aron95 28.05.07, 12:05 Toaleta , kreacja uch A przecież i tak nie wie dlaczego tych dwoje się okłada . Tak po gali boksu mnie naszło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 12:08 To atawizm. Samica lubi patrzeć na walczących samców... jak w czasach jaskiniowych... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 12:10 aron95 napisał: > Toaleta , kreacja uch > A przecież i tak nie wie dlaczego tych dwoje się okłada . Skąd pewność, że nie wie? Wybierz się ze mną na galę MM w Wawie w tym tygodniu to Ci udowodnię jak wiele nie wiesz o sportach walki... Odpowiedz Link Zgłoś
aron95 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 12:27 Te panie bardziej zwracały uwage na panie(wieszaki ) w chodzące z tablicami w przerwie rund. Zapraszam na Śląsk na następną gale w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 12:30 aron95 napisał: > Te panie bardziej zwracały uwage na panie(wieszaki ) w chodzące z tablicami w > przerwie rund. > > Zapraszam na Śląsk na następną gale w czerwcu No w sumie fakt...zależy czy mówimy o kobietach ćwiczących idących dla przyjemności widowiska czy o kobietach, które idą dla towarzystwa. A gdzie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
aron95 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 12:47 Raczej o tych do towarzystwa. www.bokser.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 12:34 Rozumiem, ze byles na walce Diablo diablo diablo hehehe Wlodarczyka. > Te panie bardziej zwracały uwage na panie(wieszaki ) w chodzące z tablicami w > przerwie rund. Jezeli chodzi o ta gale to ja tez ozywialem sie w momencie, gdy panienki wychodzily z tabliczkami bo nic sie tam nie dzialo, walki organizacja tragiczna :) > Zapraszam na Śląsk na następną gale w czerwcu Idziesz na Adamka i Golote ? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 12:38 cao1618 napisał: > > Zapraszam na Śląsk na następną gale w czerwcu > Idziesz na Adamka i Golote ? Przyjedźcie na Jurasa w sobotę do Wawy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 13:02 O prosze fanka MMA :) Cwiczysz cos czy ogladasz walki ? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 13:39 cao1618 napisał: > O prosze fanka MMA :) > Cwiczysz cos czy ogladasz walki ? I ćwiczę i wielka fanka MMA, UFC, boksu, K1 i reszty mało kobiecych sportów walki:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 13:53 Parter, stojka? Najbardziej mnie kreci BJJ i sambo ale jakos brak mi silnej woli i finansow zeby zaczac cwiczyc. Widziales sobotnia walke Jacksona i hamburgera Liddella ? Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 13:56 Mialo byc widzialas :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 13:59 cao1618 napisał: > Mialo byc widzialas :) No widzisz? Już mnie traktujesz jak faceta podświadomie;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 13:58 cao1618 napisał: > Parter, stojka? Najbardziej mnie kreci BJJ i sambo No w tej chwili MMA to głównie BJJ właśnie;) Wszystko ma swoje zalety. Lubię i stójkę i parter. Byłam pierwszą dziewczyną, która zaczęła w Wawie BJJ ćwiczyć:) > ale jakos brak mi silnej woli zeby zaczac cwiczyc. Dlaczego brak Ci silnej woli? > Widziales sobotnia walke Jacksona i hamburgera Liddella ? Niestety nie:( Ale mam ostatni turniej K1 do obejrzenia:DDD Ps. I nie "widziałEś" tylko "widziAłaś";) Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 15:03 > Dlaczego brak Ci silnej woli? Sam nie wiem jakos zawsze bylo tak, ze chcialem cos zrobic czegos sprobowac, ale brakowalo mi odwagi. Mysle, ze to zwiazane z moimi problemami ze szczeniackich lat i obnizone poczucie ww. Mialem objawy fobii spolecznej itp bzdury. Nie chce zanudzac. Jak sadzisz Mirko Filipovic wroci i rozniesie UFC ? I jeszcze jedno kto jest Twoim zdaniem najlepszy na glebie w MMA? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 15:44 cao1618 napisał: Nie zanudzasz to raz:) > Jak sadzisz Mirko Filipovic wroci i rozniesie UFC ? Crocop zawsze jest świetny. Teraz Nastek u Niego ćwiczy:))) Zobaczymy czy czegoś się nauczy;) > I jeszcze jedno kto jest Twoim zdaniem najlepszy na glebie w MMA? www.sherdog.com/fightfinder/fightfinder.asp?FighterID=253 Ostatnio zwracam uwagę na tego Pana. A jeśli chodzi parter w ogóle to uwielbiam patrzeć na braci Gracie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 16:15 > Crocop zawsze jest świetny. Teraz Nastek u Niego ćwiczy:))) > Zobaczymy czy czegoś się nauczy;) Ciagle u niego cwiczy? Myslalem, ze tylko do walki z Gonzaga. Jezeli to prawda to bardzo dobrze. Cos czuje ze Pawel bedzie "obdarowywal" swoich przeciwnikow HK :p > A jeśli chodzi parter w ogóle to uwielbiam patrzeć na braci Gracie:))) Jezeli chodzi o Gracich to widzialem tylko ich walki z Sakuraba i jak dla mnie Saku wymiata na glebie. Jeszcze Werdum jest dobry i... > www.sherdog.com/fightfinder/fightfinder.asp?FighterID=253 szkola BTT :) aha i zapomnialbym o Shinya Aoki. Polecam koles jest rozciagniety jak guma :) Ale ja jestem tylko laikiem, nie cwicze wiec moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 18:35 cao1618 napisał: > Ciagle u niego cwiczy? Myslalem, ze tylko do walki z Gonzaga. Jezeli to prawda > to bardzo dobrze. Cos czuje ze Pawel bedzie "obdarowywal" swoich przeciwnikow H > K :p Nom...cały czas ćwiczy:) > > A jeśli chodzi parter w ogóle to uwielbiam patrzeć na braci Gracie:))) > Jezeli chodzi o Gracich to widzialem tylko ich walki z Sakuraba i jak dla mnie > Saku wymiata na glebie. Jeszcze Werdum jest dobry i... Zapomniałam jeszcze wspomnieć bo z pracy się zbierałam, że jeszcze fantantyczny jest Emielianienko:) Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 18:45 > Zapomniałam jeszcze wspomnieć bo z pracy się zbierałam, że jeszcze fantantyczny > jest Emielianienko:) Rozumiem, ze chodzi o Fedora :) No przeciez to jest Mistrz, legenda za zycia. Wyglada jak taki gruby misiu. Dla mnie niepokonany(z TK sie nie liczy). A parter dobry bo to kilkukrotny mistrz swiata w sambo, a w judo tez wymiatal. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 19:17 cao1618 napisał: > Rozumiem, ze chodzi o Fedora :) No przeciez to jest Mistrz, legenda za zycia. W > yglada jak taki gruby misiu. > Dla mnie niepokonany(z TK sie nie liczy). > A parter dobry bo to kilkukrotny mistrz swiata w sambo, a w judo tez wymiatal. Z sambo to moją sympatię swego czasu (bo dawno to było) wzbudzał Igor Vovczanczin:)))) Taki fajny był. Sympatyczna gęba i świetne umiejętności! Z jego pięści poszedł jeden z najbardziej lubianych przez mnie nokautów! Gostek dostał prostego centralnie w maskę i upadł na twarz z rękami rozstawionymi na bokach:))) SUPER:) Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 19:27 Tez uwielbiam Igora. Ten koles co polecial na morde to Fransisco Bueno. Pozniej juz nie walczyl :) Igor ma petarde w lapach tylko szkoda ze slaby parter. Zreszta teraz juz chyba nic nie osiagnie a kiedys byl dobry. Nawet trenowal z Fedorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 20:00 cao1618 napisał: > Tez uwielbiam Igora. Ten koles co polecial na morde to Fransisco Bueno. Pozniej > juz nie walczyl :) > Igor ma petarde w lapach tylko szkoda ze slaby parter. Zreszta teraz juz chyba > nic nie osiagnie a kiedys byl dobry. Nawet trenowal z Fedorem :) No jasne, że teraz już nic wielkiego nie osiągnie bo Jego lata świetności już minęły:))) A K1 albo K1-max oglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
takapl Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 13:29 co za pytanie??!!! a po co faceci chodza na pokazy mody i na turnieje tanca ??? popatrzec jak inni goscie ruszaja tylkami?? pytanie - zenada.. Odpowiedz Link Zgłoś
aron95 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 13:52 takapl napisała: > co za pytanie??!!! a po co faceci chodza na pokazy mody i na turnieje tanca ??? > popatrzec jak inni goscie ruszaja tylkami?? pytanie - zenada.. - aby kobiecie kupić ciuch /najczęściej wyciągani przez nie same - turniej tańca sam bym poszedł Odpowiedz żenada Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.kot997 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 13:53 ojjj! to sie szowinizmem popisales. wiem wiecej o boksie, sztukach walki, motoryzacji, F1, WRC niz wielu statystycznych mezczyzn-i co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 13:59 czarny.kot997 napisała: > ojjj! to sie szowinizmem popisales. wiem wiecej o boksie, sztukach walki, > motoryzacji, F1, WRC niz wielu statystycznych mezczyzn-i co to znaczy? to napisz co sadzisz o powrocie Gołoty na ring i jak przewidujsz rozwój jego kariery no i mozesz tez machnac swój punkt widzenia na przyczyny porazki Adamka w ostatniej walce Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 15:04 Pani chyba nie wie o co chodzi, moze wlasnie nadrabia zaleglosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
aron95 Feministki tylko o szowinistycznych swiniach... 28.05.07, 15:33 potrafią klikać .na czym innym się nie znają Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 15:45 cao1618 napisał: > Pani chyba nie wie o co chodzi, moze wlasnie nadrabia zaleglosci :) Złośliwiec;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
aron95 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 15:51 izabellaz1 napisała: > cao1618 napisał: > > > Pani chyba nie wie o co chodzi, moze wlasnie nadrabia zaleglosci :) > > Złośliwiec;PPP Tak , bo wyświechtane hasło > > Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 15:55 aron95 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > cao1618 napisał: > > > > > Pani chyba nie wie o co chodzi, moze wlasnie nadrabia zaleglosci :) > > > > Złośliwiec;PPP > Tak , bo wyświechtane hasło Złośliwiec to wyświechtane hasło;PPPP? Odpowiedz Link Zgłoś
aron95 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 16:37 izabellaz1 napisała: > aron95 napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > cao1618 napisał: > > > > > > > Pani chyba nie wie o co chodzi, moze wlasnie nadrabia zaleglo > sci :) > > > > > > Złośliwiec;PPP > > Tak , bo wyświechtane hasło > > Złośliwiec to wyświechtane hasło;PPPP? Nie złosliwiec tylko szowinistyczne świnie . To miałem na myśli > Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.kot997 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 17:47 a kto pisal o swiniach? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 18:36 aron95 napisał: > Nie złosliwiec tylko szowinistyczne świnie . To miałem na myśli No przecież wiem co miałeś na myśli;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 15:51 Bo to jeden z fajniejszych sportów:)Prwie tak fajny jak piłka nożna.ale na gali nigdy nie byłam, w tv oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 18:46 Po co ktokolwiek na boks chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Po co kobieta na boks chodzi ?? 28.05.07, 19:00 grogreg napisał: > Po co ktokolwiek na boks chodzi? na boks nie chodzi ktokolwiek na boks chodzą kibice tej dyscypliny;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ok. 28.05.07, 19:03 grogreg napisał: > Po co w ogole ktos jest kibicem mordobicia? nie kibicem mordobicia tylko kibicem szermierki na pięści;) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Ok. 28.05.07, 19:19 A to co innego. A ja jestem kibicem uczciwej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ok. 28.05.07, 19:42 grogreg napisał: > A to co innego. > A ja jestem kibicem uczciwej polityki. współczuje zatem, bo mało okazji do kibicowania:) wole juz mordobicie, przynajmniej według jakichś zasad sie to odbywa;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ok. 28.05.07, 19:45 grogreg napisał: > Tu tez sa zasady. Wiekszy skurczybyk wygrywa. mało zachęcające:) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Ok. 28.05.07, 19:57 No co Ty? Skurczybyki teraz sa w modzie (jak i przez ostatnie jakies 10 tys. lat.) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ok. 28.05.07, 19:59 grogreg napisał: > No co Ty? > Skurczybyki teraz sa w modzie (jak i przez ostatnie jakies 10 tys. lat.) to historia polityki jest aż tak długa?:) Odpowiedz Link Zgłoś