Dodaj do ulubionych

Prawie jak rolnik

17.06.07, 14:51
Sceneria:
Upalny dzien, spokojna wies nad jeziorem, wszelkie zwierzeta szukaja
schronienia w cieniu. Na wpol skoszony trawnik, warszaca kosiarka, czasami
plujaca dymem.

Ja w tej scenerii:
Prostujacy plecy, patrzecy przymrozonymi oczami w dal. Pot wysychajacy na mym
rozgrzanym sloncen, nagim torsie.

Czyz nie jest to prawie jak cowboy na prerii :)??
Obserwuj wątek
    • trypel Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 14:53
      chcesz sie przytulic?? :D
      • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 14:58
        A masz ochote na spocone, obsypane kurzem i szczatkami trawy cialo :)??
    • 30_letni Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 14:59
      Ładny obrazek, ale skąd na prerii internet?:)
      • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 15:03
        Wlasnie dlatego prawie :) Na prerii nie ma tez kabiny prysznica w ktorym mozna
        zmyc pyl i pot :)
    • obca1 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 15:01
      może ja też wytarzam się w trawie i spojrzę w stronę zachodzącego słońca, słysząc w oddali muczenie krowy :)

będę jak cowbojka(?)..choć niekoniecznie z nagim torsem :D
      • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 15:04
        Bez nagiego torsu nie masz szansy... musi byc nagi i opalony. Wiec decyduj :)
        • obca1 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 15:07
          > Bez nagiego torsu nie masz szansy... musi byc nagi i opalony

jeszcze nie widziałam cowbojki z nagim i opalonym :)

a Ty powinieneś narąbać drwa na opał, żeby to opalone miało jeszcze kilka mięśni ;)
          • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 15:11
            No bo nie ma cowbojek.. one siedza w chacie na prerii i czekaja na swoich
            mezczyzn..

A myslisz, ze gdybym nie mial miesni to potrafilbym przewalic 12 ton zarcia?
            Taki kontener jest lepszy od gabinetu odnowy, fitnesu i silowni lacznie :)
            • obca1 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 15:15
              > No bo nie ma cowbojek.. one siedza w chacie na prerii i czekaja na swoich
              > mezczyzn

jak ktoś kogo nie ma może czekać w chacie? :P

> A myslisz, ze gdybym nie mial miesni to potrafilbym przewalic 12 ton zarcia?

fakt..teraz tylko odpowiedni kapelusz i strzelba (ewentualnie lasso) w dłoń i ...
              • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 15:18
                one = kobiety cowbojow.. To by skrot myslowy.. No wiec one siedzialy w chacie i
                gotowaly posilek, cerowaly karpety i majtki mezczyznie, karmily gadzine
                itp.. :)

Kapelusz mam odpowiedni a jakis sznurek powinien sie gdzies paletac :)
                • obca1 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 15:22
                  > one = kobiety cowbojow

nie wierzę, że jeździły po prerii w tych swoich sukniach..albo wciąż siedziały w chacie..ta przestrzeń..ta swoboda..dzika natura - nie ma szans :)

> Kapelusz mam odpowiedni a jakis sznurek powinien sie gdzies paletac

to teraz mhm..można zjeść puszkę fasoli i krwisty stek..jak prawdziwy cowboj :D
                  • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 15:32
                    > nie wierzę, że jeździły po prerii w tych swoich sukniach..albo wciąż
                    siedziały w chacie..ta przestrzeń..ta swoboda..dzika natura - nie ma szans :)

Obawiam sie, ze nie mialy wyboru.. Pamietasz taki serial amerykanski "domek na
                    prerii" ?

> to teraz mhm..można zjeść puszkę fasoli i krwisty stek..jak prawdziwy
                    cowboj :D
                    Choleracia dalem plame.. zjadlem banana :(
                    • obca1 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 15:36
                      > Obawiam sie, ze nie mialy wyboru.. Pamietasz taki serial amerykanski "domek na
                      > prerii" ?

mojej wiary to nie zachwiało :)

> Choleracia dalem plame.. zjadlem banana :(

możliwe, że jakby cowboj miał banana też by zjadł..ale stek byłby lepszy :(
    • iberia.pl Re: Prawie jak rolnik-sam w dolinie?:-), n/t 17.06.07, 15:16

• kontik_71 Re: Prawie jak rolnik-sam w dolinie?:-), n/t 17.06.07, 15:18
        Tak sa. zona z tesciowa pojechaly na wycieczke :) Wiec mam spokoj i cisze..
    • gipsygirl Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 15:40
      Ooooooo... Komuś za mocno przygrzało ostatnio, widzę:D:D;P;P A te zwierzęta, to
      przypadkiem nie uciekały w popłochu na widok chuderlawego torsu Adonisa
      Kontika?;)))))
      • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:09
        Nie ma jak kompletny brak poczucia humoru.. :(
        • gipsygirl Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:11
          No chyba... z Twojej strony w tym momencie:))))) Poczucie humoru jest mierzone
          głównie tym, że Ktoś potrafi się śmiać z samego siebie:))
          • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:14
            Ok przepraszam, ale przed odpowiedzia poczytalem sobie pare wpisow wojujacych
            dewotek w watku o swingowaniu i tak mi Twoj wpis sie wpisal w tamten obraz..
            Przyznaje sie do bledu interpretacji i kule swoje zapadniete piersi w pozycji
            niewolnika, proszacego o wybaczenie :)
            • gipsygirl Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:16
              Nie no, wstań, nie mam zapędów do bycia Dominą... jeszcze mi się spodoba i
              będzie:D:D:D
              • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:18
                <padajac na twarz, mowi w locie> dzieki Ci pani, poblazliwosc Twa dla mnie
                robaka jest niezmierzona... <slychac odglos ciala padajacego na kamienna
                posadzke> :)
                • gipsygirl Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:19
                  ...i sam tak leżeć zamierzasz?;)))
                  • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:21
                    Nie smiem prosic o towarzystko <podnosi tylko oczy bo glowy nie moze,
                    naciagniete miesnie w czasu updaku na posadzke>
                    • gipsygirl Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:23
                      Zawsze można podstępem do parteru sprowadzić... Z tym, że nie wiem, czy się
                      towarzystwo przyda, skoro te mięśnie takie bezużyteczne...
                      • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:25
                        Jakis masaz moze?? <podnosi blagalnie oczeta>
                        • gipsygirl Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:28
                          Ja wiem, że koty lubisz, ale... może nie rżnij rudego ze Shreka z tymi
                          błagalnymi źrenicami??;>

Masaż... można zrobić krzywdę nieprofesjonalnym uciskiem nadwerężonych
                          więzadeł...
                          • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:29
                            Piszac o blagalbym wzroku mialem bardziej na mysli malego, zmoknieego,
                            zaglodzonego, i chorego szczeniaczka...

Nie boje sie, z Twej reki nic mi grozic nie moze :)
                            • gipsygirl Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:32
                              O masz!... a ja do szczeniaczków mam słabość, żesz:/

Skąd pewność co do skali zagrożenia... znaczy, jej braku?:))
                              • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:35
                                Czyli niechcacy trafile <znowu pokazuje ten wzrok zbitego szczeniaczka>

Skoro jestes taka wyrozumiala i przebaczlas to nie bedziesz mi teraz krzywdy
                                robila :)
                                • gipsygirl Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:37
                                  <udaje, że nie widzi>

Ale krzywdę można i nieświadomie uczynić przecież...:)
                                  • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:39
                                    nie patrzy mi prosto w oczy... widzi tego malego zwierzaczka czekajacego na
                                    pomoc?????
                                    • gipsygirl Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:42
                                      Patrzy "poza oczy"

... nie umiesz tak? Zmieniasz ostrość i widzisz wszystko dokoła punktu, w który
                                      się niby wbijasz wzrokiem:)))
                                      • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:49
                                        Potrafie... robie tak gdy jestem na jakism nudnym meetingu i nie chce pokazc ze
                                        sie nudze i mysle o czyms innym :)
                                        • gipsygirl Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:53
                                          To czego się głupio pyta, hę?;)) też się w tym specjalizuję od lat:) Gdyby tak
                                          doktoryzować się można w tej dziedzinie, to...:))))
                                          • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:53
                                            To ja bylbym juz profesorem zwyczajnym :)
    • ania.silenter Prawie jak cowboy:P 17.06.07, 16:55
      A kosiarka prawie jak rumak:D.
    • kadfael Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:10
      a dlaczego masz oczy przymrożone? Piłeś wcześniej wodę z lodem?
      • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:12
        To od slonca :) NIe ogladalas filmow o Dzikim Zachodzie :)?? A wczoraj bylo
        przeciez ogolnie picie na forum :)
        • kadfael Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:15
          No jasne, że oglądałam. Ale, zeby tam miał ktoś przymrożone oczy? Przecież na
          prerii skwar jak cholera.... i bizony biegają:)
          • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:16
            I slonce oslepia wiec nalezy mruzyc oczy :) Kazdy szanujacy sie Indianin i
            cowboy mial kurze lapki przy oczetach :)
            • kadfael Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:27
              Ja przeczytałam przymrOŻone nie przymrUŻone, hi hi
              • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:31
                Cholera 18 lat na obczyznie a czlowiek takie bledy zaczyna robic :( Zalamka :(
                • kadfael Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:32
                  nawet tego nie zauważyłam. Myslałam, że masz jakąś koncepcję poetycką:) Ta
                  preria, upał i przymrożone oczy:)))
                  • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:36
                    hahaha.. tak kazdy cowboy mial zapas suchego lou aby sobie oczy mrozic w razie
                    potrzeby :)
    • mrs.solis Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:16
      Cowboy na prerii???? :))))))
      Oj chyba nie przykryles glowy jesli mam racje to zaloz jakis kapelusz albo
      chustke. Na prerii nie ma trawy przynajmniej takiej do koszenia,a cowboye to
      raczej kojarza mi sie z koniem i poganianiem bydla,a nie z koszeniem trawy :)
      Nie zapomnij posmarowac tego ociekajacego potem torsu i plecow kremem z
      filtrem,bo potem twoje oczeta zamiast patrzec w dal beda laly lzy jak skora
      bedzie spalona.
      • kontik_71 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:19
        NIe znasz sie.. poczytaj wczorajszy watek o rolniku i wtedy bedziesz wiedziala
        dlaczego cowboy i preria :P
        • obca1 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 17:20
          bo to kolejny odcinek serialu ..tylko trzeba umieć wypatrzeć poprzedni odcinek ;)
    • qw994 Re: Prawie jak rolnik 17.06.07, 19:02
      > Czyz nie jest to prawie jak cowboy na prerii :)??

Ja bym powiedziała, że nawet kałboj! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka