Gość: mojkot IP: *.aries.com.pl 13.05.03, 11:10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dkenka a czym byłby internet bez znajomości;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 11:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE zabawa, pasja, ekscytacja, przyjazn, lub tylko IP: *.chello.pl 13.05.03, 12:27 ... znajomosc, ktora sie po czasie urywa. nie raz jednak slyszalam i na wlasne oczy widzialam malzenstwa, ktore poznaly sie w wirtualnym swiecie. roznie to moze byc z tymi znajomosciami pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Dla niektorych jedynym wentylem ... IP: *.athens.access.acn.gr 13.05.03, 15:47 jedyna okazja by szczerze z kims porozmawiac. I tyle. Dla innych okazja na virtual lub real sex. dla jeszcze innych zrodlem informacji, wymiany uwag pogladow i spostrzezen. W moim przypadku zdarzyly sie dwa z wyzej wymienionych rodzajow znajomosci internetowych. W prawdziwa przyjazn zawarta via net nie wierze. Juz nie wierze, (bo wierzylam bardziej niez w Boga jedynego onegdaj) trzeba dodac, a doswiadczenie mam spore, zeby nie wierzyc w te przyjaznie. No to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Aha! zapomnialam dodac, IP: *.athens.access.acn.gr 13.05.03, 15:49 ze jestem w trakcie bardzo fajnej, cennej dla mnie znajomosci internetowej, ktora byc moze przerodzi sie w przyjazn, to znowu uwierze. Tym razem ma chyba znacznie wieksze szanse, bo chodzi o ... kobiete :))))))) I baaaardzo serdecznie ja pozdrawiam, bo wiem, ze tu sobie bywa, choc sie ostatnio nie odzywa. Buziaki dla Ciebie :***********)), R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . a...sa sa IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.03, 15:59 moga prowadzic do milosci i malzenstwa:))) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skowronek Re: a...sa sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 16:08 Gość portalu: . napisał(a): > moga prowadzic do milosci i malzenstwa:))) > a długo się znaliście przed? > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: a...sa sa IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.03, 12:04 Gość portalu: skowronek napisał(a): > Gość portalu: . napisał(a): > > > moga prowadzic do milosci i malzenstwa:))) > > > a długo się znaliście przed? > > . 2 miesiace, potem sie spotkalismy na zywo 2 razy:)) po jakies 3 dni. potem pojechalismy (2 miesiace pozniej na urlop)...a tydzien po urlopiw zamieszkalismy razem.. i tak to juz jest od 4 lat :) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skowronek Re: a...sa sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 17:51 no to gratuluję:). A przez irc, czat, forum???? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Aha! zapomnialam dodac, 14.05.03, 02:19 Gość portalu: renia napisał(a): > ze jestem w trakcie bardzo fajnej, cennej dla mnie znajomosci internetowej, > ktora byc moze przerodzi sie w przyjazn, to znowu uwierze. Tym razem ma chyba > znacznie wieksze szanse, bo chodzi o ... kobiete :))))))) I baaaardzo > serdecznie ja pozdrawiam, bo wiem, ze tu sobie bywa, choc sie ostatnio nie > odzywa. Buziaki dla Ciebie :***********)), R Eeee tam!Nie przesadzaj Reniu.-) Dobrze wiesz, podobnie jak ja ,ze przyjaznie internetowe moga przetrwac probe czasu:-) Pozdrawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Vika IP: *.athens.access.acn.gr 14.05.03, 10:46 W moim przypadku to sie jednak nie sprawdzilo. Mowie o czyms, co uwazałam za PRZYJAZN prawdziwa, a nie takie luznie pogadanki jak nasze na przyklad. NAsze to owszem, przetrwac moga lata :) Bo nie sa zobowiazujace :) Odpowiedz Link Zgłoś
romance Re: Czym są znajomości internetowe? 13.05.03, 17:58 Nie musze nigdzie wychodzic z domu , aby mile spedzic czas... ani wisiec godzinami na telefonie........... Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Czym są znajomości internetowe? 13.05.03, 23:43 romance napisał: > > Nie musze nigdzie wychodzic z domu , aby mile spedzic czas... > ani wisiec godzinami na telefonie........... ----------- Jesli moge to podpisze sie pod Toba romance bo jestem prawie tego samego zdania :)))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Czym są znajomości internetowe? 14.05.03, 00:15 daffne napisała: > romance napisał: > > Nie musze nigdzie wychodzic z domu , aby mile spedzic czas... > > ani wisiec godzinami na telefonie........... > ----------- > Jesli moge to podpisze sie pod Toba romance bo jestem prawie tego samego zdania A ja lubie wychodzić z domu:))))))))))) tak jak lubie poznawać ludzi z netu w realu:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romance Re: Czym są znajomości internetowe? 14.05.03, 04:21 koaa napisał: > daffne napisała: > > > romance napisał: > > > Nie musze nigdzie wychodzic z domu , aby mile spedzic czas... > > > ani wisiec godzinami na telefonie........... > > ----------- > > Jesli moge to podpisze sie pod Toba romance bo jestem prawie tego samego > zdania > > A ja lubie wychodzić z domu:))))))))))) > tak jak lubie poznawać ludzi z netu w realu:))))))))) No to tylko mozna Tobie pozazdroscic. MY niestety mieszkamy, bardzo, bardzo, bardzo, daleko od siebie....i zostaje nam tylko ten internet..., ze o innych "przeszkodach" nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Czym są znajomości internetowe? IP: *.um.wroc.pl 14.05.03, 08:14 według mnie często są bardzo pozorne i dziwi mnie fakt, że niektórzy są tak naiwni i dają sie po raz kolejny oszukać...Dlaczego nie potrafią wyciagnac wniosków z pewnych zdarzeń i na własne życzenie znowu dostają po dupie??? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Czym są znajomości internetowe? 14.05.03, 08:22 Gość portalu: a napisał(a): > według mnie często są bardzo pozorne i dziwi mnie fakt, że niektórzy są tak > naiwni i dają sie po raz kolejny oszukać...Dlaczego nie potrafią wyciagnac > wniosków z pewnych zdarzeń i na własne życzenie znowu dostają po dupie??? oczywiscie, ze sie zdarzaja falszywki. Dlatego poczatek kazdej takiej znajomosci powinien IMHO opierac sie na zasadzie -jak to na kursie prawa jazdy uczono - ograniczonego zaufania. I jesli pierwsze lody zostana przelamane, czemu by sie nie zaprzyjaznic... a moze cos wiecej? :))) Pozdrawiam, zyczac mniej pesymistycznego spojrzenia Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
dooshek Re: Czym są znajomości internetowe? 14.05.03, 11:20 dzieki netowi mam: kogos bardzo mi bliskiego kilku wspanialych przyjaciol wielu znajomych doskonalych do piwa kilku wrogow, niestety nie tylko netowych jednym slowem - pelny wachlarz mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Czym są znajomości internetowe? IP: 80.48.65.* 14.05.03, 17:10 a ja dzięki netowi mam super męża. Odpowiedz Link Zgłoś