nutopia 16.05.07, 10:43 bo jak kur*wa przeczytam jeszcze jeden wątek sławka to komuś coś przetrące! wrócę jak się uspokoję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mee Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:45 Nie idchodź nigdzie. Nie rób mi tego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:45 Pożegnam Cię w Twoim stylu. ;) Sija...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:47 avital84 napisała: > Pożegnam Cię w Twoim stylu. ;) > > Sija...:) W stylu Nutki jest siju :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:51 Siju więc...w stylu Nutki. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:45 A w ogóle hu da fak is sławek???? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:45 Zostan, nie poddawaj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:48 kontik_71 napisał: > Zostan, nie poddawaj sie :) Mnie Jarek do spółki z Lechem z RP nie wygonili, a Ty się dasz Sławkowi z forum usunąć. Piona mu i heyah :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:49 Nie rób nam tego!! Bez Ciebie...to nie ma sensu :p Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:48 robisz mnostwo szumu wokól siebie jak zwykle, ale powiedz, dlaczego to właśnie Ty jestes pierwsza osobą która pod wątkami Sławka sie wpisuje? Ja np. nigdy nie wchodzę na posty zwyklejdziewczyny5 bo mnie one nie interesują, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 11:52 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > robisz mnostwo szumu wokól siebie jak zwykle, ale powiedz, dlaczego to właśnie > Ty jestes pierwsza osobą która pod wątkami Sławka sie wpisuje? Ja np. nigdy nie > wchodzę na posty zwyklejdziewczyny5 bo mnie one nie interesują, i tyle. ale czy ja muszę robić to co ty? skoro ty nie chcesz robić to co ja? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: tym razem odchodzę ja!WRACAJ :-) 16.05.07, 10:48 a Kohol i reszta pseudoadminow czy innych opiekunow wezcie sie do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: tym razem odchodzę ja!WRACAJ :-) 16.05.07, 10:50 Wiesz co, Kohola to ja tu dawno nie widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:50 zostań !!!!!, może pójdź na spacer, napij sie dobrej herbaty, postaraj sie wyciszyć, na pewno w życiu masz coś co zrekompensuje Ci przykrość patrzenia na moje wpisy internetowe Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: ale bez takich rodzynków... 16.05.07, 10:52 szczerze mowiac mysle ze nudniej byłoby bez rodzynków (trzymających jakiś tam poziom, nie pisze o siurze), niz bez nutopii. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: ale bez takich rodzynków... 16.05.07, 10:56 a Ty dzisiaj co taka nadąsana? Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: ale bez takich rodzynków... 16.05.07, 11:03 ależ skąd. ale ten wątek (podobnie jak duza czesc wątkow nutopii, np o myciu zlewu) jest o wiele bardziej bzdurny od wątków sławka. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ale bez takich rodzynków... 16.05.07, 10:58 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > szczerze mowiac mysle ze nudniej byłoby bez rodzynków (trzymających jakiś tam > poziom, nie pisze o siurze), niz bez nutopii. Ekhm, nieśmiało wtrącę, że bez Nutki mogłoby tu rodznków nie być... A swoją drogą widzę, że dziś bardzo bojowo do świata się nastawiłaś. U nas pogoda też paskudna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: ale bez takich rodzynków... 16.05.07, 11:04 "Nutce" wolno wszystkich obrażać i krytykować, a kiedy ktoś powie co myśli o niej to odrazu jest bojowo nastawiony do świata. Zazwyczaj Nutopia krytykuje ludzi za to co sama robi i co sama pisze. Oceniamy innych przez pryzmat samych siebie ponoć. Jeżeli kogoś denerwuje dajmy na to Sławek to chyba prościej jest po prostu go omijać i nie czytać, a nie robić wokół tego aferę. Przecież to tylko forum, a Sławek nie robi nic co mogło by kogoś obrazić. Tak naprawdę zadaje takie same pytania jak cała reszta, tyle, że częściej. Jednak ludzie mu odpisują co znaczy, że tematy wzbudzają zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: ale bez takich rodzynków... 16.05.07, 11:08 co więcej, nutopia jest zawsze pierwszą osobą, która na jego posty odpowiada. Żeby chociaż jakos dowcipnie ustawiała go do pionu, ale teksty <ziew> ani nic nie wnoszą, ani nikogo nie rozbawią, no nic, poprostu nic! Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: ale bez takich rodzynków... 16.05.07, 11:10 no proszę i na forum jak w zyciu pokłócić się trzeba i obgadać:( Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: ale bez takich rodzynków... 16.05.07, 11:16 To nie obgadanie. Nutopia to przecież przeczyta. Ja piszę tylko to co myślę. Zresztą Nutopia również często wyraża swoje zdanie na temat innych forumowiczów. Również na mój temat. :) Uważam, więc, że sobodnie mogę napisać to co ja myślę. I to nie jest żadna kłótnia. Ja "Nutkę" miałam za bardzo sympatyczną forumowiczkę do czasu jak nie przeczytałam w jakimś zamierzchłym wątku jak to zastanawiała się na Forum czy to ja do niej wysyłyam jakieś dziwne maile na temat nie znanego mi forumowicza i analizowała to jak często z nim rozmawiam. Jeżeli ktoś szuka powodów to "kłótni" lub napięcia atmosfery to myślę, że nie jest to Sławek, Znowuwżyciu mi nie wyszło, ani nawet ja, a właśnie Nutopia. Jej zdaniem wiele osób tu przynudza, ale sama nie zauważa, że również produkuje spora ilość podobnych wątków. Czy Nutopia ma jakąś rezerwację na Forum? :) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: ale bez takich rodzynków... 16.05.07, 11:20 nic dodać, nic ująć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: ale bez takich rodzynków... 16.05.07, 11:23 nie nutopia nie ma monopolu tu. ja jestem tu świeża stosunkowo więc nie wiem jak tu się kręci. każdy ma bzdurny temat na koncie i chyba taki tematom po prostu trzeba dac umrzeć, jak również ich twórcom. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: ale bez takich rodzynków... 16.05.07, 11:23 nikt się nie kłóci, ani nie obgaduje. Mogłyśmy przeciez zrobić wymianę zdań poprzez maila, tylko po co? Skoro nutopia zdecydowała się na założenie wątku w którym jest głowną gwiazdą (do tego całą w fochach), to powinna się liczyć z tym, że jej zchowanie zostasnie dokładnie omówione. Podejrzewam jednak, że wątek miał poprostu na celu zebranie jak największej ilości głosów: ależ kochana nutko nigdzie nie odchodź. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia do tej co jej w życiu i do avital 16.05.07, 11:57 to se dziewczyny ulżyły. widzicie? czasami warto założyć taki wątek.. do ciebie co ci w życiu nie wyszło... dziwne, że dajesz mi rady, że jak mi nie pasuje sławek to go mogę nie czytać, a sama wchodzisz i mnie czytasz choć też ci nie pasuje - w dodatku wpisałaś się jako jedna z pierszych poza tym, dziwię się, że tak na mnie reagujesz bo pisałyśmy do siebie całkiem zwyczajnie i lubiłam czytac twoje posty i często tez na nie odpowiadałam do avital- tak pisałam, w sumie teraz nawet mogę napisać o co chodzi. Pisała do mnie kobieta pod zmienionym nickiem o forowisczu rolling i pytała czy mam z nim rozmans - więc zrozum moje wkurzenie szcczególnie, ze rolling jest tak drażniący, że na bezludnej wyspie to bym wolała chyba z żyrafą pójść niż z nim. co wskazywało na ciebie - długość postów, styl w jakim ona do mnie pisała no i bedąc ciekawa kto to, prześledziłam wpisy i to ty z nim najwiecej rozmawiałas. potem dopiero zobaczyłam, że ty po prostu dużo piszesz ze wszystkimi. ot to wszystko teraz dalej możecie pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: do tej co jej w życiu i do avital 16.05.07, 12:04 o czym Ty mowisz? Ulzylysmy sobie? zapewaniam Cie, ze jesli chodzi o mnie to proces ten przebiega o wiele inaczej niz wymiana kilku uwag. Nikt Cię tu nie obraził chyba w zaden sposob. Może poprostu czas przyjąć do wiadomości, że i Tobie zdarza się przynudzac? Jak kazdemu? Postanowilam tutaj conieco napisac, bo juz kilka dni temu uderzylo mnie to, ze zawsze jako pierwsza podpisujesz się pod Sławka jakimś nudnym tekstem, więc skoro postanowiłaś sama taką dyskusję wywołac trudno było mi się oprzeć. nutopia napisała: dziwię się, że tak na mnie reagujesz bo pisałyśmy do siebie całkiem > zwyczajnie i lubiłam czytac twoje posty i często tez na nie odpowiadałam mam nadzieje, że to się specjalnie nie zmieni na skutek tej drobnej wymiany zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do tej co jej w życiu i do avital 16.05.07, 12:11 ok! ja wszystko rozumiem a już na pewno jestem daleka, od żądania by mnie kochano tylko odpowiedz mi na pytanie - skoro dajesz mi rady bym nie czytała sławka bo mnie wkurza, to dlaczego czytasz mnie? skoro jestem nudna? albo wiesz co? nie odpowiadaj w sumie mało mnie to obchodzi a na wątki sławka wchodziłam na zasadzie: "a może teraz napisze coś fajnego?" wpisałam się pod którymś z kolei... a potem to już poszło:) ty masz prawo nie lubic mnie ja mam prawo nie lubić sławka amen Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: do tej co jej w życiu i do avital 16.05.07, 12:25 Rozumiem Twoje wkurzenie, ale zrozum moje kiedy czytałam jak ktoś na Forum publicznym oskarża mnie o takie rzeczy nie mając ku temu podstaw. Widocznie Twoja analiza nie była zbyt dobra, a do póki nie jest się czegoś pewnym nie powinno się pisać o swoich domysłach. Szczególnie, że rozwinęła się wtedy rozmowa na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do tej co jej w życiu i do avital 16.05.07, 12:27 ależ dziecko ja nie napisałam twego nicku! napisałam że to ktoś na a i z cyfrą! a ty nie jesteś jedyna, przynajmniej wtedy nie byłaś także spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do tej co jej w życiu i do avital 16.05.07, 12:28 to "dziecko" to nie było do ciebie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: do tej co jej w życiu i do avital 16.05.07, 12:33 Dziecko jak najbardziej mi pochlebia zważywszy na to, że dorobiłam się już siwych włosów na głowie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do tej co jej w życiu i do avital 16.05.07, 12:34 avital84 napisała: > Dziecko jak najbardziej mi pochlebia zważywszy na to, że dorobiłam się już > siwych włosów na głowie. :) :) jesli cię to pocieszy to w twoim wieku też miałam Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: do tej co jej w życiu i do avital 16.05.07, 12:40 Ja mam już od 19 roku życia. Na szczęście się to nie pogłębia. Poza tym dobry kolega stwierdził, że dodaje mi to odrobiny powagi. :) Narazie je lubię. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: do tej co jej w życiu i do avital 16.05.07, 12:32 Jednak myślałaś o mnie i wszyscy myśleli, bo taki był zamysł. :) Spoko to było dawno i nieprawda. Napisałam tylko skąd być może nasze chłodne stosunki. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:55 www.youtube.com/watch?v=15tXrQ20bZg Może to Cię przekona...:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:55 Nutopia - nie masz szans! Masz obiegówke podpisaną? Bo ja o niczym nie wiem i nie wyrażam zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:56 nutopia napisała: > bo jak kur*wa przeczytam jeszcze jeden wątek sławka to komuś coś przetrące! > wrócę jak się uspokoję Może mi coś chcesz przetrącić? Nie sądzisz, że to byłoby bardziej ryzykowne niż jeszcze jeden wątek sławka;)))))))))))? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 10:59 izabellaz1 napisała: >> Może mi coś chcesz przetrącić? Nie sądzisz, że to byłoby bardziej ryzykowne niż > jeszcze jeden wątek sławka;)))))))))))? > > Ty się Izuś nie liczysz, bo Ciebie jest trudno trafić/złapać :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 11:03 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > >> Może mi coś chcesz przetrącić? Nie sądzisz, że to byłoby bardziej ry > zykowne > niż > > jeszcze jeden wątek sławka;)))))))))))? > > > > > Ty się Izuś nie liczysz, bo Ciebie jest trudno trafić/złapać :D Jak to się nie liczę?! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 11:17 No nie liczysz się, bo za bardzo wchodzisz w brąz. Albo nawet i w czerń, o zgrozo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 11:35 lupus76 napisał: > No nie liczysz się, bo za bardzo wchodzisz w brąz. Albo nawet i w czerń, o > zgrozo!!! RASISTA!!! buuuuuuuuuuuuuu chlip chlip chlip <poszła w kąt i wyciera rękawem zasmarkany nos>;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 11:45 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > No nie liczysz się, bo za bardzo wchodzisz w brąz. Albo nawet i w czerń, > o > > zgrozo!!! > > RASISTA!!! buuuuuuuuuuuuuu chlip chlip chlip RABROTHA raczej, heheh > <poszła w kąt i wyciera rękawem zasmarkany nos>;PPP > <podszedł i wytarł husteczką jej śliczny nosek> > Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 12:10 lupus76 napisał: > > <poszła w kąt i wyciera rękawem zasmarkany nos>;PPP > > <podszedł i wytarł husteczką jej śliczny nosek> Musiałbyś wytrzeć spadochronem...bo ten nosek nie jest mały ani śliczny i do tego zasmarkany z żalu wielkiego;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 12:12 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > > <poszła w kąt i wyciera rękawem zasmarkany nos>;PPP > > > <podszedł i wytarł husteczką jej śliczny nosek> > > Musiałbyś wytrzeć spadochronem...bo ten nosek nie jest mały ani śliczny i do > tego zasmarkany z żalu wielkiego;PPP > > No z żelu, a zczego ma byćzasmarkany??? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 12:29 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > > <poszła w kąt i wyciera rękawem zasmarkany nos>;PPP > > > > <podszedł i wytarł husteczką jej śliczny nosek> > > > > Musiałbyś wytrzeć spadochronem...bo ten nosek nie jest mały ani śliczny i > do > > tego zasmarkany z żalu wielkiego;PPP > > > > > No z żelu, a zczego ma byćzasmarkany??? Ty sie dzisiaj doigrasz...;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 13:12 izabellaz1 napisała: >> Ty sie dzisiaj doigrasz...;P > > A jaka jest główna nagroda w konkursie igrania? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny do nutopii 16.05.07, 10:57 właśnie wzbudziłem w sobie uczucie sympatii do Ciebie i niech tak zostanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Nutopia nie rob scen! 16.05.07, 11:05 Slawek sie przeistoczyl w lwa salonowego i nadal bedzie glupie watki mnozyl. Pomysl, ze to calkiem pozyteczny troll. Jak jestes zla, to jest sie z kogo ponabijac, jest gdzie upuscic zle emocje:> Jak zaczynalam bywac na forum (w 2002) to bywal tu taki Piotrus z Wybrzeza. Wlatywal wieczorem do kafejki i zakladal 20-30 watkow o niewybrednej tresci, np. "sr.m wam w ci..e". Albo "gwalce noworodki". Admini mieli problem - nie mogli zbanowac wszystkich kafejek na wybrzezu. To dopiero byl hardcore: wchodzilo sie wieczorem na forum a tu cala strona takich g..ien. Na jego czesc zostala zalozona blokada, ze jeden uzytkownik moze zalozyc okreslona liczbe watkow w przeciagu 3 minut - zeby palanta zniechecic. Slawek przy nim to cienias:P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Nutopia nie rob scen! 16.05.07, 11:10 Sram w cipe...coś mi to przypomina. Czy czasem nie był to młody Siur??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Nutopia nie rob scen! 16.05.07, 11:17 avital84 napisała: > Sram w cipe...coś mi to przypomina. Czy czasem nie był to młody Siur??? :))) Mozliwe - potem wywialo mnie na kilka lat z FK - siedzialam na swoim forum. Moze faktycznie armia 100s to ten sam kretynek? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Nutopia napij się to Ci przejdzie 16.05.07, 11:12 :) A ja z Tobą sie napiję to mi też przejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Nutopia nie rob scen! 16.05.07, 11:13 anahella napisała: > > Slawek przy nim to cienias:P > no jeżeli to komplement to dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Nutopia nie rob scen! 16.05.07, 11:22 slawomir.samotny napisał: > no jeżeli to komplement to dziękuję :) w sumie to jest komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Nutopia nie rob scen! 16.05.07, 11:14 Pani Anahello :) to już wystarczy komuś sympatię okazać i już się jest tą osobą? :)) Rozbawiła mnie Pani :D Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Nutopia nie rob scen! 16.05.07, 11:20 Panie Lwe Salonowy. Nie takie numery my tu na forum ze "śfagrem" widzieli :P Odpowiedz Link Zgłoś
adela.koza Co za wspaniala wiadomosc :). 16.05.07, 11:26 Slawek masz u mnie piwo i sprobuje namowic kolezanke aby dala tobie ...cokolwiek :). Super wiadomosc. Nareszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Co za wspaniala wiadomosc :). 16.05.07, 11:32 A co Ci ona przeszkadza??? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Co za wspaniala wiadomosc :). 16.05.07, 11:41 adela.koza napisała: > Slawek masz u mnie piwo i sprobuje namowic kolezanke aby dala tobie > ...cokolwiek :). Super wiadomosc. Nareszcie! normalnie zamurowało mnie ! ,,cokolwiek" ? - powiem szczerze... podnieciłem się :) (ale świntuch ze mnie, nieprawdaż ?) pozdrawiam wielkie dzięki za piwo Odpowiedz Link Zgłoś
adela.koza Re: Co za wspaniala wiadomosc :). 16.05.07, 11:53 Nawet zamurowany pisz dalej. Trzymaj ta cytujaca w nieskonczonosc posty z dala od forum. Masz u mnie dwa piwa. Nie moge gwarantoawc, ze kolezanka da tobie to co chcialbys ale bede probowala. Stad to cokolwiek. Moze cos ci da ale nie do konca. Tylko pisz! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Co za wspaniala wiadomosc :). 16.05.07, 11:59 adela.koza napisała: > Nawet zamurowany pisz dalej. Trzymaj ta cytujaca w nieskonczonosc posty z dala > od forum. Masz u mnie dwa piwa. Nie moge gwarantoawc, ze kolezanka da tobie to > co chcialbys ale bede probowala. Stad to cokolwiek. Moze cos ci da ale nie do > konca. Tylko pisz! oj adela znów nowy nick? jestem mile zaskoczona ,że tyle mnie czytasz - fakt - zawsze używam opcji "odpowiedz cytując" Odpowiedz Link Zgłoś
adela.koza Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. Brak konsekwencji. 16.05.07, 12:04 Slawek pisz wiecej. Namowie kolezanke aby dala tobie jednak...cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. Brak konsekwen 16.05.07, 12:12 oj dziecko forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=62520052&a=62520052 czytaj do końca Odpowiedz Link Zgłoś
adela.koza Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 12:40 Szkoda, ze wrocilas. Moze jeszcze odejdziesz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 13:06 adela.koza napisała: > Szkoda, ze wrocilas. Moze jeszcze odejdziesz na zawsze. czyżbyś miła Adelo miała ochotę przełożyć nutopię przez kolano i wlepić jej 10 klapsów na gołą pupe :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 13:09 slawomir.samotny napisał: > adela.koza napisała: > > > Szkoda, ze wrocilas. Moze jeszcze odejdziesz na zawsze. > > > czyżbyś miła Adelo miała ochotę przełożyć nutopię przez kolano i wlepić jej 10 > klapsów na gołą pupe :) ? te! marzyciel! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 13:15 nutopia napisała: > slawomir.samotny napisał: > > > adela.koza napisała: > > > > > Szkoda, ze wrocilas. Moze jeszcze odejdziesz na zawsze. > > > > > > czyżbyś miła Adelo miała ochotę przełożyć nutopię przez kolano i wlepić j > ej > 10 > > klapsów na gołą pupe :) ? > > > te! marzyciel! Z Izką niech spróbuje, nie Nutka? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 13:10 adela.koza napisała: > Szkoda, ze wrocilas. Moze jeszcze odejdziesz na zawsze. i na kogo będziesz pluła jadem? zaczniesz to dusić w srodku i zżółkniesz.. nie pozwolę na to! Odpowiedz Link Zgłoś
adela.koza Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 13:13 Uderz w stol, nutopia sie odezwie. Nie, Slawku, nie mam ochoty. Niech ja pies traca. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 13:52 ciebie nawet pies nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
asardynka Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 15:22 ech... nutopia,zrozum -jestes nudna,nudna i mdla.odejdz i nigdy nie wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 15:36 asardynka napisała: > ech... nutopia,zrozum -jestes nudna,nudna i mdla.odejdz i nigdy nie wracaj! wszystkie nicki masz na "a"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
asardynka Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 15:43 zle dziewczyno kombinujesz... myslisz,ze wszyscy cie lubia... a jesli juz kilka osob wypowie sie o swojej antypatii do Ciebie-to(idac twoim tokiem myslenia) musi to byc jedna osoba o stu nickach. nie,nie jestem ani avital84,ani znowuwzyciuminiewyszlo,ani adelakoza.zrozum,jestes nudna.zrob tak jak napisalas- odejdz i nie wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 15:49 asardynka napisała: > zle dziewczyno kombinujesz... myslisz,ze wszyscy cie lubia... a jesli juz kilka > ---------------------- a gdzie napisałam, że mnie wszyscy lubią???? ---------------------------- > osob wypowie sie o swojej antypatii do Ciebie-to(idac twoim tokiem myslenia) > musi to byc jedna osoba o stu nickach. nie,nie jestem ani avital84,ani > znowuwzyciuminiewyszlo,ani adelakoza.zrozum,jestes nudna.zrob tak jak napisalas --------- o avital bym cię nie posądziła, no ale skoro twierdzisz, że nick "znowuwzyciuminiewyszło" zaczyna się na literę "a".... ------------- > - > odejdz i nie wracaj. ---------- zostanę tu dla ciebie ---------- Odpowiedz Link Zgłoś
asardynka Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 16:03 wiesz nutopia,szkoda mi ciebie... bo w gruncie rzeczy wzbudzasz we mnie litosc...swiomi pustymi postami. ps.nie potrafisz napisac nic od siebie,ciagle tylko gra slowek. a wiec <zieeeew> Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 16:04 asardynka napisała: > wiesz nutopia,szkoda mi ciebie... bo w gruncie rzeczy wzbudzasz we mnie > litosc...swiomi pustymi postami. a pomodlisz się za mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wtyczka2000 Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 15:57 O tutaj jesteś sardynko, a ja Cię szukałam wcześniej po Twojej bystrej wypowiedzi na innym forum, jak to było, coś o pluciu w twarz kllentce, która prosiła o odwieszenie ubrania. _______________________ jestem pod prądem Odpowiedz Link Zgłoś
asardynka Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 16:17 och,doprawdy?! chcesz autograf??? Odpowiedz Link Zgłoś
wtyczka2000 Re: Co za, qrwa, zla wiadomosc :(. 16.05.07, 20:29 Nie rozmawiam z "kobietami", które w ramach złego wykonywania zawodu innym plują w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: tym razem odchodzę ja! 16.05.07, 21:01 Nutopia, no co ty. Nie uciekaj. Ja lubie tu tez niespokojne dziewczyny taksamo. Nie trac czasu na uspokajania sie. Daj sie przytulic, moze ci to ulzy. Odpowiedz Link Zgłoś