Dodaj do ulubionych

renie nam wcielo :-(((

IP: 168.143.113.* 23.05.03, 15:45
Obserwuj wątek
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: renie nam wcielo :-(((...do armii wcielo ????? 23.05.03, 16:19
      • mastercool Re: renie nam wcielo :-(((. 23.05.03, 16:21
        Pogubiła się pewnie już w swoich nickach.
        reniatoja
        spowiedniczka
        penitentka
        i Bóg jeden raczy wiedzieć co jeszcze. To za dużo na jej ptasi móżdżek
        • Gość: ulala Re: renie nam wcielo :-(((. IP: *.gen.twtelecom.net 23.05.03, 16:54
          Tez czytales/as ten watek na forum o forum?
          Mnie zamurowalo.
          • drzazga1 Re: wątek na forum o forum 23.05.03, 18:00
            Gość portalu: ulala napisał(a):

> Tez czytales/as ten watek na forum o forum?
            > Mnie zamurowalo.

A mnie rozbawiło, że można było nie zrozumieć odpowiedzi admina :-)

Swoją drogą, jak to osoby, które radośnie rzucaja bezpodstawne oszczerstwa na
            innych, szybciutko biegną naskarżyć, jak to ich obrazono, skandal i krzywda
            niewyobrażalna, Tebe ratuj uciśnioną! Tebe okazał się nieczuły na jęki...

Mam podły charakter, bo poczułam pewną satysfakcję. Może na drugi raz ta osoba
            zastanowi sie chwilę zanim zacznie obrażać innych, choć nawet nie wie, kogo
            dokładnie obraża. Gdyby wiedziała, to dopiero byłoby jej głupio....

I ktoś taki oceniał innych, że zachowują sie jak dzieci w przedszkolu, hehe...
            • mastercool Re: wątek na forum o forum 23.05.03, 18:25
              Ależ drzazgo moim zdaniem z odpowiedzi admina jasno wynikało że renia zabawia
              się sama ze sobą. Myślę, że kobieta powinna poszukać sobie dobrego psychiatry
              bo cos jej się pogorszyło gwałtownie.
              Pewnie szwenda się teraz po FK pod jeszcze innym loginem.
              Bardzo poczciwa z ciebie kobieta, drzazgo, lubię Cię:D

• drzazga1 Re: wątek na forum o forum 23.05.03, 20:39
                mastercool napisał:

> Ależ drzazgo moim zdaniem z odpowiedzi admina jasno wynikało że renia zabawia
                > się sama ze sobą. Myślę, że kobieta powinna poszukać sobie dobrego psychiatry
                > bo cos jej się pogorszyło gwałtownie.
                > Pewnie szwenda się teraz po FK pod jeszcze innym loginem.
                > Bardzo poczciwa z ciebie kobieta, drzazgo, lubię Cię:D

Hyyy....? No wiesz! Aż się zarumieniłam :-D
                Przecież ja wredna jestem i złośliwa baba...
                I jeszcze parę rzeczy by się uzbierało :-)

Co do nałogowych "mieszaczy forumowych" to tak się czasami zastanawiam, co ci
                ludzie sobie usiłują zrekompensować na forum... jaki brak z realnego życia?
                Wypowiedź admina zrozumieliśmy tak samo, ja napisałam akurat nie o Reni, tylko
                o kimś innym, kto jest na forum od dawna, choc ostatnio mniej się udziela.
                Jeżeli taka osoba, zorientowana nieźle w forumowych gierkach, zaczyna rozsiewać
                na ślepo oskarżenia i nawet nie stać ją potem, żeby powiedzieć "przepraszam",
                to nie ukrywam, że mnie zdenerwowało i zareagowałam raczej ostro.
                Bo z reguły cos podobnego ignoruję, szkoda czasu na dyskusje.

Ps. Pamiętam,że kiedys założyłeś taki wątek na forum feminizm o wychowaniu
                dziewczynek, b.fajny :-) Pozdrawiam D.
                • moniorek1 Re: wątek na forum o forum 23.05.03, 21:15
                  drzazga1 napisała:

>
                  > Ps. Pamiętam,że kiedys założyłeś taki wątek na forum feminizm o wychowaniu
                  > dziewczynek, b.fajny :-) Pozdrawiam D.

> Tak, super fajny tylko ,ze on to tylko przepisal.Ty teraz myslisz jaki ten
                  mastercool jest madry.Ale nie przeszkadzajcie sobie ,slodzcie sobie dalej.
                  • mastercool Re: wątek na forum o forum 23.05.03, 23:32
                    Tak, przepisałem, bo oni tam wszyscy taki oczytani i oblatani, byłem ciekaw,
                    czy ktoś sie połapie. Połapali się :-(
                    Moniorek, gdyby świat składał się z takich kobiet jak ty to bym się powiesił na
                    trzepaku pod blokiem. Dobrze, że jeszcze takie drzazgi istnieją:))
                    Amen
                    • moniorek1 Re: wątek na forum o forum 24.05.03, 03:09
                      Szkoda ,ze nie chcesz sie powiesic ,jednego trepa mniej by bylo.
                    • drzazga1 Re: wątek na forum o forum 25.05.03, 20:58
                      mastercool napisał:

> Tak, przepisałem, bo oni tam wszyscy taki oczytani i oblatani, byłem ciekaw,
                      > czy ktoś sie połapie. Połapali się :-(

No to co z tego, ze przepisane, wątek fajny był i już.

> Moniorek, gdyby świat składał się z takich kobiet jak ty to bym się powiesił
                      na trzepaku pod blokiem.

:-))))) Nie wieszaj się, nie warto ....

Dobrze, że jeszcze takie drzazgi istnieją:))
                      > Amen

Czasem zachodzą za skórę :-))) Aaaa men :-)))
        • capa_negra Re: renie nam wcielo :-(((. 28.05.03, 14:23
          Jesli jest tak jak mówicie.... to sie nieźle dziewczyna rozerwała.
          Ale tak prawde mówiac to mnie jej obecność na forum ani ziebi, ani grzeje.
          zastanawiam sie jedynie w jakim nowym wcieleniu nam sie ujawni???
    • Gość: listek I bardzo dobrze !!! IP: *.client.dsl.net 23.05.03, 16:28
      O jedną idiotkę mniej, przyczyni się to zapewne do podniesienia poziomu forum.
      I mam nadzieję, że ta prostaczka ze wsi nie będzie tu już więcej zaglądać.
    • Gość: renia Jestem juz jestem IP: *.athens.access.acn.gr 23.05.03, 23:38
      Dobry wieczór
      • mastercool Re: Jestem juz jestem 23.05.03, 23:41
        Pod jakim pseudonimem artystycznym dzisiaj masz występy?
        • Gość: renia Re: Jestem juz jestem IP: *.athens.access.acn.gr 23.05.03, 23:45
          Kolaboracja, a dlaczego pytasz?
          • mastercool Re: Jestem juz jestem 23.05.03, 23:55
            Oooooo!
            jakie madre slowo. jak zdołałas je zapamietać?
            Czy kolaboracja też będzie znęcać się psychicznie nad renią?
      • Gość: dsl Won! IP: *.acn.pl 23.05.03, 23:49
        Jesteś zwykła idiotką ze średnim wykształceniem i z wiejskimi korzeniami. W
        dodatku zwykła suką, która ciągle tu mąci, zmienia nicki, wkrada się na forma
        prywatne itp. Won!
        • Gość: renia dsl acn.pl spokojnie spokojnie... :)) nt IP: *.athens.access.acn.gr 23.05.03, 23:53
          • Gość: dsl Re: dsl acn.pl spokojnie spokojnie... :)) nt IP: *.client.dsl.net 23.05.03, 23:55
            Takie suki jak ty mnie co najwyżej śmieszą, a nie denerwują. Nie rozumiesz, że
            nikt tu takich nie chce?
            • Gość: obcy Re: dsl acn.pl spokojnie spokojnie... :)) nt IP: *.dyn.optonline.net 24.05.03, 05:22

A kto to jest ta Renia,ze az tak duzo
              zamieszania zrobilo sie z tego powodu?
              Czy mozna to wiedziec?
              Czy to jest ktos naprawde wazny i wplywajacy na
              polskie zycie polityczne?
              Skoro tak,to chcialbym prosic o jakies wyjasnienia
              a nie tylko krzyki Renia wont,; itd...
              Takie zachowanie sie swiadczy tylko o tych co nie
              bardzo wiedza co powiedziec.
              Przepraszam,ale nie spotkalem tutaj postu wyjasniajacego
              tego typu "napasci" na jak mi sie wydaje osobe jak my wszyscy
              prywatna,a zatem wydaje mi sie ze ci wszyscy co to robia,
              robia z ukrycia?
              Ja nie pracuje z ukrycia i moj pelny kod ma administrator tej
              "gazety",a wiec moze,o ile tylko mu to powiedza,dowiedziec sie
              rowniez mojego prawdziwego nazwiska i adresu;
              A zatem,czy mozna sie dowiedziec od tych co atakuja Renie niejaka
              a co to chodzi?

dziekuje,

obcy,:)

• anahella w kwestii technicznej 25.05.03, 21:04
                Gość portalu: obcy napisał(a):

> Ja nie pracuje z ukrycia i moj pelny kod ma administrator tej
                > "gazety"

Admini forum maja dostep do pelnego ip kazdego uzytkownika. To forumowicze nie
                widza go w calosci. Nawet jak sie logujesz to admin widzi z jakiego adresu
                wchodzisz.
                • Gość: dj Re: w kwestii technicznej IP: *.gen.twtelecom.net 26.05.03, 12:06

> Admini forum maja dostep do pelnego ip kazdego
                  uzytkownika. To forumowicze nie
                  > widza go w calosci. Nawet jak sie logujesz to admin
                  widzi z jakiego adresu
                  > wchodzisz.

To chyba kazdy wie.
                  • anahella Re: w kwestii technicznej 26.05.03, 13:18
                    Gość portalu: dj napisał(a):

>
                    > > Admini forum maja dostep do pelnego ip kazdego
                    > uzytkownika. To forumowicze nie
                    > > widza go w calosci. Nawet jak sie logujesz to admin
                    > widzi z jakiego adresu
                    > > wchodzisz.
                    >
                    > To chyba kazdy wie.

Z poprzedniego postu zrozumialam ze chyba nie:) Ale jakby
                    co to zwalam to na moja niedyspozycje umyslowa z powodu
                    upalu:)))))
    • aguszak Wcale się dziewczynie nie dziwię :((( 26.05.03, 12:57
      Ktoś zrobił na Nią chamską nagonkę, to nie ma co się dziwić.
      Mam nadzieję tylko, że Ona wie, że ma tutaj na FK osoby, które Ją lubią i
      kiedyś wróci.
      Reniutka wszystkiego dobrego i nie zrażaj się półgłówkami...
      Pozdrowionka dla wszystkich, którzy tęsknią za ciepłą, pozytywną atmosferą na
      FK :)))
      • Gość: inika Re: Wcale się dziewczynie nie dziwię :((( IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.05.03, 13:40
        Czytam to forum od dobrych dwóch lat. Kiedyś uczestniczyłam, później TWA mnie
        zniechęciło. Teraz w zasadzie już tylko czytam, czasami jest interesująco,
        czasami śmiesznie a czasem żenująco.
        Z ciekaowości zajrzałam i na Forum o Forum i trochę się jednak zdziwiłam. Renię
        miałam za nieszkodliwą prostą kobietkę. Ale admin dał co innego do zrozumienia.
        Nie mogę pojąć jak ktoś bardzo musiał stracić kontakt z rzeczywistością by się
        w ten sposób zabawiać? Odgrywać? Zakładać wciąż nowe nicki i pod ich szyldem
        być wulgarną chamką a pod innymi samą słodyczą...
        Pamiętam, że już wątek o metrze i jej córce wzbudził we mnie podejrzenia co do
        jej normalności.
        • Gość: aka Re: Wcale się dziewczynie nie dziwię :((( IP: 130.94.106.* 26.05.03, 16:27
          > Z ciekaowości zajrzałam i na Forum o Forum i trochę
          >się jednak zdziwiłam.

Aguszak najwyrazniej tam nie zajrzala.
          • aguszak A który wątek tak namiętnie czytacie? n/txt 26.05.03, 16:31

• Gość: inika Re: A który wątek tak namiętnie czytacie? n/txt IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 27.05.03, 09:11
              Wejdź w wyszukiwarkę, podaj nick "reniatoja" i szukaj w "Forum o Forum" -
              wyrzuci kilka linków, przeczytanie ich wystarcza. Chodzi głównie o dialog z
              adminem "tebe".
              Przepraszam, że tak oględnie, ale nie mam teraz jak podać samego linka.
              Pzdr.
              • Gość: ali Re: A który wątek tak namiętnie czytacie? n/txt IP: *.gen.twtelecom.net 28.05.03, 11:53
                Aguszak czy udalo ci sie znalesc ten watek?
                Jesli nie to ulatwie, ma on tytul Szanowny Pan Admin a
                zalozony zostal prez lastke.
                Slonecznego dnia.
                • aguszak Odnalazłam... 28.05.03, 11:56
                  ... i nie znalazłam tam nic niestosownego...
                  Rania poprostu chciała, żeby wątki z pogróżkami i inwektywami pod jej adresem
                  zniknęły raz na zawsze z "oślej ławki"... Kto by nie chciał, po takim
                  upokorzeniu... nadal mi jej żal...
                  • julla Re: Odnalazłam... 28.05.03, 12:07
                    aguszak, bardzo miła z ciebie kobieta ale naprawdę nie zrozumiałaś z odpowiedzi
                    admina, że te wątki obrażające renię pisała sama renia z innych kont?
                    Trudno zrozumieć dlaczego, zresztą...
                    No i od tego czasu renie 'wcięło'
                    • aguszak Re: Odnalazłam... 28.05.03, 12:23
                      julla napisała:

> aguszak, bardzo miła z ciebie kobieta ale naprawdę nie zrozumiałaś z
                      odpowiedzi
                      >
                      > admina, że te wątki obrażające renię pisała sama renia z innych kont?
                      > Trudno zrozumieć dlaczego, zresztą...
                      > No i od tego czasu renie 'wcięło'

Dzięki za komplement,
                      ale dlaczego admin, jeżeli ma dowody, to wprost nie napisze: "szanowna
                      forumowiczko, proszę się nie zabawiać pisywaniem i odpisywaniem sobie na
                      wzajem, a wtedy będzie wsio ok".
                      Z tego, co napisał, to można wysunąć wiele różnych interpretacji... a między
                      innymi to, że sama prowokuje powstawanie zamieszania na FK, a niekoniecznie, że
                      pisuje sama do siebie...
                      • julla Re: Odnalazłam... 28.05.03, 12:27
                        Wiesz, on nie napisze wprost "że wie" bo nie może zdradzać takich rzeczy
                        oficjalnie. On może napisać tylko tak, żeby ona zrozumiała o co chodzi.
                        Mnie jest to naprawde trudno zrozumieć, po co ktoś organizuje sobie takie
                        rozrywki, więc nie będę sie wypowiadać na tem temat. Tylko przykro mi, że
                        zabawiła się czyimś kosztem, ale mniejsza o szczegóły:)
                        • aguszak Jullo ;) 28.05.03, 12:30
                          Teraz Ty "gadasz" jak admin ;)
                          No dobra EOT
                          Pozdrawiam serdeczniasto
                          • julla aguszak:) 28.05.03, 13:07
                            No bo admin nie może ludzi "demaskować" i siać nastroje paranoiczne, może tylko
                            przywoływać "do porządku".
                            Podobna afera z "wielonikowcami" wybuchła jakiś czas temu na forum psychologia,
                            (nawet ja byłam badana na okoliczność posiadania dodatkowych nicków!) włączył
                            się w to admin, ale też nikogo nie zdemaskował wprost. Tak, że afera ucichła,
                            ale nadal nic nie wiadomo kto był kto:)
                            • Gość: asia Re: aguszak:) IP: 130.94.107.* 28.05.03, 14:24
                              Admin nie moze napisac kto jest kto ale na czyjas
                              wyrazna prosbe moze napisac ze dana osoba kims nie
                              jest. Jak na przyklad napisal ze to nie lastka sie
                              zabawiala. Na miejscu Renii poprosilabym zeby napisal
                              ze to nie ona jest penitentka i sprawa zostalaby
                              rozwiazana.
                              • aguszak Asiu :) 28.05.03, 16:58
                                Gość portalu: asia napisał(a):

> Admin nie moze napisac kto jest kto ale na czyjas
                                > wyrazna prosbe moze napisac ze dana osoba kims nie
                                > jest. Jak na przyklad napisal ze to nie lastka sie
                                > zabawiala. Na miejscu Renii poprosilabym zeby napisal
                                > ze to nie ona jest penitentka i sprawa zostalaby
                                > rozwiazana.

Admin nie jest wyrocznią. Powie, że nie, albo że tak i co? Mamy bez zająknięcia
                                mu wierzyć. Akurat jeżeli chodzi o Lastkę (moją osobistą forumową koleżankę),
                                to wierzę, że tak jest, bo ją poprostu znam...

Ale dobra, niech Wam będzie ;)))
                                Pozdrowionka
                                • julla Re: Asiu :) 28.05.03, 18:07
                                  Sęk w tym, że admini widzą całe IP kogoś kto zakłada konto:) My widzimy tylko
                                  fragment jeśli ktoś pisze jako "gość". Dlatego "anonimowość w sieci" to mit:)
                                • drzazga1 Aguszak 29.05.03, 11:49
                                  aguszak napisała:

>
                                  > Admin nie jest wyrocznią. Powie, że nie, albo że tak i co? Mamy bez
                                  zająknięcia mu wierzyć.

W tym wypadku, kiedy Renia zażądała usunięcia wątków penitentki (czyli swoich)
                                  admin dał jej do zrozumienia, żeby przestała sobie robić niesmaczne dowcipy.
                                  Wyobrażam sobie jak teraz czują się wszyscy, którzy Renię (to znaczy jej
                                  podstawowe forumowe wcielenie) lubili, wierzyli i brali ją w obronę ... można
                                  powiedzieć, że Renia wirtualnie napluła sympatykom w twarz.

Akurat jeżeli chodzi o Lastkę (moją osobistą forumową koleżankę), to wierzę, że
                                  tak jest, bo ją poprostu znam...
                                  >

Co nie zmienia faktu, że Lastka na tym forum napisała, że pod nickiem
                                  Penitentki kryje się któraś z "kumpelek z Pajdokracji". Forum Pajdeczki jest
                                  ukryte i jeżeli nie jest się jego uczestnikiem, to nie widać, kto tam pisze.
                                  Lastka tam wstępu nie ma. Dlaczego w takim razie oskarża kogoś o sianie zamętu
                                  na forum - NIE WIEDZĄC nawet KOGO OSKARŻA?
                                  Pewnie by się deczko zdziwiła, gdyby zobaczyła listę bywalców Pajdokracji.. ale
                                  osobiście mam nadzieję, że ona tam wstępu nie dostanie.

"W odwecie" ja odbiłam piłeczkę i napisałam, że równie dobrze Lastka może być
                                  penitentką. Lastka poczuła się tak urażona i pokrzywdzona, że założyła wątek na
                                  forum o forum.
                                  Podsumowanie: nie rób bliźniemu, co tobie niemiłe.

Przeprosin od Lastki jak na razie nie było.
                                  Cóż nie wszyscy na forum mają tyle klasy, zeby przyznać się do błędu.
    • pajdeczka Re: renie nam wcielo :-((( 28.05.03, 12:18
      Wykrzesala z siebie widocznie resztki ambicji....
      • aguszak Re: renie nam wcielo :-((( 28.05.03, 12:24
        pajdeczka napisała:

> Wykrzesala z siebie widocznie resztki ambicji....

Dlaczego czerpiesz satysfakcję z faktu, że ktoś opuścił to forum...?
        • pajdeczka Re: renie nam wcielo :-((( 28.05.03, 12:33
          aguszak napisała:

> pajdeczka napisała:
          >
          > > Wykrzesala z siebie widocznie resztki ambicji....
          >
          > Dlaczego czerpiesz satysfakcję z faktu, że ktoś opuścił to forum...?
          >

Przecież nie różnię się zbytnio od innych na tym forum, a więc: "nic co ludzkie
          nie jest mi obce".
          A tak serio to nieobecność Reni ani mnie grzeje ani ziębi. Gdyby mnie to
          cieszyło założyłabym wątek pochwalny.
          • Gość: bzzz Re: renie nam wcielo :-((( IP: *.acn.pl 28.05.03, 13:20
            pajdeczka napisała:

> Gdyby mnie to
            > cieszyło założyłabym wątek pochwalny.

Boże, ale Ty jesteś nieskomplikowana...
            • julla Re: renie nam wcielo :-((( 28.05.03, 13:32
              Ktoś bardzo skomplikowany włączył się niespodziewanie do dyskusji:))
              • pajdeczka Re: renie nam wcielo :-((( 28.05.03, 13:35
                julla napisała:

> Ktoś bardzo skomplikowany włączył się niespodziewanie do dyskusji:))

Droga Jullo, więcej tolerancji dla myślących inaczej niż przeciętny
                człowiek:))))
                • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:Uświadomcie mnie, bo nie rozumiem... 28.05.03, 20:11
                  z Waszej korespondencji wynika, m.inn., że nie można mieć kilku nicków ???Czy
                  tak jest i czy to jest źle widziane i sekowane przez adminów ??? Rozumiem, ze
                  nie jest to mile widziane przez forumowiczów, ale czy także formalnie
                  nieprawidłowe, lub zakazane?:o{
                  • lyche1 Re:Uświadomcie mnie, bo nie rozumiem... 28.05.03, 20:38
                    Ja Cię mogę uświadomić. Kilkanaście razy wielu z nas występowało z apelem do
                    wielonickowców, by się nie zabawiali - kosztem tego forum. Przez takie głupawe
                    zabawy wiele osób odeszło z FK i z Gazety w ogóle. A my się tu między sobą
                    przyjaźnimy. I prawdę powiedziawszy ( proszę czytać między wierszami - bo jako
                    osoba miłująca spokój nie napiszę tego otwarcie) bardzo cieszę się z takiego
                    obrotu sprawy. Czy nie zauważyłaś - jaki od tygodnia zapanował spokój ??? Nikt
                    nikomu nie przycina zbyt mocno, nie lecą wyzwiska, gadamy sobie po ludzku.
                    Pewnie za długo - taki stan rzeczy się nie utrzyma - ale CIESZMY SIĘ CHWILĄ
                    OBECNĄ :)))
                    Jeżeli chodzi o Admina - nadal nie potrafię wyjść z podziwu, że się odważył
                    napisać, to co napisał - ale i tak padam mu do nóżek :)))
                    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:Uświadomcie mnie, bo nadal nie wiem... 28.05.03, 22:30
                      lyche1 napisała:

> Ja Cię mogę uświadomić. Kilkanaście razy wielu z nas występowało z apelem do
                      > wielonickowców, by się nie zabawiali - kosztem tego forum. Przez takie
                      głupawe
                      > zabawy wiele osób odeszło z FK i z Gazety w ogóle. A my się tu między sobą
                      > przyjaźnimy. I prawdę powiedziawszy ( proszę czytać między wierszami - bo
                      jako
                      > osoba miłująca spokój nie napiszę tego otwarcie) bardzo cieszę się z takiego
                      > obrotu sprawy. Czy nie zauważyłaś - jaki od tygodnia zapanował spokój ???
                      Nikt
                      > nikomu nie przycina zbyt mocno, nie lecą wyzwiska, gadamy sobie po ludzku.
                      > Pewnie za długo - taki stan rzeczy się nie utrzyma - ale CIESZMY SIĘ CHWILĄ
                      > OBECNĄ :)))
                      > Jeżeli chodzi o Admina - nadal nie potrafię wyjść z podziwu, że się odważył
                      > napisać, to co napisał - ale i tak padam mu do nóżek :)))
                      ******************************************************************
                      Nie, no dobra,dobra, ja takze moge mu paść ( owce ) bo w padnięciu do nóżek to
                      lumbago mi nie pozwoli. Ale ja sie pytam, czy wielonikowstwo JEST ZAKAZANE i
                      czy jest wymóg stałego zalogowania. Pytam o to bez podtekstów i poniekąd
                      wyabstrachowując to pytanie ze sprawy Reni, która wygląda na drastyczną. pozdr.
                      • julla Re:Uświadomcie mnie, bo nadal nie wiem... 28.05.03, 23:07
                        Tzn. mozesz miec parę nicków i wszystko jest oki, jeśli nie rozrabiasz i nie
                        robisz zamieszania, tak jak to nieopatrznie uczyniła renia:) Kto sieje wiatr,
                        zbiera burzę.
                        Jeśli sobie grzecznie dyskutujesz ze znajomymi z netu z różnych kont,
                        to pies z kulawą nogą tobą nie zainteresuje się Tobą:)

• anahella Re:Uświadomcie mnie, bo nadal nie wiem... 28.05.03, 23:10
                        p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> Pytam o to bez podtekstów i poniekąd
                        > wyabstrachowując to pytanie ze sprawy Reni, która wygląda na drastyczną.
                        > pozdr.

Generalnie nie. Poniewaz to serwer bezplatny to mozesz miec tyle kont ile
                        zechcesz. Zreszta wiem ze na roznych forach ludzie pisza pod roznymi nickami i
                        dopoki jest to kwestia osobista to jest spoko. Np. chcesz posluchac rady na
                        temat bardzo osobisty - zakladasz konto i piszesz anonimowo. To nie jest
                        zakazane przez adminow (a przynajmniej nie doczytalam sie tego w regulaminie -
                        jezeli sie myle poprawcie mnie).

Admini interweniuja tylko wtedy gdy ktos robi dym. Na Psychologii Tebe objawil
                        sie jako admin i upomnial dymiacego zeby tego nie robil. Ale tam chodzilo o
                        osobista przewalanke miedzy stalym uczestnikiem forum i jego przeciwnikiem.
                        Wiec dopoki bedziesz raz wielbicielem dlugich plazow a raz dlugich ssakow, i
                        nie bedzie z tego powodu rozroby to nie masz sie czym martwic.
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:Dzięki- załapałam 28.05.03, 23:16
      i w dowód wdzięczności przesyłam WAM najdłuższego padalca z uśmiechem
      ==<:)>=>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>--
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka