Dodaj do ulubionych

''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''''''''

08.06.07, 13:46

co polecacie?
Obserwuj wątek
    • 3.14-czy-klak Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 13:46
      wskoczyć na 15 min w ciepłe krowie placki
      • butterflymk Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 13:49
        ale Ty tak polecasz z własnego doświadczenia ?
        • 3.14-czy-klak Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 13:53
          oczywiście i to nie tylko stopy:)
      • vandikia Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 13:50
        chyba przestane sie z Toba zadawac :P
        • 3.14-czy-klak Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 13:53
          dłoni nie wkładałaeeeeeeeeeeeeM:)))))))))))
          ale w sumie czemu takie piekne????????????
    • butterflymk Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 13:49
      wystarczy pedicure
    • lupus76 Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 13:50
      tutamtu4 napisała:

>
      > co polecacie?

Dobrze dobrane składniki... Może jest na tym forum jakiś metalurg, to na pewno
      coś doradzi :)
    • funny_game Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 13:51
      Piękne:
      www.knf.pw.edu.pl/~mziolek/witryna/spam/stopy_metali_ciezkich.jpg
      • tutamtu4 Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 19:26

może ktoś jeszcze?
        • funny_game Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 19:26
          Przepraszam, już nie będę :)
          • jdbad Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 19:33
            Moczenie w krochmalu nie jest złe.Oczywiście w formie płynnej.
            • funny_game Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 19:36
              Ale stopy mają być w formie płynnej?
              • jdbad Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 19:47
                :))))
                • funny_game Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 19:52
                  :)
                  A tak na serio, to ja bym krochaml, jak i żelatynę, bardziej z paznokciami
                  skojarzyła, a nie z mięknięciem i wygładzaniem naskórka... Ale się, widać, mylę.
                  Chyba, że podpuszczasz :>
                  • jdbad Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 20:03
                    Nigdy w życiu. Naprawdę działa,ale trochę czasu trzeba pomoczyc.
                    • funny_game Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 20:23
                      No ale wystarczy iść do Żeąta i wykupić odrobinę asortymentu sholla i stópki jak
                      nówki sztuki... :)
                      • jdbad Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 20:30
                        Trzeba jeszcze miec tego Żeąta :)))
                        • funny_game Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 20:33
                          Noż Allegro czy inne tam coś wystarczy mniemam, skoro dostęp do forum jest ;)
                          A krochmal to gdzie ja mam kupić, no ja krochmalę! ;)
                          • jdbad Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 20:36
                            To się nazywa mąka ziemniaczana. Po Scholla pójdę do Auchan:)))
                            • funny_game Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 20:41
                              Mam mąkę ziemniaczaną, ale już nawet nie pamiętam, po co ją kupiłam. Że nie na
                              krochmal, to pewne. Może przeterminowana jest i się do miski stopami
                              przycementuję? To ja już wolę moją Ziaję do stóp za grosze :)
                              • jdbad Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 20:44
                                To lepiej rzeczywiście nie próbuj:)
    • slodkie_pomarancze Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 19:38
      czuly masasz przez ukochanego:)
    • nerri Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 19:49
      Ja sobie przytłukłam palec garnkiem...boski ten siniec:/
      • funny_game Re: ''''''''''''' Sposób na piękne stopy? ''''''' 08.06.07, 19:53
        Ałałka... To masz coś jakby tatuaż na stopie? Zawsze chciałam, ale na tych
        kosteczkach przy samej skórze trochę musi boleć :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka