minasz 21.05.07, 23:24 za duzo gadała wiec chlapnełem ja w mazak na odwał czy mi wybaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka2250 Re: uderzyłem Ją 21.05.07, 23:30 no to bądz z siebie bardzo dumny:))))))))))))) cuż za odwaga:) i co teraz porzyszedłes sie pochwalic???? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: uderzyłem Ją 21.05.07, 23:33 Mysle ze bedziesz mial teraz cicha kobiete. A moze wcale jej nie bedziesz miec. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: uderzyłem Ją 21.05.07, 23:49 Powiedz jak masz teraz w domu, cicho czy glosno (bo ryczy) Odpowiedz Link Zgłoś
margotje Re: uderzyłem Ją 21.05.07, 23:59 Mam nadzieje, ze nie! Takim kreaturom należałoby obcinać te rozlatane łapy! Tfuj! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: uderzyłem Ją 22.05.07, 00:01 kurcze ciesz sie ze sam w pierdy niedostałes :) miałes namnie trafic to nie cieszyłbys sie tak :) powinna Ci tak wtłuc ze natyłku bys niemógł siedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: uderzyłem Ją 22.05.07, 00:05 Ja myslalem ze myski sa ciche i spokojne. A tu patrzcie, jak sie mylilem. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: uderzyłem Ją 22.05.07, 00:07 iii tam - uderzył naczytał sie chłopina watku "uderzyłam go" i postanowił zrobic "konkurencjE" zieeew. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: uderzyłem Ją 22.05.07, 00:08 bo są ciche potulne:) ale jak ktos bije to niestoje jak trąba a oddaje :) dlaczego ktos miałby np mnie bic z jakiej racji:) poprostu oddac tak by popamiętał:)\ i następnym razem zastanowi sie pare razy zanim zacznie łapami machac;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: uderzyłem Ją 22.05.07, 00:17 Oj myszka, juz niewiem co mam mowic. Niby masz racje, ale takie oddawanie czasem moze sie tragicznie konczyc. Wyobraz sobie ze ty mu oddajesz, a on tobie. Ktos w koncu padnie i nie wstanie. Wykrwawic sie tak mozna i tu nie mam na mysli kobiecego okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: uderzyłem Ją 22.05.07, 00:25 niby racja:( ale co kobieta ma stac i czekac? a facet ma próbowac na ile moze sobie pozwolic;( nikt niema prawa bic drugiej osoby ale jesli juz ktos udezy dlaczego mam nieoddac wiem to niby doniczego nieporowadzi takie wymienianie sie ciosami ja innego wyjscia niewidziałam i ja zrobiłam co uwazałam za słuszne :) wiecej mnie nieudezył a facet co bije kobiete to dlamnie smiec niech idzie i poszuka kogos równego sobie jakis cienias przyłazi i bije kobiete czego to ma dowodzic?? jaki zniego maczo?? czy co? gnojek powinien poządnie dostac w pierdziel to niemachałby łapkami a potem niecieszyłby sie z tego jak małe dziecko. żeby chociaz wiedział ze zle zrobił to nie siedzi i klepie w kaliatórke co zrobił i musi byc z siebie bardzo zadowolony:( Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: uderzyłem Ją 22.05.07, 00:28 facet co bije kobiete to dlamnie smiec a laska co nawala faceta to kur--wa swieta teresa hehe Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: uderzyłem Ją 22.05.07, 00:31 a pisz sobie co chcesz jestes fujara i tyle ja nienawalam faceta a oddałam:) i tobie tez powinna oddac i to tak ze teraz jęczałbys z bólu a niesiedziałbys tu i pierdół bys niepisał Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: uderzyłem Ją 22.05.07, 00:33 powiedz mi myszko gdzie mieszkaja takie idiotki jak ty? na mazurach :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: uderzyłem Ją 22.05.07, 00:40 a co chcesz wpasc na kawke i tez mnie pacniesz bo bede za duzo gadac;) w wizytówce widzisz chyba gdzie mieszkam:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: uderzyłem Ją 22.05.07, 00:49 Chyba dlatego ze ma chęc trzepnąc mnie w "MAZAK" Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 szkoda że uciekłes :((((( 22.05.07, 00:54 chciałąbym wiedziec dlaczego kogos kogo nieznasz nazywasz idiotką:( no nic bede musiała isc spac z tą niewiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: szkoda że uciekłes :((((( 22.05.07, 01:02 Ja tez bym chcial sie dowiedziec dlaczego cie tak nazwal. Czy chcial cie tylko obrazic, czy tez ma takie przekonanie ze nia jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: szkoda że uciekłes :((((( 22.05.07, 01:06 moze ci ktos wyjasni :) mi sie nie chce dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: szkoda że uciekłes :((((( 22.05.07, 01:13 Skoro nie chcesz to nie. Nie wiem kto ma byc tym kims kto ma wyjasnic. Czy ktos ja jeszcze ma za idiotke? Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: szkoda że uciekłes :((((( 22.05.07, 01:18 nio chyba nikt wiecej:) poczekamy niech sie przespi moze jutro odpowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: uderzyłem Ją 22.05.07, 08:40 minasz napisał: > za duzo gadała wiec chlapnełem ja w mazak na odwał czy mi wybaczy ? A oddała? Jak nie to nadstaw "mazak" żeci Ci grzmotnęła aż Jej pięść spuchnie...może wtedy Ci wybaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
ana9942 Re: uderzyłem Ją 22.05.07, 09:50 Napisałeś w ten sposób jakby nic sie nie stało> Była by głupia gdyby Ci to wybaczyła... Chłopie------SZACUNKU TROCHĘ DLA KOBIET!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk dno :p 22.05.07, 10:34 Jeśli posunąłeś się do tego i chcesz normalnie funkcjonować w społeczeństwie to idź do lekarza na leczenie psychiatryczne... ale pewnie Ty nie widzisz żadnego problemu ani takiej potrzeby... żal nam ciebie :( Odpowiedz Link Zgłoś