Dodaj do ulubionych

do panów , ale też do kobiet

08.06.07, 21:12
mam pytanie, co dla was znaczy tzw. " dostanie z liścia", spoliczkowanie, nie
wiem jeszcze jak to nazwać? oczywiście od dziewczyny a nie od przypadkowo
spotkanej płci pięknej.dlaczego? bo ona poprostu się pomyliła, źle ocenuiła
sytuację.co wtedy do niej czujecie? chcielibyścieo ddać? poniżenie?...
Obserwuj wątek
    • izabellaz1 yyyy ale o co chodzi??? n/t 08.06.07, 21:14

• kontik_71 Re: yyyy ale o co chodzi??? n/t 08.06.07, 21:25
        Autorka pewnie zabawila sie z jakism panem w opisany sposob :) I teraz nie wie
        co facet sobie mysli i czuje
        • izabellaz1 Re: yyyy ale o co chodzi??? n/t 08.06.07, 21:29
          kontik_71 napisał:

> Autorka pewnie zabawila sie z jakism panem w opisany sposob :) I teraz nie wie
          > co facet sobie mysli i czuje

hmmm ja jak daję w pysk to nie można potem myśleć ;PPP
          • izabellaz1 Re: yyyy ale o co chodzi??? n/t 08.06.07, 21:29
            izabellaz1 napisała:

> kontik_71 napisał:
            >
            > > Autorka pewnie zabawila sie z jakism panem w opisany sposob :) I teraz ni
            > e wie
            > > co facet sobie mysli i czuje
            >
            > hmmm ja jak daję w pysk to nie można potem myśleć ;PPP

Ale żeby było jasne...tylko na sparingach;)))))))))
            • kontik_71 Re: yyyy ale o co chodzi??? n/t 08.06.07, 21:31
              Spa... co??? Matko.. bawisz sie w boks?????!!!
              • izabellaz1 Re: yyyy ale o co chodzi??? n/t 08.06.07, 21:33
                kontik_71 napisał:

> Spa... co??? Matko.. bawisz sie w boks?????!!!

Żeby tylko:DDDDD
                • kontik_71 Re: yyyy ale o co chodzi??? n/t 08.06.07, 21:34
                  TO co jeszcze? Podnoszenie ciezarow, kick boxing???
                  • izabellaz1 Re: yyyy ale o co chodzi??? n/t 08.06.07, 21:36
                    kontik_71 napisał:

> TO co jeszcze? Podnoszenie ciezarow, kick boxing???

14 lat różności:) Karate, boks tajski, klasycznego trochę, bjj od 3 lat i tak
                    wszystko po trochu. Lubię mieszać:)))
                    • kontik_71 Re: yyyy ale o co chodzi??? n/t 08.06.07, 21:43
                      Kogo mieszac z czym???? :O
                      • izabellaz1 Re: yyyy ale o co chodzi??? n/t 08.06.07, 21:44
                        kontik_71 napisał:

> Kogo mieszac z czym???? :O

Mieszać sporty walki:)))
                        • kontik_71 Re: yyyy ale o co chodzi??? n/t 08.06.07, 21:45
                          Musialas kiedys uzyc tych umiejetnosci?
                          • izabellaz1 Re: yyyy ale o co chodzi??? n/t 08.06.07, 21:47
                            kontik_71 napisał:

> Musialas kiedys uzyc tych umiejetnosci?

Raz. Reszta na macie, na treningach, na sparingach z kumplami:)
    • obca1 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 21:30
      według mnie szok i głęboki uraz psychiczny..teraz będzie musiał chodzić na terapię :)

możliwe też, że już nigdy nie będzie mógł kochac się z kobietą

ogólnie to ma kiepsko :(
      • kontik_71 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 21:31
        Zostanie pewnie gejem... :(
    • cao1618 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 21:31
      > mam pytanie, co dla was znaczy tzw. " dostanie z liścia", spoliczkowanie, nie
      > wiem jeszcze jak to nazwać? oczywiście od dziewczyny a nie od przypadkowo
      > spotkanej płci pięknej.dlaczego? bo ona poprostu się pomyliła, źle ocenuiła
      > sytuację.co wtedy do niej czujecie? chcielibyścieo ddać? poniżenie?...
      Czuje wtedy, ze wreszcie spotkalem ta jedna jedyna. W duchu mam nadzieje, ze potrafi walczyc na glebie. Sprowadzam ja do parteru i czekam, az zalozy mi trojkatne duszenie z gardy.
      • izabellaz1 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 21:35
        cao1618 napisał:

> W duchu mam nadzieje, ze po
        > trafi walczyc na glebie. Sprowadzam ja do parteru i czekam, az zalozy mi trojka
        > tne duszenie z gardy.

Albo balahę:))))))
        • cao1618 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 21:37
          > Albo balahę:))))))
          Ale wtedy nie ma takiego bliskiego kontaktu :)
          To juz wole kimure, ale ja na gorze :)))
          • izabellaz1 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 21:42
            cao1618 napisał:

> > Albo balahę:))))))
            > Ale wtedy nie ma takiego bliskiego kontaktu :)

W sumie fakt:)

> To juz wole kimure, ale ja na gorze :)))

ha! Nie ma tak dobrze;P

Ps. Ale nie uważasz, że to naprawdę miła gra wstępna taka walka w parterze?;)))
            • cao1618 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 21:48
              > Ps. Ale nie uważasz, że to naprawdę miła gra wstępna taka walka w parterze?;)))
              Nie wiem jeszcze tego nie robilem heheh :p
              Ale to chyba zalezy w czyim wykonaniu :))
              Zapomnialem zapytac. Jak tam gala KSW 7 ?
              Czytalem, ze Juras dal rade, a gala jak na polskie warunki tez ladnie wygladala.
              • izabellaz1 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 21:53
                cao1618 napisał:

> > Ps. Ale nie uważasz, że to naprawdę miła gra wstępna taka walka w parterz
                > e?;)))
                > Nie wiem jeszcze tego nie robilem heheh :p

To powinieneś spróbować;P

> Zapomnialem zapytac. Jak tam gala KSW 7 ?
                > Czytalem, ze Juras dal rade, a gala jak na polskie warunki tez ladnie wygladala

Gala była naprawdę w porządku. Była przygotowana na coś gorszego jak poprzednim
                razem (te wystające gwoździe na ringu! Porażka!). Juras ok, Igor gorzej...a o
                Salecie wspominać nie będę bo mi się mrożona kawa zagotuje;PPP

A jutro Gołota:D
                • cao1618 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 22:02
                  Przemek sie nie popisal, ale publicznosc podobno tez pokazala sie z nienajlepszej strony (gwizdy) :/
                  > A jutro Gołota:D
                  Hehe czekam raczej na Adamka. Zobaczymy co pokaze po zmianie kategorii wagowej(podobna ma wazyc 91 kg). Andrzej juz nic nie osiagnie, bo niby jaki pasek ma zdobyc? No chyba ze jakis WBF lub cos europejskiego.
                  > To powinieneś spróbować;P
                  Chetnie :)) Tylko musze znalezc odpowiednia sparingpartnerke :p
                  • izabellaz1 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 22:13
                    cao1618 napisał:

> Przemek sie nie popisal, ale publicznosc podobno tez pokazala sie z
                    > nienajlepszej strony (gwizdy) :/

Z jednej strony to prawda ale z drugiej jakoś nie przepadam za Saletą więc mnie
                    to nie specjalnie obruszyło choć zgadzam się, że na widowni powinni się
                    powstrzymać...

> > A jutro Gołota:D
                    > Hehe czekam raczej na Adamka. Zobaczymy co pokaze po zmianie kategorii wagowej(
                    > podobna ma wazyc 91 kg).

W ogóle gala zapowiada się moim zdaniem ciekawie:)

> > To powinieneś spróbować;P
                    > Chetnie :)) Tylko musze znalezc odpowiednia sparingpartnerke :p

No to na co czekasz?!:) Do dzieła...sama Cię nie znajdzie;)))
                    • cao1618 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 22:26
                      > W ogóle gala zapowiada się moim zdaniem ciekawie:)
                      Dobrze, ze cos zaczelo sie dziac. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
                      Podobno Andrzej ma stoczyc jeszcze jedna walke w Polsce, a potem walka w USA( i jak wszystko pojdzie zgodnie z planem) walka o mistrzostwo swiata :) Jakos tego nie widze. Jest za slaby nawet na obecnych mistrzow z HW.
                      > No to na co czekasz?!:) Do dzieła...sama Cię nie znajdzie;)))
                      Zeby to bylo takie latwe :)
                      Chociaz powoli moje nastawienie do kobiet sie zmienia. Na lepsze :))
                      • izabellaz1 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 22:33
                        cao1618 napisał:

> Dobrze, ze cos zaczelo sie dziac. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
                        > Podobno Andrzej ma stoczyc jeszcze jedna walke w Polsce, a potem walka w USA( i
                        > jak wszystko pojdzie zgodnie z planem) walka o mistrzostwo swiata :) Jakos teg
                        > o nie widze. Jest za slaby nawet na obecnych mistrzow z HW.

A ja to w ogóle mam wrażenie, że Ci obecni mistrzowie to jacyś kiepscy są.
                        Światowy boks od dawna jakoś tak "kuleje":( Nic specjalnie emocjonującego się w
                        nim nie dzieje - piszę o wadze ciężkiej bo ta mnie najbardziej interesuje.

> > No to na co czekasz?!:) Do dzieła...sama Cię nie znajdzie;)))
                        > Zeby to bylo takie latwe :)
                        > Chociaz powoli moje nastawienie do kobiet sie zmienia. Na lepsze :))

Łatwe może nie jest ale będzie przyjemne;)
                        A jakie było Twoje nastawienie do kobiet:)?
                        • cao1618 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 22:48
                          > A ja to w ogóle mam wrażenie, że Ci obecni mistrzowie to jacyś kiepscy są.
                          > Światowy boks od dawna jakoś tak "kuleje":( Nic specjalnie emocjonującego się w
                          > nim nie dzieje - piszę o wadze ciężkiej bo ta mnie najbardziej interesuje.
                          Najlepsze jest to, ze mistrzami sa bokserzy z krajow bylego ZSRR. No ale to prawda waga ciezka schodzi na psy. Jedynie czekam na unifikacje pasow przez Kliczke.
                          > Łatwe może nie jest ale będzie przyjemne;)
                          Wierze na slowo :))
                          > A jakie było Twoje nastawienie do kobiet:)?
                          Przeczytaj moj pierwszy temat jak Cie to interesuje.
                          Za duzo pisania i nie chce zanudzac.
                          • izabellaz1 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 23:04
                            cao1618 napisał:

> Najlepsze jest to, ze mistrzami sa bokserzy z krajow bylego ZSRR.

No co?;) Nie jest ważne skąd. Ważne, że potrafią boksować;)

> No ale to prawda waga ciezka schodzi na psy. Jedynie czekam na unifikacje
                            > pasow przez Kliczke.

Ale On też taki "delikatny" się okazał. Echhh gdzie Ci mistrzowie na miarę
                            Tysona, Claya, Foremana...

> > A jakie było Twoje nastawienie do kobiet:)?
                            > Przeczytaj moj pierwszy temat jak Cie to interesuje.
                            > Za duzo pisania i nie chce zanudzac.

Nie pytałabym gdyby mnie to nudziło:) Daj linka do tego tematu...Zgłębię trochę
                            to Twoje nastawienie;)
                            • cao1618 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 23:14
                              > No co?;) Nie jest ważne skąd. Ważne, że potrafią boksować;)
                              Ale mi sie to podoba i to bardzo :)) Jeszcze nie tak dawno mistrzami byli sami slowianie tylko szkoda, ze nie bylo tam Polaka.
                              > Ale On też taki "delikatny" się okazał
                              Rzeczywiscie "szklanka" Wladzia to duzy problem, kondycje na szczescie poprawil. Zobaczymy co pokaze w rewanzu z Brewsterem.

Prosze bardzo troche smiechu przed snem nie zaszkodzi :)
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=58783780&v=2&s=0
                              • izabellaz1 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 23:33
                                cao1618 napisał:

> Jeszcze nie tak dawno mistrzami byli sami
                                > slowianie tylko szkoda, ze nie bylo tam Polaka.

Niestety pewnie długo nie będzie w tej kategorii wagowej;P

> Prosze bardzo troche smiechu przed snem nie zaszkodzi :)
                                > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=58783780&v=2&s=0

Nie wiem dlaczego miałabym się śmiać:)
                                Po pierwsze to ja miałam zawsze odwrotny problem. Z racji zainteresowań i
                                uprawianych sportów odkąd pamiętam miałam masę kolegów a koleżanek jak na
                                lekarstwo. Nie przeszkadzało mi to ale jak szłam gdzieś z dziewczynami to nie
                                miałam o czym gadać;)
                                Po drugie nie wiem gdzie ten Twój problem z brakiem tematów do rozmów bo jak
                                widzisz jest o czym z Tobą rozmawiać:)
                                • cao1618 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 23:44
                                  > Po drugie nie wiem gdzie ten Twój problem z brakiem tematów do rozmów bo jak
                                  > widzisz jest o czym z Tobą rozmawiać:)
                                  Przez siec to taki cwaniak jestem :)
                                  Tu raczej chodzi o otwarcie sie na ludzi, luz i swobode w rozmowie, ktorych mi brakuje. Trudno, pracuje nad soba. Idzie ciezko, ale zobaczymy moze cos z tego bedzie. Ok fajnie sie pisalo ja uciekam. Dzieki i milych snow.
                                  • izabellaz1 Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 23:54
                                    cao1618 napisał:

> Ok fajnie sie pisalo ja uciekam. Dzieki i milych snow.

Ja też spadam:) Dobrej nocy:)
    • eeela Re: do panów , ale też do kobiet 08.06.07, 21:48
      Nie wiem, jak panowie ogolnie to odbieraja, nie mam doswiadczenia w tej kwestii.
      Uwazam, ze niezaleznie od sytuacji i przewiny powinno sie raczej unikac takich
      zachowan.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka