pariska65 22.02.10, 13:14 Hejka ;D znacie sposoby na polepszenie głosu??ostatnio coś śpiewam okropnie i proszę o pomoc Sorry za wątek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esme Re: Sposoby na polepszenie głosu 22.02.10, 13:22 heh mi też by się przydało.. ale zawsze można przecież poszukać u wujaszka google Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Sposoby na polepszenie głosu 22.02.10, 13:24 kogiel-mogiel Nie no musisz duzo i jeszcze raz duzo spiewac. Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka19 Re: Sposoby na polepszenie głosu 22.02.10, 13:24 hmmy napewno trzeba dużo śpiewać.; a nasz pan z muzy pokazał co czeba robić co polepszyć jest to coś takiego : do-mi-sol-mi do-fa-la-fa so-mi-sol-mi-do lub ma-me-mi-ma-mo nie wiem czy ci o coś takiego chodzi ale jak bd tak robić codziennie ro powinno pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_ Re: Sposoby na polepszenie głosu 22.02.10, 13:27 Co za wątek -.-' Nie masz żadnego chóru w swoim mieście, szkoły muzycznej, albo jakichś zajęć z lekcji śpiewu? Sama sobie niestety mało pomożesz, musiałabyś mieć kogoś doświadczonego. Odpowiednie ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. Ja sama jestem w chórze (nie kościelnym -.-') i dzięki temu tyle się nauczyłam, że szok. Jestem sopranem ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
truski_95 mileczka19 masz racje 22.02.10, 13:29 to pomaga my na chórze taka rozśpiewkę prowadzimy i zawsze potem są czyste głosy Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniowa1 Re: Sposoby na polepszenie głosu 22.02.10, 13:38 mi ostatnio strasznie pogorszył się głos jest strasznie zachrypnięty a nigdy takiego nie miałam xD a co do tego wątku no to zgadzam się idz do jakiegoś churku itp Odpowiedz Link Zgłoś
funnygirl Re: Sposoby na polepszenie głosu 22.02.10, 13:51 znam ten ból.. ostatnio miałam tak samo wiesz co no mi kiedys pomogło jak duzo spiewalam nawet jak nie wychodziło. rozgrzalam glos a potem duza lemoniada od razu bylo lepiej. chyba ze nie o to ci chodzilo to srry Odpowiedz Link Zgłoś