kosmatta 13.05.03, 05:46 Dla wszytskich ciekawych mam fajną zabawę. Prosty seks test. Zaczynamy? sextest.smoczy.net/33365 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella test tu juz byl przerabiany 13.05.03, 08:36 i firmom zbierajacym dane serdecznie dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia i jest to dosyc chamska zabawa trzeba przyznac :( IP: *.athens.access.acn.gr 13.05.03, 14:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: test tu juz byl przerabiany IP: *.chello.pl 13.05.03, 14:47 moj kolega kiedys poprosil, zebym zrobila submit na jakims serwisie: wygrywala osoba, ktora zglosila (z nr. ref) najwieksza liczbe znajomych. znajomi musieli sie wpisac i m.in. podac pesel. moj kolega pretendowal do gl.nagrody, wiec dosc duzo jego znajomych dalo sie na to namowic, a watpie, zeby pisali nieprawde. nie mogl zrozumiec, dlaczego sie nie zgodzilam i meczyl mnie caly dn.! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: test tu juz byl przerabiany 13.05.03, 16:10 Wyslalam ten link paru osobom, nie sprawdziwszy wczesniej swojego "wyniku" - tak z rozpedu wyslalam. pozniej sprawdzilam poczte - i myslalam ze to jakis zart z tym, ze moje odpowiezi ida do kogos, zamist do mnie wynik "testu" NAprawde sadzilam, ze to zart, ale pare godzin pozniej mialam na swoim koncie pocztowym kika maili, z ktorych dowiedzialam sie m. in, jak czesto moi koledzy sie onanizuja czy tez, czy kochali sie z wiecej niz jedna osoba rownoczesnie. PRzyznam, ze bwardzo mi wstyd przed tymi osobami, ze wpuscilam je w taki kanal. Ostatecznie jakie mam prawo takim podstepem dowiadywac sie o nich ich intymnych spraw. JEst to po prsotu bardzo niesmaczny zart. Ktos, kto swiadomie rozpowszechnia ten link jest swinia. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmatta Re: poczucie humoru... 13.05.03, 18:43 jak widzę nie wszyscy się nim cieszą... ale cóż, sadząc po odzewie na test i późniejsze maile od ich uczestników, wydaje mi się, że z poczuciem humoru na Forum Kobieta jednak nie jest tak źle... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: poczucie humoru... 13.05.03, 18:57 kosmatta napisała: > jak widzę nie wszyscy się nim cieszą... > ale cóż, sadząc po odzewie na test i późniejsze maile od > ich uczestników, wydaje mi się, że z poczuciem humoru na > Forum Kobieta jednak nie jest tak źle... Nie wiem jaki bylby wynik tego testu u mnie, bo go nie zrobilam. Moje poczucie humoru jednak zanika tam, gdzie trzeba podawac swoje dane osobowe (chocby to mialo byc tylko nazwisko i e-mail). Odpowiedz Link Zgłoś
kosmatta Re: poczucie humoru... 13.05.03, 19:07 anahella napisała: > Nie wiem jaki bylby wynik tego testu u mnie, bo go nie > zrobilam. Moje poczucie humoru jednak zanika tam, gdzie > trzeba podawac swoje dane osobowe (chocby to mialo byc > tylko nazwisko i e-mail). > nie trzeba podawać naziska, przede wszystkim ludzie podają nicki a adresy przeważnie też są anonimowe... naprawdę bardzo rzadko się zdarza, aby ktoś przedstawiał się z imienia i nazwiska... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sweetwitch Re: sex test 13.05.03, 21:02 Aaaaa juz tez to robilam i moim znajomym tez wysylalam i jakos nikt sie nie obrazil na mnie, ale za to tlumaczyli sie przede mnie niewiadomo czemu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: sex test 13.05.03, 23:41 Ups ja sie dalam na niego nabrac a myslalam , ze co nieco sie dowiem o sobie nowego :))))) Zla nie jestem bo niby za co :))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: sex test IP: 157.25.119.* 14.05.03, 14:47 a ja uwazam, e to super dowcip i nie ma o co byc zlym. test jest dobrowolny i nie trzeba przedstawiac sie w nim tez z imienia i nazwiska. poza tym jesli ktos juz istnieje troche w inter powinien wiedziec, ze czesto podkladane sa takie miny, szczegolnie na forum. ja go zrobilam znajomym i nikt sie nie obrazil, wrecz przeciwnie niektorzy przysylali mi link myslac ze ja sie nabiore. hihihi.ale sie tlumaczyli ze swoich odp. niezly ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś