agata2810 16.06.07, 13:10 Wzielam dzisiaj psiaka ze schroniska:)przynajmniej jednemu zapewnie cieply domeczek;)to straszne jak one na mnie wszystkie patrzyly kiedy musialam sie zdecydowac na ktoregos:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 13:18 Brawo! :) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
aniul2 Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 13:29 Tylko raz byłam w schronisku i jeszcze zanim weszlam to grochy mi polecialy,wtedy namowilam mojego faceta bo sama mam kundelka ktory jest kanapowcem i mam zyczenie zeby wszystkie psiaki mialy sie tak dobrze jak moj,pozdrawiam mocno:) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 13:51 Bardzo dobrze zrobilas! A jak sie piesek chowa ? :) I jak go nazwalas?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Super :)) 16.06.07, 14:25 Gdybym mogłą mieć kota, to tylko ze schroniska :) Gratuluję db wyboru :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 16:33 To nie jest dobry uczynek................ to jest bardzo dobry uczynek :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 17:05 brawo, niech sie zdrowo i dlugo chowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agata2810 Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 17:31 Kudłata pieszczocha ma sie doskonale:)ma juz swoje osobiste miseczki wypelnione do pelna;)i kupiony pontonik do spania;)ale cos mi sie wydaje,ze wieczorami bedzie wskakiwala do pańci;)nie odstepuje mnie na krok:)podobno ma 2lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_bleble Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 17:38 to suppper! sama wzielabym ze schroniska ale mam juz swojego jednego rudego setera ktory mimo tego ze ma 12 lat nadal nie slucha,ignoruje a przychodzi tylko wtedy kiedy czegos chce;) Taka rasa z ktora nie da sie zbytnio nic zrobic.Wczorja to na dzialce jadl ze mna czeresnie,tylko ,musialam mu pestki wydlubywac :P wiesz co...jest straszna roznica miedzy psami ze schroniska a takimi 'normalnymi'.Te pierwsze nie odstepuja Cie na krok i sa wdzieczne za to co maja.To widac i to strasznie, a te nasze wychowane od poczatkuw dobrobycie czasami maja nas gdzies;)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 19:06 Moi przyjaciele musieli iść na specjalny kurs tresury, aby nauczyć psiaki, kto tu jest osobnikiem alfa w stadzie :D -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 19:22 A czym sa wypelnione te miseczki? Prosze o podanie marki:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 19:41 marki czy miarki? ;p -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_bleble Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 19:42 ja mojego chcialam tez poddac tresurze ale niestety powiedzieli mi ze to nie ma sensu bo ten pies nigdy nie bedzie taki jak owczarek czy bokser.Jest mysliwski wiec bedzie mial ciagoty na zwierzyne itp ;) i tak faktycznie jest.. ;D za to jesli chodzi o jedzenie to nie zje Pedigree ani nic innego tylko Chappi , a ja sie smieje ze to dlatego ze sam jest na tej reklamie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 19:44 Karmisz psa smieciami i trujesz biedaka... :( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 19:47 Chappi to jest smietnik i sposob na pozbycie sie niebezpiecznych odpadow zwierzecych (dyrektywa Eu nr 1774)... Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_bleble Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 19:50 ja tam sadze ze zaden pies nie powinien odzywiac sie wylacznie takim suchym zarciem.Moj to ma..ale lezy i lezy.Moja ciotka np.to codziennie daje swojej suczce ktora ma tak wielki apetyt.. z 3 puszki dziennie.POnoc to puszkowe zarcie jest wstretne;/ moj tego wogole nie tknie, wogole jak poczuje chemie to juz jest koniec Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 19:52 a moja przyjaciółka codziennie dla psiaków gotuje gar domowego żarcia - psy mają taką sierść i zdrowie, że pozazdrościć :) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 19:57 A myslisz, ze w tym suchym to co jesz? Taaakie kawaly miesa??? Dam CI jeden przyklad.. karma sucha musi byc slona aby zwierzak wiecej pil.. jak wiadomo, sol kosztuje, wiec jako srodek zastepczy stosuje sie uryne. a uryna jest wlasnie odpadem powstajacym przy uboju zwierzat... Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_bleble Re: dobry uczynek:) 16.06.07, 19:47 on suche zarcie ma 24 na dobe w misce ale nie rzuca sie na jedzenie i wogole jest starsznie wybredny.Czasami schrupie sobie kilka kuleczek Chappi w nocy jak go najdzie ochota.Bardzo lubi suche bulki ktore sam sciaga sobie z kaloryfera,bialy ser,dobre swiezutkie rogaliki i kielbase swojska tylko z 1 sklepu :P :) takie to zycie z nim mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś