p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: renie nam wcielo :-(((...do armii wcielo ????? 23.05.03, 16:19 Odpowiedz Link Zgłoś
mastercool Re: renie nam wcielo :-(((. 23.05.03, 16:21 Pogubiła się pewnie już w swoich nickach. reniatoja spowiedniczka penitentka i Bóg jeden raczy wiedzieć co jeszcze. To za dużo na jej ptasi móżdżek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulala Re: renie nam wcielo :-(((. IP: *.gen.twtelecom.net 23.05.03, 16:54 Tez czytales/as ten watek na forum o forum? Mnie zamurowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: wątek na forum o forum 23.05.03, 18:00 Gość portalu: ulala napisał(a): > Tez czytales/as ten watek na forum o forum? > Mnie zamurowalo. A mnie rozbawiło, że można było nie zrozumieć odpowiedzi admina :-) Swoją drogą, jak to osoby, które radośnie rzucaja bezpodstawne oszczerstwa na innych, szybciutko biegną naskarżyć, jak to ich obrazono, skandal i krzywda niewyobrażalna, Tebe ratuj uciśnioną! Tebe okazał się nieczuły na jęki... Mam podły charakter, bo poczułam pewną satysfakcję. Może na drugi raz ta osoba zastanowi sie chwilę zanim zacznie obrażać innych, choć nawet nie wie, kogo dokładnie obraża. Gdyby wiedziała, to dopiero byłoby jej głupio.... I ktoś taki oceniał innych, że zachowują sie jak dzieci w przedszkolu, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
mastercool Re: wątek na forum o forum 23.05.03, 18:25 Ależ drzazgo moim zdaniem z odpowiedzi admina jasno wynikało że renia zabawia się sama ze sobą. Myślę, że kobieta powinna poszukać sobie dobrego psychiatry bo cos jej się pogorszyło gwałtownie. Pewnie szwenda się teraz po FK pod jeszcze innym loginem. Bardzo poczciwa z ciebie kobieta, drzazgo, lubię Cię:D Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: wątek na forum o forum 23.05.03, 20:39 mastercool napisał: > Ależ drzazgo moim zdaniem z odpowiedzi admina jasno wynikało że renia zabawia > się sama ze sobą. Myślę, że kobieta powinna poszukać sobie dobrego psychiatry > bo cos jej się pogorszyło gwałtownie. > Pewnie szwenda się teraz po FK pod jeszcze innym loginem. > Bardzo poczciwa z ciebie kobieta, drzazgo, lubię Cię:D Hyyy....? No wiesz! Aż się zarumieniłam :-D Przecież ja wredna jestem i złośliwa baba... I jeszcze parę rzeczy by się uzbierało :-) Co do nałogowych "mieszaczy forumowych" to tak się czasami zastanawiam, co ci ludzie sobie usiłują zrekompensować na forum... jaki brak z realnego życia? Wypowiedź admina zrozumieliśmy tak samo, ja napisałam akurat nie o Reni, tylko o kimś innym, kto jest na forum od dawna, choc ostatnio mniej się udziela. Jeżeli taka osoba, zorientowana nieźle w forumowych gierkach, zaczyna rozsiewać na ślepo oskarżenia i nawet nie stać ją potem, żeby powiedzieć "przepraszam", to nie ukrywam, że mnie zdenerwowało i zareagowałam raczej ostro. Bo z reguły cos podobnego ignoruję, szkoda czasu na dyskusje. Ps. Pamiętam,że kiedys założyłeś taki wątek na forum feminizm o wychowaniu dziewczynek, b.fajny :-) Pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: wątek na forum o forum 23.05.03, 21:15 drzazga1 napisała: > > Ps. Pamiętam,że kiedys założyłeś taki wątek na forum feminizm o wychowaniu > dziewczynek, b.fajny :-) Pozdrawiam D. > Tak, super fajny tylko ,ze on to tylko przepisal.Ty teraz myslisz jaki ten mastercool jest madry.Ale nie przeszkadzajcie sobie ,slodzcie sobie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
mastercool Re: wątek na forum o forum 23.05.03, 23:32 Tak, przepisałem, bo oni tam wszyscy taki oczytani i oblatani, byłem ciekaw, czy ktoś sie połapie. Połapali się :-( Moniorek, gdyby świat składał się z takich kobiet jak ty to bym się powiesił na trzepaku pod blokiem. Dobrze, że jeszcze takie drzazgi istnieją:)) Amen Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: wątek na forum o forum 24.05.03, 03:09 Szkoda ,ze nie chcesz sie powiesic ,jednego trepa mniej by bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: wątek na forum o forum 25.05.03, 20:58 mastercool napisał: > Tak, przepisałem, bo oni tam wszyscy taki oczytani i oblatani, byłem ciekaw, > czy ktoś sie połapie. Połapali się :-( No to co z tego, ze przepisane, wątek fajny był i już. > Moniorek, gdyby świat składał się z takich kobiet jak ty to bym się powiesił na trzepaku pod blokiem. :-))))) Nie wieszaj się, nie warto .... Dobrze, że jeszcze takie drzazgi istnieją:)) > Amen Czasem zachodzą za skórę :-))) Aaaa men :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: renie nam wcielo :-(((. 28.05.03, 14:23 Jesli jest tak jak mówicie.... to sie nieźle dziewczyna rozerwała. Ale tak prawde mówiac to mnie jej obecność na forum ani ziebi, ani grzeje. zastanawiam sie jedynie w jakim nowym wcieleniu nam sie ujawni??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek I bardzo dobrze !!! IP: *.client.dsl.net 23.05.03, 16:28 O jedną idiotkę mniej, przyczyni się to zapewne do podniesienia poziomu forum. I mam nadzieję, że ta prostaczka ze wsi nie będzie tu już więcej zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Jestem juz jestem IP: *.athens.access.acn.gr 23.05.03, 23:38 Dobry wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
mastercool Re: Jestem juz jestem 23.05.03, 23:41 Pod jakim pseudonimem artystycznym dzisiaj masz występy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Jestem juz jestem IP: *.athens.access.acn.gr 23.05.03, 23:45 Kolaboracja, a dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mastercool Re: Jestem juz jestem 23.05.03, 23:55 Oooooo! jakie madre slowo. jak zdołałas je zapamietać? Czy kolaboracja też będzie znęcać się psychicznie nad renią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsl Won! IP: *.acn.pl 23.05.03, 23:49 Jesteś zwykła idiotką ze średnim wykształceniem i z wiejskimi korzeniami. W dodatku zwykła suką, która ciągle tu mąci, zmienia nicki, wkrada się na forma prywatne itp. Won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia dsl acn.pl spokojnie spokojnie... :)) nt IP: *.athens.access.acn.gr 23.05.03, 23:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsl Re: dsl acn.pl spokojnie spokojnie... :)) nt IP: *.client.dsl.net 23.05.03, 23:55 Takie suki jak ty mnie co najwyżej śmieszą, a nie denerwują. Nie rozumiesz, że nikt tu takich nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: dsl acn.pl spokojnie spokojnie... :)) nt IP: *.dyn.optonline.net 24.05.03, 05:22 A kto to jest ta Renia,ze az tak duzo zamieszania zrobilo sie z tego powodu? Czy mozna to wiedziec? Czy to jest ktos naprawde wazny i wplywajacy na polskie zycie polityczne? Skoro tak,to chcialbym prosic o jakies wyjasnienia a nie tylko krzyki Renia wont,; itd... Takie zachowanie sie swiadczy tylko o tych co nie bardzo wiedza co powiedziec. Przepraszam,ale nie spotkalem tutaj postu wyjasniajacego tego typu "napasci" na jak mi sie wydaje osobe jak my wszyscy prywatna,a zatem wydaje mi sie ze ci wszyscy co to robia, robia z ukrycia? Ja nie pracuje z ukrycia i moj pelny kod ma administrator tej "gazety",a wiec moze,o ile tylko mu to powiedza,dowiedziec sie rowniez mojego prawdziwego nazwiska i adresu; A zatem,czy mozna sie dowiedziec od tych co atakuja Renie niejaka a co to chodzi? dziekuje, obcy,:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella w kwestii technicznej 25.05.03, 21:04 Gość portalu: obcy napisał(a): > Ja nie pracuje z ukrycia i moj pelny kod ma administrator tej > "gazety" Admini forum maja dostep do pelnego ip kazdego uzytkownika. To forumowicze nie widza go w calosci. Nawet jak sie logujesz to admin widzi z jakiego adresu wchodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: w kwestii technicznej IP: *.gen.twtelecom.net 26.05.03, 12:06 > Admini forum maja dostep do pelnego ip kazdego uzytkownika. To forumowicze nie > widza go w calosci. Nawet jak sie logujesz to admin widzi z jakiego adresu > wchodzisz. To chyba kazdy wie. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: w kwestii technicznej 26.05.03, 13:18 Gość portalu: dj napisał(a): > > > Admini forum maja dostep do pelnego ip kazdego > uzytkownika. To forumowicze nie > > widza go w calosci. Nawet jak sie logujesz to admin > widzi z jakiego adresu > > wchodzisz. > > To chyba kazdy wie. Z poprzedniego postu zrozumialam ze chyba nie:) Ale jakby co to zwalam to na moja niedyspozycje umyslowa z powodu upalu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Wcale się dziewczynie nie dziwię :((( 26.05.03, 12:57 Ktoś zrobił na Nią chamską nagonkę, to nie ma co się dziwić. Mam nadzieję tylko, że Ona wie, że ma tutaj na FK osoby, które Ją lubią i kiedyś wróci. Reniutka wszystkiego dobrego i nie zrażaj się półgłówkami... Pozdrowionka dla wszystkich, którzy tęsknią za ciepłą, pozytywną atmosferą na FK :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inika Re: Wcale się dziewczynie nie dziwię :((( IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.05.03, 13:40 Czytam to forum od dobrych dwóch lat. Kiedyś uczestniczyłam, później TWA mnie zniechęciło. Teraz w zasadzie już tylko czytam, czasami jest interesująco, czasami śmiesznie a czasem żenująco. Z ciekaowości zajrzałam i na Forum o Forum i trochę się jednak zdziwiłam. Renię miałam za nieszkodliwą prostą kobietkę. Ale admin dał co innego do zrozumienia. Nie mogę pojąć jak ktoś bardzo musiał stracić kontakt z rzeczywistością by się w ten sposób zabawiać? Odgrywać? Zakładać wciąż nowe nicki i pod ich szyldem być wulgarną chamką a pod innymi samą słodyczą... Pamiętam, że już wątek o metrze i jej córce wzbudził we mnie podejrzenia co do jej normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Wcale się dziewczynie nie dziwię :((( IP: 130.94.106.* 26.05.03, 16:27 > Z ciekaowości zajrzałam i na Forum o Forum i trochę >się jednak zdziwiłam. Aguszak najwyrazniej tam nie zajrzala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inika Re: A który wątek tak namiętnie czytacie? n/txt IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 27.05.03, 09:11 Wejdź w wyszukiwarkę, podaj nick "reniatoja" i szukaj w "Forum o Forum" - wyrzuci kilka linków, przeczytanie ich wystarcza. Chodzi głównie o dialog z adminem "tebe". Przepraszam, że tak oględnie, ale nie mam teraz jak podać samego linka. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: A który wątek tak namiętnie czytacie? n/txt IP: *.gen.twtelecom.net 28.05.03, 11:53 Aguszak czy udalo ci sie znalesc ten watek? Jesli nie to ulatwie, ma on tytul Szanowny Pan Admin a zalozony zostal prez lastke. Slonecznego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Odnalazłam... 28.05.03, 11:56 ... i nie znalazłam tam nic niestosownego... Rania poprostu chciała, żeby wątki z pogróżkami i inwektywami pod jej adresem zniknęły raz na zawsze z "oślej ławki"... Kto by nie chciał, po takim upokorzeniu... nadal mi jej żal... Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Odnalazłam... 28.05.03, 12:07 aguszak, bardzo miła z ciebie kobieta ale naprawdę nie zrozumiałaś z odpowiedzi admina, że te wątki obrażające renię pisała sama renia z innych kont? Trudno zrozumieć dlaczego, zresztą... No i od tego czasu renie 'wcięło' Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Odnalazłam... 28.05.03, 12:23 julla napisała: > aguszak, bardzo miła z ciebie kobieta ale naprawdę nie zrozumiałaś z odpowiedzi > > admina, że te wątki obrażające renię pisała sama renia z innych kont? > Trudno zrozumieć dlaczego, zresztą... > No i od tego czasu renie 'wcięło' Dzięki za komplement, ale dlaczego admin, jeżeli ma dowody, to wprost nie napisze: "szanowna forumowiczko, proszę się nie zabawiać pisywaniem i odpisywaniem sobie na wzajem, a wtedy będzie wsio ok". Z tego, co napisał, to można wysunąć wiele różnych interpretacji... a między innymi to, że sama prowokuje powstawanie zamieszania na FK, a niekoniecznie, że pisuje sama do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Odnalazłam... 28.05.03, 12:27 Wiesz, on nie napisze wprost "że wie" bo nie może zdradzać takich rzeczy oficjalnie. On może napisać tylko tak, żeby ona zrozumiała o co chodzi. Mnie jest to naprawde trudno zrozumieć, po co ktoś organizuje sobie takie rozrywki, więc nie będę sie wypowiadać na tem temat. Tylko przykro mi, że zabawiła się czyimś kosztem, ale mniejsza o szczegóły:) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Jullo ;) 28.05.03, 12:30 Teraz Ty "gadasz" jak admin ;) No dobra EOT Pozdrawiam serdeczniasto Odpowiedz Link Zgłoś
julla aguszak:) 28.05.03, 13:07 No bo admin nie może ludzi "demaskować" i siać nastroje paranoiczne, może tylko przywoływać "do porządku". Podobna afera z "wielonikowcami" wybuchła jakiś czas temu na forum psychologia, (nawet ja byłam badana na okoliczność posiadania dodatkowych nicków!) włączył się w to admin, ale też nikogo nie zdemaskował wprost. Tak, że afera ucichła, ale nadal nic nie wiadomo kto był kto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: aguszak:) IP: 130.94.107.* 28.05.03, 14:24 Admin nie moze napisac kto jest kto ale na czyjas wyrazna prosbe moze napisac ze dana osoba kims nie jest. Jak na przyklad napisal ze to nie lastka sie zabawiala. Na miejscu Renii poprosilabym zeby napisal ze to nie ona jest penitentka i sprawa zostalaby rozwiazana. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Asiu :) 28.05.03, 16:58 Gość portalu: asia napisał(a): > Admin nie moze napisac kto jest kto ale na czyjas > wyrazna prosbe moze napisac ze dana osoba kims nie > jest. Jak na przyklad napisal ze to nie lastka sie > zabawiala. Na miejscu Renii poprosilabym zeby napisal > ze to nie ona jest penitentka i sprawa zostalaby > rozwiazana. Admin nie jest wyrocznią. Powie, że nie, albo że tak i co? Mamy bez zająknięcia mu wierzyć. Akurat jeżeli chodzi o Lastkę (moją osobistą forumową koleżankę), to wierzę, że tak jest, bo ją poprostu znam... Ale dobra, niech Wam będzie ;))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Asiu :) 28.05.03, 18:07 Sęk w tym, że admini widzą całe IP kogoś kto zakłada konto:) My widzimy tylko fragment jeśli ktoś pisze jako "gość". Dlatego "anonimowość w sieci" to mit:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Aguszak 29.05.03, 11:49 aguszak napisała: > > Admin nie jest wyrocznią. Powie, że nie, albo że tak i co? Mamy bez zająknięcia mu wierzyć. W tym wypadku, kiedy Renia zażądała usunięcia wątków penitentki (czyli swoich) admin dał jej do zrozumienia, żeby przestała sobie robić niesmaczne dowcipy. Wyobrażam sobie jak teraz czują się wszyscy, którzy Renię (to znaczy jej podstawowe forumowe wcielenie) lubili, wierzyli i brali ją w obronę ... można powiedzieć, że Renia wirtualnie napluła sympatykom w twarz. Akurat jeżeli chodzi o Lastkę (moją osobistą forumową koleżankę), to wierzę, że tak jest, bo ją poprostu znam... > Co nie zmienia faktu, że Lastka na tym forum napisała, że pod nickiem Penitentki kryje się któraś z "kumpelek z Pajdokracji". Forum Pajdeczki jest ukryte i jeżeli nie jest się jego uczestnikiem, to nie widać, kto tam pisze. Lastka tam wstępu nie ma. Dlaczego w takim razie oskarża kogoś o sianie zamętu na forum - NIE WIEDZĄC nawet KOGO OSKARŻA? Pewnie by się deczko zdziwiła, gdyby zobaczyła listę bywalców Pajdokracji.. ale osobiście mam nadzieję, że ona tam wstępu nie dostanie. "W odwecie" ja odbiłam piłeczkę i napisałam, że równie dobrze Lastka może być penitentką. Lastka poczuła się tak urażona i pokrzywdzona, że założyła wątek na forum o forum. Podsumowanie: nie rób bliźniemu, co tobie niemiłe. Przeprosin od Lastki jak na razie nie było. Cóż nie wszyscy na forum mają tyle klasy, zeby przyznać się do błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: renie nam wcielo :-((( 28.05.03, 12:18 Wykrzesala z siebie widocznie resztki ambicji.... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: renie nam wcielo :-((( 28.05.03, 12:24 pajdeczka napisała: > Wykrzesala z siebie widocznie resztki ambicji.... Dlaczego czerpiesz satysfakcję z faktu, że ktoś opuścił to forum...? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: renie nam wcielo :-((( 28.05.03, 12:33 aguszak napisała: > pajdeczka napisała: > > > Wykrzesala z siebie widocznie resztki ambicji.... > > Dlaczego czerpiesz satysfakcję z faktu, że ktoś opuścił to forum...? > Przecież nie różnię się zbytnio od innych na tym forum, a więc: "nic co ludzkie nie jest mi obce". A tak serio to nieobecność Reni ani mnie grzeje ani ziębi. Gdyby mnie to cieszyło założyłabym wątek pochwalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: renie nam wcielo :-((( IP: *.acn.pl 28.05.03, 13:20 pajdeczka napisała: > Gdyby mnie to > cieszyło założyłabym wątek pochwalny. Boże, ale Ty jesteś nieskomplikowana... Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: renie nam wcielo :-((( 28.05.03, 13:32 Ktoś bardzo skomplikowany włączył się niespodziewanie do dyskusji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: renie nam wcielo :-((( 28.05.03, 13:35 julla napisała: > Ktoś bardzo skomplikowany włączył się niespodziewanie do dyskusji:)) Droga Jullo, więcej tolerancji dla myślących inaczej niż przeciętny człowiek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:Uświadomcie mnie, bo nie rozumiem... 28.05.03, 20:11 z Waszej korespondencji wynika, m.inn., że nie można mieć kilku nicków ???Czy tak jest i czy to jest źle widziane i sekowane przez adminów ??? Rozumiem, ze nie jest to mile widziane przez forumowiczów, ale czy także formalnie nieprawidłowe, lub zakazane?:o{ Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re:Uświadomcie mnie, bo nie rozumiem... 28.05.03, 20:38 Ja Cię mogę uświadomić. Kilkanaście razy wielu z nas występowało z apelem do wielonickowców, by się nie zabawiali - kosztem tego forum. Przez takie głupawe zabawy wiele osób odeszło z FK i z Gazety w ogóle. A my się tu między sobą przyjaźnimy. I prawdę powiedziawszy ( proszę czytać między wierszami - bo jako osoba miłująca spokój nie napiszę tego otwarcie) bardzo cieszę się z takiego obrotu sprawy. Czy nie zauważyłaś - jaki od tygodnia zapanował spokój ??? Nikt nikomu nie przycina zbyt mocno, nie lecą wyzwiska, gadamy sobie po ludzku. Pewnie za długo - taki stan rzeczy się nie utrzyma - ale CIESZMY SIĘ CHWILĄ OBECNĄ :))) Jeżeli chodzi o Admina - nadal nie potrafię wyjść z podziwu, że się odważył napisać, to co napisał - ale i tak padam mu do nóżek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:Uświadomcie mnie, bo nadal nie wiem... 28.05.03, 22:30 lyche1 napisała: > Ja Cię mogę uświadomić. Kilkanaście razy wielu z nas występowało z apelem do > wielonickowców, by się nie zabawiali - kosztem tego forum. Przez takie głupawe > zabawy wiele osób odeszło z FK i z Gazety w ogóle. A my się tu między sobą > przyjaźnimy. I prawdę powiedziawszy ( proszę czytać między wierszami - bo jako > osoba miłująca spokój nie napiszę tego otwarcie) bardzo cieszę się z takiego > obrotu sprawy. Czy nie zauważyłaś - jaki od tygodnia zapanował spokój ??? Nikt > nikomu nie przycina zbyt mocno, nie lecą wyzwiska, gadamy sobie po ludzku. > Pewnie za długo - taki stan rzeczy się nie utrzyma - ale CIESZMY SIĘ CHWILĄ > OBECNĄ :))) > Jeżeli chodzi o Admina - nadal nie potrafię wyjść z podziwu, że się odważył > napisać, to co napisał - ale i tak padam mu do nóżek :))) ****************************************************************** Nie, no dobra,dobra, ja takze moge mu paść ( owce ) bo w padnięciu do nóżek to lumbago mi nie pozwoli. Ale ja sie pytam, czy wielonikowstwo JEST ZAKAZANE i czy jest wymóg stałego zalogowania. Pytam o to bez podtekstów i poniekąd wyabstrachowując to pytanie ze sprawy Reni, która wygląda na drastyczną. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re:Uświadomcie mnie, bo nadal nie wiem... 28.05.03, 23:07 Tzn. mozesz miec parę nicków i wszystko jest oki, jeśli nie rozrabiasz i nie robisz zamieszania, tak jak to nieopatrznie uczyniła renia:) Kto sieje wiatr, zbiera burzę. Jeśli sobie grzecznie dyskutujesz ze znajomymi z netu z różnych kont, to pies z kulawą nogą tobą nie zainteresuje się Tobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re:Uświadomcie mnie, bo nadal nie wiem... 28.05.03, 23:10 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Pytam o to bez podtekstów i poniekąd > wyabstrachowując to pytanie ze sprawy Reni, która wygląda na drastyczną. > pozdr. Generalnie nie. Poniewaz to serwer bezplatny to mozesz miec tyle kont ile zechcesz. Zreszta wiem ze na roznych forach ludzie pisza pod roznymi nickami i dopoki jest to kwestia osobista to jest spoko. Np. chcesz posluchac rady na temat bardzo osobisty - zakladasz konto i piszesz anonimowo. To nie jest zakazane przez adminow (a przynajmniej nie doczytalam sie tego w regulaminie - jezeli sie myle poprawcie mnie). Admini interweniuja tylko wtedy gdy ktos robi dym. Na Psychologii Tebe objawil sie jako admin i upomnial dymiacego zeby tego nie robil. Ale tam chodzilo o osobista przewalanke miedzy stalym uczestnikiem forum i jego przeciwnikiem. Wiec dopoki bedziesz raz wielbicielem dlugich plazow a raz dlugich ssakow, i nie bedzie z tego powodu rozroby to nie masz sie czym martwic. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:Dzięki- załapałam 28.05.03, 23:16 i w dowód wdzięczności przesyłam WAM najdłuższego padalca z uśmiechem ==<:)>=>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>-- Odpowiedz Link Zgłoś