rasgeea 04.06.07, 11:23 ... ma tu jeszcze lenia?? czy wszyscy pilnie pracuja? hmm, mnie sienic nie chce, a sterta papierów wcale mnie nei zachęca;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niezorientowany1 Niestety, jesteś niechlubnym wyjątkiem :(( 04.06.07, 11:28 rasgeea napisała: hmm, mnie sienic nie chce, a sterta papierów wcale mnie nei zachęca;/ ***Witam :-)) Nam się chce i zapie....my w pocie czoła "na cześć" i "ku chwale" :(( Pozdrów Pana Lenia i też bierz sie do roboty ! Nader Niezmordowany NN Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Niestety, jesteś niechlubnym wyjątkiem :(( 04.06.07, 11:32 niezorientowany1 napisał: > rasgeea napisała: > hmm, mnie sienic nie chce, a sterta papierów wcale mnie nei zachęca;/ > ***Witam :-)) > Nam się chce i zapie....my w pocie czoła "na cześć" i "ku chwale" :(( > Pozdrów Pana Lenia i też bierz sie do roboty ! > Nader Niezmordowany > NN absolutnie nie mam zamiaru brać się do pracy?? zwariowałeś?? bo ja jeszcze nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Niestety, jesteś niechlubnym wyjątkiem :(( 04.06.07, 11:42 rasgeea napisała: absolutnie nie mam zamiaru brać się do pracy? ## A czy ja Ci każę brać się do PRACY ? No pięknie, jeszcze tego brakowało, żeby w robocie takie rzeczy uprawiać ! Facet z PRACĄ może poczekać, nic mu się nie stanie. Bierz się za papióry ! Pozdrawiam :-)) Zarobiony NN Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Niestety, jesteś niechlubnym wyjątkiem :(( 04.06.07, 14:48 niezorientowany1 napisał: > rasgeea napisała: > absolutnie nie mam zamiaru brać się do pracy? > ## A czy ja Ci każę brać się do PRACY ? No pięknie, jeszcze tego brakowało, > żeby w robocie takie rzeczy uprawiać ! > Facet z PRACĄ może poczekać, nic mu się nie stanie. Bierz się za papióry ! > Pozdrawiam :-)) > Zarobiony > NN pióra? ni móm :D haha Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: czy ktoś oprócz mnie... 04.06.07, 11:29 o tak, ja mam ale chyba już depresję... Chyba nie jestem stworzona do pracy uważam że marnuję czas siedząc w hucie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: czy ktoś oprócz mnie... 04.06.07, 11:33 butterflymk napisała: > o tak, ja mam ale chyba już depresję... > Chyba nie jestem stworzona do pracy > uważam że marnuję czas siedząc w hucie :) każdy tak chyba czasem ma?! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: czy ktoś oprócz mnie... 04.06.07, 11:32 Ja mam. Ale wynikającego a buntu a nie z niechęci. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: czy ktoś oprócz mnie... 04.06.07, 11:33 No, ja teraz szukam sobie roboty. Dyrektora pionowego nie było przez 3 dni, więc wszystko "wyczyszczone" :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: czy ktoś oprócz mnie... 04.06.07, 12:26 lupus76 napisał: > No, ja teraz szukam sobie roboty. Dyrektora pionowego nie było przez 3 dni, > więc wszystko "wyczyszczone" :) chcesz mi zrobić parę kalkulacji?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: czy ktoś oprócz mnie... 04.06.07, 12:28 nutopia napisała: > > > chcesz mi zrobić parę kalkulacji?:) Zastanów się, czy chcesz, żebym JA zrobił te kalkulacje dla Ciebie. Dodam, że jestem określany jako "rasowy humanista", czyli taki, co to z cyferkami nie za bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
sisi.sunshine Re: czy ktoś oprócz mnie... 04.06.07, 11:36 dopisuję się ..... totalny leń...sama nie wiem skad i dlaczego.... ;) próbuje się zmusic i coś tam robię ale ogólnie...niechęć do pracy dziś na wysokim poziomie :) pozdrawiam wszystkie rozleniwione Odpowiedz Link Zgłoś
myszz mam lenia, nie mam pracy 04.06.07, 11:44 no ja sobie leże i jestem wolna jak ptak, szukam pracy,,, Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mam lenia, nie mam pracy 04.06.07, 12:26 myszz napisała: > no ja sobie leże i jestem wolna jak ptak, szukam pracy,,, > szukanie pracy jest ciezsze niż sama praca:(( Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: rasgeea... 04.06.07, 14:49 nutopia napisała: > mój pypec trzeba w dół!!! no bo już myślałam, że ma cieklawość nie zostanie zadowolona:D i znów bym w nozy nie zasneła i tyle z tego wszytskiego :D lalala Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: czy ktoś oprócz mnie... 04.06.07, 13:04 ja mam. ale mialam taki ciezki poprzedni tydzien, ze dzisiaj sie musze poobijac. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: czy ktoś oprócz mnie... 04.06.07, 14:38 ja mam. Od miesiąca co weekend siedzę na łódce. Dwa dni bujałam się w deszczu i fajnym wietrze, a teraz mnie boli każda kosteczka Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: czy ktoś oprócz mnie... 04.06.07, 14:50 a ja się dziś bujam na krześle biurowym na kółkach - wiecie jaki czad?:D łiii :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: czy ktoś oprócz mnie... 04.06.07, 14:53 jak kiedys wyrżne to ino roz :D choc zdarzylo mi sie juz wygrzmocic na obrotowym kzresle:D bawilismy sie wtedy z kolega kto szybciej sie bedzie obracal, a drugi kolega nam liczyl i mierzyl :D a na dzis juz koniec:) dostrwałam do konca szychty :D i fruuu na pifkoo :D Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: czy ktoś oprócz mnie... 04.06.07, 16:44 nareszcie jakis watek dla mnie ciekawe czy juz poszliscie do domu bo ja tu jeszcze musze siedziec a moze by tak odliczanie zaczac ile do konca 1 godz 16 minut Odpowiedz Link Zgłoś