Dodaj do ulubionych

ściganie się

IP: *.chello.pl 23.05.03, 11:21
najpierw pajda: "jestem...", potem negra: "jestem...", pajda, negra, pajda,
negra, kto pierwszy do mety?! yeaaaaaaah, tlumy szaleją..

rany! to jest dopiero obrzydliwe..

pozdr.
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Zaczynasz mnie powoli wkurzać 23.05.03, 11:56
      Gość portalu: anE napisał(a):

> najpierw pajda: "jestem...", potem negra: "jestem...", pajda, negra, pajda,
      > negra, kto pierwszy do mety?! yeaaaaaaah, tlumy szaleją..
      >
      > rany! to jest dopiero obrzydliwe..
      >
      > pozdr.

O co ci chodzi? Ja w ogóle nie zauważam wątków Negry, tym bardziej więc o czym
      pisze.Śmieszna jesteś jeśli uważasz, że ścigam się z Negrą, który jest tu przez
      wszystkich tępiony. Uwłacza to mojej godności. A może ty tak w obronie Negry,
      co? Mam dzisiaj wyjątkowo dobry humor to sobie nadrabiam cały tydzień i piszę.
      Jak się nie podoba to niech nie czyta!
      • Gość: anE Re: Zaczynasz mnie powoli wkurzać IP: *.chello.pl 23.05.03, 11:58
        nie dopinguje tu nikomu..
        napisalam swoje spostrzezenia - dzis mam taka wene..
        na pewno wiele Cie rozni z osoba o nicku 'negra', ale jedno macie podobne, ze
        lubicie byc w centrum zaintersowania..

pozdr.
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Zaczynasz mnie powoli wkurzać 23.05.03, 12:03

> nie dopinguje tu nikomu..
          > napisalam swoje spostrzezenia - dzis mam taka wene..
          > na pewno wiele Cie rozni z osoba o nicku 'negra', ale jedno macie podobne, ze
          > lubicie byc w centrum zaintersowania..
          >
          > pozdr.
          A z tego co ja wiem o psychologii człowieka a i z obserwacji 70-cioletniej, to
          każdy lubi być w centrum zainter. ale niektórzy/hipokryzja???/ jakoś do tego
          nie lubią się przyznać, lub uważają to za niegodne,wstydliwe? Ciekawe dlaczego.
          • Gość: anE Re: Zaczynasz mnie powoli wkurzać IP: *.chello.pl 23.05.03, 12:07
            lubienie byc w centrum uwagi a przesada - to dwie rozne sprawy, ale kazdy moze
            pisac, co chce, wiec specjalnie nie hamowalam sie przed komentarzem.
            def. przesady tez moze byc dla kazdego rozna..
          • pajdeczka Padalcowa - mądrze gadasz! n/t 23.05.03, 15:19
            p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> Gość portalu: anE napisał(a):
            >
            > > nie dopinguje tu nikomu..
            > > napisalam swoje spostrzezenia - dzis mam taka wene..
            > > na pewno wiele Cie rozni z osoba o nicku 'negra', ale jedno macie podobne,
            > ze
            > > lubicie byc w centrum zaintersowania..
            > >
            > > pozdr.
            > A z tego co ja wiem o psychologii człowieka a i z obserwacji 70-cioletniej,
            to
            >
            > każdy lubi być w centrum zainter. ale niektórzy/hipokryzja???/ jakoś do tego
            > nie lubią się przyznać, lub uważają to za niegodne,wstydliwe? Ciekawe
            dlaczego.
            >
            • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Padalcowa ( za: mądrze gadasz! n/t) dziękuje. 23.05.03, 15:45
              pajdeczka napisała:............................
              .....................................
              > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:
              MIŁY MI TWÓJ komplement - tym bardziej, że cenię i Twoje tematy i Twoje posty.
              dzięks, padalcowa =<:)>-<<<<<<<<<<<<-
              ************************************************************************

> > A z tego co ja wiem o psychologii człowieka a i z obserwacji 70-
              cioletniej, to
              każdy lubi być w centrum zainter. ale niektórzy/hipokryzja???/ jakoś do tego
              nie lubią się przyznać, lub uważają to za niegodne,wstydliwe? Ciekawe
              dlaczego.

• pajdeczka Żal Ci? 23.05.03, 15:19

> nie dopinguje tu nikomu..
          > napisalam swoje spostrzezenia - dzis mam taka wene..
          > na pewno wiele Cie rozni z osoba o nicku 'negra', ale jedno macie podobne, ze
          > lubicie byc w centrum zaintersowania..
          >
          > pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka