Dodaj do ulubionych

Do Kobiet:)

16.04.07, 15:31
Dziewczyny co czujecie gdy Wasz facet ogląda się w Waszym towarzystwie za
inną atrakcyjną dziewczyną?
Zawiść? obrażacie się ?czy może robicie wyrzuty ?że Wasz partner ośmielił się
zobaczyć inną dziewczynę? Ale to chyba całkiem normalne ze jesteśmy wrażliwi
na otaczające nas piękno Patrzenie, czy nawet oglądanie się za kimś innym nie
musi odrazu oznaczać braku miłości czy braku zainteresowania własną kobietą
raczej świadczy to dużej zdolności do zauważania piękna.Hmmm chyba ze się
mylę i was to jednak wkurza?
Obserwuj wątek
    • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:35
      Znajdź sobie w tym, co już pisałam, bo nie chce mi się powtarzać:))))

...

Może jestem "z tych innych";), ale...
      Dla mnie interesujący Mężczyzna to taki, który jest Tajemnicą.
      Ma swoją przestrzeń - margines siebie, który jest nienaruszalny nawet dla
      Kochanej Kobiety.
      Pielęgnuje Przyjaźnie, o których można powiedzieć, że przetrwają wszystko - i
      katastrofę finansową i kolejne Kobiety (jak bardzo by się nie starały je
      przeciąć) - im bardziej różnią Ich poglądy i charaktery - tym bardziej mam
      świadomośc dojrzałości i dystansu życiowego tego Mężczyzny.
      Ma Kumpli, których ceni i którzy Go cenią - i musi się to wyczuwać, gdy
      przebywa się w Ich Towarzystwie.
      Ma hobby, które Go nie pochłania, ale zawsze znajduje na nie czas, traktując
      jak rzeczywistą pasję, nie jak wypełniacz zbywającego czasu.
      Musi być głodny życia, ciekawy Ludzi.
      Nie bać się ryzyka, ale unikać brawury.
      Powinien podejmować suwerenne decyzje, jednocześnie umiejąc wysłuchać innych
      poglądów i rozważyć, które z nich są korzystne.
      Musi mieć swoje zdanie i umieć je obronić, ale nie narzucać go Innym.
      Chcę widzieć w Jego oczach zachwyt nad Pięknem - i to nie tylko, gdy wspólnie
      siedzimy na ciepłym piasku plaży patrząc na ogień zachodzącego Słońca, ale
      też, gdy obok przechodzi piękna Kobieta - bo to świadczy o szczerości
      (przecież żaden Facet nie przestaje nagle widzieć walorów innych Kobiet, gdy
      ma Wybrankę u boku).
      Musi umieć rozmawiać z Kobietami, jak z... Kobietami:) Subtelnie je adorować
      flirtem, ale sam wiedzieć, gdzie kończy się flirt, a zaczyna podryw.
      Nie może być zazdrosny i oczekiwać zazdrości ode mnie - wierność jest w nas,
      albo... jej w nas nie ma. Kajdany zazdrości są męczące i nie mają nic
      wspólnego z Miłością, a jedynie świadczą o uzależnieniu i chęci posiadania
      Kogoś na własność...
      Kiedy spotyka Go w życiu słabszy okres, musi umieć przyjąć pomoc, wsparcie.
      Pozwolić sobie na wyciszenie i odbudowanie siebie - nie grać siłacza za
      wszelką cenę.

I to tyle... tylko...

--
      Naucz się słuchać... Okazja czasami puka bardzo cicho...
      • buszmen33 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:43
        No popatrz to przecież ja....:)
        • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:57
          Wiedziałam, że Kogoś konkretnego opisywałam;))))
          • buszmen33 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:58
            No widzisz jaki ten świat jest mały ..
            • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:00
              :)) kończysz na dziś, więc... pięknej reszty dnia:)
              Naprawdę miło Cię widzieć tutaj:) Nie wisz, jak się cieszę, że to Ty:))
              Do "zliterkowania":)
              • buszmen33 Re: Do Kobiet:) 17.04.07, 09:11
                Hej witwj i ja się cieszę ze to Ty mnie odnalazłaś:)
    • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:40
      ja Ci odpowiem, co ja czuje, kiedy jakis facet idący ze swoją kobietą ogląda się za mną...totalną niechęć
      do niego. myślę sobie wtedy, że jest "psem":) i nie potrafi się pohamować, że nie szanuje swojej kobiety i,
      że nie jest wart nawet mojego spojrzenia...
      • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:42
        A co ma dobry wzrok z brakiem szacunku??:))) Ja się oglądam razam z Nim -
        uwielbiam piękne Kobiety :))
        • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:44
          no to ja się cieszę Twoim szczęściem :)
          • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:59
            To nie ma nic wspólnego ze szczęściem, a jedynie z poczuciem własnej wartości i
            tego, Kim jestem dla Niego i czym jesteśmy dla Niego My... a czym Piękna
            Kobieta, którą mijamy na ulicy:))
            • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:01
              no właśnie....pytasz Go czasem, dlaczego patrzy na inne kobiety?
              • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:05
                Bo są Piękne i sexi:) I ja też to widzę - ślepa, ani zawistna nie jestem:)) I
                wolę, żeby się szczerze obejrzał, niż kłamał - nie oglądając:))
                • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:10
                  no to tak, jak Ty dla niego powinnas być.."Piękna i sexi"... dlaczego więc nie patrzy na Ciebie?
                  co do kłamstwa, to się zgadzam
                  • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:12
                    I jestem... i to znaczy, że inne Kobiety przestały być Piękne i sexi?:)) Na
                    mnie patrzy przez większość czasu - na Nie rzuca okiem w ramach komplementu:)
                    • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:16
                      i kiedy tą "Nią" będę ja, nie spojrzę na Niego nawet...ale., kiedy trafi na "wygłodniałą" wzroku i nie tylko,
                      nie będzie już tak przyjemnie...kobiety są okropne:)
                      • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:24
                        Czyli tak!
                        Kobiety są okropne, a ukarać trzeba faceta .
                        Ok, zrozumiałem, zapamiętam.
                        Tak jakbym już gdzieś "słyszał" tę logikę.
                        • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:29
                          ależ ja nie zamierzam nikogo "karać":)
                          mam swoje zasady w życiu i kieruję się nimi...nie każdemu to odpowiada...ale zawsze jasno wyrażam
                          swoje poglądy i nie wywlekam swojego prawdziwego "ja" dopiero po zgrywaniu lukrowanej panienki...
                          nie ingeruję w to, co Ty myślisz...jest pewnie wiele osób Tobie podobnych i ich się trzymaj:)
                          • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:32
                            A dlaczego swoje zasady chcesz dyktować swojemu Mężcyźnie?:) Uważasz za
                            karygodne oglądanie się za innymi - nie oglądaj się:) To, czy ogląda się On,
                            jest już - wybacz - Jego sprawą:) Jest Twoim Partnerem, nie Własnością:)
                            A co, jeśli On uważa, że powinnaś się oglądać za fajowymi Gościami? Od tego, że
                            ON TAK UWAŻA, zaczniesz?:) Nie:) Więc...?:))
                            • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:35
                              i tu tkwi właśnie sedno sprawy. nie uważa, że powinnam się oglądać...
                              poza tym, ty żyjesz w/g swoich zasad, ja w/g swoich, nieprawdaż?
                              • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:39
                                To był przykład:)) Pytam, czy gdyby uważał, to byś się podporządkowała, łamiąc
                                swoje zasady?:) Nie:)
                                Słusznie - Ty żyj wg swoich zasad... Jemu pozwól żyć wg Jego zasad, zamiast
                                narzucać swoje:)
                                • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:40
                                  nie rozumiem tylko, po co tutaj Twoje zasady...to już trójkąt...o Ciebie za dużo...
                                  • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:42
                                    Jesteś po prostu niegrzeczna, i w realu i tu.
                                    • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:45
                                      mylisz się...nie lubię po prostu, kiedy ktoś neguje mnie za to, że mam odmienne zdanie...
                                      P.S. znamy się, że tak o tym realu?:)
                                      • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:48
                                        Uchowaj Boże!
                                        Oceniam Twoje zachowani w realu według tego co sama o nim piszesz..
                                        • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:51
                                          i to mnie właśnie boli...po kilku zdaniach oceniasz człowieka...to nie jest dobra droga(oczywiście moim
                                          skromnym, niegrzecznym zdaniem)
                                          • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:59
                                            Nie oceniam człowieka tylko te z Twoich zachowń które sama opisałaś.
                                            Naprawdę masz cos" nie tak " z logika.
                                            Ale juz nie będę się powtarzał.
                                            miłego dnia.
                                            • sally.1307 do smutasa 17.04.07, 09:53
                                              odczep się człowieku od dziewczyny! g...o o niej wiesz, to nie z jej logiką coś
                                              nie tak ale z twoją głową, czas najwyższy aby ktoś ci wreszcie przypomniał, że
                                              to jest forum i każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania.
                      • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:25
                        Wybacz, nie bywam z Mamutami:) Poza wzrokiem mają mózg i żadna Kobieta z
                        basebolem po ulicy nie chodzi, by Mu walnąć w łeb i w krzaki zaciągnąć:))
                        A jeśli okazałby się Jakiś kiedyś Mamutem (a okazał Jeden dawno temu) - droga
                        wolna:) Nie żal mi Kogoś, Kto mnie nie szanuje:) A dopiero wtedy nie uszanuje,
                        jeśli pójdzie z Jakąś, nie kiedy na Nią spojrzy:) Zaprzeczanie oczywistościom
                        (Kobiety są piękne i seksowne!) i pilnowanie się w imię tego, najszybciej
                        prowadzi do skoków w bok:) Tylko pełna świadomość pozwala na dokonywanie
                        właściwych wyborów, pamiętając, że swoje Ciacho ma się u boku i konsumuje, a
                        cała reszta Pysznych Ciach w Cukierni, nie jest nasza:)
                        • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:32
                          a ja myślę inaczej, ale właściwie konkluzja jest podobna...co ma być, to będzie...
                          • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:33
                            Niezupełnie:) Bo zakazany owoc kusi duuuuuużo bardziej - pamiętaj o tym:)
                            • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:39
                              oczywiście, że tak...dlatego nic nie zakazuję, należy uważnie czytać, co piszę...
                              • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:40
                                Uważnie czytam:) Zakazuje się nie tylko słowami, ale i tym, co się w Tobie
                                dzieje, gdy On się ogląda - mówiłam o Twoim nastawieniu, nie o werbalizacji
                                zniesmaczenia:)
                                • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:44
                                  a niby cóż Ty wiesz o moim nastawieniu?
                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 17:39
                                    chociażby to...'
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=60841571&a=60842064
                                    ...i nie tylko:)

Ale nie wnikam, bo czujesz się najwyraźniej atakowana przeze mnie, a to na
                                    pewno nie było moim celem, wierz mi. Raczej chciałam Cię nakierunkować na fakt,
                                    że Wszystkie Kobiety są piękne i sexi NAJBARDZIEJ dla swoich Mężczyzn, a to, że
                                    oglądają się Ci Mężczyźni za całą resztą pięknych i sexi Kobiet nie oznacza, że
                                    są "psami na baby", tylko że widzą i komplementują tym samym piękno:) I to nie
                                    ubliża i nie umniejsza szacunku dla Tych, za którymi się oglądają, jak i dla
                                    Ich Kobiet... które mogłyby pomyśleć nie zazdrością, poczuciem własności i
                                    zaborczością, a mózgiem:) To samo jest w drugą stronę - jeśli Facet jest
                                    zazdrosny o spojrzenie swojej Kobiety na Innego Przystojniaczka, to świadczy o
                                    niskiej samoocenie delikwenta i zapominaniu, że Ona patrzy na Różnych, ale... u
                                    swojego boku widzi tylko Jego:)

Pozdrawiam i... proszę, nie odbieraj dialogu, jako ataku.
                                    Miłego wieczorka:)
                                    • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 17:47
                                      Nie poznaje Cię!
                                      Skąd u Ciebie taka spolegliwość?.
                                      Ona nie chce dyskutować , Ona tylko "oznajmia".
                                      Milego dnia.
                                      • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 20:45
                                        Wiesz? Dałeś sobie jednak tam wmówić, że jestem wojownikiem, nie dyskutantem. A
                                        to nieprawda. Atakowano mnie na wszystkie strony przez wiele miesięcy, więc
                                        byłam w średnim nastroju, wchodząc tam choćby po to, by Ci powiedzieć, że już
                                        tam nie napiszę. Byłam przewrażliwiona - i widziałeś to przecież.
                                        Wiem, że Mężczyźnie łatwiej jest zachować dystans wobec takiej paranoi, jaka
                                        się odbywała, bo paradoksalnie im więcej takiej nieargumentowanej agresji na
                                        Niego spada - tym bardziej się hartuje i uodparnia. Ale Kobieta tak nie ma. A
                                        przynajmniej ja. Popełniłam w goryczy kilka błędów, za które nawet nie
                                        miałambym szans próbować przeprosić, bo pluto by jeszcze intensywniej.
                                        Ale... pamiętasz, co Ci tam pisałam? Ja chcę tylko rozmawiać. W spokoju. Nic
                                        więcej. Walki mnie nie interesują. Mam tendencję brania strony Osób słabszych
                                        psychicznie i dołowanych przez jakiś chory lincz - nie szłam z Nimi, więc...
                                        stałam się celem. Tak - to TYLKO net. Ale Człowiek, to nie kamień. Więc wolę
                                        być uważana za uzależnioną, jeśli Komuś takie tłumaczenie wrażliwości nawet
                                        tutaj, w necie, pasuje, niż być cyborgiem traktującym Innych jako TYLKO nicki.
                                        Tak mogę traktować Tych, którzy się czepiają dla zasady, a bez zasad. Zżywam
                                        się z Ludźmi w realu i zżywam się tutaj. Taka jestem. Nie umiem grać na
                                        potrzeby miejsca, bo nie jestem dwiema różnymi osobami. Może tak jest łatwiej,
                                        ale... czy na pewno lepiej?
                                        Poznałam "tędy" kilkoro wspanałych Ludzi, z którymi spotykam się w realu. Czy
                                        spotkałabym Ich poza Forum? Nigdy. Bo dzielą nas nawet i tysiące kilometrów.
                                        Ale, gdybym traktowała Forum, jako TYLKO net i TYLKO zbiorowisko nicków... nie
                                        poznałabym Nikogo z Nich w realu. A już na pewno nie zaprzyjaźnilibyśmy się.
                                        Myślę, że takich argumentów używają Ludzie, którzy boją się oberwać, więc
                                        lepiej nie uzewnętrzniać się w miejscu, które odwiedzają Ludzie różnego
                                        pokroju. Lepiej powiedzieć, że... to TYLKO net, a Ci, którzy dają sobie szansę
                                        na poznanie czegoś i Kogoś nowego w życiu, to uzależnieńcy niemający własnego
                                        życia.
                                        Pozdrawiam.

Aha... co do tej Dziewczyny... Wiem, jak to jest poczuć się zaatakowaną, choć
                                        atakowaną się nie jest. Można czasami źle rozumieć intencje Współrozmówcy,
                                        więc... jestem w stanie Ją zrozumieć. Jeśli i Ona moje słowa - będzie mi miło:)
      • buszmen33 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:48
        Nie mówie o uporczywym wpatrywaniu się ale o spojrzeniu i tym samym docenieniu
        kobiecej urody poprzez takie spojrzenie.
        • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:56
          ciężko jest czasem dostrzeć w "szybkim" spojrzeniu, czy to tylko kwestia "docenienia" :) ja po prostu tego
          nie lubię i tyle, ale...zacznę baczniej obserwoawć, jakiego rodzaju wzrokiem zostałam "zaszczycona":)
          • buszmen33 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:59
            No czasem dobrze jest odwzjemnić uśmiech:)
            • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:11
              wrr....ale nie, kiedy idziesz ze Swoją kobietą!!!:)
              • buszmen33 Re: Do Kobiet:) 17.04.07, 09:19
                No dobrze wtedy nie ok:):)Ale jalubie sie uśmiechać do ludzi....Przecież nie
                pokaże języka:):)...To by dopiero było/.....:)
                • ulotne_piekno Re: Do Kobiet:) 17.04.07, 10:15
                  no to mogłoby byc dopiero ciekawe....:)
    • menk.a Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:40
      Jestem zazdrosna.
      Ale żadnych scen, histerii, smyczy, rażenia prądem ..nie stosuję.
      Tak jak ja oglądam się za innymi facetami.
      Zdrowych odruchów nie należy tłumić;)
      • buszmen33 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:51
        Zgadza się trzeba dbać o zdrowie:)A spojrzenie na kogoś i uśmiech nikomu
        jeszcze nie zaszkodził.
        • menk.a Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:59
          Byle w granicach zdrowego rozsądku. Ostatecznie to ta osoba, z którą prowadza
          się za ręce jt tą number one;)
          • buszmen33 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:01
            Oczywiście najważniejszą osobą jest osoba przy naszym boku .
    • eeela Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:41
      To zalezy.

Jak sie oglada nachalnie, cmoka, gwizdze, wola 'pacz, jaka lala'. znaczy ze
      cham, burak oraz prostak i nie nalezy sie z nim zadawac.

Jak patrzy normalnie, nie nachalnie, bez ostentacyjnego ogladania sie - nie
      widze nic przeciwko. Czesto razem ogladamy rozbierane fotki. Mam sama ogladac,
      a jemu zaslaniac oczy?
      • buszmen33 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:54
        No oczywiście ze nie ryczy jak jeleń na rykowisku i nie ślini sie jak napalony
        buchaj na krowę.
        Dyskretne spojrzenie i uśmiech.:)
        • eeela Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:00
          Moj partner robi to niezwykle taktownie - zdarzylo mi sie zauwazyc raz czy dwa
          razy. Nie ma w tym nic z flirtu, jest po prostu podziw. Uwazam, ze parze nie
          przystoi flirtowac z innymi, kiedy ze soba przebywaja, bo to jak wysylanie wszem
          i wobec sygnalu pt. 'nie ma miedzy nami bliskosci'. Ale bedac osobno, z czystej
          uprzejmosci w najdelikatniejszy jaki moze byc flirt mozna sie w rozmowie
          zaangazowac - ot, rozmowcy jest przyjemniej, kiedy wdzi blysk zainteresowania w
          oku, staje sie bardziej otwarty, elokwentny i rozmowa dzieki temu jest
          przyjemniejsza i bardziej owocna :-)
          • buszmen33 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:04
            O i takie spojrzenie na ten problem popieram w 100% O wiele lepiej się czujemy
            gdy ktoś nas docenie i wjakimś stopniu podziwia i okazuje nam to.w jakiś sposób.
            • eeela Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:09
              Bardzo to mile, ze zgadzamy sie w tej kwestii :-)
    • dzikoozka Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:49
      jeśli robo to tak, ze zauważam, to jestem zła, ale nic nie mówię.
      • buszmen33 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 15:55
        Udajesz że tego nie widzisz? Czy potem wieczorem masz ból głowy?:)
        • dzikoozka Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 16:02
          Nie to nie tak :)
          Daję słowo, NIGDY nie zauważyłam żeby sie obejrzał. Albo jestem slepa albo
          nigdy tego nie robi, ale wyobraziłam sobie, że zauważyłam i doszłam do wniosku,
          ze byłabym zła. Ale z powodu zupełnie innych okoliczności przyrody.
          • buszmen33 Re: Do Kobiet:) 17.04.07, 09:21
            Aaa to ok:)
    • spragnienie Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 20:51
      Nie bylabym z takim panem.... Prosta pilka.
    • thelma3 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 20:56
      Patrzeć a oglądać się to dwie różne rzeczy. Oglądanie się jest nieeleganckie i
      nie oszukujmy się, niemiłe, zarówno dla dziewczyny jak i chłopaka, gdy ich
      połówka ma głowę jak na śrubkach...
      natomiast głupotą jest zaprzeczanie, że są na świecie
      ładniejsi/zgrabniejsi/bardziej sexy, zarówno mężczyźni jak i kobiety, tylko
      skoro ma się tą drugą połówkę, to co z tego, że są? to niech sobie będą:)
    • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:08
      buszmen33 napisał:

> Dziewczyny co czujecie gdy Wasz facet ogląda się w Waszym towarzystwie za
      > inną atrakcyjną dziewczyną?
      > Zawiść? obrażacie się ?czy może robicie wyrzuty ?że Wasz partner ośmielił się
      > zobaczyć inną dziewczynę? Ale to chyba całkiem normalne ze jesteśmy wrażliwi
      > na otaczające nas piękno Patrzenie, czy nawet oglądanie się za kimś innym nie
      > musi odrazu oznaczać braku miłości czy braku zainteresowania własną kobietą
      > raczej świadczy to dużej zdolności do zauważania piękna.Hmmm chyba ze się
      > mylę i was to jednak wkurza?

Mnie nie denerwuję, bo sama potrafię powiedzieć 'Popatrz, ale laska!'. Niech
      patrzy, niech podziwia, tak jak i ja obejrzę się za przystojnym facetem i nie
      potrzebuję robienia awantur z tego tytułu. :)
      • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:21
        Dalsze dowody na nasze pokrewieństwo;)) Sporo się już tego uzbierało;)
        • metalicca Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:28
          Ale Kochanicy nie dorównasz.
          Musisz jeszcze długo chodzić do szkoły kochania. Wieczorka.:)))

Miło Ci?
          • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:30
            metalicca napisał:

> Ale Kochanicy nie dorównasz.
            > Musisz jeszcze długo chodzić do szkoły kochania. Wieczorka.:)))
            >
            > Miło Ci?

Trening czyni mistrza :)
            • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:48
              On sie normalnie za Toba oglada!
              Ale ja mu sie nie dziwie, ja też.
              • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:51
                smutas27 napisał:

> On sie normalnie za Toba oglada!
                > Ale ja mu sie nie dziwie, ja też.

Proszę mnie nie osaczać, bo ucieknę i się schowam w kącie ;) Ze strachu
                oczywiście :)
                • metalicca Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:33
                  Strachu nie ma.
                  O świtaniu powiezie Cię Zaczarowana Dorożka.
                  W domowe pielesze, do pokoiku, pod 'Czerwoną Różą'
                  Ma miła. :)))))))))
                  • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:37
                    metalicca napisał:

> Strachu nie ma.
                    > O świtaniu powiezie Cię Zaczarowana Dorożka.
                    > W domowe pielesze, do pokoiku, pod 'Czerwoną Różą'
                    > Ma miła. :)))))))))

Czy wiesz o czymś o czym nie wiem ja?
                    • metalicca Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:50
                      Wiem.
                      Wszystko.
                      Wy nie musicie nic wiedzieć.
                      Oddawać się tylko upojnym chwilom.
                      Gazowe latarnie już płoną, nad ranem w szatni podadzą Pani płaszcz;
                      i... wiecie co.
                      Dobrej nocki.:)))))))))
              • metalicca Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:30
                Ale bardzo mi przykro. Pierwszeństwa nie oddam.
                Nie ma ceny. Żadnej. Bezcenne.
                W osobie rzeczonej.
                • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:35
                  Ok !
                  Ja nie cierpie rywalizacji, nigdy do niej nie staje!
                  Cóż , spóźniłem sie.
                  • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:39
                    smutas27 napisał:

> Ok !
                    > Ja nie cierpie rywalizacji, nigdy do niej nie staje!
                    > Cóż , spóźniłem sie.

O czym wy do cholery mówicie????
                    • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:51
                      Nie o czym tylko o kim?
                      To proste!
                      O Tobie!
                      • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:57
                        smutas27 napisał:

> Nie o czym tylko o kim?
                        > To proste!
                        > O Tobie!

Nie macie ciekawszych tematów?
                • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:38
                  metalicca napisał:

> Ale bardzo mi przykro. Pierwszeństwa nie oddam.
                  > Nie ma ceny. Żadnej. Bezcenne.
                  > W osobie rzeczonej.

Czy na pewno rozmowa jest o mnie, bo ja się zgubiłam :)
                  • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:52
                    Tak!
                    • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:57
                      smutas27 napisał:

> Tak!

hmmm
        • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:28
          zielonooka_bez_tyja napisała:

> Dalsze dowody na nasze pokrewieństwo;)) Sporo się już tego uzbierało;)

Zaraz nas posądzą, że jesteśmy jedną osobą ;) Tzn. ja już będę trzecią, bo
          Menia jest my first Sis ;))
          • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:29
            Trojaczki, to większa perwersja niż dwojaczki, więc...;))
            • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:33

> Trojaczki, to większa perwersja niż dwojaczki, więc...;))

Ale Ty masz inną grupę krwi :(((
              • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:40
                Czyli dodatkowe urozmaicenie... żyć nie umierać;))
                • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:49

> Czyli dodatkowe urozmaicenie... żyć nie umierać;))

Na pewno będą o nas mówić w tv :D
                  • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:50
                    Już odpalam tv i bedę Was oglądał.
                    • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:55
                      smutas27 napisał:

> Już odpalam tv i bedę Was oglądał.

Nieee!!!
                      Chcesz mieć koszmary? ;)
                      • fox_girl Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:57
                        jakie koszmary? to byłoby warte oglądania ;)
                        • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:00
                          fox_girl napisała:

> jakie koszmary? to byłoby warte oglądania ;)

I miałabyś co wnukom opowiadać za kilkadziesiąt lat :P Pewnie... Pośmiewiska z
                          siebie nie zrobię ;)
                          • fox_girl Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:03
                            nie żadne tam posmiewisko!
                            to bardzo kształcące dyskusje są i na poziomie... dyskusje z żartem:)
                            • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:11
                              fox_girl napisała:

> nie żadne tam posmiewisko!
                              > to bardzo kształcące dyskusje są i na poziomie... dyskusje z żartem:)

taaa jedynie do Wojewódzkiego się nadajemy :DDD
                              • fox_girl Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:15
                                nie ironizuj!
                                • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:20
                                  fox_girl napisała:

> nie ironizuj!

Dobrze ;) Poprawię się :)
                                  To jest poważne forum, dla poważnych ludzi, a ja z siebie durnia robię ;)
                                  Przepraszam! :D
                                  • fox_girl Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:33
                                    właśnie! Pilnuj się bardziej :)
                                    przywołuję Cię do prządku i to raz dwa
                                    • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:36
                                      Obie Was paskal przywoła i mnie z Wami.
                                      • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:40
                                        smutas27 napisał:

> Obie Was paskal przywoła i mnie z Wami.

Nie bój się ;) Nie taki Pascal straszny ;) Dziś jeszcze nie miałam bana :D
                                      • fox_girl Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:48
                                        aż strach się bać :)
                                    • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:39
                                      fox_girl napisała:

> właśnie! Pilnuj się bardziej :)
                                      > przywołuję Cię do prządku i to raz dwa

Już stoję na baczność ;)
                                      • fox_girl Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:49
                                        jaka ty się wysoka teraz zrobiłas ;)
                                        • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:50
                                          fox_girl napisała:

> jaka ty się wysoka teraz zrobiłas ;)

ma się w końcu te 172cm :D
                                          • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:53
                                            To będziemy śmiesznie razem wyglądać bo ja mam 160.
                                            • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 23:07
                                              smutas27 napisał:

> To będziemy śmiesznie razem wyglądać bo ja mam 160.

trudno...
                                          • fox_girl Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:54
                                            sie tak nie chwal....
                                            • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 23:09
                                              fox_girl napisała:

> sie tak nie chwal....

czymś muszę ;)
                                              • fox_girl Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 23:12
                                                ano tak bywa...
                                                a ja niższa jestem i naet wzrostem się nie mogę pochwalić buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 23:14
                                                  fox_girl napisała:

> ano tak bywa...
                                                  > a ja niższa jestem i naet wzrostem się nie mogę pochwalić buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ale z ato masz na pewno coś ładniejszego ode mnie ;) Ja mam tylko wzrost :D
                                                  • fox_girl Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 23:27
                                                    napewno nie tylko wzrost, nie ujmuj swemu umysłowi... grzeszysz jawnie
                                                  • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 23:30
                                                    fox_girl napisała:

> napewno nie tylko wzrost, nie ujmuj swemu umysłowi... grzeszysz jawnie

gdy grzeszę nie szukam ciekawskich spojrzeń innych ;) A to jest zwykłą
                                                    kokieterią ;)
                                                • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 23:21
                                                  Takie male "laleczki" są bardzo sexi.
                                                  • fox_girl Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 23:26
                                                    tak??
                                                  • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 23:31
                                                    Był taki watek , poczytaj!
                                                    Moje zdanie podzielało 75% facetów.
                        • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:00
                          Pewnie ,że tak!
                          Szczegolnie " tyjki" .
                          • fox_girl Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:03
                            i tyjki i inne też :)
                          • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:11
                            smutas27 napisał:

> Pewnie ,że tak!
                            > Szczegolnie " tyjki" .

a co jeszcze? Ja nie chcę być Twoim koszmarem :)
                  • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:51
                    Zasłużyłyśmy już na zainteresowanie grupy ITI?;))) Mam na oku Sianeckiego -
                    może bym się załapała;))
                    • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:57

> Zasłużyłyśmy już na zainteresowanie grupy ITI?;))) Mam na oku Sianeckiego -
                      > może bym się załapała;))

Postaramy się i o to ;) Postawimy warunki: Sianecki dla Ciebie ;)
                      • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:58
                        Już czuję silną ekscytację;)))
                        • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:01

> Już czuję silną ekscytację;)))

Uspokój się :D
                          • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:09
                            hm... a który to ten us-pokój?;))) Bo nie wiem, gdzie zalec;))
                            • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:14

> hm... a który to ten us-pokój?;))) Bo nie wiem, gdzie zalec;))

Musisz się udać do United States ;D
                              • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:18
                                Hm... a one nie mogą do mnie... bo ja to leniwa jestem, a One rozwojowe
                                takie...;)))
                                • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:23

> Hm... a one nie mogą do mnie... bo ja to leniwa jestem, a One rozwojowe
                                  > takie...;)))

To już musisz ich zapytać, czy pójdą na taki układ :D
                                  • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:25
                                    Lubię... układy;)) Różne:))
                                    • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:27

> Lubię... układy;)) Różne:))

i różne pozycje i figury ;)))
                    • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 21:59
                      Jak przyjedzicie do tvn , jako dwie gwiazdy to dajcie znać.
                      Od moich rodziców do siedziby tvn mozna dorzucic kamieniem, zaproszę na obiad.
                      • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:01
                        Przemyślimy... napisz podanie w trzech egzemplarzach ze zdjęciem, odciskami
                        palców stóp i próbką DNA;))
                        • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:02
                          Żaden problem!
                          • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:06
                            No to ślij Waść;)
                            • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:13

> No to ślij Waść;)

Do mnie też :)
                              • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:17
                                Zobaczymy, czy ta wizyjna odwaga jest tylko dla potrzeb mediów;)))
                                • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:24

> Zobaczymy, czy ta wizyjna odwaga jest tylko dla potrzeb mediów;)))

Pożyjemy...
                        • fox_girl Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:04
                          uwielbiam czytać Twoje wypowiedzi.. w nałóg wpadam! Są świetne... brak mi słów.
                          Jesteś Wielka
                          • zielonooka_bez_tyja No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:08
                            ...bo później będzie, że ja tak myślę:)) Znam to już skądś jakby...
                            aczkolwiek miło mi, że sprowadzam uśmiech na Twoją buzię:) Pozdrawiam:)
                            • fox_girl Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:13
                              to nie przesadyzm. Nalezy Ci się :)
                              najcelniej ripostujesz wszelkie posty. i podobają mi się Twoje poglądy
                              • zielonooka_bez_tyja Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:16
                                :)) zdarzają mi się megawpadki... PMSy - i takie tam -robią czasem swoje;))
                                • fox_girl Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:19
                                  dobra, dobra... nie ściemniaj mi tu!!
                                  jesteś jedyna w swym rodzaju i chwała Ci za to
                                  • zielonooka_bez_tyja Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:21
                                    Zgadzam się - z tym, że Każdy jest jedyny w swoim rodzaju, więc to nic
                                    szczególnego:)
                                    • fox_girl Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:23
                                      wiedziałam że tak napiszesz ;)
                                      ale jesteś inteligentną bestyjką i to bardzo i za to Cię lubię :)to ten
                                      specyficzny rodzaj
                                      • zielonooka_bez_tyja Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:25
                                        buuuuuuuu... a myślałam, że za piękne zielone oczka... i niezły tyjek...
                                        buuuuuuu;)))
                                        • smutas27 Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:27
                                          Za to ja Cie lubie1
                                          • zielonooka_bez_tyja Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:32
                                            hm... czyli, podsumowując materiał badawczy, tyjki Cię kręcą, muminki mniej:))))
                                            • smutas27 Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:39
                                              Dłonie , stopy , tyjki!
                                              W takiej kolejności
                                              Za ladnym tyjkiem zawsze się odlądam!
                                              [to tak dla paskala]
                                              • zielonooka_bez_tyja Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:43
                                                A stópki, to raczej takie dziubdziusie i "rzeźbione", z wąskimi kostkami, czy
                                                większe egzemplarze?;))
                                                • smutas27 Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:55
                                                  Jak sie kobiete kocha to takie jakie własnie ona ma.
                                                  to oczywiste.
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:58
                                                    Zgrabna próba ucieczki, ale... tyjek skomplementowałeś niekochanej, więc resztę
                                                    poproszę też, jak na spowiedzi, gadać:))
                                                    Rzeczy oczywistych pisać nie musisz:)
                                                  • smutas27 Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 23:06
                                                    Tyjek jest dla mnie tylko "elementem" estetyki , a reszta uczuc.
                                                    Uczucia podlegaja irradiacji , estetyka nie.
                                                    To jedyna odpowiedź jaka znam , prawdziwa.
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 23:09
                                                    No i właśnie o ową estetykę pytam, co do stópek - proste pytanie przecie i
                                                    jasno postawione, nieprawdaż?:)))
                                                  • smutas27 Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 23:28
                                                    Pytanie proste, ale odpowiedź niemozliwa.
                                                    Tyjek podlega ocenie jako element ciekawy ale nie "kochany".
                                                    Pozostałe obiekty obdarzam uczuciem a wiec nie moge , i nie chce ich oceniać.
                                                    Zreszta jak juz pisałem podlega to irradiacji uczuc co dodatkowo uniemożliwia
                                                    dokonanie racjonalnej oceny.

• fox_girl Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:44
                                                Ty go lepiej nie prowokuj bo wszyscy zginiemy :)
                                                • zielonooka_bez_tyja Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:50
                                                  Muszę Pana nieco rozłożyć na atomy... trzeba poznać "przeciwnika" - to
                                                  podstawa;))
                                                  • fox_girl Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:59
                                                    oczywiście, bez tego nie wiadomo jak go rozpracować :)
                                                    a więc rozkłagaj go!
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 23:01
                                                    szszaaa!! Bo już się płoszyć poczyna;))(
                                                  • fox_girl Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 23:07
                                                    milczę
                                        • fox_girl Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:34
                                          ano widzisz... nie o tym myslałam... tak mi przykro...
                                          moze to dlatego że jestem kobietą
                                          • zielonooka_bez_tyja Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:37
                                            I chwała Ci za to:))
                                            Poważny fragment: Kobieta, która potrafi skomplementować drugą Kobietę, jest
                                            bardzo wartościowym Człowiekiem. Gratuleję szczerze:)
                                            • fox_girl Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:45
                                              bo teraz ja się zarumienię...
                                              • zielonooka_bez_tyja Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:49
                                                Rumieńce są oznaką zdrowia:) Rumień się do woli:)
                                                • fox_girl Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 22:56
                                                  ach tam...
                                                  komplementuję Tych którzy na to zasługują i płeć dla mnie nie ma tu nic do
                                                  rzeczy
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 23:01
                                                    I właśnie dlatego jesteś wartościowym i - co istotne - dowartościowanym
                                                    Człowiekim:) Nie szukasz pożywki w karmieniu siebie Czyimś kosztem, wolisz
                                                    dokarmić tego Kogoś - bez zawiści, często spotykanej właśnie głównie u Kobiet:)
                                                  • fox_girl Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 23:09
                                                    a cóż jest przyjemnego w dopieprzniu komukolwiek ? nie trawię takich osobników.
                                                  • zielonooka_bez_tyja Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 23:10
                                                    Też jest to dla mnie tajemnicą niezbadaną:) ba! Niebadalną nawet, bym
                                                    nowatorsko rzekła:))
                                                  • fox_girl Re: No bez przesadyzmu pliiizz:))) 16.04.07, 23:19
                                                    trzeba by to zbadać. ale nawet gdybym zadała takie pytanie to nie odpowiedzą
                                                    szczerze
                                                    szkoda mi Mykksa. ale mam wrażenie że będzie wszystko dobrze
                          • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:08
                            Pewnie dla równowagi dostaniesz zaraz w " gowę "!
                            • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:10
                              ... a nie dostała heh:) Przeczytaj to, co Ci odpowiedziałam wysoko - może
                              zrozumiesz pewne sprawy:)
                              • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:21
                                Dawno przeczytałem ! Od tego zacząłem.
                                Teraz mysle!
                                Patrze z podziwem i sympatia na Twoje nowe " wcielenie '.
                                Lisek ma sporo racji.
                                • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:23
                                  To nie nowe... to wreszcie uwolnione od tamtego - stare i jedyne:) Błędów
                                  popełniam masę, ale... naprawiam je. Chyba, że wiem, ze rozdrapywanie czegoś, w
                                  czym przegięła, może odnieść skutek przeciwny od "naprawczego".
                                  • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:25
                                    jest ok!
                                    • zielonooka_bez_tyja Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:27
                                      Powiedzmy, że ujdzie w tłoku;))
                                      Nawzajemnie:)
                      • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:14
                        smutas27 napisał:

> Jak przyjedzicie do tvn , jako dwie gwiazdy to dajcie znać.
                        > Od moich rodziców do siedziby tvn mozna dorzucic kamieniem, zaproszę na obiad.

To ja poproszę kolację ;)
                        • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:24
                          Ze śniadaniem , w postaci jajeczniczki z pomidorkami?
                          Może być?
                          • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:26
                            smutas27 napisał:

> Ze śniadaniem , w postaci jajeczniczki z pomidorkami?
                            > Może być?

Zgadzam się, ale robię to dla tej jajeczniczki ;)
                            • smutas27 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:29
                              A co mnie za róznica dlaczego to robisz?
                              Rob!
                              • kochanica2 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 22:31
                                smutas27 napisał:

> A co mnie za róznica dlaczego to robisz?
                                > Rob!

Więc robię :)))
    • katarynka42 Re: Do Kobiet:) 16.04.07, 23:29
      Jako ze jestem niebrzydka nie interesuje mnie to czy facet popatrzy na boki
      najwazniejsze jest czy sie sprawdza w lozku!jest mlodszy<lubie mlodszych
      facetow>jestesmy ze soba ladne pare lat a w lozku rewelka!!!!!
    • mahadeva Re: Do Kobiet:) 17.04.07, 00:14
      nie wiem, nie wyobrazam sobie, zeby miec chlopaka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka