madziululka82 05.06.07, 14:22 www.kozaczek.pl/plotka.php?id=2279 szok .. to zawsze była dla mnie kobieta idealna.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: Adriana Lima.. 05.06.07, 14:28 ona w ciązy może... nogi ma nadal chude jak patyki... Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Re: Adriana Lima.. 05.06.07, 14:33 w ciąży ???ale z kim?:)przeciez wielokrotnie mówila ze jest dziewicą w wywiadach i czeka na tego jedynego.. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Adriana Lima.. 05.06.07, 14:41 madziululka82 napisała: > w ciąży ???ale z kim?:)przeciez wielokrotnie mówila ze jest dziewicą w > wywiadach i czeka na tego jedynego.. Może jest prawie-dziewicą jak nasza Maha;P?! Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: Adriana Lima.. 07.06.07, 14:22 o rany, wyglada co najmniej brzydko. Nie poznalabym jej - gdzie jej swiezosc i idealnosc rodem z okladek?? ale nie tylko na okladkach wygladala super, na zwyklych zdjeciach w miare tez - a tu taki zonk! watpie, zeby przytyla bo wszystko oprocz twarzy ma szczuple.... jeeeeej Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Adriana Lima.. 07.06.07, 14:24 ujecie niekorzystne i tyle swieci jej sie twarz i zdjecie ja pogrubia ale i tak jest piekna! Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: Adriana Lima.. 07.06.07, 14:27 sadzisz? bo mnie sie wydaje ze zdjecie jest normalne tyle tylko, ze zabraklo na nim retuszu Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Adriana Lima.. 07.06.07, 14:28 no wlasnie, zabraklo fotoshopu;) wszyscy przyzwyajeni do podrasowanych zdjec z sesji, gdzie cera idealna a talia jak u osy to teraz sie dziwia, ze na NOMALNYM zdjeciu kobieta wyglada inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: Adriana Lima.. 07.06.07, 14:30 ale wiesz co jeszcze musze powiedziec... ze sa osoby ktore bez retuszu normalnie wygladaja na zdjeciach, a lima tutaj wyglada jak przaśna wiejska pucolowata dziewucha... Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Adriana Lima.. 07.06.07, 17:22 Jedyna roznica w zdjeciach to taka,ze nad tymi drugimi nikt nie siedzial godzinami poprawiajac je w photoshopie. Zeby tez ma nieszczegolne,ale na nastepnej okladce juz wszystko bedzie git i tacy jak mimrek beda sie dalej zachwycali tymi tworami retuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Adriana Lima.. 07.06.07, 17:24 Dla mnie ona wciąż jest ładna. Powoli mija moda na anoreksje. A nie oszukujmy się nadal jest szczupła i ponadprzeciętnie ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
navigation wygląda ładnie! 07.06.07, 17:36 naprawde ładnie wyszła na tych zdjeciach. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Adriana Lima.. 07.06.07, 17:59 moze przytyla? rzeczywiscie jej ksztalty sa obfitsze. albo jest w ciazy... Odpowiedz Link Zgłoś