julia0001 17.05.07, 19:15 Hej kobietki kiedy czujecie sie sexi...? w jakich sytuacjach, jak ubrane...a moze z kim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minasz Re: sexi wyglad.... 17.05.07, 19:18 czuja sie seksi jak faceci chca je wyru--chac to chyba proste jak drut Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: sexi wyglad.... 17.05.07, 19:21 Minasz, załóż swój wątek, gdzie wylejesz swoje żale na kobiety, a nie podczepiaj się pod czyjeś :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaz Re: sexi wyglad.... 17.05.07, 19:24 minasz napisał: > czuja sie seksi jak faceci chca je wyru--chac to chyba proste jak drut .......prosty to TY jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
na_forum_na Re: sexi wyglad.... 17.05.07, 19:37 no fakt, napisal prostacko ale w istocie najbardziej sexy czujemy sie wlasnie wtedy, gdy robimy wrazenie na mezczyznach, albo dokładniej - wiemy, ze byśmy takowe zrobily seksownie mozna czuc pod prysznicem, albo robiac zupe, albo nago, albo ubraną mozna byc seksowna matka karmiącą albo ciężarną. ale musimy sie podobac mężczyźnie: wlasnemu, cudzemu, ewentualnie wyobrażonemu tak to u mnie wyglada dorciaz napisała: > minasz napisał: > > > czuja sie seksi jak faceci chca je wyru--chac to chyba proste jak drut > .......prosty to TY jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Minasz 17.05.07, 22:20 Jeszcze nie znalazłes dziecko tego przedszkola? I nie używaj takich brzydkich wyrazów bo dostaniesz od matki w skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 do minasz 17.05.07, 19:31 Mylisz sie...kobiety aby czuc sie sexi czesto nie potrzebja mezczyzny...a Twoje ego jest zalosne, tak nisko oceniasz wasz meski gaunek...przykre bardzo, plytki jestes kolego Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: do minasz 17.05.07, 19:39 Czasem bycie sexi nie jest do końca związane z fizyczną atrakcyjnością. Kobieta po prostu musi lubić samą siebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: do minasz 17.05.07, 22:30 i co zakłada stringi na gruba du--pe i czuje sie sexy? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: do minasz 17.05.07, 22:35 głupich nudnych wrednych kluchowatych katoliczek owszem nie lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: do minasz 17.05.07, 22:25 kobiety aby czuc sie sexy czytaja ksiazki hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: do minasz 17.05.07, 22:37 minasz napisał: > kobiety aby czuc sie sexy czytaja ksiazki hehe kucharskie Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow Re: sexi wyglad.... 17.05.07, 23:02 jest wynikiem seksi samopoczucia - w głównej mierze. Ale całe szczęście nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: sexi wyglad.... 18.05.07, 01:15 ja dzis sie czulam sexi bylam sexi bez mezczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: sexi wyglad.... 18.05.07, 11:44 Niektóre panienki myślą że wyglądają sexy jak założą mini do pasa ;p z rozmazującą się tapetą i dekoltem do brzucha. Albo sie to ma albo nie ma... Będąc naturalną jest sie najbardziej sexy... A i tak wszyscy to widzą w sposobie gestów, chodzenia, poruszania się , jedzenia itd. np. ja jestem sexy, jakbyście mnie zobaczyli .... to szok!! hihii :p Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: sexi wyglad.... 18.05.07, 12:30 Ubranka rzeczywiscie pomagaja czuc sie sexi...i samopoczucie, gdy sama siebie lubie, podobam sie sobie...jednak chyba najwazniejszy jest urok, zarowno w przypadku mezczyzn jak i kobiet...jakis blask Odpowiedz Link Zgłoś