negra28 23.05.03, 10:52 -piękna -młoda -wykształcona -inteligentna az do bólu -bogata -niebanalna -nieprzewidywalna -nieobliczalna -kobieca -ciepła -wyrachowana -zgrabna -demonem seksu -kobieta fatalną I kto tu jest debeściarą? No, Kto? Negra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farsa Re: Ave, Farsa! 23.05.03, 10:59 negra28 napisała: > Morituri te salutant! mylisz konwencje. pała z kulturoznawstwa i religioznawstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Boże mój!!!! 23.05.03, 11:04 Farso, Ty jesteś naprewdę aż tak ograniczona? Szwankują Ci aż tak na full połączenia neuronowo -synaptyczne??? Wytłumaczę zatem, co na myśli miałam - jako ze gnębisz mnie, a przynajmniej tak Ci sie wydaje, łazisz za mną na FK, wytykając mi literówki, napisałam słynny okrzyk rzymski gdyz dzieki Tobie czułam sie jak idąca na śmierć - jasne teraz czy jeszcze coś mam wytłumaczyc? Tylko ze ja nie mam ani czasu, ani tym bardziej ochoty, juz nie - przegiełas. Nie ten poziom, sor! Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Boże mój!!!! 23.05.03, 11:53 negra28 napisała: > czy jeszcze coś mam wytłumaczyc? a nie, nie tłumacz. zapal sobie teraz. odpręż się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
falochronka Re: Jestem... 23.05.03, 10:56 Negro, to sie nazywa czytanie tekstu ze zrozumieniem. A nie samo czytanie. No, ale jak tak bardzo sie pchasz na piedestaly, to prosimy, prosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkenka Re: Jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 11:02 negra28 napisała: > -piękna, czyżby te operacje, to brak pomysłów na wydawanie pieniędzy:))? > -młoda a podobno masz sporawe już dziecko:))? > -wykształcona > -inteligentna az do bólu to już nie fatalna, inteligentna by sobie nie pozwoliła na to:))) > -bogata w swojej wyobraźni:))) > -niebanalna na robienie operacji upiększających > -nieprzewidywalna > -nieobliczalna czyli chora psychicznie;)))), rzadko kiedy tu przejawia się kobiecość:) > -kobieca > -ciepła to nie wyrachowana:)))) > -wyrachowana to nie ciepła, kobieca:))) > -zgrabna > -demonem seksu > -kobieta fatalną > > I kto tu jest debeściarą? No, Kto? i zapomniałas jeszcze dopisać: mężatka....i zaprzeczeniem samej siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: BYŁEM-kim jesteś.BĘDZIESZ-kim jestem 23.05.03, 11:03 Epitafium. ---------------------- PS. memento mori. ************************************************************** negra28 napisała: > -piękna > -młoda > -wykształcona > -inteligentna az do bólu > -bogata > -niebanalna > -nieprzewidywalna > -nieobliczalna > -kobieca > -ciepła > -wyrachowana > -zgrabna > -demonem seksu > -kobieta fatalną > > I kto tu jest debeściarą? No, Kto? > Negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 11:20 A ja zwleka sie jak co rano z barlogu (tak moje lozko nazwala pani z opieki spolecznej, ale nie wiem czy to zle czy dobrze) z moja zona degeneratka. Potem sie myje, bo choc chamy odciali nam wode, to jakos sobie radzimy. W lecie lapiemy deszczowke a w zimie topimy snieg. Wiec szybka kapiel w misce, najpierw dzieci myja geby, potem my ze stara, potem krzycze "kto jeszcze ryja nie myl bo sadzam nogi" i jak nie ma odzewu to myje dolna czesc ciala. Potem sniadanie, chleb moczony w wodzie i posypany cukrem (jak cukier akurat nie wyszedl).Potem obchod smietnikow w poszukiwaniu produktow na obiad, choc w lecie jest lepiej bo mozna pojsc na dzialki na szaber. Gotujemy na ognisku, palimy parkiet z podlogi bo kaloryfery dawno sprzedane. Nastepnie dzieci (ktorych do szkoly nie posylam bo zamiast uczyc ich czegos pozytecznego, nauczyciele-wariaci gadaja im o jakiejs Unii, a ja i tak nie wiem o co chodzi) ida z kapeluszem pod hipermarket. Jak maja dobry dzien pozwalamy sobie z kobita wieczorem na 1 musztarduweczke denatury. Nie zeby sie uwalic jak swinie, ale zeby kichy ruszyc bo po suchym chlebie sranie jest gorsze od porodu. Z braku wody sikamy w cynkowe wiaderko, ktore potem wylewamy z balkonu. Mozna sie przyzwyczaic, tylko jak sie sika w nocy to trzeba po palcy, bo inaczej strasznie dzwoni i dzieci sie budza. Bizuterii nie nosze, no chyba ze spinacz od bielizny na nogawce zeby mi sie nie wkrecila w lancuch od Ukrainy jak na szaber jade. Sasiedzi mnie szanuja, bo dlaczego inaczej schodziliby z drogi jak ide po klatce schodowej? Dzisiaj mamy wziasc zapomoge wiec kupimy kaszanki i zrobimy se elegancka imprezke.Zyje nam sie wiec jak typowej polskiej rodzinie, z jej troskami i radosciami. A dzieci to tak kochamy, ze jak mamy kupic 2 wina to wolimy kupic jedno i dzieciom drozdzowke. Bo rodzina to grunt, jak mowi pewien dyrektor z pewnego radia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.03, 12:58 Prawie udusiłam się ze smiechu (dziecię śpi i nie mogłam na głos). Chłopie napisz jakąś powieść będę pewną czytelniczką! Pozdrawiam i czekam na kolejne teksty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.03, 12:59 Kasiu masz taki adres IP jak ja. Ktos gotowy pomyslec ze sam sie chwale:)) Wiem ze kazdy ma taki kto uzywa neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 11:05 No popatrz. Nie zauważyłam, ale swoją drogą to kiedyś mi się oberwało, że sobie odpisuję, bo też była taka sytuacja jak teraz. Ale naprawdę jestem Twoją fanką. No i teraz już na pewno wszyscy będą myśleli, że się chwalisz hihihihi :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniika1 Re: Jestem... 23.05.03, 11:43 Ja jestem taka jak Negra, tylko bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeta Re: Jestem... IP: *.proxy.aol.com 23.05.03, 13:53 negra28 napisała: > -piękna > -młoda > -wykształcona > -inteligentna az do bólu > -bogata > -niebanalna > -nieprzewidywalna > -nieobliczalna > -kobieca > -ciepła > -wyrachowana > -zgrabna > -demonem seksu > -kobieta fatalną > > I kto tu jest debeściarą? No, Kto? > Negra ... i do tego jestem transwestyta - zapomnialas dodac! Ale i tak cie lubie. Nie zapomnij tylko napisac nam o efektach operacji plastycznej twoich organow plciowych. Tu dodam, ze sprawiasz wrazenie osoby odwaznej i zdeterminowanej w tworzeniu swojego forumowego wizerunku. A to juz cos!!!! Zauwazylam tez, ze konczysz swoj kontakt ze swiatem forumowym gdzies tak okolo + - 7:00 wieczorem, zaczynasz chyba ok. 11:00 rano? W jakim sklepie pracujesz??? Nie zrazaj sie moimi uwagami. Masz we mnie wierna czytelniczke:) Pozdrawiam Zeta Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Zeto! 25.05.03, 10:25 w mięsnym, na 2 zmiany, zas dorabiam w rybnym na nocki. N. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslawa1912 Re: Zeto! 25.05.03, 19:41 negra28 napisała: > w mięsnym, na 2 zmiany, zas dorabiam w rybnym na nocki. > N. tak myslalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefowa Re: Jestem...bleeeeeeeeeee IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 14:56 negra28: -banalna -przewidywalna az do bolu -demonem seksu parcianego -kobieta fatalna - tu sie zgodze:) I kto tu jest debeściarą? - i tu sie zgodze:) Negra jest debesciara w rozmiarach swojej choroby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Podróbo! 25.05.03, 10:24 Jakiej jednostki chorobowej, pani ekspert, jeśli mogę spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Jestem... 24.05.03, 00:16 negra28 napisała: > -piękna > -młoda > -wykształcona > -inteligentna az do bólu > -bogata > -niebanalna > -nieprzewidywalna > -nieobliczalna > -kobieca > -ciepła > -wyrachowana > -zgrabna > -demonem seksu > -kobieta fatalną > > I kto tu jest debeściarą? No, Kto? > Negra ---------------- Negra ale mimo to jestes nieszczesliwa.... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Jestem... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 24.05.03, 00:57 Wlasnie ja tez nie raz mysle, czy negra pisze do nas to wszystko ze szczescia (chodzi o wszystkie jej posty), czy jej czegos brakuje. Tak czy inaczej, dziekuje ci negrunia, ze chcialas siebie tak ladnie przedstawic. Ja tak i myslal, ze ty wlasnie taka. Az sie ja pokrecil w siedzeniu z pokusy -wiesz, to dziala na mnie. Za twoim pozwoleniem chcialbym jeszcze dopisac pod twoj adres "nieskromna", co dla facetow dzisiejszej doby, moze byc tez wielkim atutem kobiety.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Ależ Wiel! 25.05.03, 10:23 Skromnością grzesze ponad miarę! Skromność to moja główna zaleta, skromność ponad wszystko! I zapewniam, ze pisuję ze szczęscia. Pozdrawiam, Negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Ależ Wiel! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 25.05.03, 18:46 negra28 napisała: > I zapewniam, ze pisuję ze szczęscia. Wiesz negrunia, wolno mi bylo miec watpliwosci co do tego. Czasem myslalem, ze z tak burzliwym zyciorysem jak twoj, kobiete sczescie omija. Teraz wiem, ze zle myslalem, majac twoje upewnienie. Ciesze sie, ze wlasnie tak jest. Pozdrawiam szczesliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Re: Ależ Wiel! 26.05.03, 11:57 Ja jestem po długotrwałych i bolesnych terapiach u najlepszych polskich psychoterapeutów. Ale próby samobójcze - na szczęscie dla ludzkości, nieudane :- ) - również mam za sobą... To jednak zamierzchłe dzieje... Pozdrawiam bardzo gorąco, Negra Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Daf! 25.05.03, 10:24 Skad taki wniosek? Stwierdzenie? Przypuszczenie? Mogłabyś rozwinąć? Pzdr., Negra Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Daf! 25.05.03, 21:53 negra28 napisała: > Skad taki wniosek? Stwierdzenie? Przypuszczenie? Mogłabyś rozwinąć? > > Pzdr., > Negra -------------- Negra nie musze tego rozwijac ,przeciez Ty wiesz o tym najlepiej... Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Jestes? Wiec mysl. 25.05.03, 11:55 Tego jednego na twojej liscie brakowalo. A to jedno wystarczy, by byc debesciara. ;)) negra28 napisała: > -piękna > -młoda > -wykształcona > -inteligentna az do bólu > -bogata > -niebanalna > -nieprzewidywalna > -nieobliczalna > -kobieca > -ciepła > -wyrachowana > -zgrabna > -demonem seksu > -kobieta fatalną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falochronka Najpierw myśl, potem bądź IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.05.03, 16:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harold Re: Jestem... IP: 212.106.159.* 25.05.03, 22:56 Mo - i tylko ona. Jakoś nie mam do Ciebie zaufania, a do niej mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evva To jest kobieta.... IP: *.dew.pl / 192.168.2.* 26.05.03, 00:04 To jest kobieta bez kompleksów!!! Umie się nie tylko pochwalić, fakt, ze nie grzeszy skromnością, ale trzeba przyznać , że dobrze sie " podsumowała" A tak nawiasem, to lubię te jej niektóre wątki - ten też. Czasami coś ciekawego wymyśli , a my sobie podyskutujemy i..... jest weselej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Re: To jest kobieta.... 26.05.03, 11:55 Ewo, dziekuję za wyrazy sympatii. Trafiłaś w sedno - null kompleksów. I to jest m. in. wg mnie kwintesencja kobiecości! Pozdrawiam bardzo serdecznie, Negra Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 M! 27.05.03, 14:38 Mylisz pojęcia - podejrzliwość z niezezwalaniem na robieniem sobie ze mnie jaj vel lekceważeniem mnie. N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: To jest kobieta.... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 27.05.03, 01:32 negra28 napisała: > Ewo, > dziekuję za wyrazy sympatii. > Trafiłaś w sedno - null kompleksów. I to jest m. in. wg mnie kwintesencja > kobiecości! > Pozdrawiam bardzo serdecznie, > Negra Negrunia, te kobieca kwintesencje do poznania i oceny zarazem, zostaw moze komus innemu. Ale wolno Ci miec swoje zdanie na ten temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: To jest kobieta.... IP: *.proxy.aol.com 27.05.03, 01:35 co z tym piwem ? Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 czwarty! 27.05.03, 14:42 to nie do mnie :-(((( Why? Czym sobie zasłuzyłam na takie traktowanie? Twoja na zawsze: negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: To jest kobieta.... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.05.03, 04:16 Gość portalu: ax napisał(a): > co z tym piwem ? A co, chcesz zebym Ci postawil? Czuje, ze niezly pijok z Ciebie. Kanadyjski browar jest troche lepszy niz amerykanski (mniej wodnisty), ale ja i tak wole czeski. A Ty co tam pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Wiel! 27.05.03, 14:41 Wyznaję zasadę, iz nikt inny poza mną samą nie zna mnie tak, jak ja sama siebie, ergo: jedynie ja mogę expressis verbis stwierdzić, ile jestem warta. Nie rozumiem osób, które zaciekle twierdzą: "niech to inni ocenia", "mnie nie wypada oceniac samego siebie". A któz lepiej od ciebie, (to nie do Ciebie, tak ogólnie, do podmiotu lirycznego :-) wie, jaki jesteś naprawdę, ciołku (ach, jak poleciałam herbem ostatniego polskiego króla...) Pozdrawiam, N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.05.03, 04:12 negra28 napisała: > Wyznaję zasadę, iz nikt inny poza mną samą nie zna mnie tak, jak ja sama > siebie, ergo: jedynie ja mogę expressis verbis stwierdzić, ile jestem warta. > Nie rozumiem osób, które zaciekle twierdzą: "niech to inni ocenia", "mnie nie > wypada oceniac samego siebie". A któz lepiej od ciebie, (to nie do Ciebie, tak > ogólnie, do podmiotu lirycznego :-) wie, jaki jesteś naprawdę, ciołku (ach, jak > > poleciałam herbem ostatniego polskiego króla...) > Pozdrawiam, > N. Ale tu nie chodzi o oceny, lecz kwintesencje. Kwintesencja kobiety jest mocno zwiazana z miloscia i uczuciem, ktore nadaje jej wartosci dosc czesto boskie. Kwintesencje kobiety (te kochana jej wartosc) moze tylko mezczyzna ocenic. Podobnie jest tez z kwintesencja mezczyzny - ona tak naprawde nalezy do kobiecego poznania i oceny. Czyz nie sprawdzasz negrunia mezczyzn i to wybrednie? Zastanawialas sie dlaczego to robisz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Moje drogie: Daf, Far i kto tak jeszcze... 26.05.03, 12:01 Czuję się zaszcycona Waszym dbaniem o moją kieszeń. Musze Was zmartwić - na nic zdaja sie Wasze skłądki, gdyz - primo: niejedno "sztywne łącze", jak mawia pewna Osoba, mam na swym koncie w swym krótkim co prawda, ale bujnym życiorysie, secundo - nawet gdybym dzieki Wam posiadać miala jeszcze jedno, nie zmieni to faktu, ze doba ma tylko 24 h, a ja, oprocz pracy, mam na głowie mase innych obowiazków i, nie bede ukrywac, przyjemnosci. Moze znajdziecie rozwiazanie tej patowej sytuacji? Co byście powiedzialy na to: ja klikam z Wami, zaś Tomasz w miedzyczasie clitoris mą ma na rzeczy? :-) Pozdrawiam, Negra Odpowiedz Link Zgłoś