krzysiek1042 Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 11:21 lenistwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 11:24 w moim łóżku jest tylko to co sama tam włożę..trudno znaleźć coś innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 11:25 Nicolasa C. ale miałam sen :D Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 14:48 Nicolasa Cage? szczęściara! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 12:13 Wczoraj dwa koty. Nie tyle dziwne, co zdziwione, że gdzie ja się im tu pcham, jak oni śpią i potrzebują ciszy, spokoju oraz miejsca, że wieloryb by się zmieścił... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Kawałki pączka:D 18.06.07, 12:40 Sporo tego było ale pamiętam ostatni raz. Sobota. Budzę się i coś mi tak koło twarzy niewygodnie. Coś mnie kłuje w polik. Podnoszę głowę...a tu...moja córa poczęstowała się sama pączkiem, wdrapała na łóżko, włączyła bajki i jadła...i pół pościeli miałam w okruszkach i marmoladę we włosach:D Ale dziecko mam kochane...przynajmniej się sobą zajęło grzecznie a mama spała;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Kawałki pączka:D 18.06.07, 12:44 izabellaz1 napisała: > Sporo tego było ale pamiętam ostatni raz. > Sobota. Budzę się i coś mi tak koło twarzy niewygodnie. Coś mnie kłuje w polik. > Podnoszę głowę...a tu...moja córa poczęstowała się sama pączkiem, wdrapała na > łóżko, włączyła bajki i jadła...i pół pościeli miałam w okruszkach i marmoladę > we włosach:D > Ale dziecko mam kochane...przynajmniej się sobą zajęło grzecznie a mama spała;) > )) noo ciesz się ciesz:))) jak mi mama opowiada co ja robiłam gdy ona spała to włos się jeży :D Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 12:43 - cudzą bieliznę - nieznanego bliżej osobnika płci przeciwnej - j/w płci nie przeciwnej - nieboszczyka - karabin - jaguara :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 12:45 pilot, komórkę, portfel:D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 13:01 Kilka razy znalazłam jakiś dziwnych facetów... nie wiem skąd :D Czasami mój kotek przynosi mi chrabąszcze złowione na balkonie i chowa po kołderką robiąc mi niespodziankę... Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 13:17 butterflymk napisała: > Kilka razy znalazłam jakiś dziwnych facetów... nie wiem skąd :D > Czasami mój kotek przynosi mi chrabąszcze złowione na balkonie > i chowa po kołderką robiąc mi niespodziankę... uroczy kotek :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 13:19 kotek grzmotek :D Jakie to musi być poświęcenie z jego strony bo ogólnie to lubi je chrupać... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter klocki, autka, lyżki, lalki, portfel, kiedyś nawet 18.06.07, 13:16 nóż:D. O komórkach nawet nie wspomnę. Kocham moje dzieci:). Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.kobietka23 Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 14:30 Ja jeszcze nic:)ale znajoma z pracy znajdowala jakies gumki do wlosow, spinki, opaski...i w koncu znalazla swojego faceta z inna kobieta. Zastanawia mnie czy to trudno sie zorientowac ze Ciebie ktos zdradza zwlaszcza jak znajdujesz akcesoria innej kobiety w swoim lozku...no chyba dal niektorych tak. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 14:41 nożyczki do paznokci. były pod prześcieradłem, kilka nocy na nich spałam. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 14:50 dobrze że sobie ich nie wbiłaś nigdzie ;D .. czy wbiłaś?! Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 23:42 :D nie, na szczęście leżały sobie płasko, gdzieś w okolicach nóg :) Odpowiedz Link Zgłoś
marjuszm Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 15:10 kobietę Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 15:11 i pewnie juz jej z niego nie wypuściłeś co?! Odpowiedz Link Zgłoś
gazela100 Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 15:12 kiedyś znalazłam faceta i nie wiedziałam skad się wziął Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Tak,ale moja Stara zabrała to jako dowód rzeczowy? 18.06.07, 15:19 I jeszcze powiedziała, że mam szlaban, a jakiejś tam wrednej małpie wszystkie kłaki powyrywa:(( Hmmm ....no i nie wiem o co jej właściwie chodzi ?? NN Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Tak,ale moja Stara zabrała to jako dowód rzec 18.06.07, 15:21 dlaczego uzywasz określenie "stara" na swoją kobietę? Brzydko... Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Tak,ale moja Stara zabrała to jako dowód rzec 18.06.07, 15:23 butterflymk napisała: > dlaczego uzywasz określenie "stara" > na swoją kobietę? Brzydko... **A bo mnie się w tym okienku u góry słowo "małżonka" nie mieściło :) NN Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Tak,ale moja Stara zabrała to jako dowód rzec 18.06.07, 15:24 trzeba było napisać mój skarb, moje kochanie, moja baby, Ona na Ciebie na pewno nie mówi STARY :p Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Tak,ale moja Stara zabrała to jako dowód rzec 18.06.07, 15:26 butterflymk napisała: > trzeba było napisać mój skarb, moje kochanie, moja baby, > Ona na Ciebie na pewno nie mówi STARY :p **Lepiej nie pisać , co wtedy powiedziała :( NN Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 15:21 gazety. wiecznie usypiam nad jakas prasą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella1991 Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 16:17 Ja z kolei zawsze mam w łóżku niezły zbiór gazet,książek-zawsze lubię sobie poczytać przed snem. Kiedyś moja psiunia(świętej pamięci niestety)uwielbiała przytargać jakis wymemlany co cna gnat do pościeli,bo jak wiadomo kości są w łóżku u pani najsmaczniejsze:-))wyspałam się na gnacie-też można! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lib Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 16:25 Ja najczęściej znajduję traktory. Dzisiaj trafiła mi się orka. Przepiękna. lib Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 17:01 Pchłę?? Roztocze? Czasami znajduję faceta ale nie wiem czy to dziwne :D Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 17:38 kocie chrupki, papier toaletowy z kociej kuwety, moje frotki do wlosow (dopoki nie zaczelam ich chowac przed kotkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 17:46 Ja znalazlam rybki akwariowe.... Po przyjsciu ze szkoly zastalam puste akwarium szukalam tych cholernych rybek wszedzie i znalazlam je jak szlam spac. Najmlodszy brat wszystkie wylowil i polozyl spac na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosss11 Re: Marchewke... 18.06.07, 23:18 ja kiedys znalzlam w łózku mojego świetej pamieci chomika,moj jamnik wyjal go z klatki polozyl na poduszce i przykryl kołdra.A znlazłam też pilniczek do paznokci długopis bielizne niewiadomo czyja i wlasna,gazety,ksiazki,chusteczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 23:20 kawalek zaskronca.. kot upolowal i przyniosl do domu, chciala sie z nami podzielic zdobycza:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 23:28 Moje dziecie jak wstaje sciąga pieluszke ostatnio znalazłam cos takiego jak spałam całe szczescie że tylko zasikana:( klucze od domu pilot zabawki małego butelka małego buta:) tez sprawka małego kiedys jak miałam królika to budzę sie a ona obok ( troche nabroiła :() fee Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Co znalezliście w swoich łóżkach dziwnego?? 18.06.07, 23:34 Na działce na Mazurach zagryzioną jeszcze ciepłą mysz z odgryzioną głową. Mój kocur upolował toto i przyniósł mi na śniadanie do łóżka. Słychać mnie było chyba w Warszawie:DD Książki i prasę permanentnie i swojego faceta również:) Odpowiedz Link Zgłoś