Gość: kk IP: 155.37.231.* 12.06.03, 13:52 mam ochote na sex z moja zona a ona nie niewiem czy ma kogos a moze sie denerwoje bo jestesmy teraz w troche trudnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: Może po prostu z nią pogadaj na ten temat? n/ IP: 155.37.231.* 12.06.03, 13:57 gadalem i nic Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Może po prostu z nią pogadaj na ten temat? n/ 12.06.03, 14:00 Gość portalu: kk napisał(a): > gadalem i nic Może za krótko, bo jakiś oszczędny w słowach jesteś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Może po prostu z nią pogadaj na ten temat? n/ IP: 155.37.231.* 12.06.03, 14:05 pajdeczka napisała: > > Może za krótko, bo jakiś oszczędny w słowach jesteś.... co znaczy za krotko? nigdy nie bylem bardzo wylewny ale to jej nie przeszkadzalo, chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Chyba? 12.06.03, 15:30 Gość portalu: kk napisał(a): > co znaczy za krotko? > nigdy nie bylem bardzo wylewny ale to jej nie przeszkadzalo, chyba? Chyba? Rozmawiałeś kiedykolwiek ze swoją żoną na temat seksu? Nie przy okazji, w biegu, albo przed snem. Pytałeś się dlaczego ona nie ma na to ochoty? Co ci odpowiedziała? Zaspakajsz jej potrzeby emocjonalne, czuje się przy tobie bezpiecznie? Piszesz, że macie problemy i może stąd jej słaby popęd. Problemy ma każdy, mniejsze i większe. Wtedy rzeczywiście zainteresowanie seksem spada. Można je jednak przywrócić w sposób stary jak świat: spróbować zapomnieć. W jaki sposób? Zrób dla niej kolację, zaproś do kina lub na koncet, kup kwiaty lub książkę. Nie wiem co jeszcze - ty najlepiej znasz swoją żonę :) Przytulaj, powtarzaj, że kochasz. Może to banalne, ale dla kobiet to bardzo ważne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -------- Re: ...stwierdziles...i co chcesz od nas ? n/t IP: *.ny325.east.verizon.net 12.06.03, 14:14 Gość portalu: kk napisał(a): > mam ochote na sex z moja zona a ona nie niewiem czy ma kogos a moze sie > denerwoje bo jestesmy teraz w troche trudnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: ...stwierdziles...i co chcesz od nas ? n/t IP: 155.37.231.* 12.06.03, 14:22 od ciebie nic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -------- Re: ...a od innych...? n/t IP: *.ny325.east.verizon.net 12.06.03, 14:37 Gość portalu: kk napisał(a): > od ciebie nic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: ...a od innych...? n/t IP: 155.37.231.* 12.06.03, 14:44 ale ty jestes dowcipny(a) a moze dodupny? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ...a od innych...? n/t 12.06.03, 14:52 julla napisała: > Z żoną też tak rozmawiasz?? Radź coś takiemu i współczuj! Niech spada na drzewo z tym swoim chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -------- Re: ...nie dziwie sie Twojej zonie n/t IP: *.ny325.east.verizon.net 12.06.03, 14:49 Gość portalu: kk napisał(a): > ale ty jestes dowcipny(a) > a moze dodupny? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ...nie dziwie sie Twojej zonie n/t 12.06.03, 14:54 Gość portalu: ------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -------- Re: ...masz racje n/t IP: *.ny325.east.verizon.net 12.06.03, 14:56 pajdeczka napisała: > Gość portalu: ------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: ...masz racje n/t IP: 155.37.231.* 12.06.03, 15:21 kazdy mysli wedlug siebie ! a wy tez wiele do powiedzenia nie macie madrale po co odpisujecie te zdawkowe wypociny na tyle tylko was stac ?! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ...masz racje n/t 12.06.03, 15:31 Gość portalu: kk napisał(a): > kazdy mysli wedlug siebie ! > a wy tez wiele do powiedzenia nie macie > madrale > po co odpisujecie > te zdawkowe wypociny na tyle tylko was stac ?! Ha,ha i vice versace! Najpierw wymagaj od siebie potem od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg Re: ...masz racje n/t IP: 155.37.231.* 13.06.03, 13:32 VOX- to ile ty maszlat----- Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ...masz racje n/t 13.06.03, 13:40 Gość portalu: bg napisał(a): > VOX- to ile ty maszlat----- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg VOX IP: 155.37.231.* 16.06.03, 18:02 > > 100 - 20 = 80 chyba zle liczysz 100+20=120 Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: by dwoje chcialo...... 13.06.03, 11:54 Z tego co mi na gorąco przychodzi do głowy Kobieta unika seksu gdy: - facet w ciągu dnia nie okazuje jej zainteresowania - pokłócili się - facet jest marnym kochankiem i odwala pańszczyznę (cmok, cmok, wejść, wyjść) - gdy jest zwyczajnie zmęczona - niektóre gdy biorą tabletki antykoncepcyjne - gdy facet przestaje dbać o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: by dwoje chcialo...... IP: 155.37.231.* 13.06.03, 13:29 tumoi napisała: > Z tego co mi na gorąco przychodzi do głowy > Kobieta unika seksu gdy: > - facet w ciągu dnia nie okazuje jej zainteresowania ----------------odpada > - pokłócili się -------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: by dwoje chcialo...... 13.06.03, 13:34 Gość portalu: kk napisał(a): > tumoi napisała: > > > Z tego co mi na gorąco przychodzi do głowy > > Kobieta unika seksu gdy: > > - facet w ciągu dnia nie okazuje jej zainteresowania ----------odpada > > - pokłócili się -------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -------- Re: by dwoje chcialo...... IP: *.ny325.east.verizon.net 13.06.03, 13:45 pajdeczka napisała: > Gość portalu: kk napisał(a): > > > - pokłócili się -------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: by dwoje chcialo...... IP: 155.37.231.* 16.06.03, 18:10 pajdeczka napisała: > Gość portalu: kk napisał(a): > > > tumoi napisała: > > > > > Z tego co mi na gorąco przychodzi do głowy > > > Kobieta unika seksu gdy: > > > - facet w ciągu dnia nie okazuje jej zainteresowania ----------odpada > > > - pokłócili się -------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: by dwoje chcialo...... 13.06.03, 13:31 tumoi napisała: > Z tego co mi na gorąco przychodzi do głowy > Kobieta unika seksu gdy: > - facet w ciągu dnia nie okazuje jej zainteresowania > - pokłócili się > - facet jest marnym kochankiem i odwala pańszczyznę (cmok, cmok, wejść, wyjść) > - gdy jest zwyczajnie zmęczona > - niektóre gdy biorą tabletki antykoncepcyjne > - gdy facet przestaje dbać o siebie i gdy za dużo gada w łóżku, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: by dwoje chcialo...... IP: 155.37.231.* 16.06.03, 18:12 > > i gdy za dużo gada w łóżku, he, he. ty pajdeczka z maslem ? Odpowiedz Link Zgłoś