cofeina1 18.05.07, 11:47 noznowu nadaszła moja kolej wymyslenia randki ale zabrakło mi pomysłów moze coś podpowiecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_wiedzaca Re: plany na randke?? 18.05.07, 12:04 moze byc pub, kawiarnia , jesli pogoda dopisze to na spacer do parku a pozniej na cos chlodnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: plany na randke?? 18.05.07, 12:12 Jeżeli jesteś z Łodzi to polecam herbaciarnie Niebieskie Migdały. Iście bajeczna atmosfera, super. Może randka w domu. Kolacja, świece, muzyka, wino...i dalej już jak tam sobie chcecie. :)A która to randka?? Odpowiedz Link Zgłoś
euro-2012 Re: plany na randke?? 18.05.07, 12:56 ....a jeśli jesteście z grójca siądźcie na rondzie i popatrzcie na TIR-y obejmując się wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: plany na randke?? 19.05.07, 15:13 z Wawy można przyjechać do Łodzi i wpaść do Niebieskich Migdałow :-) Ale poważnie, może teatr? Jakaś przyjemna sztuka? Może watro przejechać się właśnie do Łodzi na jeden z monodramów z B. Wrocławskim? Chociaż z pewnością i w Wawie macie mnóstwo świetych spektakli, w końcu stolica! Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: plany na randke?? 19.05.07, 15:17 Dzisiaj jest Noc Muzeów poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: plany na randke?? 19.05.07, 16:57 Chyba jestem mało kreatywna, dziś przychodzi do mnie mój facet i nic nie wymyśliłam na tą okazję... Hmm, może po prostu zaproś go do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś