?? Pewnie, ze ma racje!!! Faceci nie mysla!!Moze dla niej to bardzo wazny telefon i boli ja nie sam fakt, ze nie dzwoni jak to ze cos obiecal i nie potrafi dotrzymac slowa.. co porusza kolejna kwestie: skoro nie potrafi dotrzymac obietnicy to pewnie mu nie zalezy... a skoro mu nie zalezy to po co to wszytsko? Zaczyna bolec... glowka pracuje, zal sie nawarstwia i potem macie!!!! Afere z "byle powodu" - tak to odbieracie!! a dla nas to juz duzo wiecej i duzo powazniejsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Nie przesadzaj ,nie jest tak źle :) 28.03.07, 15:50 Tiaaaa.... był taki odcinek "Przyjaciół" gdzie rzecz dotyczyła pierwszego pocałunku... i były relacje laski i faceta. Bardzo sugestywne porównanie przeżyć :)) ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: Faceci to szuje 28.03.07, 16:12 ale mi to odkrycie ;) przyzwyczajaj sie :) zycie... Odpowiedz Link Zgłoś