seth.destructor 22.04.07, 13:51 Bylem u specjalisty i dowiedzialem sie, ze naprawa bedzie mnie kosztowac prawie czterysta funtow. Poradzil mi, ze lepiej niech sobie kupie nowy. zamierzam pociagnac te wariatke do odpowiedzialnosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes w poprzednim odcinku... 22.04.07, 14:01 Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=60746747&a=60746747 Może jakieś zakłady porobimy? Bo ja to marnie widzę ;PP -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: w poprzednim odcinku... 22.04.07, 14:23 a jaki mamy wspolczynnik?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Laptop - ciag dalszy 22.04.07, 14:22 no to znajdz dobra papuge i do dziela :-), ale moze pomysl nad inna forma zemsty? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Laptop - ciag dalszy 22.04.07, 14:34 zemsty ? za laptopa? na bylej dziewczynie? niech ja wysterylizuje najlepiej :> konsumpcjonizm, materializm lalalala zmienilam zdanie co do calej sytuacji jak autor wreszcie powiedzial jak bylo, ale slowo zemsta jest tu chyba dosc sporym nadużyciem Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Laptop - ciag dalszy 22.04.07, 14:54 vandikia napisała: > > konsumpcjonizm, materializm lalalala > zmienilam zdanie co do calej sytuacji jak autor wreszcie powiedzial jak bylo, przeczytakam poprzedni watek i jakos nie widze usprawiedliwienia dla jej zachowania, granie 2-3 h to nie nalog, bez przesady, poza tym autor napisal, ze wlasciwie laczyl ich w glownej mierze seks,wiec tym bardziej nie rozumiem jej postepku. > ale slowo zemsta jest tu chyba dosc sporym nadużyciem czepiasz sie, oczywiscie chodzilo nie chodzilo o zemste klasyczna, tylko raczej o to, zeby poniosla konsekwencje swojego czynu, tylko albo az tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Laptop - ciag dalszy 22.04.07, 15:05 ok, napisalam, ze po zapoznaniu sie z faktami zmienilam ocene sytuacji, to normalne co do 2 czesci.. to f kobieta nie jest od lat 18stu i co jesli jakis nastolatek przeczyta doslownie, ze za zniszczenie zabawki (troche drozszej, ale wciaz zabawki) nalezy sie zemsta? :) sie nie czepiam, filozofuje sobie Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Laptop - ciag dalszy 22.04.07, 17:57 Jak chcesz ją pociągnąć? O ile nie masz świadków, to ona może wyprzeć się wszystkiego... Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś