powsciagliwa 08.06.07, 21:13 Panie doktorze - mowi pacjentka - gdy mam stosunek jest mi raz zimno a raz goraco. Kiedy ma pani ten stosunk - pyta lekarz. Raz w zimie a raz w lecie - odpowiada pacjentka. Zupelnie tak jak ja. Macie podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotkaaaa Re: Raz zimno a raz goraco. 08.06.07, 21:17 twoj maz, narzeczony jest marynarzem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wyobcowana Doskonale to rozumiem. 08.06.07, 21:26 Mój chłopak jest w wojsku. Za dwa tygodnie wychodzi...uffff. Ale przez cały czas jego służby umieram w mękach. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Doskonale to rozumiem. 08.06.07, 21:28 To masz szczescie, ze nie jest w Iraku lub Afganistanie... Odpowiedz Link Zgłoś
wyobcowana Re: Doskonale to rozumiem. 08.06.07, 21:31 W sumie to tak, ale i tak jest baaaardzooo daleko. I z tego powodu jest raz zimno i raz gorąco. Jak u autorki. Odpowiedz Link Zgłoś
powsciagliwa Pewne podobienstwo. 08.06.07, 21:33 Z ta roznica, ze gdy ja mam stosunek jest mi najpierw goraco a pozniej zimno. Mam stosunek najpierw w lecie a dopiero pozniej w zimie. Dotychczas nie udaje mi sie przekroczyc magicznej liczby dwoch stosunkow w roku. Smutne to ale prawdziwe. A latka leca... Bezstosunkowo :(. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Pewne podobienstwo. 08.06.07, 21:35 To bylby chyba powod do uniewaznienia malzenstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
powsciagliwa Re: Pewne podobienstwo. 08.06.07, 21:37 Niestety, nie jestem mezatka :(. Slyszalam, ze w malzenstwie zdarzaja sie stosunki nawet raz w miesiacu. Tak zazdroszcze mezatkom. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Pewne podobienstwo. 08.06.07, 21:38 No to kopnij faceta w kat i szukaj jakiegos, ktory ma ochote na 2-3 razy.... DZIENNIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Pewne podobienstwo. 08.06.07, 21:35 pocieszy Cię jeśli ktoś miał ostatnio gorzej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Pewne podobienstwo. 09.06.07, 14:57 obca1 napisała: > pocieszy Cię jeśli ktoś miał ostatnio gorzej? :) ale chyba nie masz siebie na mysli?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wyobcowana Re: Pewne podobienstwo. 08.06.07, 21:36 Nie łam się powściągliwa. Może Twój los się odmieni. A w czym leży przyczyna, bo chyba mi umknęło? Odpowiedz Link Zgłoś
powsciagliwa Re: Pewne podobienstwo. 08.06.07, 21:45 Mowia, ze pognieciony kwit na wegiel ma wiecej sex appealu niz ja :(. Koledzy mowia do mnie - powsciagliwa, czymu stajesz do nas plecami. Stoje oczywiscie z biustem wypietym do przodu. Dlatego mi tak trudno. Dla mnie kazdy stosunek jest na wage zlota. Raz malo co nie mialam tzreciego stosunku przez pomylke faceta. Szczescie bylo tak blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
wyobcowana Re: Pewne podobienstwo. 08.06.07, 21:49 Znasz baję o brzydkim kaczątku albo chociażby o Kopciuszku? :) Każda kobieta ma w sobie seksapil tylko potrzebuje do tego odpwiedniego mężczyzny. Sprawdziłam na sobie. Mój żołnierz odkrył dopiero we mnie to coś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
powsciagliwa Re: Pewne podobienstwo. 08.06.07, 21:55 Dziekuje. To mile, ze mnie pocieszasz. Moze mnie ktos odkryje. Albo soba przykryje. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobcowana Re: Pewne podobienstwo. 08.06.07, 21:57 Na pewno. Z pewnością jest nawet ktoś kto marzy o tym by Ciebie odkryć i przykryć. Rozglądaj się dobrze.;) Odpowiedz Link Zgłoś
powsciagliwa Re: Pewne podobienstwo. 08.06.07, 21:58 Dziekuje. Naprawde dziekuje. Wzruszylam sie. To brzmi jak bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobcowana Re: Pewne podobienstwo. 08.06.07, 22:03 Każda bajka ma w sobie coś z życia i prawdy. Zacznij ją realizować, a będzie dobrze. Ja też byłam kiedyś Fioną. ;) Albo raczej Shrekiem z warstwami jak cebula.:) Odpowiedz Link Zgłoś
powsciagliwa Re: Pewne podobienstwo. 08.06.07, 22:13 Dzieki. Probuje smiechac sie przez lzy. Zreszta wkrotce lato i bede miala upragniny stosunek. Milej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobcowana Re: Pewne podobienstwo. 08.06.07, 22:20 No ja też. Mój chłopak na początku lata kończy służbę. I będzie gorąco.:))) Miłej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
autsider Re: Raz zimno a raz goraco. 09.06.07, 14:50 W kulturze angielskiej powsciagliwosc to cnota ;p Odpowiedz Link Zgłoś
all.sex Chlodna powsciagliwosc. 09.06.07, 15:40 Ogolnie w zyciu powsciagliwosc to cnota. W zyciu seksualnym to jednak duza doza niedosytu :). Powsciagliwosc powinna byc usunieta z zycia (wspozycia) seksualnego. Odpowiedz Link Zgłoś