Gość: anE IP: *.chello.pl 23.05.03, 11:21 najpierw pajda: "jestem...", potem negra: "jestem...", pajda, negra, pajda, negra, kto pierwszy do mety?! yeaaaaaaah, tlumy szaleją.. rany! to jest dopiero obrzydliwe.. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Zaczynasz mnie powoli wkurzać 23.05.03, 11:56 Gość portalu: anE napisał(a): > najpierw pajda: "jestem...", potem negra: "jestem...", pajda, negra, pajda, > negra, kto pierwszy do mety?! yeaaaaaaah, tlumy szaleją.. > > rany! to jest dopiero obrzydliwe.. > > pozdr. O co ci chodzi? Ja w ogóle nie zauważam wątków Negry, tym bardziej więc o czym pisze.Śmieszna jesteś jeśli uważasz, że ścigam się z Negrą, który jest tu przez wszystkich tępiony. Uwłacza to mojej godności. A może ty tak w obronie Negry, co? Mam dzisiaj wyjątkowo dobry humor to sobie nadrabiam cały tydzień i piszę. Jak się nie podoba to niech nie czyta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Zaczynasz mnie powoli wkurzać IP: *.chello.pl 23.05.03, 11:58 nie dopinguje tu nikomu.. napisalam swoje spostrzezenia - dzis mam taka wene.. na pewno wiele Cie rozni z osoba o nicku 'negra', ale jedno macie podobne, ze lubicie byc w centrum zaintersowania.. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Zaczynasz mnie powoli wkurzać 23.05.03, 12:03 Gość portalu: anE napisał(a): > nie dopinguje tu nikomu.. > napisalam swoje spostrzezenia - dzis mam taka wene.. > na pewno wiele Cie rozni z osoba o nicku 'negra', ale jedno macie podobne, ze > lubicie byc w centrum zaintersowania.. > > pozdr. A z tego co ja wiem o psychologii człowieka a i z obserwacji 70-cioletniej, to każdy lubi być w centrum zainter. ale niektórzy/hipokryzja???/ jakoś do tego nie lubią się przyznać, lub uważają to za niegodne,wstydliwe? Ciekawe dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Zaczynasz mnie powoli wkurzać IP: *.chello.pl 23.05.03, 12:07 lubienie byc w centrum uwagi a przesada - to dwie rozne sprawy, ale kazdy moze pisac, co chce, wiec specjalnie nie hamowalam sie przed komentarzem. def. przesady tez moze byc dla kazdego rozna.. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Padalcowa - mądrze gadasz! n/t 23.05.03, 15:19 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Gość portalu: anE napisał(a): > > > nie dopinguje tu nikomu.. > > napisalam swoje spostrzezenia - dzis mam taka wene.. > > na pewno wiele Cie rozni z osoba o nicku 'negra', ale jedno macie podobne, > ze > > lubicie byc w centrum zaintersowania.. > > > > pozdr. > A z tego co ja wiem o psychologii człowieka a i z obserwacji 70-cioletniej, to > > każdy lubi być w centrum zainter. ale niektórzy/hipokryzja???/ jakoś do tego > nie lubią się przyznać, lub uważają to za niegodne,wstydliwe? Ciekawe dlaczego. > Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Padalcowa ( za: mądrze gadasz! n/t) dziękuje. 23.05.03, 15:45 pajdeczka napisała:............................ ..................................... > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: MIŁY MI TWÓJ komplement - tym bardziej, że cenię i Twoje tematy i Twoje posty. dzięks, padalcowa =<:)>-<<<<<<<<<<<<- ************************************************************************ > > A z tego co ja wiem o psychologii człowieka a i z obserwacji 70- cioletniej, to każdy lubi być w centrum zainter. ale niektórzy/hipokryzja???/ jakoś do tego nie lubią się przyznać, lub uważają to za niegodne,wstydliwe? Ciekawe dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Żal Ci? 23.05.03, 15:19 Gość portalu: anE napisał(a): > nie dopinguje tu nikomu.. > napisalam swoje spostrzezenia - dzis mam taka wene.. > na pewno wiele Cie rozni z osoba o nicku 'negra', ale jedno macie podobne, ze > lubicie byc w centrum zaintersowania.. > > pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś