brak.inteligencji 24.05.07, 21:09 Czy niektorych z was tez glupota nie boli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:20 Mnie niestety boli. Zwłaszcza dziś i to bardzo. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:20 a konkretnie? zaintrygowalas mnie?:D mnie sama glupota nie boli a jedynie jej skutki :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:23 No na przykład podczas intensywnej edukacji głupota bardzo boli. :) To już nie skutki nawet. :) To jakbym wyciskała na siłowni prawie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:24 avital84 napisała: > No na przykład podczas intensywnej edukacji głupota > bardzo boli. :) To już nie skutki nawet. :) > To jakbym wyciskała na siłowni prawie. ;) eeee i mnie to mówisz?? mnie co to przez ostatnie trzy noce i trzy dnie pisała licencjata? tej co ma w sopbote 2 kolsy a w niedziele egzam?:D ja doskonale Cie rozumiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:25 No widzisz. :))) Oj boooli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:27 avital84 napisała: > No widzisz. :))) > Oj boooli. :) wypijmy więc za to :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:29 Chyba kawę. :) Własnie wypiłam jedną i zachciało mi się spać. To trochę zabawne. Przesiaduję po nocach na forum na przykład, a jak mam kiedyś przysiąść przy notatkach to nagle oczy mi się same zamykają. :) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:30 avital84 napisała: > Chyba kawę. :) > Własnie wypiłam jedną i zachciało mi się spać. > To trochę zabawne. Przesiaduję po nocach na forum na > przykład, a jak mam kiedyś przysiąść przy notatkach to nagle > oczy mi się same zamykają. :) :/ doskonale to znam:)) najlepsze jest u mnie to, ze kawa zamiast mnie budzić to mnie jeszcze bardziej usypia. Mogę wypić kawę i zaraz iść spać i zaspiam bez problemu :D ja to w ogóle ciekawy przypadek jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniona Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:23 Ej no... bez takich.. piątek jutro dopiero!! Uśmiechnąć się proszę natychtenmiast;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:24 Cześć Poprioniona.:) No niestety mam jutro egzamin i zamiast się uczyć siedzę na forum, bo mózg mam ptzegrzany od głupoty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:24 poprioniona napisała: > Ej no... bez takich.. piątek jutro dopiero!! Uśmiechnąć się proszę > natychtenmiast;))))) tak jest!!! :)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:26 A Ty już taka jesteś na stałe ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:28 avital84 napisała: > A Ty już taka jesteś na stałe ? :) ze niby jaka?;> ja sobie wypraszam ...jakobym ja... :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:30 Nie, nie...poprioniona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:31 nie trzymasz się drzewka :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:35 To nie ja. To moja głupota. Głupi ten co głupio robi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:47 avital84 napisała: > To nie ja. To moja głupota. > Głupi ten co głupio robi. :) o kurcze, mamy świat głupców... zresztą co ja się dziwę:D Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniona Na stałe... 24.05.07, 22:00 jak mnie Pascal zaSZCZYCI banem;)) A On miewa częste szczytowanie:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Na stałe... 24.05.07, 22:01 Patrz, a kiedyś narzekałaś na brak szczytowania Pascala w Twojej obecności. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Na stałe... 24.05.07, 22:10 Ja kiedy mam bana to na wszystkie nicki. Jak Wy to robicie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Na stałe... 24.05.07, 22:18 Jeszcze nic nie doszło. Tak tematycznie...głupia poczta. :) Chyba, że mam oczekiwać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Na stałe... 24.05.07, 22:28 Dzięki. ;) Mówiłam, że jestem głupia. :) Ale za to szczęśliwa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:21 To masz tak jak ja :). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Pytanko malointeligentne. 24.05.07, 21:25 Też nie wiem. Czy brak inteligencji jest obolały czy wprost przeciwnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Glupota a szczescie. 24.05.07, 21:26 Plus bycia glupia do szczescie. Ja mam szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Glupota a szczescie. 24.05.07, 21:28 Ja chyba też. :) Może i dzięki swojej głupocie nawet. :) Czasem na pewno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Glupota a szczescie. 24.05.07, 21:29 oj zgadzam się:) rzekłabym, że więcej szczęścia niż rozumu :D Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Re: Glupota a szczescie. 24.05.07, 21:29 Dobrze byc i glupia i szczesliwa. Tak sadze. Nieszczesliwi glupcy to tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Glupota a szczescie. 24.05.07, 21:32 i tu się z Tobą zgadzam:) PS. co ja dzis taka zgodliwa?:D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Glupota a szczescie. 24.05.07, 21:33 Może głupcy są na tyle głupi, że nie zauważają nieszczęścia. Ponoć głupcom jest łatwiej żyć. I właśnie bo mądrość i inteligencję się jakoś oddziela, a głupota jest uniwersalna. Ta od inteligencji może chyba mieć coś wspólnego ze szczęściem, ta od mądrości chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Re: Glupota a szczescie. 24.05.07, 21:41 Osobiscie jestem i glupia i szczesliwa. I tylko takich mezczyzn szukam. Pewnie znajde poniewaz mam szczescie :). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Glupota a szczescie. 24.05.07, 21:44 Poszukiwania masz ułatwione, bo zazwyczaj i jedno i drugie rzucają się w oczy. Twoje ogłupienie jest spowodowane szczęściem? Czy jedno od drugiego są całkowicie niezależne? Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Re: Glupota a szczescie. 24.05.07, 21:49 Nie. Calosc mojego stanu jest rownolegla. Troche jak w naczyniach polaczanych. Im jestem glupsza tym bardziej jestem szczesliwa. I odwrotnie. Rozgladam sie za jakims przystojnym durniem. Chce sie z nim podzielic moim szczesciem i glupota. Myslisz, ze znajde takiego na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Glupota a szczescie. 24.05.07, 21:52 Durnoty nie muszę reklamować. Ona sama się reklamuje. :) Rozejrzyj się, a znajdziesz. :) Pewnie by się panowie obrazili za durnia, ale przystojny załagodzi wszystko. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Cholerny pech :). 24.05.07, 21:57 Zobacz jakiego mam pecha. Zazwyczaj jest kilku dyzurnych meskich durniow na forum. A teraz gdy desperacko szukam aby sie z przystojnym durniem szczesciem, glupota i cialem podzielic nie ma zadnego. Mezczyzni sa dziwni. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Cholerny pech :). 24.05.07, 22:00 Nie dziw się. Kiedy oświadczysz otwarcie o co Ci chodzi to zawsze się wystraszą i uciekną. Zanim nie są pewni to będą robić fikołki, skakać na jednej nodze i stawać na rękach i na głowie, aby udowodnić, że są szczęśliwymi głupkami. A kiedy już wiedzą, że właśnie takiego Głupka szukasz to boją się odezwać. Nie łam się. Może się znajdzie. Noc jeszcze młoda jest. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Re: Cholerny pech :). 24.05.07, 22:05 Szukam przystojnego i szczesliwego durnia. Moze nawet miec malego fiutka :). Wazne aby byl przystojny. Szkoda, ze nie ma przystojnych mezczyzna na tym forum. Widocznie same pasztety :(. A tak sie chwala internetowo. Trudno jest o przystojnego szczesliwego durnia. Co za pech! Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Cholerny pech :). 24.05.07, 22:09 Nie można mieć wszystkiego. :( Widocznie uroda nie idzie w parze z brakiem ineligencji. :( Musisz pójść na jakieś ustępstwa. A może chodzi o to, że mężczyźni lubią inteligentne kobiety? Może dlatego się nie zgłaszają. Chociaż szczerze mówiąc jest to mało prawdopodobna wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji W poszukiwaniu przystojnego i szczesliwego durnia. 24.05.07, 22:15 Tych, rzadkich, ktorzy lubia kobiety inteligentne wykluczam. Inteligencja nie jest moja mocna strona. Cialo mam, owszem, ciekawe ale malo inteligentne. Dodam, ze jestem jednak szczesliwa. Czy ja duza chce? Chce juz teraz srednioprzystojnego durnia nawet z malym fiutem. Czy to duze wymagania? Sama powiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: W poszukiwaniu przystojnego i szczesliwego du 24.05.07, 22:17 Obniżasz wymagania. Już jest tylko średniprzystojny. Wiem w czym problem. :) Niepotrzebnie wspomniałaś o tym małym fiutku. :/ Żaden się teraz nie zgłosi. I wcale nie dlatego, że takiego nie ma. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 22:21 Obnizam poniewaz jestem zdesperowana. Ten maly fiut to powinna byc zacheta. Kreca sie po forum takie nicki. I wiekszosc mezczyzn ciagle pyta czy dlugosc sie liczy. Zwroc uwage, ze ci dobrze wyposazeni nie zadaja takich oczywistych pytan. Zobacz, wszystkich durni wymiotlo :(. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 22:26 Może powinnaś założyć konkretniejszy watek z ofertą. Być może prawdziwi durnie nie wchodzą tu, ponieważ nie wiedzą czego mogą się spodziewać. Nawet nie spodziewają się jakie szczęście mogło by ich spotkać. :) Zwrócę uwagę na dobrze wyposażonych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 22:30 Tak bardzo mi na znajezieniu durnia nie zalezy. Tylko troche. Moze byc nawet polglupek lub cwiercinteligent. Tych tez bym chciala poznac. Powinni byc przystojni. Dlugosc opcjonalna :). Sadzisz, ze durnie bywaja samotni? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 22:35 Myślę, że głupota nie wybiera i bywają tacy i wśród samotnych i wśród tych, którzy mają towarzystwo. Pewnie chodziło Tobie konkretnie o samotność singlową. Sądzę, że coś się znajdzie. Niektórzy twierdzą, że to najbardziej reprezentatywna grupa głupców. Ale może Ci, którzy tak twierdzą są głupcami i się nie znają. Głupota jak wszystko jest względna. I zależy od punktu odniesienia czy też siedzenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 22:39 Nie, nie o ta glupote mi chodzilo. O inna :). Chyba pojde sobie juz. Wczesniej gdy czytalam forum durnie byli. Nie wiem czy przystojni. Teraz sie pochowali. Brak im asertywnosci meskiego durnia. Mezczyzni sa dzieni. Durnie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 22:42 Może durnie nie wiedzą o jaką głupotę chodzi. :) Chyba na jakiegoś konkretnego durnia polujesz. Ale może Ciebie czyta i się wstydzi przez swą głupotę odezwać. Nie martw się. Szczęście na pewno się do Ciebie uśmiechnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 22:44 Dziekuje. Moze sie usmiechnie... Ewentualny duren moglby zapytac. Praktycznie kazdego durnia poznam. Durnie z reguly malo wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 22:50 Czasem durnie ładnie się uśmiechają. :) Może będziesz miała szczęście. Naprawdę sądzisz, że durnie mało wiedzą? Kiedyś ktoś powiedział "Wiem, że nic nie wiem." czy jakoś tak.;) I to ponoć najmądrzejsze zdanie jest w histrorii durnologii. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 22:53 Ten co to powiedzial nie byl durniem. Masz racje durnie uwazaja, ze wszystko wiedza. Pomylilam durnia z kims innym :). W momencie gdy duren przyznaje, ze czegos nie wie przestaje byc durniem. Gdybys zauwazyla jakiegos durnia na forum, prosze, daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 22:54 Nie umiem ocenić durnoty. Łatwiej idzie mi w drugą stronę. O głupotę można kogoś czasem pochopnie posądzić. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 22:53 Widzę, że sama ich wypatrzyłaś. :) Uśmiechnij się może do nich. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 22:57 Ja tez nie moge dokladnie glupoty ocenic. Latwo sie pomylic. Ja szukam samozadeklarowanego durnia. Tacy sa ciekawi :). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 23:03 Mówisz? Może i ja powinnam w takim razie zmienić target. A po czym najprościej takiego durnia poznać? Pytam bo sama jestem durna i nie wiem. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 23:10 Duren durnia zawsze pozna :). To takie optymistyczne. Milo mi Ciebie poznac. Durna jestem od urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 23:15 Ale kogoś ubodło że nazwałam "małego fiutka" durniem. Widocznie się w tym określeniu odnajdujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 23:15 Mi również miło Ciebie poznać. :) Skoro mnie poznałaś to wiem już na pewno jak to się dzieje. :) Ja nie jestem durna od orodzenia. Przez pierwsze miesiące życia byłam mądra dlatego tymbardziej doceniam dar głupoty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Konsekwencja bycia durna. 24.05.07, 23:18 To znaczy, ze Ty jestes z odzysku. Ja konsekwentnie jestem durna od malenkosci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 23:13 brak.inteligencji napisał: > Nie, nie o ta glupote mi chodzilo. O inna :). Chyba pojde sobie juz. Wczesniej > gdy czytalam forum durnie byli. Nie wiem czy przystojni. Teraz sie pochowali. > Brak im asertywnosci meskiego durnia. Mezczyzni sa dzieni. Durnie tez. Jak to, przecież jeden tu cały czas paple i obnosi się ze swoim brakiem inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 23:17 O Avitala Tobie chodzi może? Bo on jest rzeczywiście durny. I ma małego w dodatku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 23:19 Nie, źle się podpięłam... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: W poszukiwaniu przystojnego durnia. 24.05.07, 23:23 Ten Avital taki całkiem durny nie jest ale jakiego on ma to mnie nie interesuje, podobnie jak to co maja ci naprawdę durni, mało inteligentni i zakompleksieni. :D Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Ten Avital. 24.05.07, 23:28 pszekora napisała: > Ten Avital taki całkiem durny nie jest..." Ten Avital moze nawet nie miec! Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ten Avital. 24.05.07, 23:34 No co TY!!! Nie gadaj!!! To jak on to robi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Ten Avital.jak on to robi? :) 24.05.07, 23:45 Produkuje za dużo estrogenu, dlatego mu takie zderzaki urosły. Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Ten Avital. 24.05.07, 23:38 Ale TEN brak.inteligencji na pewno ma małego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Kobiecy brak inteligencji. 24.05.07, 23:41 Ta durna? Ona na pewno fiuta nie ma. Czyms innym to rekompensuje. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Kobiecy brak inteligencji. 24.05.07, 23:43 Trzyma w szafce wibrator? :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ten Avital. 24.05.07, 23:41 Po czym to stwierdzasz? Brak inteligencji obstaje przy wersji, że nie ma wcale. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.inteligencji Re: Ten Avital. 24.05.07, 23:45 Nie mam niczego z wyjatkiem szczescia i glupoty. Zbyt uboga jestem aby sobie wibrator kupic. Moze by sie przydal... Odpowiedz Link Zgłoś