butterflymk 23.05.07, 16:22 Zwracam się do tych którzy nie mają swoich fotek przy wizytówkach... Czy bylibyście w stanie ujawnić Wasze twarze? Dlaczego do tej pory nie macie fotek? Czy to w ogóle nie ma znaczenia? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summerlove Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:24 ja mam słodkiego koteczka na wizytówce ;PP i nie chcę go zmieniać póki co ;)) a Ty nawet nie masz wizytówki to może sobie zrobisz co ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:25 No właśnie raczej zrobię, jak będe miała chwilkę wolną.. ale też wstawię jakieś zwierzątko... motylka :) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:29 no pewnie że motylka ;)) a czemu nie zdjęcie, hę?? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:32 chciałabym wiedzieć jak wyglądasz Ty i inni z którymi rozmawiamy... ale nie chciałabym żeby ktoś mnie wylookał ze znajomych....tych dalszych... chyba...:p Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:34 a czego tu się wstydzić?? no wiesz.. a co do mnie, jeśli jesteś taka ciekawa, to jestem szczupła, mam śniadą karnację i brązowe kręcone włoski ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:25 No to proszę! Zaczynaj! Ośmiel nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:25 ale to nie chodzi o to tylko pytam jakie jest zdanie wasze.... Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:26 po co komu moja fota, a mnie czyjeś skoro i tak w realu się nie poznamy? poza tym wygląd, płeć ani wiek e-rozmówcy nie mają dla mnie żadnego znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:28 a może nie chiałbys żeby ktoś Cie rozpoznał...ze znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:31 napoleo, a skąd wiesz czy nie mijasz się czasem z kimś z forum?? albo czy się nie spotkacie?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:35 przecież tu czyta (niekoniecznie pisze) kupa wariatów :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:36 no tak :) to niebezpieczne... masz rację :) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:37 etam niebezpieczne ;PP a co się może stać?? Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 16:41 no właśnie??... czy na fotce są jakieś dane osobowe???.. numer telefonu?? ja tam moją mogę udostępnić tylko kurczę, źle na zdjęciach wychodzę :P ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 11:12 przejmujesz się? ci normalni są niemożebnie nudni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen Ja sie juz dawno nie kryje 23.05.07, 16:41 mam fote i mam 2 linki pod którymi jest m.in. jeszcze wiecej fot. Dawno-dawno temu, kiedy zaczynałem pisac, na zupełnie innym forum ( www.dol2day.com ), foty nie miałem. Ale potem byłem na paru imprezach tego wlasnie forum, i pojawiły sie foty z tych imprez (ze mna) - i od tego momentu sie nie kryje, bo i tak nie ma co. I apeluje do wszystkich kryjacych sie: Wstawiajcie foty! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ja sie juz dawno nie kryje 23.05.07, 16:45 ja mam z fotą ale mała wieksze daje ludziom ktorych znam , na zamknietych forach albo z ktorymi sie widzialem w realu rozne znam historyjki o swirach internetowych i wole sie z facjata nie obnosic otwarcie Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Ja sie juz dawno nie kryje 23.05.07, 16:48 a jakie np opowiedz nam jedną chociaż...:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ja sie juz dawno nie kryje 23.05.07, 16:51 butterflymk napisała: > a jakie np opowiedz nam jedną chociaż...:) nie chce mi sie wytez wyobraznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ja sie juz dawno nie kryje 23.05.07, 16:59 butterflymk napisała: > nie chce mi się :p ale mogłabyś gdybyś chciała??:) tzn.miałabys co wytezyć??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Ja sie juz dawno nie kryje 23.05.07, 17:01 no wiesz.. troszeczkę się zapędzasz... uważaj sobie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ja sie juz dawno nie kryje 23.05.07, 17:02 butterflymk napisała: > no wiesz.. troszeczkę się zapędzasz... > uważaj sobie ;p własnie dlatego nie zamieszczam fotek;) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Ja sie juz dawno nie kryje 23.05.07, 17:04 :) ale skąd wiesz na co chciałam zebyś uważał ? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ja sie juz dawno nie kryje 23.05.07, 17:06 butterflymk napisała: > :) > ale skąd wiesz na co chciałam zebyś uważał ? wytezyłem wyobraznie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 17:08 ja tam swojej foty nie wkleje, bo bym musiała mieć dwa niki;] a spotkania w realu... miałam parę zlotów z innego forum. nawet ludzie w domu u mnie byli :) ale to bardziej zamkniete forum Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 17:16 Ja czesto piszę bardzo osobiste rzeczy. Gdyby gdzies była moja buzia, to tak szczerze bym nie pisała np. o jakiś sytuacjach intymnych czy aferach z byłym narzeczonym. Kretyn to kretyn, ale po co pół świata ma wiedziec, ze S. to idiota. Nie choci o to, ze wam nie ufam - nie ufam tym, którzy mogliby to zobaczyć przypadkowo Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Nasze fotki :D 23.05.07, 19:15 Moja fotka była tu dość długo Nawet dwie. Postaniwiłam ją usunąć, bo nie pasowała mi do nastroju. Poza tym Siur powiedział mi, że się przy niej onanizuje. :/ Wolałam tego uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia było :) 23.05.07, 19:18 jak ktos dluzej posiedzi na forum, to po pewnym czasie zradza sie potrzeba widzenia z kim sie pisze.. towarzysto z ktorym pisalam przenioslo sie na inne forum i tam kazdy z nas zna "swoja gebe" a jest nas ok setki. forum jest anonimowe i nie wszyscy maja ochote na pokazywanie twarzy albo pokazuja tylko zaprzyjaznionym osobom :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: było :) 23.05.07, 19:19 no moze wsrod tej setki z ogonkiem ze 3 osoby nie ujawnily sie do tej pory, ale to nie ma znaczenia, są kochane jak cala reszta. a z niektorymi jest tak, ze piszesz z kims, masz wyobrazenie tego kogos i potem nawet jak zobaczysz zdjecie to i tak nie zmieniasz "obrazu nicka" Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: To samo pytanie mozna zadac Tobie n/t 24.05.07, 00:30 ja mam fotke w wizytowce - to moje zdjecie z pierwszego wcielenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 00:40 Ja mam pieska brzuszkiem do góry, bo oddaje znakomicie mój styl życia. Myślę, że byłabym skłonna ujawnić fotę, nawet dwóch panów z tego forum ją oglądało, kiedy żyłam w przeświadczeniu, że jestem brzydka i nieatrakcyjna i umrę w zatwardziałym dziewictwie. Wybili mi to z głowy wówczas. Myślę, że byłabym skłonna ją ujawnić, jak już napisałam wyzej, ale raczej nie na wizytówce, gdzie może ją sobie zobaczyć kazdy. Wysyłam na maila na indywidualne życzenie, jeśli ktoś mi obieca, że nie powie mi, jak brzydka jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 00:44 moje zdjecia tez byly juz na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 00:57 konrado80 napisał: > nie widzialem za malo sie rozgladasz?;) pewnie byly jak Ciebie nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 01:07 pewnie tak, ale zawsze mozna to nadrobic i mozesz wyslac mi na poczte Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 10:38 no dobra - niech Wam będzie.. teraz czekam na fotki koleżanek z forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 11:32 taaa, widzę, że Wy tylko w gębie odważne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 12:30 ja mam swoją fotkę w wizytówce! specjalnie na potrzeby forum ją wykonałam. i wcale się jej nie wstydzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 12:33 z tego co widzę jeden Kondardo nie wstydzi się swej facjaty Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 12:38 avital upubliczniła kiedyś swoją, z resztą bardzo urodziwą :-) a konrado widział moją :-) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 13:18 to ja też chciałbym zobaczyć Avital (skoro Ty swojej fotki wklejać nie masz chęci) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 19:26 musisz suira poprosić, on je zachował i wykorzystuje do niecnych cełów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Nasze fotki :D 25.05.07, 13:01 no wiesz - niejedna kobieta marzy o tym, by jej zdjęcia na plakatach zdobiły wszystkie męskie pokoje, hotele garnizonowe i toalety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 13:10 Ja miałam, zmieniałam je kilka razy aby w końcu skasować. Okazało się, że to dla niektórych osób (no dobrze- mężczyzn) pretekst do zaczepek, głupich uwag i innych takich. Skasowałam. Szukam jakiegoś śmiesznego obrazka zamiast zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 13:24 a tak w ogóle to jak dla mnie te wizytówki są bez sensu, bo kto do nich zagląda? już lepsze są fora, na których zdjecie pokazuje się obok każdej wypowiedzi danego forumowicza Odpowiedz Link Zgłoś
renatulka Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 13:49 ja tam sie swoich fotek nie wstydzę ;p ale wiem ze to tak naprawde nie jest kwestia tego czy ktos sie krępuje, aczkolwiek zaglądam na wizytowki i lubie jak jest tam autentyczne zdjecie kogos z forum Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 14:11 wprawdzie mało wyraźne to zdjęcie ale i tak widać, że fajna jesteś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 14:46 Ee, hm ten tego ten, znaczy się chciałabym wiedzieć, jak i gdzie się wkleja te fotki. No i co trzeba kliknąć, żeby zobaczyć zdjątko tej czy innej pani lub pana. Ktoś mnie może douczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 15:03 wizytówkę zakłada się tutaj: ludzie.gazeta.pl/0,0.html a żeby zobaczyć wizytówkę innego forumowicza wystarczy kliknąć na jego nick Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: Nasze fotki :D 24.05.07, 15:50 Aaahhhaaa.... No jasne. Dzięki, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś