Dodaj do ulubionych

Niech mnie ktos przytuli....

15.06.07, 21:10
i pozaluje.. wlasnie przewalilem, przenioslem, przewiozlem na paletach 12 ton
karmy kociej i psiej... no i wlasnie umieram :(
Obserwuj wątek
    • slodkie_pomarancze Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:12
      <przytula>
    • tisanee Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:13
      Ja dzis moge przytulić, pocieszyć i co tylko będzie trzeaba WSZYSTKICH!!! Mam
      zajebiście dobry dzień i nie pozwolę się nikomu smucić...
      Te pieski i kotki będą Ci niezwykle wdzięczne, poza tym pomyśl o Swwoich
      mięśniach... Mmmmm....
    • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:13
      zdobyłeś moją sympatię tymi kotami <tuli> :)

psy nie szczeglnie lubię ;]
      • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:15
        Koty sa kochane i kocham kazdego kotka ale na psach lepiej i latwiej sie
        zarabia :)
        • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:16
          chyab byłam kotem w poprzednim wcieleniu - mam dużo kocich cech w charakterze =D
          • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:18
            Zobacz moj profil... to jest moj najmlodszy kocurek Vinni :)
            • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:19
              phi! już to zrobiłam dawno ;]
            • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:19
              fajny, choć wole 'tygryski' :))
              • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:22
                NA przyklad takie :
                www.bengal-cats.ch/images/Kaya_Nadia_Kids.gif
                • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:25
                  jaaaaaaa

nawet nie wiedziałam o istnieniu takich: Ty na serio musisz lubić koty :D

...mnie raczej chodziło o zwykłego dburego achowca w prążki :))
                  • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:26
                    To sa koty bengalskie a zdjecie jest zrobione gdy gdy mamuski urodzily po 4
                    maluchy :) To jest hodowla moich rodzicow :)
                    Dachowcow nie mam, ale w sasiedztwie jest ich 7.. tez dokarmiam :)
                  • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:27
                    ups, ale gafa: masz w hobby napisane ;/
                    • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:31
                      eee jaka tam gafa... i tak sie nie zgadza bo to nie hobby a raczej milosc :)
                      • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:34
                        aaa to mozna kochać jednoczesnie kobietę i koty ;) ??
                        • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:36
                          Koty byly pierwsze :)
                          • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:38
                            łał

jeszze nie potkałąm faceta, który tak faworyzuje koty :DD
                            • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:40
                              :) Wole koty bo z nimi trzeba sie "dogadac" i wyprocowac kompromis.. kota sie
                              nie zmusi do niczego a psa tak...
                              • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:41
                                troche jesteś zakręcony: wolisz koty od kobiet czy koty od psów? ;))
                                • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:43
                                  Wole koty od psow... kobiety to inna kategoria :)
                                  • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:44
                                    ehehehehe ;)
                                    • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:44
                                      A co nie mam racji :)?
                                      • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:48
                                        jako 100% kobieta powiem, ze : mogłam doczepić się "kategorii" ;P Ale się nie
                                        będę czepiała :))

masz racje, choć tak jak pisałam: chyba byłam kotem ;]
                                        • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:50
                                          NIe powiedzialem, ze kobiety to gorsza kategoria, tylko inna :)
                                          Wiesz co mi sie udzielilo od kotow? Nie patrze ludziom w oczy bez przymykania
                                          oczu, jako kociara wiesz o co chodzi :)
                                          • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:54
                                            hehehehehe

a ja mruczę sobie czasem coś ;P

w ogóle mam słabosć do facetów, ktorzy 'mruczą' :))))
                                            • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:56
                                              hahaha... to wiesz co.. powiem Ci cos... swego czasu spiewalem i to jako tenor
                                              a w porywach bas... wiecz jak mozna pomruczec z takim glosem :)?
                                              • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:58
                                                no, ekhm, jak ileśtam lat 'wspólpracujesz' z kocimi osobistościami, to zakłądam,
                                                że mruczenie nie jest Ci obce ;)
                                                • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:00
                                                  Kiedys mruczalem sobie z moja najstarsza kotka :) Duet Nikusia i ja :)
                                                  Skonczylo sie na ugniataniu mojej pachy :)
                                                  • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:01
                                                    :D

ale o ugniataniu pachy nie słyszałam ;PP
                                                  • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:02
                                                    Gdy jeszcze mieszkalismy sobie sami, znaczy Nikusia i ja, to kazdego wieczoru
                                                    przygodzila do mnie do lozka, wkladala glowka pod pache i zaczyna mnie
                                                    ugniatac :)
                                                  • nuova Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:03
                                                    no!!!! :]
                                                  • kontik_71 Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:04
                                                    To w czym problem?
                                                  • nuova Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:05
                                                    bo nie wszyscy moi wspolokatorzy tolerują koty!!!!!!!!!!!! :((((
                                                  • kontik_71 Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:06
                                                    No to faktycznie problem... a dlaczego nie toleruja tych boskich stworzen?
                                                  • nuova Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:09
                                                    Aaa tam, wyprowadze się :))

>dlaczego nie toleruja tych boskich stworzen?

czemu? bo sami są lekko przyziemni, nieważne....
                                                  • kontik_71 Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:11
                                                    Wiesz jaki jest najlepszy lek na takie uprzdzenia ? Maly, 12 tygodniowy kotek..
                                                    kazdego zlapie za serce a koty przewaznie wybieraja wlasnie tych, ktorzy mysla,
                                                    ze ich nie lubia... Mam ochote na 4 kota :)
                                                  • nuova Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:14
                                                    Mam ochote wyprowadzić się i kupić sobie kitty :)
                                                  • kontik_71 Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:15
                                                    To kup od razu dwa.. podwojne szczescie :)
                                                  • nuova Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:16
                                                    i podwójny klopocik ;)
                                                    ...ale szczescie ważniejsze :P
                                                  • kontik_71 Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:16
                                                    A wiesz, ze z dwoma kotami nie ma wiecej klopotow niz z jednym... naprawde :)
                                                  • nuova Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:17
                                                    Nie miałam nigdy nawet 1/2 kota :DDD
                                                  • kontik_71 Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:18
                                                    Biedactwo :( Zdecydowanie musisz nadrobic ten blad..
                                                  • nuova Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:21
                                                    :)))

miałąm w domu tylko kanarki, wiec sam rozumiesz :)))
                                                  • kontik_71 Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:22
                                                    haha.. mialas obiad w klatce :) Znajoma ma kota i dwa kroliki miniaturki.. w
                                                    zyciu nie widzialem takiego szczesliwego trojkata :) Kot wlazi do klatki i
                                                    przytula sie do krolikow :)
                                                  • nuova Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:26
                                                    No wlasnie mialam kiedys kota na 2h (dłużej z nim nie wytrzymali) i jak on sie
                                                    gapil na kaltke to juz wiedzialam, ze musze isc z odsieczą mojej ptaszynie :P

No co, kot tez lubi sie tulic ;PP
                                                  • kontik_71 Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:28
                                                    Haha :) No tak ptak to jednak obiad :)
                                                    Kocurki sa bardziej przylepne... Vinni np zawsze wlazi do lozka zanim wstaje i
                                                    przytula mi sie do brzucha pod koldra :)
                                                  • nuova Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:30
                                                    mrrrrr =)
                                                  • kontik_71 Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:30
                                                    Tak, bardzo przy tym mruczy.. taki maly motorek :)
                                                  • nuova Re: Ja chcę kota!!!!!! 15.06.07, 22:31
                                                    noooo motork - to najb.lubię :)))
      • tisanee Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:15
        No co Ty gadasz!!! Psy to najcudowniejsze stworzenia pod słońcem, jak można ich
        nie lubić...???
        • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:16
          Z psami trzeba wychodzi na dwor i to bez wzgledu na pogode :(
        • rasgeea Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:17
          tisanee napisała:

> No co Ty gadasz!!! Psy to najcudowniejsze stworzenia pod słońcem, jak można ich
          >
          > nie lubić...???

ja tam lubie i kotki i pieski na równo:)
        • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:18
          najcudomniejsze la mojego klegi sa ....patyczaki, i co powiesz?
    • gemini_87 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:14
      <przytul>
      • rasgeea Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:16
        <przytul>

a mnie ktoś przytuli??
        baba z angola sie na mnie mści:((( Wszytsko dlatego, ze zdarzyło mi się w całym
        semestrze nie
        być na nagielskim a raz (o zgrozo!) nie mieć kserówek! to co, że inni nie
        chodzili wcale i nigdy nic nie mieli! ona uwziela sie na mmnie!!
        Mielismy kolokwium zerowe i nikomu nie poszlo, potem zrobila normalny pierwszy
        termin i dostałam 4+. wszystkie osoby ktore dostaly 4+ zwalniala z egzaminu -
        mnie nie!!! no dobra, poszłam na egzamin pisemny ( z 3 lat) zdałam znów na 4+.
        i co?? Ci co zdali na 4+ są zwolnieni z ustnego a ja oczywiście nie!!!! nie
        nawidzę tej baby!!! nie wiem o co jej chodzi! msci sie na mnie od samego
        poczatku! i ja zamiast pozadnie sie uczyc do egzaminu na poniedizalek to musze
        znowu z 3 lat sie uczyc na angol bo na ustny jest inny material!!!

pójde do niej i sie spokojnie zapytam o co jej chodzi i dlaczego zawsze tylko
        mnie dopytuje choc inni mają identyczną sytuację!!!

jestem zła, wściekła, gryzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

normalnie zapalę! choć już tyle nie paliłam

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:17
          Podziele sie z Toba milymi przytulankami, ktore dostaje od milych pan:) Sam tez
          przytule :)
        • tisanee Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:20
          Oj bidulko, idź koniecznie do tej krowy i zapytaj o co jej chodzi, bo ta
          sytuacja jest az nienormalna, ale dziś sie nie dołuj:) Jest taki cudowny dzień
          <wieczór>, że nie warto zajmowac sobie głowy jakąś rurą od anglika... Pewnie
          facet nie robi jej dobrze i mści się na studentakch/uczennicach
          • rasgeea Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:27
            tisanee napisała:

> Oj bidulko, idź koniecznie do tej krowy i zapytaj o co jej chodzi, bo ta
            > sytuacja jest az nienormalna, ale dziś sie nie dołuj:) Jest taki cudowny dzień
            > <wieczór>, że nie warto zajmowac sobie głowy jakąś rurą od anglika... P
            > ewnie
            > facet nie robi jej dobrze i mści się na studentakch/uczennicach

no tak, tylko, że jak się zemści na mnie w neidzielę i nie daj Boze uwali, to
            pzrez nią obrone będę miała we wrzesniu:(((
            • tisanee Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:33
              Ups... To zagadaj z nia tak po ludzku, powiedz, że przeaciez masz dobre wyniki,
              mówiąc szczerze świetne i na tle całej grupy traktuje Cie niesprawiedliwie.
              Poza tym koniecznie powiedz także o tej obronie, że to ostatni rok, że wszystko
              masz zaliczone oprócz jej przdmiodu i bardzo zalezy Ci na obronie w pierwszym
              terminie. Jeśli jest człowiekiem zrozumie, ale wiem, że trafiaja sie naprawdę
              maksymalne świnie, które czerpia satysfakcję z udupienia jakiegos studenta...
              mam nadzieję, że ta taka nie jest...
    • obca1 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:18
      ja też przesyłam ciepły uśmiech :-)
      na pewno teraz ten wielki pies i wielki kot mają super wyżerkę ;)
      • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:20
        hahaha :) pieskow jest teraz jakis tysiac a kotkow jakies 600 sztuk.. tendencja
        wzrostowa
        • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:20
          prowadzisz schronisko? :)
          • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:23
            Nie.. importuje i handluje karma z USA... a schroniska sa wspomagane w miare
            mozliwosci
            • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:23
              aaaaa :)
              • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:25
                Ale zeby nie bylo to karma moze byc tylko najwyzszej jakosci, bez jakis swinstw
                i smieci, jak to w Europie jest niestety norma :(
        • obca1 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:22
          a wiesz jaką sobie reklamę zrobiłeś? taki silny i zwierzątka lubi ;)

mogę się nawet lodem podzielić: waniliowy z orzeszkami i wiśniowym nadzieniem z kawałkami owoców :D
          • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:24
            :) Tak na lody mam ochote.. chyba sobie jakies naloze :)
            • martynkaszynka Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:45
              PRZYTULAM.
              lody dobry pomysł
    • gemini_87 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:46
      To jak tak wszyscy się przytulają, to może dla mnie też się znajdzie odrobinka
      "przytulanki" i ciepłego słowa...?

Ehhh... te kobiece dni... :(((( (boli brzuszek)
      • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:49
        <przytula>
        Pierwszy dzien?
        • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:49
          hehe, patrzcie jaki znawca ;PPP
          • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:51
            moja droga, ja wiem nawet jakie podpaski nalezy kupic i nie wstydze sie tego
            zrobic :)
            • gemini_87 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:53
              jakbym mojego ex słyszała...
              • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:57
                Mam nadzieje, ze to nic zlego?
                • gemini_87 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:00
                  Było minęło... Depresja już przeszła...
                  • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:01
                    Ale nie rzucilas go przez umiejetnosc kupownia podpasek, mam nadzieje???
                    • gemini_87 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:04
                      To on mnie zostawił dla innej :(((((((, a umiejętność podpasek to jedna z
                      pozytywnych cech jakie posiadał zanim okazało się jaki jest naprawdę.
                      Ale nie ma co zanudzać :P
                      • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:07
                        Eee... nie wiedzial pewnie co robi.. jego pech...
            • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:53
              qrcze, zasatnawiam się po co Ci one? xDD
              • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:58
                Toz to nie dla mnie... :D
                • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:59
                  kamień z serca ;)))
        • gemini_87 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:50
          drugi... pierwsze dwa są najgorsze <beczy>
      • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:50
        Na mnie nie licz - do kobiet się nie tulę xDDD
    • obca1 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:51
      dzisiaj zbiorowe przytulanie..ciekawe co będzie jutro ;)
      • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:52
        Jutro mozemy sobie dawac buzi :)
        • martynkaszynka Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:53
          buzi a ciekawe co potem
      • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:53
        obca1 napisała:

> dzisiaj zbiorowe przytulanie..ciekawe co będzie jutro ;)

jutro zbiorowe cmokanie ;)))
        • obca1 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:55
          haha..widzę już dwoje chętnych na cmokanie :P
          • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:57
            gdzie gdzie ??

;)))))
            • obca1 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 21:59
              dobrze się rozejrzyj :))
              • nuova Poważnie?? ;] 15.06.07, 22:00
                ;]
                • kontik_71 Re: Poważnie?? ;] 15.06.07, 22:01
                  To ja juz zaczne.. buziaczek dla milych pan :)
                  • nuova Re: Poważnie?? ;] 15.06.07, 22:02
                    Oooooo, ale pan szybki ;)

...no to buźka ;*
                    • kontik_71 Re: Poważnie?? ;] 15.06.07, 22:03
                      Niewinny, przyjacielski buziaczek zasze jest dobry :)
                      • nuova Re: Poważnie?? ;] 15.06.07, 22:06
                        w czółko :)
                        • kontik_71 Re: Poważnie?? ;] 15.06.07, 22:07
                          W lewe oczko :)
                          • nuova Re: Poważnie?? ;] 15.06.07, 22:11
                            hmmm

Moze uszko? ;)
                            • kontik_71 Re: Poważnie?? ;] 15.06.07, 22:11
                              Prawa brew :)
                  • martynkaszynka Re: Poważnie?? ;] 15.06.07, 22:03
                    comk cmok uwaga całuje
    • iberia.pl a gdzie masz żonę? n/t 15.06.07, 22:12

• kontik_71 Re: a gdzie masz żonę? n/t 15.06.07, 22:13
        Siedzi z tesciowa w ogrodzie... :) Tez pomagala w pracy i tez ledwo zyje...
        • iberia.pl Re: a gdzie masz żonę? n/t 15.06.07, 23:09
          kontik_71 napisał:

> Siedzi z tesciowa w ogrodzie... :) Tez pomagala w pracy i tez ledwo zyje...

hmm to moze...kochanka? :-DDDD
    • trypel Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:26
      Ponieważ nie sprecyzowales płci to ja też moge Cie przytulic ? ;P
      • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:27
        łomatko, to ja moze sobie pojdę....
      • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:27
        A prosze bardzo :) NIc przeciwko :)
        • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:28
          <zamykam oczy> ;PP
          • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:29
            Nie zamykaj... toz to nic takiego :)
            • trypel Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:30
              włąsnie. Nic takiego. Też możesz sie dołączyć :D <tulimy sie wszyscy razem>
              • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:31
                ja już sie nawet dzis cmokałam :PP
                • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:32
                  w uszko :)
                  • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:33
                    czyli jednak po mojej myśli :]
                    • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:38
                      Wiesz... kobiety przewaznie maja racje, a my tylko nie lubimy sie do tego
                      przyznawac...
                      • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:42
                        hehe

teraz mi sie przypomnialo: ostatnie slowo nalezy do męża i brzmi: tak jest żono
                        ;DDDD
                        • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:42
                          :P
                          • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:48
                            Dobra, wy sie tu całujcie, przytulajcie, ale już beze mnie :)
                            • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:48
                              Randka :)??? Jesli nie to milych snow :)
                              • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:50
                                nyny :) ...sama unfortunately :/
                                • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:55
                                  Jak sama to sie lepiej wyspisz :) Kolorowych snow, dobranoc :)
                • trypel Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:33
                  Ja też 15 min temu z ładną koleżanką w Lesie Kabackim :D
                  szkoda że czysto kurtuazyjnie ;P
      • iberia.pl Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 23:10
        trypel napisał:

> Ponieważ nie sprecyzowales płci to ja też moge Cie przytulic ? ;P

No TRYPEL!!!!!!!!!!!!! bez przesady, juz sie tu jakas forumowa kolezanka
        znajdzie i kolege przytuli:-DDDDD a TY nie wyskakuj z takimi pomyslami bo Romek
        nam forum zamknie za propagande a la Tinky winky :-DDD
    • betty88 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:33
      O,nie,ja też uwielbiam kotki!Najchętniej to przytuliłabym się do tego,który nie jest teraz ze mną,a musiałam go zostawić ze względu na wyprowadzkę z resztą rodziny;(Tęsknie!A jak patrzę np.na takiego słodkiego człapisia allegro.pl/item205631978_kot_kotek_norweski_lesny.html to się we mnie uczucia macierzyńskie budzą!:P
      Wnerwiają mnie ludzie,którzy twierdzą,że kot chadza własnymi drogami,jest arogancki i nieoddany.Mnie się to właśnie podoba najbardziej,tym bardziej,że kiedyś kobieta mająca dar jasnowidzenia,powiedziała,że jestem jak kot:P
      A psy śmierdzą!Znacie jakiegoś psa,który pachniał by tak uroczo nagrzany słońcem?:)
      • nuova Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:35
        chadza własnymi drogami - nie poznałam jeszcze innego ;]

kofany ten kici :)
      • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:37
        Moj ojczym byl kiedys przez pare tygodni w szpitalu.. w tym czasie ich
        (rodzicow) koty chodzily jak strutem a jeden przestal prawie jesc i widac bylo,
        ze cierpi.. schudl biedak strasznie. Gdy ojczym wrocil do domu to koty odzyly a
        Sami (ten najsmutniejszy)nie odchodzil od niego nawet na chwilke. trzeba bylo
        dawac mu jesc w pokoju w ktorym zdrowial ojczym.. Czy koty sa samolubne i nie
        przyzwyczajaja sie do ludzi?
        • betty88 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:40
          Mój niestety,mimo że budził mnie rankiem mokrym noskiem całując po zamkniętych powiekach,zapomniał kiedy się przeprowadziłam.Trochę zdziczał i gdy tylko go odwiedzam,chowa się pod stół:(jakby nie pamiętał.Różnie niestety bywa,nie jest to z pewnośćią pewnik jak z pieskami.
          • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:43
            MOze ma zal do Ciebie i teskni...
            • betty88 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:45
              O to bym go jednak nie podejrzewała.Bądź co bądź w odczuwaniu takich wyższych uczuć mój kotek pozostaje tylko kotkiem.
              • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:48
                Kot moze miec takie uczucia.. nigdy sie Twoj kot na Ciebie nie obrazil? Moje
                gdy sie obrazaja to siadaja tylem do mnie i gdy przejde tak aby wiedziec je od
                przodu to sie odwracaja znowu tylem do mnie :)
                • betty88 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:53
                  No nie:D
                  Mój nie miał się o co obrażać:P
                  • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:54
                    Najstarsza lubi sie czasami obrazic gdy je nie pozwalam chodzic po sprzecie
                    rtv :)
                    • betty88 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 23:00
                      A skąd ona wie,że nie może?
                      Jak jej nie pozwalasz?Wiele ludzi ma właśnie problem z kotem taki,że nie mają naniego żadnego wpływu i kot robi co chce...
                      Hmm...
                      • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 23:08
                        Doskonale wie bo gdy chce tam wejsc to patrzy sie na mnie i
                        wskakuje...wystarczy, ze powiem jej imie i od razu zeskakuje :) Koty mozna
                        wychowac, ja nie mam podrapanych mebli, podartych firanek...
                        • betty88 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 23:11
                          Ja też nie miałam,ale mój facet zaraz będzie miał plecy..mmmrrau,lecę!:)
    • betty88 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:38
      www.koty-pzf.pl/konkurs.html
      Rozczuliłąm się okropnie...
      Zawsze jak widzę takie słodyczy,włącza mi się jakaś totalna dziecinka i nawet głos zmieniam(uwstecznianie do stadium neandertalczyka<?>:/),a mój facet patrzy z litością!Hiihi
      • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:40
        To zobacz to www.bengal-cats.ch/Kitten_main.htm
        • betty88 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:41
          Niestety to umaszczenie kojarzy mi się z takimi żukami,których mam w domu(z drzew)pełno:P
          Uwielbiam małe,rozczochrane leśne:)
          • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:45
            No nieee... nazwac maluchy zukami :( Ale wiesz, ze te Norweskie sa przehodowane
            i maja w wielu przypadkach straszne problemy ze szkieletem? TO samo dotyczy
            Main Coonow :(
            • betty88 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:48
              Tego akurat nie wiem,bo moja wiedza pomimo wielkiej miłości do ślicznych kotów pozostaje w tym zakresie niewielka.Poza tym,żadne "no niee",bo kotków tych nie nazwałam żukami,ino mi się skojarzło:P Z resztą,myślę,że gdyby nie moja entomofobia,mogłabym takiego nazwać Żuczek..:O
        • sottobosco Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:44
          kontik, cudne te koty są:)
          wyobrażam sobie jak aksamitną sierść mieć :))
          • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:47
            Siersc maja niesamowita to fakt :) Ale taka mala banda potrafi byc wrecz
            grozna.. Raz gdy bylo ich 8 , usiadlem na podlodze majac nadzieje, ze jeden czy
            drugi przyjdzie sie powawic.. przybiegly wszystkie... rodzina musiala mnie
            ratowac bo nie moglem sie ruszyc, chcialy mnie zadeptac :)
            • sottobosco Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:50
              :))) wyobrażam sobie taką inwazję :)
              u mnie koty są dochodzące, domowo-podwórkowe, i pomimo iż te rasowe są
              przepiękne to raczej nie mogłyby u mnie mieszkać ze względu na otwarte na oścież
              drzwi przez cały sezon
              • kontik_71 Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:53
                Jesli nie masz ulicy pod bokiem to nie jest to problemem.. moje tez laza po
                dworze, ale nocuja w domu... :) Za potrzeba tez przychodza do domu i nie robia
                po krzakach :)
                • sottobosco Re: Niech mnie ktos przytuli.... 15.06.07, 22:59
                  no nie moje właśnie odwrotnie :)
                  do domu przychodzą w dzień zjeść coś dobrego i powylegiwać się na kanapach a w
                  nocy wyrywają się na dwór :)
                  ale tak naprawdę to tylko jedna kotka na stałe trzyma się domu, i ona zresztą
                  jest mocno zaprzyjaźniona z labradorką, reszta to takie wolne duchy :)
      • cala_w_kwiatkach Re: Niech mnie ktos przytuli.... 16.06.07, 02:06
        www.koty-pzf.pl/konkurs.html

usmialam sie do lez!
    • cala_w_kwiatkach Re: Niech mnie ktos przytuli.... 16.06.07, 00:12
      kontik_71 napisał:

> i pozaluje.. wlasnie przewalilem, przenioslem, przewiozlem na paletach 12 ton
      > karmy kociej i psiej... no i wlasnie umieram :(

oj biedaczysko, tak pogryzly te glodne psy i koty biegnace za toba? ;) a zona
      nie przytuli?;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka