nutopia 11.05.07, 22:03 dziecię śpi, ja po zabiegu kosmetycznym dzieki, któremu mam złudne poczucie zem powabniejsza;), mąż skleja jakąś część od mego auta, więc co należy zrobić? Należy w końcu nalać sobie winko;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: no! 11.05.07, 22:05 ale uwazaj bo po nim bedziesz latwiejsza;] Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 22:07 tygrysio_misio napisała: > ale uwazaj bo po nim bedziesz latwiejsza;] na taki tekst, koleżanka mojemu koledze odpowiedziała tak: ja zawsze łatwa tylko ty dupa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: no! 11.05.07, 22:09 dobre dobre...zapamietam i uzyje przy nastepnej okazji;] Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 22:06 a co się stało z autem że kleić je trzeba? nie strasz że to dzięki Twoim zdolnościom kierowniczym się uszkodziło ,bo bede się bała jechać do miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 22:09 sottobosco napisała: > a co się stało z autem że kleić je trzeba? > nie strasz że to dzięki Twoim zdolnościom kierowniczym się uszkodziło ,bo bede > się bała jechać do miasta :) > > jakiś miesiąc temu coś mi strzeliło pod machą a potem zaczął mi samochód (jadąc na gazie) gasnąć na niskich obrotach zajechalam dziś w końcu do autogazu i okazało się że pękło takie czarne coś co się nazywa pokrywa do czegoś tam. No i mam to zamówione ale zanim dojedzie to ja potrzebuję samochodu więc nakazałam sklejenie tego czarnego żeby było na chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 22:29 iiii to tylko techniczne sprawy, a już miałam nadzieję na historię krew w żyłach mrożącą ;) uważaj na męża żeby Ci się do pokrywy nie przykleił, bo będziesz musiała wszędzie wozić ze sobą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 22:36 sottobosco napisała: > iiii to tylko techniczne sprawy, a już miałam nadzieję na historię krew w żyłac > h > mrożącą ;) > uważaj na męża żeby Ci się do pokrywy nie przykleił, bo będziesz musiała > wszędzie wozić ze sobą ;P wystraszyłas mnie i poszłam sprawdzić nie przykleil się! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 22:30 nutopia napisała: > dziecię śpi, ja po zabiegu kosmetycznym dzieki, któremu mam złudne poczucie > zem powabniejsza;), mąż skleja jakąś część od mego auta, więc co należy > zrobić? Należy w końcu nalać sobie winko;) Ja już zaliczyłam wino:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 22:39 sottobosco napisała: > okrutnice > chlip, chlip > > herbatka działa wolniej czekałyśmy aż się nakręcisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 22:40 :PPP wiesz jak ja to przeżyłam?? taka wrażliwa jestem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 22:41 sottobosco napisała: > :PPP > wiesz jak ja to przeżyłam?? > taka wrażliwa jestem ;P > > a wiesz co dziś robiła izka? waliła łokciami w drzewa ciekawe co ona paliła, tfu.. piła Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 22:44 Iza do lasu to biega żeby się odstresować a co jej te biedne drzewa zrobiły??? myślisz że to lipton był? nieee... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 22:46 sottobosco napisała: > Iza do lasu to biega żeby się odstresować > a co jej te biedne drzewa zrobiły??? > myślisz że to lipton był? nieee... no tak ona idzie się odstresować a biedne drzewka w stres wpędza a potem zieloni alarmują Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 22:49 a moze ona chciala zielonego z drzewa zrzucic? tak jak u nas w lesie chopy ze wsi zielonych gonili kosami to Iza łokciami? Izo czy Ty nie jesteś zielona? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 22:52 sottobosco napisała: > a moze ona chciala zielonego z drzewa zrzucic? > tak jak u nas w lesie chopy ze wsi zielonych gonili kosami to Iza łokciami? > Izo czy Ty nie jesteś zielona? > > chłe:) widziala w telewizji tych chlopów a iza to nas zostawila dziś :( Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 22:54 myślę że dziś zostałyśmy same jak dwa paluszki słone, z makiem czy sezamem?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 22:55 sottobosco napisała: > myślę że dziś zostałyśmy same jak dwa paluszki > słone, z makiem czy sezamem?? > > tylko słone;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 22:55 alienxxx napisał: > a ja sobie popijam kolejna kawke :) też nam przykro;) Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: no! 11.05.07, 22:57 ale mi wcale nie jest przykro... kawka jest dobra na wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 22:58 alienxxx napisał: > ale mi wcale nie jest przykro... > kawka jest dobra na wszystko :) mhm ale do 13.00 po 13.00 to już coś innego bożesz ty mój jedyny dla kogo ja swą rękę oddałam! Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: no! 11.05.07, 23:00 no dobra ide po winko cos tam wygrzebie z mojej "piwniczki" Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:01 alienxxx napisał: > no dobra ide po winko > cos tam wygrzebie z mojej "piwniczki" alien nie wychodz stąd!! oni tam wszyscy tylko o dziwkach rozmawiają! Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 23:02 zazdrośnica daj chłopakowi chociaż posłuchać :P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:03 sottobosco napisała: > zazdrośnica > daj chłopakowi chociaż posłuchać :P > absolimą! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:04 alienxxx napisał: > spuszczm na to kurtyzane milczenia co mi pan tu inseminuje? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:07 alienxxx napisał: > czy to do mnie to alibi? to jakaś żaluzja? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:32 alienxxx napisał: > takie tam alegorie... A koniak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:07 jak idziesz do piwniczki to przynieś mi koniak no wiesz, tę butelkę co tam jest napisane : końjak nie może to 4 krople na wiadro Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 22:53 sottobosco napisała: > okrutnice > chlip, chlip Masz 5 minut żeby się poprawić;P! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 22:56 sottobosco napisała: > IIIIzaaaaa jesteś :)))) Ano jestem:D A co;P? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 22:57 izabellaz1 napisała: > sottobosco napisała: > > > IIIIzaaaaa jesteś :)))) > > Ano jestem:D A co;P? > > > a to że się cieszym! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 22:59 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > sottobosco napisała: > > > > > IIIIzaaaaa jesteś :)))) > > > > Ano jestem:D A co;P? > > > > > > a to > że się cieszym! Mła tudzież;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 22:59 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > sottobosco napisała: > > > > > > > IIIIzaaaaa jesteś :)))) > > > > > > Ano jestem:D A co;P? > > > > > > > > > a to > > że się cieszym! > > Mła tudzież;P > > ja mam czerwone, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 22:57 już myślałam że nie dajesz rady pisać przez te swoje łokcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 22:59 sottobosco napisała: > już myślałam że nie dajesz rady pisać przez te swoje łokcie ;) > > Iza ja się stanowczo wypieram, ze jej cokolwiek o twoich łokciach mówiłam! to jakaś prowokacja nędzna, no! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:01 nutopia napisała: > sottobosco napisała: > > > już myślałam że nie dajesz rady pisać przez te swoje łokcie ;) > > > > > Iza ja się stanowczo wypieram, ze jej cokolwiek o twoich łokciach mówiłam! to > jakaś prowokacja nędzna, no! > ;) PAPLA!;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:02 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > sottobosco napisała: > > > > > już myślałam że nie dajesz rady pisać przez te swoje łokcie ;) > > > > > > > > Iza ja się stanowczo wypieram, ze jej cokolwiek o twoich łokciach mówiłam > ! to > > jakaś prowokacja nędzna, no! > > ;) > > PAPLA!;PPPPP > > ona mnie sprowokowała, przysięgam! wino mi zabrała!!!! co byś zrobila na moim miejscu? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:11 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > sottobosco napisała: > > > > > > > już myślałam że nie dajesz rady pisać przez te swoje łokcie ; > ) > > > > > > > > > > > Iza ja się stanowczo wypieram, ze jej cokolwiek o twoich łokciach m > ówiłam > > ! to > > > jakaś prowokacja nędzna, no! > > > ;) > > > > PAPLA!;PPPPP > > > > > ona mnie sprowokowała, przysięgam! wino mi zabrała!!!! > co byś zrobila na moim miejscu? hę? Sprała a nie powiedziała:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 23:14 izabellaz1 napisała: > Sprała a nie powiedziała:PPPP Iza a nie uczą Was że przemoć to ostatni stopień perwersji? tfu, perswazji mialo byc Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:15 sottobosco napisała: > izabellaz1 napisała: > > Sprała a nie powiedziała:PPPP > Iza a nie uczą Was że przemoć to ostatni stopień perwersji? > tfu, perswazji mialo byc Gdy zabraknie perswazji...pozostaje perwersja;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 23:19 perwersja poparta przemocą?? to nie moja szkola ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:25 sottobosco napisała: > perwersja poparta przemocą?? > to nie moja szkola ;PP Drzewa nie narzekają;P Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 23:28 no gdyby ludzie mieli drewniane pewne częsći ciała to też nie narzekaliby ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:31 sottobosco napisała: > no > gdyby ludzie mieli drewniane pewne częsći ciała to też nie narzekaliby ;DD A o których częściach ciała konkretnie mowa:D? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:35 sottobosco napisała: > a których zazwyczaj dotyczy perwersja :DD?? stóp?;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:35 sottobosco napisała: > a których zazwyczaj dotyczy perwersja :DD?? No to ja nie chciałabym mieć faceta o drewnianych uszach;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:34 izabellaz1 napisała: > sottobosco napisała: > > > perwersja poparta przemocą?? > > to nie moja szkola ;PP > > Drzewa nie narzekają;P > a Iza bije dżewka! > Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:36 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > sottobosco napisała: > > > > > perwersja poparta przemocą?? > > > to nie moja szkola ;PP > > > > Drzewa nie narzekają;P > > > a Iza bije dżewka! PAPLA i do tego SKARŻYPYTA;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:37 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > sottobosco napisała: > > > > > > > perwersja poparta przemocą?? > > > > to nie moja szkola ;PP > > > > > > Drzewa nie narzekają;P > > > > > a Iza bije dżewka! > > PAPLA i do tego SKARŻYPYTA;PPPPPP > > nie no, to jakaś marna prowokacja!:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: no! 11.05.07, 23:38 Pobijcie się, prrrroooszę! Kisiel zrobię, co? ;PP -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:39 i.nes napisała: > Pobijcie się, prrrroooszę! Kisiel zrobię, co? ;PP > > ale truskawkowy bo po wiśniowym robią mi się plamy na łydkach:0) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:39 nutopia napisała: > i.nes napisała: > > > Pobijcie się, prrrroooszę! Kisiel zrobię, co? ;PP > > > > > ale truskawkowy bo po wiśniowym robią mi się plamy na łydkach:0) Ja chcem malinowy;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:41 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > i.nes napisała: > > > > > Pobijcie się, prrrroooszę! Kisiel zrobię, co? ;PP > > > > > > > > ale truskawkowy bo po wiśniowym robią mi się plamy na łydkach:0) > > Ja chcem malinowy;PPP > > po malinowym mam odlot:0) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: no! 11.05.07, 23:42 To może kiwi? Chociaż nie, zielony wygląda jak glut... -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:44 i.nes napisała: > To może kiwi? Chociaż nie, zielony wygląda jak glut... > > i.nes ja piłam <przełyka ślinę> piłam drogie wino a ono teraz chce wyjść! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: no! 11.05.07, 23:45 nutopia napisała: > ja piłam > <przełyka ślinę> > piłam drogie wino > a ono teraz chce wyjść! To zatkaj nos i nie oddychaj. Znaczy, przez chwilę... chyba, że chcesz dłużej, ale to musisz podpisać oświadczenie... -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:48 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > ja piłam > > <przełyka ślinę> > > piłam drogie wino > > a ono teraz chce wyjść! > > To zatkaj nos i nie oddychaj. Znaczy, przez chwilę... chyba, że chcesz dłużej, > ale to musisz podpisać oświadczenie... > oświadczam, że ines chciała mi z gardla wino wyrwać ale siem nie dałam Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: no! 11.05.07, 23:49 nutopia napisała: > oświadczam, że ines chciała mi z gardla wino wyrwać > ale siem nie dałam To oszczerstwo, potwarz i pomówienie! Człowiek chce się glutem podzielić, a tu taka niewdzięczność! Sama się w nim wytaplam, ot co! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:50 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > oświadczam, że ines chciała mi z gardla wino wyrwać > > ale siem nie dałam > > To oszczerstwo, potwarz i pomówienie! Człowiek chce się glutem podzielić, a tu > taka niewdzięczność! Sama się w nim wytaplam, ot co! > ><zielenieje> Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: no! 11.05.07, 23:51 nutopia napisała: > ><zielenieje> O, cholera, coś niewyraźnie wyglądasz... -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:39 i.nes napisała: > Pobijcie się, prrrroooszę! Kisiel zrobię, co? ;PP Malinowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 23:42 oooo ineska jeszcze nie jestes zielona zaraz Cię przerobię, chcesz :D?? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: no! 11.05.07, 23:43 sottobosco napisała: > oooo ineska jeszcze nie jestes zielona > zaraz Cię przerobię, chcesz :D?? NEEEEEEEEEEEEEEE... A osochozi? ;) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:44 i.nes napisała: > sottobosco napisała: > > oooo ineska jeszcze nie jestes zielona > > zaraz Cię przerobię, chcesz :D?? > > NEEEEEEEEEEEEEEE... > > A osochozi? ;) > > a nic my tu o polityce Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: no! 11.05.07, 23:46 nutopia napisała: > a nic > my tu o polityce TFU ! <pluje przez lewe ramię> zaraza i skaranie! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 23:47 dobrze chciałam wszyscy juz zieloni i dobrze sie maja ale jak nie kcesz to nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: no! 11.05.07, 23:50 sottobosco napisała: > dobrze chciałam > wszyscy juz zieloni i dobrze sie maja ale jak nie kcesz to nie :P Ale mnie jest lepiej w różowym, wiesz? :P -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 23:53 uwierz mi nikomu nie jest dobrze w różowym masz wybór albo zielona albo giniesz w szarości :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: no! 11.05.07, 23:55 sottobosco napisała: > uwierz mi nikomu nie jest dobrze w różowym > masz wybór albo zielona albo giniesz w szarości :) a co z resztą widma??? -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:58 sottobosco napisała: > uwierz mi nikomu nie jest dobrze w różowym > masz wybór albo zielona albo giniesz w szarości :) przeczytałam gnijesz mam iść spać? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: no! 12.05.07, 00:00 nutopia napisała: > przeczytałam gnijesz > mam iść spać? <wącha bluzę> hmm... może prysznic to nie taki znowu zły pomysł... Spadam! Niech kisiel będzie z Wami :D -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:01 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > przeczytałam gnijesz > > mam iść spać? > > <wącha bluzę> hmm... może prysznic to nie taki znowu zły pomysł... > > Spadam! Niech kisiel będzie z Wami :D > no wez nie idz:( Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 12.05.07, 00:01 o co z tym glutem z biedronki?? gdzie spadasz?? chce popatrzec ;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 22:59 sottobosco napisała: > już myślałam że nie dajesz rady pisać przez te swoje łokcie ;) Moim łokciom nic nie dolega;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:05 izabellaz1 napisała: > sottobosco napisała: > > > już myślałam że nie dajesz rady pisać przez te swoje łokcie ;) > > Moim łokciom nic nie dolega;P > > > ooo iza a co się stało twoim łokciom??? <patrzy w sufit> Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:11 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > sottobosco napisała: > > > > > już myślałam że nie dajesz rady pisać przez te swoje łokcie ;) > > > > Moim łokciom nic nie dolega;P > > > > > > ooo iza a co się stało twoim łokciom??? > <patrzy w sufit> A co się miało stać;P? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:33 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > sottobosco napisała: > > > > > > > już myślałam że nie dajesz rady pisać przez te swoje łokcie ; > ) > > > > > > Moim łokciom nic nie dolega;P > > > > > > > > > ooo iza a co się stało twoim łokciom??? > > <patrzy w sufit> > > A co się miało stać;P? > > rożne tu rzeczy mówią, to wiesz, tak pytam;) Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: no! 11.05.07, 23:01 zacznij sie brac za bzykanko, bo zaraz usniesz i znowu bedzie awantura i ciche dni aha, niech lyknie kelyszeczek, bo znowu po 2 minutach skonczy i bedzie awantura i chiche dni Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:03 braun_f napisał: > zacznij sie brac za bzykanko, bo zaraz usniesz i znowu bedzie awantura i ciche > dni > aha, niech lyknie kelyszeczek, bo znowu po 2 minutach skonczy i bedzie awantura > > i chiche dni jak wypiję litra to zejdę do twego poziomu i ci odpowiem tymczasem siju Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: no! 11.05.07, 23:06 te, paniusia kolektor ci strzelil wiec nie dziamgaj, tylko pomoz staremu, to szybciej zaczniecie gre wstepna (chinczyka polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:08 braun_f napisał: > te, paniusia > kolektor ci strzelil > wiec nie dziamgaj, tylko pomoz staremu, to szybciej zaczniecie gre wstepna > (chinczyka polecam) te, wycior w chińczyka to ja na kurniku gram www.kurnik.pl wejdz i zniknij Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: no! 11.05.07, 23:11 wole szachy - sczzegolnie bicie konia laufrem przy obecnosci krolowej Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:31 sfajczala napisała: > no bo jak ty na gazie jezdzisz nutopia... rozwiniesz to jakoś? Odpowiedz Link Zgłoś
simona1974 Re: no! 11.05.07, 23:34 Ha!!! Wysłałas mnie do zony mojego znajomego po rozgrzeszenie to ja wysyłam Cie do salonu po nowe autko!!! Sa tam teraz rózne śliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:35 simona1974 napisała: > Ha!!! Wysłałas mnie do zony mojego znajomego po rozgrzeszenie to ja wysyłam Cie > > do salonu po nowe autko!!! Sa tam teraz rózne śliczności. a czy żona twojego znajomego ma salon? to chętnie z nią pogadam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:38 simona1974 napisała: > Nie - mój znajomy :O) to rozgrzeszam cię całkowicie;D Odpowiedz Link Zgłoś
simona1974 Re: wrrrrrrrrróć! 11.05.07, 23:45 no przeciez nie odnowy biologicznej. BMW i Mini. A co ?Jestes zainteresowana. Polecam Coopera - jest SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wrrrrrrrrróć! 11.05.07, 23:47 simona1974 napisała: > no przeciez nie odnowy biologicznej. BMW i Mini. A co ?Jestes zainteresowana. > Polecam Coopera - jest SUPER!!! a on chce mi przekazać jakąś darowiznę??:) Odpowiedz Link Zgłoś
simona1974 Re: wrrrrrrrrróć! 11.05.07, 23:50 Nie!!! Ale pytałas jaki salon to odpowiadam Nie mnie uważaj na klejone samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 11.05.07, 23:43 dzindybrywieczor :) wróciłem - moge piwko w towarzystwie miłym chlupnąć?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:45 trypel napisał: > dzindybrywieczor :) > wróciłem - moge piwko w towarzystwie miłym chlupnąć?? siadaj stary ty i te twoje trzyipół :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:49 sottobosco napisała: > a stopy nie chcesz? sotto przestaniesz pisać to co ja i to w dodatku wcześniej???:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 11.05.07, 23:52 dzieki dziewczęta :D 3,5 stopy to brzmi powalajaco... dostanę jakiś certyfikat zebym mógł sie pochwalic publicznie?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:53 trypel napisał: > dzieki dziewczęta :D 3,5 stopy to brzmi powalajaco... dostanę jakiś certyfikat > zebym mógł sie pochwalic publicznie?? ofkors prześlij fotki to my tu ocenimy, rozpatrzymy, pomierzymy i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 11.05.07, 23:54 heh dobrze ze tez mam photoshopa... zrobimy powiekszenie x30 i cos bedzie widać Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:55 trypel napisał: > heh dobrze ze tez mam photoshopa... > zrobimy powiekszenie x30 i cos bedzie widać to ja ci prześlę moje zdjęcie i ty mnie tak 3 x mniej zrób też będzie widać:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 11.05.07, 23:59 nutopia napisała: > to ja ci prześlę moje zdjęcie i ty mnie tak 3 x mniej zrób > też będzie widać:D Im wiecej Ciebie tym mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:00 trypel napisał: > nutopia napisała: > > > to ja ci prześlę moje zdjęcie i ty mnie tak 3 x mniej zrób > > też będzie widać:D > > Im wiecej Ciebie tym mniej... > > jak to dobrze, że nie muszę dla ciebie stanowić tej mniejszej większości ... czy może większej mniejszości? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:03 trypel napisał: > kompromis - sredniej sredniosći nigdy! albo największa albo najmniejsza nigdy średnia Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 12.05.07, 00:05 a jakbym chciał wyciągnąc średnią?? ale nie powiem skąd... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:17 trypel napisał: > a jakbym chciał wyciągnąc średnią?? ale nie powiem skąd... no nie wiem średnią zawsze miałam wysoką;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:58 trypel napisał: > heh dobrze ze tez mam photoshopa... Legal;P? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:59 izabellaz1 napisała: > trypel napisał: > > > heh dobrze ze tez mam photoshopa... > > Legal;P? > a jak! jak wszystkie! > Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 12.05.07, 00:01 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > trypel napisał: > > > > > heh dobrze ze tez mam photoshopa... > > > > Legal;P? > > > a jak! jak wszystkie! Szaleńcy!;P Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 11.05.07, 23:54 3,5 stopy to i bez certyfikatu powinno być widać publicznie :DD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:49 trypel napisał: > ale cala (podawaj jednostki bo mi głupio) ;P trypuś ja ci już na stopy przeliczyłam! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:50 nutopia napisała: > trypel napisał: > > > ale cala (podawaj jednostki bo mi głupio) ;P > > trypuś > ja ci już na stopy przeliczyłam! I ile naliczyłaś:D? Trypcio ze mną nie gada więc nie oczekuję od Niego odpowiedzi;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:52 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > trypel napisał: > > > > > ale cala (podawaj jednostki bo mi głupio) ;P > > > > trypuś > > ja ci już na stopy przeliczyłam! > > I ile naliczyłaś:D? > > Trypcio ze mną nie gada więc nie oczekuję od Niego odpowiedzi;P > trypcio z tobą nie gada bo mu powiedzialaś ile cal ma cm?? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:53 nutopia napisała: > trypcio z tobą nie gada bo mu powiedzialaś ile cal ma cm?? Nie gada bo nie zjadłam dzisiaj śniadania;( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:55 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > > trypcio z tobą nie gada bo mu powiedzialaś ile cal ma cm?? > > Nie gada bo nie zjadłam dzisiaj śniadania;( > > jakbym ci zrobiła śniadanie i ty byś nie zjadła to też bym z tobą nie gadała jakbyś je zjadła to też nie, bo tego byś nie przezyła :D wiec podajcie sobie rączki i niech pokój zapanuje Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 11.05.07, 23:56 nie ma szansy - trzeba małolate wychować -niech wie ze sniadanie jest ważne Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:57 trypel napisał: > nie ma szansy - trzeba małolate wychować -niech wie ze sniadanie jest ważne jedz iza śniadania bo będziesz wyglądała tak jak ja!!! a mnie widziałas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:58 nutopia napisała: > trypel napisał: > > > nie ma szansy - trzeba małolate wychować -niech wie ze sniadanie jest waż > ne > > jedz iza śniadania bo będziesz wyglądała tak jak ja!!! a mnie widziałas!!! Nie będę jadła śniadań bo mnie brzuszek po nich boli...o! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 11.05.07, 23:57 nutopia napisała: > jakbym ci zrobiła śniadanie i ty byś nie zjadła to też bym z tobą nie gadała Ale Trypcio nie zrobił mi śniadania;P > jakbyś je zjadła to też nie, bo tego byś nie przezyła > :D > wiec podajcie sobie rączki i niech pokój zapanuje Nie ma zgody na świecie i nigdy nie będzie;P Z bajek już dawno wyrosłam;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 12.05.07, 00:05 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > jakbym ci zrobiła śniadanie i ty byś nie zjadła to też bym z tobą nie gad > ała > > Ale Trypcio nie zrobił mi śniadania;P skoro nie zrobil to i wymagac nie powinien :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 12.05.07, 00:08 sottobosco napisała: > izabellaz1 napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > jakbym ci zrobiła śniadanie i ty byś nie zjadła to też bym z tobą n > ie gad > > ała > > > > Ale Trypcio nie zrobił mi śniadania;P > > skoro nie zrobil to i wymagac nie powinien :) Prawda?! Też tak uważam!!! Słyszysz wredoto?! <to do Trypla>;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 12.05.07, 00:09 Jestem wymagający wobec Izy i juz ;P wiec proszę sie tu nie mądrować jak zstanie szkieletorem to co?? kto bedzie odpowiedzialny niby?? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 12.05.07, 00:12 trypel napisał: > Jestem wymagający wobec Izy i juz ;P Taaak?! A niby z jakiego powodu:P? > wiec proszę sie tu nie mądrować > jak zstanie szkieletorem to co?? kto bedzie odpowiedzialny niby?? Mła niby?! Nie żartuj z tym szkieletorem:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 12.05.07, 00:16 trypel napisał: > z Panią nie rozmawiam... Z Panią? A myślałam, że ze Smarkulą...zdecyduj się Waść;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 12.05.07, 00:13 Iza z własnej woli szkieletorem? cięzko w to uwierzyć a co z życiowym entuzjazmem? on nie dopuszcza do samodestrukcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 12.05.07, 00:15 sottobosco napisała: > Iza z własnej woli szkieletorem? > cięzko w to uwierzyć > a co z życiowym entuzjazmem? on nie dopuszcza do samodestrukcji :) Brawo dla tej Pani!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 12.05.07, 00:16 taaaaa!!! tłum powstał i rozlegla się burza oklasków :)) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 12.05.07, 00:17 sottobosco napisała: > taaaaa!!! tłum powstał i rozlegla się burza oklasków :)) No staram się jak mogę:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 12.05.07, 00:17 ona sie już od dawna samodestruk.. coś tam młoda i głupia jest... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 12.05.07, 00:18 trypel napisał: > ona sie już od dawna samodestruk.. coś tam > młoda i głupia jest... Od jakiego dawna? Od jakiego dawna?! To z tęsknoty za potworem chudnę biedniutka! chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:20 izabellaz1 napisała: > trypel napisał: > > > ona sie już od dawna samodestruk.. coś tam > > młoda i głupia jest... > > Od jakiego dawna? Od jakiego dawna?! > > To z tęsknoty za potworem chudnę biedniutka! chlip chlip > to jakaś nowa dieta? dawaj:D tego potwora Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 12.05.07, 00:21 nutopia napisała: > to jakaś nowa dieta? dawaj:D > tego potwora Potworka już dawno nie widziałam;( Zacierają sie ślady w pamięci...ubywa kilogramów...co zrobić...chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 12.05.07, 00:21 latanie po lesie wybacze ale głodzenia sie nie i już. Goopia małolata :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 12.05.07, 00:22 trypel napisał: > latanie po lesie wybacze ale głodzenia sie nie i już. Goopia małolata :D A kto się głodzi co?! No kto?! Ja nie jestem głodna ot i tyle;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:23 izabellaz1 napisała: > trypel napisał: > > > latanie po lesie wybacze ale głodzenia sie nie i już. Goopia małolata :D > > A kto się głodzi co?! No kto?! Ja nie jestem głodna ot i tyle;P > > mhm a ja jestem młoda i piękna noc mija ja niczyja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 12.05.07, 00:25 nutopia napisała: > > > mhm > a ja jestem młoda i piękna > noc mija ja niczyja > ;) pijemy:D??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:27 sottobosco napisała: > nutopia napisała: > > > > > mhm > > a ja jestem młoda i piękna > > noc mija ja niczyja > > ;) > > pijemy:D??? > polewaj maleńka! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:29 sottobosco napisała: > maleńka??? > yyyyy > chyba mnie z kimś mylisz ;P > sotto zapomniałaś, że ja spożywam? mam prawo się pomylić nie? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 12.05.07, 00:31 ja podejrzewam ze Wy jesteście męzczyznami - upijacie sie co wieczór i potem zero sexu znów..... ehhhh a ja jestem ciota i jedno piwko mi starczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:36 trypel napisał: > ja podejrzewam ze Wy jesteście męzczyznami - upijacie sie co wieczór i potem > zero sexu znów..... ehhhh a ja jestem ciota i jedno piwko mi starczy :D wcale nie jestem facetem! poza tym Jurek to głupie imie! Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 12.05.07, 00:28 Powiedzcie tej małolacie ode mnie - dobranoc... goopie to jeszcze ale za pare lat moze wyrosnie na człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:30 trypel napisał: > Powiedzcie tej małolacie ode mnie - dobranoc... goopie to jeszcze ale za pare > lat moze wyrosnie na człowieka trypel jakbyś jutro jechal do białego to mnie podrzuć na wyszyńskiego bo musze tam być na 12.00 dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:34 trypel napisał: > byłem dzisiaj - ale juz z powrotem :) dżizz, na ciebie to nigdy nie można liczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 12.05.07, 00:35 bede za tydzien... moge Cie gdzies podwieźć... hę.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:38 trypel napisał: > bede za tydzien... moge Cie gdzies podwieźć... hę.... do Szwajcarii np? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 12.05.07, 00:40 nutopia napisała: > > do Szwajcarii np? kaszubskiej... mogę wszędzie... przekupny jestem Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:42 trypel napisał: > nutopia napisała: > > > > > do Szwajcarii np? > > kaszubskiej... > > mogę wszędzie... przekupny jestem do kaszubskiej to ja sama mogę czekoldy? tak się jakoś złożyło, że mam gorzką.. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:46 trypel napisał: > do piwa?? fuj... rano mnie przekupisz > damy radę;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: no! 12.05.07, 00:49 Damy radę :) ale na razie pifffko sie skończyło i lecę spac... dobranoc szanownym paniom Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:54 trypel napisał: > Damy radę :) ale na razie pifffko sie skończyło i lecę spac... dobranoc > szanownym paniom siju Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 12.05.07, 00:38 za tydzień to my na wódkę idziemy i wezmiemy taxowke ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:40 sottobosco napisała: > za tydzień to my na wódkę idziemy i wezmiemy taxowke ;D tylko pamiętaj sotto! w niedzile to ja w komisji siedzę! to po wszystkim oprzyj mnie o demofon - resztą zajmie się mąż;) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 12.05.07, 00:42 czolem mam Cię oprzeć? guziczek Ci się odciśnie ijak Tybedziesz wygladaka w tej komisji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:45 sottobosco napisała: > czolem mam Cię oprzeć? > guziczek Ci się odciśnie ijak Tybedziesz wygladaka w tej komisji :)) się grzywkę zrobi! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no! 12.05.07, 00:27 sottobosco napisała: > nutopia napisała: > > > > > mhm > > a ja jestem młoda i piękna > > noc mija ja niczyja > > ;) > > pijemy:D??? Ja dzisiaj powiem już dobranoc bo konam z głodu i muszę mieć czas na doczołganie sie do łóżka;PPPP Dobranoc;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 12.05.07, 00:29 zjedz coś po drodze chocby skórkę od chleba ;D dobranoc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:31 sottobosco napisała: > Trypel mówi tam wyżej dobranoc ;DD > > to idziem? Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 12.05.07, 00:33 już???? ale ja sie rozchodzilam tera :( a Ty mi do łożka kazesz :(( toja już sierotką wolę być ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:35 sottobosco napisała: > już???? > ale ja sie rozchodzilam tera :( > a Ty mi do łożka kazesz :(( > toja już sierotką wolę być ;P > to jeszcze posiedzem ale pamiętaj robię to tylko dla ciebie to że nie dokończyłam kielicha nie ma nic do rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: no! 12.05.07, 00:37 kielich kielicha kielichem... jeszcze troche i powiemy sobie dzindybry :) hik! hik! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:38 sottobosco napisała: > kielich kielicha kielichem... > jeszcze troche i powiemy sobie dzindybry :) hik! hik! > sobota! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:42 sottobosco napisała: > a co w sobote nie mowi sie dzien dobry?? > w soobtę mówi się: ooo jezu, więcej nie piję! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:50 simona1974 napisała: > no to za co to rozgrzeszenie??? a dawaj jakieś, duże, szybkie oby nie bordowe!:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:52 trypel napisał: > jakis kisiel miał byc? hę ines gotuje ale z biedronki to może potrwać Odpowiedz Link Zgłoś
simona1974 Re: no! 11.05.07, 23:53 No kurczaki.Dopiero co mi wszystkie solidarnie kazałyscie z facetem skonczyc. to jak mam teraz dac samochód. Chybaze mój za to rozgrzeszenie - moze byc czarny??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:53 simona1974 napisała: > No kurczaki.Dopiero co mi wszystkie solidarnie kazałyscie z facetem skonczyc. > to jak mam teraz dac samochód. Chybaze mój za to rozgrzeszenie - moze byc > czarny??? może! co tam się mówiło na rozgrzeszenie? odejdz w pokoju czy jakoś tak;D Odpowiedz Link Zgłoś
simona1974 Re: no! 11.05.07, 23:55 OK. No to PA!!!! PS. A do zonki nie pójde :O) Niech zyje w błofiej nieswiadomosci:O) PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 11.05.07, 23:56 simona1974 napisała: > OK. No to PA!!!! > PS. A do zonki nie pójde :O) Niech zyje w błofiej nieswiadomosci:O) PAPA ale ty nie odchodz tak naprawdę tylko w pokoju bo rozgrzeszenie dostałaś! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no! 12.05.07, 00:00 simona1974 napisała: > Miła wiadomość na weekend :O) > Pozdrawiam!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś