czeremcha1 18.06.03, 21:35 Jeden z "czytaczy" decyduje sie wyjsc ze swojego cichego kata - przygladalam sie dosc dlugo, i co tam, polubilam was! Ale ze zielona jako ten szczypiorek jestem, wiec chce sie najpierw przywitac :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: witajcie 18.06.03, 21:45 czeremcha1 napisała: > Ale ze zielona jako ten szczypiorek > jestem, wiec chce sie najpierw przywitac :-) Zielony ladny kolor:) Witaj. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa jak sobie tak czytasz 18.06.03, 21:46 to pewnie już wiesz, że możesz oberwać "za bezdurno" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka. Re: witajcie IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 18.06.03, 21:46 czeremcha1 napisała: > Jeden z "czytaczy" decyduje sie wyjsc ze swojego cichego kata - przygladalam > sie dosc dlugo, i co tam, polubilam was! Ale ze zielona jako ten szczypiorek > jestem, wiec chce sie najpierw przywitac :-) Jesli jestes zielona jak moj szczypiorek na tarasie, to nie jestes zielona tylko zolta ;) Witam serdecznie, Mrufka. ps/ Juz sie wiecej nie porywam na sadzenie szczypiorku, bo mam do niego dwie lewe rece. Postanowilam, ze w przyszlym roku posadze pietruszke. Czy ktos ma jakies doswiadczenia w hodowli pietruszek ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa pietruszka - bajecznie proste :) 18.06.03, 21:51 udaje się ze starego korzenia (nie wiem jak ze świeżą) obcinasz zostawiając ok 4-5 cm (grubszego końca), wtykasz do miseczki z wodą lub (jak za szkolnych czasów - na gazę lekko zanurzoną w wodzie). Po kilku dniach powinna zacząć rosnąć PRAWDZIWA natka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: pietruszka - bajecznie proste :) IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 18.06.03, 22:02 aankaa napisała: > udaje się ze starego korzenia (nie wiem jak ze świeżą) > obcinasz zostawiając ok 4-5 cm (grubszego końca), wtykasz do miseczki z wodą > lub (jak za szkolnych czasów - na gazę lekko zanurzoną w wodzie). Po kilku > dniach powinna zacząć rosnąć PRAWDZIWA natka :))) Kurde, jaka ta natura jest pokrecona: na ziemniakach to mi natka bez potrzeby wyrasta a z pietruszki jak ma cos wyrosnac to tyle zachodu trzeba. Nie dosc ze trzeba szukac porzadnego korzenia, to jeszcze go potem przycinac i podlewac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: pietruszka - bajecznie proste :) 18.06.03, 22:09 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > > Kurde, jaka ta natura jest pokrecona: na ziemniakach to mi natka bez potrzeby > wyrasta a z pietruszki jak ma cos wyrosnac to tyle zachodu trzeba. Nie dosc > ze trzeba szukac porzadnego korzenia, to jeszcze go potem przycinac i > podlewac ;) jakbyś do gara potrzebowała kiełki ziemniaczane to prędzej by kaktus na dłoni Ci wyrósł niż to draństwo na kartofelku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: pietruszka - bajecznie proste :) IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 18.06.03, 22:15 Aankaa, a my co tu gadamy o hodowli warzyw, mialo byc powitanie dla Czeremchy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: witajcie 18.06.03, 22:18 Gość portalu: Mrufka. napisał(a): > Czy ktos ma > jakies doswiadczenia w hodowli pietruszek ? :-) a nie lepiej bratki? kupuje sie sadzonki, wsadza do skrzynki z ziemia i podlewa sie raz dziennie. kwitna slicznie. mojej kolezance wysialy sie pod balkonem na trawniku. ja tez mieszkam na 1 pietrze, wiec mam nadzieje ze moje sie rozplenia tak samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: witajcie 18.06.03, 21:48 Czesc!!! :) ja sie ciesze z kazdej osoby bardziej zielonej ode mnie... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: witajcie 18.06.03, 22:02 ups.. powinnam byla tez sie tak przywitac??? bardzo przepraszam. witam! tez przewaznie obserwuje na dystans i tylko jak mnie cos irytuje wtracam swoje (pewnie nikomu niepotrzebne :) 3 grosze. jeszcze raz- witam i witam witajaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curry Re: witajcie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 22:09 witaj, witaj;) ps. a mi na balkonie wyrósł szczypiorek za to rzodkiewka nie chce :( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa bo rzodkiewka najlepiej "wychodzi" w glebie :) 18.06.03, 22:18 i tak oto wątek powitalny rozsiadł się w warzywniku :) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: witajcie 18.06.03, 22:20 Witaszki serdeczne :)))) p.s Ja dzisiaj jadlam salate ze szczypiorkiem pyyyycha :)))))))))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa moja kuchnia wydała 18.06.03, 22:26 gotowane rzodkiewki polane bułą (jak kalafior lub fasolka) <mniam> wersja dla leniwych / bezgarnkowców naciąć rzodkiewkę w drobną krateczkę posmarować masłem, posolić (niebo w zębach) Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Re: moja kuchnia wydała 18.06.03, 22:48 Hihi, no to botaniczno-kulinarnie zaczelam ;-), ale skoro juz w tym temacie to wlasnie bazylia mi wzeszla na grzadce, pomidorki, mozarella, oliwa (z oliwek :- ) i DUZOOO swiezej posiekanej bazylii, mniam... moglabym tak bez konca. Aha, i szpinak tez mam swiezy! Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Re: biorę wszystko 18.06.03, 22:52 No co ty?! Pycha!!!!!!!! Swiezy, gotowany prosto z wody, zaprawiany smietana, albo omlet ze szpinakiem! No jak nie pyszne jak pyszne, no! Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 przejrzalam Cie! 18.06.03, 23:01 Pewnie, pewnie, ja Ci dam popilnowac, a rano juz szpinaku nie bedzie... A wiesz jak trudno dostac SWIEZY szpinak????? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa możemy się umówić 18.06.03, 23:05 pilnuję Twojego szpinaku i jeszcze od siebie dodam nie lubię liściowatych gotowanych :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: biorę wszystko IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 18.06.03, 22:59 czeremcha1 napisała: > No co ty?! Pycha!!!!!!!! Swiezy, gotowany prosto z wody, zaprawiany smietana, > albo omlet ze szpinakiem! No jak nie pyszne jak pyszne, no! Jejku, tez lubie! A moje dzieci to juz calkiem. Szpinak ze smietana i malymi cebulowymi grzankami, mniam, mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: biorę wszystko 18.06.03, 22:57 o matko swieta i te inne... :))) a ja mieszczuch jestem i na balkonie mam tylko pelargonie, bo tylko podlewac je trzeba. az mi wstyd.. choc nie gardze swiezynkami ogrodkowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: też tylko kwiatki hoduję 18.06.03, 23:01 ufff :-) mi czasem nawet kwiatki zdychaja jak sie na nie wypne od czasu do czasu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:01 dziewczyny: hoduje sie zwierzeta, a rosliny sie uprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa a co za różnica 18.06.03, 23:04 jedno i drugie (tfu, przez lewe ramię) padnie niedopilnowane Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:04 anahella napisała: > dziewczyny: hoduje sie zwierzeta, a rosliny sie uprawia. > fakt! temat mieska mi nawet bardziej odpowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:06 Tylko nim nie rzucajcie, hihi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:06 betty-bt napisała: > fakt! temat mieska mi nawet bardziej odpowiada :) duszona cielęcina w sosie z kurek ............ Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:08 aankaa napisała: > betty-bt napisała: > > > fakt! temat mieska mi nawet bardziej odpowiada :) > > duszona cielęcina w sosie z kurek ............ i wszystko inne w tym temacie. byle duzo sosu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Kurki! 18.06.03, 23:08 Ulubione grzyby moje! Kurcze, troche trzeba na nie jeszcze poczekac, co? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Kurki! 18.06.03, 23:10 w "nieco lepszych" sklepikach można kupić mrożone fakt, drogie jak pies ale jakie PYSZNE :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: uwaga, marudze:P IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:06 Czeremcha-szczypiorek, dasz sie uszczypnac? Witaj! Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Tylko sprobuj! 18.06.03, 23:12 I po lapach dostaniesz! Swiezym szpinakiem, rzecz jasna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Tylko sprobuj! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:14 czeremcha1 napisała: > I po lapach dostaniesz! Swiezym szpinakiem, rzecz jasna :-) Dziekuje, bo juz zaczalem myslec, ze od Ciebie nic dostac nie mozna. Szpinak tez lubie. A duzo go dasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Ile chciec! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:20 Podzielimy sie wiec nim razem pod czeremcha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Oj, flirciarz z ciebie ;-) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:27 A ja lubie takie........... az cmoknac sie taka chce, no.....nie wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Przestan mi tu zaraz! 18.06.03, 23:33 Ledwo co podszczypywal i juz sie za cmokanie bierze! Oj, wielokropku, wielokropku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: i to przy tylu obserwatorach IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:47 aankaa napisała: > a fe ;) Oj aanka, Ty moze te swoje sliczne oczka zmruz i nie patrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Przestan mi tu zaraz! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:37 czeremcha1 napisała: i juz sie za cmokanie bierze! Oj bierze mnie bierze. Widzisz cos Ty narobila? Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Tak, tak 18.06.03, 23:42 taka juz sobie czeremcha jestem. A wiadomo co czeremchy z wielokropkami zrobic potrafia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Tak, tak IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:50 czeremcha1 napisała: A wiadomo co czeremchy z wielokropkami zrobic > potrafia ;-) Tak, tak potrafia. Szczegolnie kiedy wiatry te czeremche rozkolysza by ja porywac unoszac. Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Re: Tak, tak 18.06.03, 23:56 Usiadz wiec pod mym lisciem... (mam nadzieje ze lipa sie nie obrazi ze podebralam jej kwestie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Tak, tak IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:01 Urzekajaco goscinna jestes. Przyjemnie sie pod Twym listkiem odpoczywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: (udaję, że nie widzę ;)) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:07 Tak lepiej dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: łatwo powiedzieć IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:12 aankaa napisała: > to zbyt ciekawe :) Czyzbys czeremcha sie tez zachwycala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: raczej duetem IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:44 To i Ty moja nadzieja sie stala. Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 no tak 19.06.03, 00:04 milo nam sie gawedzi, co wielokropku? A w gorze Krzyz Poludnia - na lewo, widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: no tak IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:10 Te gawedz to Ty umililas, to prawda ze milo. Widziec duzo nie moge, troche zaslepiony jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Re: no tak 19.06.03, 00:12 Oj, przestan, przestan panny balamucic!Az sie zarumienilam! Nawijasz makaron na uszy, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: no tak IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:15 Makaron Ci z uszek ja chce pozdejmowac, by one wszystko co mile mogly uslyszec. Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Ech.. 19.06.03, 00:17 I widzisz wielokropku... Co zaczynam to sie prozaicznie na kulinariach konczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Ech.. IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:21 czeremcha1 napisała: > I widzisz wielokropku... Co zaczynam to sie prozaicznie na kulinariach konczy.. > . A ja myslalem ze sie na nich dopiero zaczyna? Coz skoro taka Twoja "kulinarna" wola, to wraz z nia apetyt moj wzrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Re: tego już czytać (mi) nie wypada 19.06.03, 00:25 A kuku przyzwoitko! Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Re: nieśmiało, zza framugi drzwi ;) 19.06.03, 00:29 I pzrez dziurke od klucza, hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: nieśmiało, zza framugi drzwi ;) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:33 czeremcha1 napisała: > I pzrez dziurke od klucza, hi hi... Ale jednym oczkiem przeciez mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: tego już czytać (mi) nie wypada IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:29 Mocno cnotliwa jestes. Jestes wiec z upiekszeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa dziś już nie będę, ALE... 19.06.03, 00:32 jak tylko oczy odpluszczę WCZYTAM się w każde Wasze słowo ;)) buziaki na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: dziś już nie będę, ALE... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:37 aankaa napisała: > buziaki na dobranoc Ciebie rowniez calujem. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Re: dziś już nie będę, ALE... 19.06.03, 00:37 Buziaczki, z obu stron (zeby nie bylo, ze skapie) Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Re: Ech.. 19.06.03, 00:24 Apetyt na makaron co go z moich uszow tak gorliwie odwijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Ech.. IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:27 Apetyt na wszystko od Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Re: Ech.. 19.06.03, 00:28 zwodzisz, zwodzisz, jak ta switezianka z ballad. Ale ja sceptyczna dziewoja jestem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Ech.. IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:31 A czemuz to sceptyczna? Czy zdobna panienka raczy to zdradzic? Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Re: Ech.. 19.06.03, 00:32 Alez zdobna panienka nie zdradza tak latwo! Niczego i nikogo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Ech.. IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:35 To i Ty w cnocie chodzaca? Same pieknosci na dzisiaj. Tak zaszczycony jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Ech.. IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:40 czeremcha1 napisała: Ten zaszczyt to byl dzisiejszym darem nieba dla mnie, bo dzisiaj chcialas bym Cie przywitano jako wybranke nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 wiesz, kropeczku 19.06.03, 00:44 mile powitanie mialam... cieplutke musniecie galezia na dobranoc dla Ciebie. Po policzku. Prawym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: wiesz, kropeczku IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:55 Milo sie czuje z powodu tego, ze Ty sie tak wlasnie czujesz.Dziekuje za Twoje musniecie. W rewanzu, za Twym pozwoleniem, spragniony jestem by musnac Cie ustem, by je naslodzic slodycza nieziemska, ktora sie z Toba dzielic jest zawsze przyjemne. Spij slicznie Sliczna, pod calunem nieba i marzen zeslanych z wysoka. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:07 betty-bt napisała: > fakt! temat mieska mi nawet bardziej odpowiada :) To z wami nie pogadam bo ja jestem wegetarianka Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: nie musimy gawędzić o tym co na talerzu :)) 18.06.03, 23:11 a czemu nie? ja wlasnie zjadlam nachosy z salsa serowo-paprykowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa nacho.... co ??? 18.06.03, 23:14 czy wszystkie te roślinne przysmaki muszą mieć takie tajemnicze nazwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: nacho.... co ??? 18.06.03, 23:16 aankaa napisała: > czy wszystkie te roślinne przysmaki muszą mieć takie tajemnicze nazwy ;) i co to frikadele sojowe? meczy mnie to od roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella nienienie!!! 18.06.03, 23:21 nachosy to takie chipsy z maki kukurydzianej. no taka meksykanska maca, tyle ze trojkatna i koloru zlotego:) aankaa: gdybys kiedys sie pojawila na spotkanku na ktore tyle razybylas zapraszana to bys wiedziala co to nachosy:P Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa bo ja pracuję jak mrówka 18.06.03, 23:23 a jak już mam trochę wolnego to fotelik i monitor :(( no, ale wreszcie pora (pod warunkiem, że choć raz zaproszenie dostanę) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: bo ja pracuję jak mrówka 18.06.03, 23:24 aankaa napisała: > a jak już mam trochę wolnego to fotelik i monitor :(( > > no, ale wreszcie pora > (pod warunkiem, że choć raz zaproszenie dostanę) oki:) przypomne kierownikowi spotkan zeby cie w koncu zmusila do przyjscia:) pojdziemy do fridays na nachosy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa mam też wady, których się (trochę) wstydzę 18.06.03, 23:30 palę, lubię piwo, nie jeżdżę na rowerze i nie chodzę na fitness ;) dalej mnie chcecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 to moze.. 18.06.03, 23:36 chociaz ten szpinak osmiele sie zasugerowac ;-) Dla zdrowotnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa niech Ci będzie 18.06.03, 23:38 a czy mogę szklankę z piwem na liściu postawić ? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: browarek zawsze 18.06.03, 23:48 czeremcha1 napisała: > byle w dobrym towarzystwie wiesz czeremcha, ja jestes z wawy to tez sie czuj zaproszona Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 a dziekuje 18.06.03, 23:52 blisko W-wy, ale bywam czasami w pieknej stolicy naszej. Nastepna wyprawa w przyszla srode (jeku, jejku - na obrone pracy mgr - no i znowu sobie przypomnialam czemu tak sie trzese od paru juz dni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: mam też wady, których się (trochę) wstydzę 18.06.03, 23:47 aankaa napisała: > palę, lubię piwo, nie jeżdżę na rowerze i nie chodzę na fitness ;) > dalej mnie chcecie ?? jezel nie bede musiala sie z toba ozenic to chce;) pale, nie pije piwa, czasem jezdze na rowerze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa cudownieeeeeeee 18.06.03, 23:50 mogę pożerać nachosy, palić, wychłepcę małe piwo a żenić się / wychodzić za mąż NIE MAM ZAMIARU :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: cudownieeeeeeee 18.06.03, 23:52 aankaa napisała: > mogę pożerać nachosy, palić, wychłepcę małe piwo > a żenić się / wychodzić za mąż NIE MAM ZAMIARU :))) to jak tylko kierowniczka spotkan wroci z wakacji to widzimy sie we fridays polecam nachosy z serem i kupe innego obrzydliwego amerykanskiego zarcia, ktore tam jest wyjatkowo smaczne. obsluga bardzo mila i maja kilka fajnych drinkow:) w tym bezalkoholowe Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa a kierowniczka długo na wakacjach ??? 18.06.03, 23:58 już się zaczynam niecierpliwić :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: a kierowniczka długo na wakacjach ??? 19.06.03, 00:08 aankaa napisała: > już się zaczynam niecierpliwić :) no jeszcze troche sie pobyczy:) ale przed zima pewnie wroci:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa pysznie 19.06.03, 00:22 może do końca Jej wakacji gotowane liście polubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:10 powaznie? wegetarianka? moja szwagierka tez jest, ale musze przyznac, ze nie taka upierdliwa Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:12 betty-bt napisała: > powaznie? wegetarianka? moja szwagierka tez jest, ale musze przyznac, ze nie > taka upierdliwa tzn w sensie: nie przyjde na wesele, bo tylko niejadalne serwujecie Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:18 betty-bt napisała: > powaznie? wegetarianka? moja szwagierka tez jest, ale musze przyznac, ze nie > taka upierdliwa heheheheh:)))) moja upierdliwosc jezykowa jest mi przyrodzona, a wegetarianizm nabyty;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: moja kuchnia wydała IP: *.bct.bellsouth.net 18.06.03, 23:28 Witaj. MOZARELLA CI WZROSLA NA GRZADCE??????? Nie bujasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: w oblokach dosc czesto ;-) IP: *.bct.bellsouth.net 19.06.03, 00:06 A, wiec jednak nie rosnie? :( a juz mialam nadzieje ze sie ja da uhodowac... Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Re: w oblokach dosc czesto ;-) 19.06.03, 00:20 Hmm, a myslisz ze to byloby warzywo czy drzewko owocowe? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: w oblokach dosc czesto ;-) 19.06.03, 00:21 Gość portalu: lolyta napisał(a): > A, wiec jednak nie rosnie? :( a juz mialam nadzieje ze sie ja da uhodowac... Co wy? mozarella rosnie w lodowkach w sklepie;) swoja droga to swiat zmierza ku zagladzie: dzis we francuskim supermarkecie kupilam mozarelle z napisem po niemiecku: oryginalny wloski produkt:> zaczynam sie zastnawiam czy nadal chce do Ue;) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: witajcie 18.06.03, 23:06 czeremcha1 napisała: > Jeden z "czytaczy" decyduje sie wyjsc ze swojego cichego kata - przygladalam > sie dosc dlugo, i co tam, polubilam was! Ale ze zielona jako ten szczypiorek > jestem, wiec chce sie najpierw przywitac :-) Fajnie że jesteś... Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha1 Jejku, jejku 18.06.03, 23:10 Jak milo mi sie zrobilo, no nie moge ;-)Duza buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Jejku, jejku 18.06.03, 23:22 czeremcha1 napisała: > Jak milo mi sie zrobilo, no nie moge ;-)Duza buzka! No to poproszę jeszcze jedną buźkę z drugiej srtony... To na dobranoc bo padam ze zmęczenia... Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: przecież jutro wolne, można odespać IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:35 No co wy dziewczyny dzisiaj takie spiace? Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: przecież jutro wolne, można odespać 18.06.03, 23:41 ...ale ja nie stad... tu trzeba tyrac jutro :((( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa ha! cobyśmy nie wygadywali na III Najjaśniejszą 18.06.03, 23:44 to w kościółkowe święta daje wolne :))) Odpowiedz Link Zgłoś