Dodaj do ulubionych

wybielanie zębów

27.04.07, 13:57
czy może ktoś robił powyższy zabieg, widać efekty? ew. koszty i jaką metodą?
dzięki za info.
Obserwuj wątek
    • trusia29 Re: wybielanie zębów 27.04.07, 14:23
      ja robilam wybielanie przy pomocy lampy, zabieg trwał jakąś godzinę, efekt
      rewelacyjny utrzymuje sie drugi rok, tylko cena spora - 1.100 zł
      • anulex Re: wybielanie zębów 27.04.07, 14:28
        A nie miałaś potem kłopotów z zębami, na przykład z nadwrażliwością?

U mojej dentystyki to kosztuje 900 zł - mniej, ale wciąż strasznie dużo :/ Poza
        tym mam trochę nadwrażliwe zęby i boję się, że wybielanie mogłoby im bardzo
        zaszkodzić.

---
        Tabula Rasa - forum dla ludzi kochających dyskusje.
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45427
        • trusia29 Re: wybielanie zębów 27.04.07, 14:41
          2 dni miałam nadwrażliwe zęby i po wszystkim:), sprawdz, czy Twoja dentystka
          proponuje te sama metode, bo większość dentystow wybiela żelem bez użycia tej
          lampy (lampa wzmacnia efekt), zwykle lampy takie mają większe przychodnie
          dentystyczne, w moim miescie (łódź) w ogóle nia ma konkurencji w tym zakresie -
          tylko w jednym miejscu stosowana jest ta metoda. Wszędzie proponowali mi
          metode "nakładkową" czyli spanie w specjalnych nakłądkach z żelem pzrez
          kilkanascie dni albo jednorazowe wybielenie zelem (góra o 2 odcienie). Wiem ze
          nie daląbym rady spać z czym s na zębach, więc wybralam metode droższą ale
          praktycznie nieuciążliwą
          • anulex Re: wybielanie zębów 27.04.07, 14:52
            Robi to z lampą. Mieszkam w Warszawie. Może mamy większą konkurencję, która
            wymusza niższe ceny.

Dzięki za informacje :)

---
            Tabula Rasa - forum dla ludzi kochających dyskusje.
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45427
            • wanna1999 Re: wybielanie zębów 27.04.07, 15:11
              a ja robiłam metodą nakładkową. Skończyłam przedwczoraj, jest REWELACYJNIE!
              Zęby są wrażliwe (mam b. wrażliwe zęby!!!!) tylko przez czas trwania wybielania
              tj. jak rano zdejmowałam nakladki to były nieprzyjemne, ale do wieczora to
              uczucie mijało, no i pojawiało się znów nastęnego dnia po zdjęciu nakladek.
              Żałuję że zrobiłam to tak późno. Placiłam 500 zł, ale to tak trochę po
              znajomości....
    • monika9710 dzieki 27.04.07, 15:20
      najpierw jestem umówiona na piaskowanie a zaraz po tym zdecyduje sie na
      wybielanie. koszt 500zł
    • mrs.solis Re: wybielanie zębów 27.04.07, 18:50
      Wybielalam zeby lampa, trwalo to godzine koszt 400$ w polsce w gabinecie cena
      byla 1200 zl. Efekt widoczny od razu bylam bardzo zadowolona, ale raczej nigdy
      nei zdobede sie na powtorke z powodu okropnego bolu wszystkich zebow po
      wybielaniu. Lekarz powiedzial,ze moze bolec 12 godz. no i tyle wlasnie mnie
      bolalo.
      • ileana79 Re: wybielanie zębów 27.04.07, 20:12
        a co z tymi preparatami za grosze ktore mozna kupic na allegro razem z żelami na
        okresloną ilość zabiegów?
    • beata825 Re: wybielanie zębów 27.04.07, 20:36
      a ja moge szczerze polecic zel Biała Perła- do kupienia w aptece, sa 2 tubki i
      3 nakładki w razie gdyby z jedna cos sie stało,
      efekt jest rzeczywiscie niezły, teraz wybielałam tym juz drugi raz,
      Zel kosztuje okolo 50-70 zł i trzeba nakłądac 1 lub 2 razy dziennie na 20-30
      minut ( chociaz ja polecam przytrzymac troche dłuzej)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka