Dodaj do ulubionych

Wasze relacje z rodzicami

25.06.07, 10:44
jaki są? czy dogadujecie się bez problemu?traktujecie koleżeńsko?? Mozecie z
nimi porozmawiać na kążdy temat, zwierzyć się?? Czy może kompletnie nie
możececie się porozumieć, ciągle się kłócicie? Jak sobie z tym radzicie?

Jak to u Was jest?:)
Obserwuj wątek
    • mala_mee Re: Wasze relacje z rodzicami 25.06.07, 10:49
      Ja mam bardzo dobry kontakt. Z obojgiem. Mogę porozmawiac na wiele tematów ale
      swojego życia sekualngo nie omawiam. Ale to, że jest takowe nie jest tajemnicą.
      Nie zamieniłabym na innych nigdy w życiu.
      Kłócę się czasem, oczywiście, ale nigdy nie obrażamy się na długo. Jak moja
      wina to zwykle zaraz chodzę za Mamą i podpuszczam żeby się do mnie odezwała.
      Nienawidzę takiego milczenia pokłótniowego.
    • zoofka Re: Wasze relacje z rodzicami 25.06.07, 12:21
      w srode biore urlop i jade na 5 DNI po prostu z nimi pobyć. Są kochani ale
      niestety nie sa coraz mlodsi :(
    • akkknes Re: Wasze relacje z rodzicami 25.06.07, 13:55
      z tata generalnie moge gadac o wszystkim. jest szalenie liberalny ;) ale jak
      sie zlapiemy o cos to oboje mamy siekierki w oczach i leci mieso :D czasami
      chce mi wmowic swoje zdanie :D
      z kolei mama - hmm no niby tez moge przyjsc i pogadac ale jakby cos to wole
      uderzyc do taty... mamie zawsze gotowala /sprzatala /prala /... jej babcia,
      wiec i moja mama i jej mama maja troche dwie lewe rece do 'kobiecych' spraw :)
      poza tym moja mama jest zawsze zmeczona i w pozycji horyzontalnej przed tv nie
      zawsze zakuma o co chodzi i potem ma pretensje ze jej o czyms nie mowimy :/
      poza tym ja jest taka ze cos powie np glupiego albo przykrego i za 5minut
      zapomina ze sie poklocilysmy... a ja jak sie kloce to sie kloce a jak godze to
      godze. a ona jakby nic sie nie stalo :[ poza tym mama oprocz pracy konczyla
      studia wiec co drugi weekend jej nie bylo i chcac nie chcac przejelam obowiazki
      sprzatania prania i gotowania... i jak teraz mama sie bierze to mam jakis
      dziwny syndrom ze ona sprzata w mojej lazience inaczej niz ja i to mnie
      wkurza :/
      ale generalnie rodzicow mam ok.
      • bleksik Re: Wasze relacje z rodzicami 25.06.07, 13:59
        rodzice zawsze byli konserwatywni i nie było u nich zcegoś takiego jak rozmowa
        z dzieckiem. Oni mogą coś kazać ale rozmawiac?? !! Na szczęśćie małymi
        kroczkami to zmieniam i jest już naprawdę duża poprawa. Trzeba sie starac
        zrobic wszytsko by stosunki z nimi poprawiac. Trzeba zobaczyc w drugim
        człowieku dobro:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka