Gość: pearl IP: *.ld.euro-net.pl 18.05.03, 01:34 Która z was umie doprowadzic sie do orgazmu bez partnera, bez dotykanie się. Samym umysłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .................. Re: Czy potraficie? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.05.03, 02:09 Nie jestem znawca, ale wydaje sie, ze to pytanie ma sens u nastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pearl Re: Czy potraficie? IP: *.ld.euro-net.pl 18.05.03, 02:31 Gość portalu: .................. napisał(a): > Nie jestem znawca, ale wydaje sie, ze to pytanie ma sens u > nastolatek. Maja raczej zbyt mało rozwinięty umysł. Do tego rzeba dojrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Czy potraficie? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.05.03, 02:40 Skoro tu lata sa najwazniejsze, to babcie 90 letnie, ktore juz sa dojrzale, pewnie najbardziej dochodza do orgazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ptaszyca Re: Czy potraficie? 18.05.03, 20:07 tylko po co na Boga tak? btw: czytałam kiedyś, że Janet Jackson (cała ta rodzina jakaś popaprana) ma kolczyki wszędzie, m.in. w łechtaczce i wystarczy, że założy tylko nogę na nogę i ma orgazm. tylko po co na Boga tak? Odpowiedz Link Zgłoś