18.06.03, 21:35
Jeden z "czytaczy" decyduje sie wyjsc ze swojego cichego kata - przygladalam
sie dosc dlugo, i co tam, polubilam was! Ale ze zielona jako ten szczypiorek
jestem, wiec chce sie najpierw przywitac :-)
Obserwuj wątek
    • anahella Re: witajcie 18.06.03, 21:45
      czeremcha1 napisała:

> Ale ze zielona jako ten szczypiorek
      > jestem, wiec chce sie najpierw przywitac :-)

Zielony ladny kolor:) Witaj.
    • aankaa jak sobie tak czytasz 18.06.03, 21:46
      to pewnie już wiesz, że możesz oberwać "za bezdurno" ;)
    • Gość: Mrufka. Re: witajcie IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 18.06.03, 21:46
      czeremcha1 napisała:

> Jeden z "czytaczy" decyduje sie wyjsc ze swojego cichego kata - przygladalam
      > sie dosc dlugo, i co tam, polubilam was! Ale ze zielona jako ten szczypiorek

Jesli jestes zielona jak moj szczypiorek na tarasie, to nie jestes zielona
      tylko zolta ;)
      Witam serdecznie,
      Mrufka.

ps/ Juz sie wiecej nie porywam na sadzenie szczypiorku, bo mam do niego dwie
      lewe rece. Postanowilam, ze w przyszlym roku posadze pietruszke. Czy ktos ma
      jakies doswiadczenia w hodowli pietruszek ? :-)
      • aankaa pietruszka - bajecznie proste :) 18.06.03, 21:51
        udaje się ze starego korzenia (nie wiem jak ze świeżą)

obcinasz zostawiając ok 4-5 cm (grubszego końca), wtykasz do miseczki z wodą
        lub (jak za szkolnych czasów - na gazę lekko zanurzoną w wodzie). Po kilku
        dniach powinna zacząć rosnąć PRAWDZIWA natka :)))
        • Gość: Mrufka Re: pietruszka - bajecznie proste :) IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 18.06.03, 22:02
          aankaa napisała:

> udaje się ze starego korzenia (nie wiem jak ze świeżą)
          > obcinasz zostawiając ok 4-5 cm (grubszego końca), wtykasz do miseczki z wodą
          > lub (jak za szkolnych czasów - na gazę lekko zanurzoną w wodzie). Po kilku
          > dniach powinna zacząć rosnąć PRAWDZIWA natka :)))

Kurde, jaka ta natura jest pokrecona: na ziemniakach to mi natka bez potrzeby
          wyrasta a z pietruszki jak ma cos wyrosnac to tyle zachodu trzeba. Nie dosc ze
          trzeba szukac porzadnego korzenia, to jeszcze go potem przycinac i podlewac ;)
          • aankaa Re: pietruszka - bajecznie proste :) 18.06.03, 22:09
            Gość portalu: Mrufka napisał(a):

>
            > Kurde, jaka ta natura jest pokrecona: na ziemniakach to mi natka bez potrzeby
            > wyrasta a z pietruszki jak ma cos wyrosnac to tyle zachodu trzeba. Nie dosc
            > ze trzeba szukac porzadnego korzenia, to jeszcze go potem przycinac i
            > podlewac ;)

jakbyś do gara potrzebowała kiełki ziemniaczane to prędzej by kaktus na dłoni
            Ci wyrósł niż to draństwo na kartofelku ;)
            • Gość: Mrufka Re: pietruszka - bajecznie proste :) IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 18.06.03, 22:15
              Aankaa, a my co tu gadamy o hodowli warzyw, mialo byc powitanie dla Czeremchy ;)
      • anahella Re: witajcie 18.06.03, 22:18
        Gość portalu: Mrufka. napisał(a):

> Czy ktos ma
        > jakies doswiadczenia w hodowli pietruszek ? :-)

a nie lepiej bratki? kupuje sie sadzonki, wsadza do skrzynki z ziemia i podlewa
        sie raz dziennie. kwitna slicznie.

mojej kolezance wysialy sie pod balkonem na trawniku. ja tez mieszkam na 1
        pietrze, wiec mam nadzieje ze moje sie rozplenia tak samo:)
    • snow.white Re: witajcie 18.06.03, 21:48
      Czesc!!! :) ja sie ciesze z kazdej osoby bardziej zielonej ode mnie... ;))))
      • betty-bt Re: witajcie 18.06.03, 22:02
        ups.. powinnam byla tez sie tak przywitac??? bardzo przepraszam. witam! tez
        przewaznie obserwuje na dystans i tylko jak mnie cos irytuje wtracam swoje
        (pewnie nikomu niepotrzebne :) 3 grosze.
        jeszcze raz- witam i witam witajaca :)
    • Gość: curry Re: witajcie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 22:09
      witaj, witaj;)

ps. a mi na balkonie wyrósł szczypiorek
      za to rzodkiewka nie chce :(
      • aankaa bo rzodkiewka najlepiej "wychodzi" w glebie :) 18.06.03, 22:18
        i tak oto wątek powitalny rozsiadł się w warzywniku :)
      • daffne Re: witajcie 18.06.03, 22:20
        Witaszki serdeczne :))))

p.s
        Ja dzisiaj jadlam salate ze szczypiorkiem pyyyycha :))))))))))
        Pozdrowionka:)
        • aankaa moja kuchnia wydała 18.06.03, 22:26
          gotowane rzodkiewki polane bułą (jak kalafior lub fasolka)
          <mniam>

wersja dla leniwych / bezgarnkowców
          naciąć rzodkiewkę w drobną krateczkę
          posmarować masłem, posolić
          (niebo w zębach)
          • czeremcha1 Re: moja kuchnia wydała 18.06.03, 22:48
            Hihi, no to botaniczno-kulinarnie zaczelam ;-), ale skoro juz w tym temacie to
            wlasnie bazylia mi wzeszla na grzadce, pomidorki, mozarella, oliwa (z oliwek :-
            ) i DUZOOO swiezej posiekanej bazylii, mniam... moglabym tak bez konca. Aha, i
            szpinak tez mam swiezy!
            • aankaa biorę wszystko 18.06.03, 22:50
              zostawiam Ci szpinak
              • czeremcha1 Re: biorę wszystko 18.06.03, 22:52
                No co ty?! Pycha!!!!!!!! Swiezy, gotowany prosto z wody, zaprawiany smietana,
                albo omlet ze szpinakiem! No jak nie pyszne jak pyszne, no!
                • aankaa przestaniesz pasqdo ?!?!? 18.06.03, 22:57
                  mogę go najwyżej popilnować
                  • czeremcha1 przejrzalam Cie! 18.06.03, 23:01
                    Pewnie, pewnie, ja Ci dam popilnowac, a rano juz szpinaku nie bedzie... A wiesz
                    jak trudno dostac SWIEZY szpinak?????
                    • aankaa możemy się umówić 18.06.03, 23:05
                      pilnuję Twojego szpinaku
                      i jeszcze od siebie dodam

nie lubię liściowatych gotowanych :((((((((
                • Gość: Mrufka Re: biorę wszystko IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 18.06.03, 22:59
                  czeremcha1 napisała:

> No co ty?! Pycha!!!!!!!! Swiezy, gotowany prosto z wody, zaprawiany smietana,
                  > albo omlet ze szpinakiem! No jak nie pyszne jak pyszne, no!

Jejku, tez lubie! A moje dzieci to juz calkiem.
                  Szpinak ze smietana i malymi cebulowymi grzankami, mniam, mniam.
                  • aankaa litości !!! 18.06.03, 23:01
                    może coś o mięsku ? :)))
              • betty-bt Re: biorę wszystko 18.06.03, 22:57
                o matko swieta i te inne... :))) a ja mieszczuch jestem i na balkonie mam
                tylko pelargonie, bo tylko podlewac je trzeba. az mi wstyd.. choc nie gardze
                swiezynkami ogrodkowymi.
                • aankaa też tylko kwiatki hoduję 18.06.03, 22:58
                  ta "wiedza" to z forum :))
                  • betty-bt Re: też tylko kwiatki hoduję 18.06.03, 23:01
                    ufff :-) mi czasem nawet kwiatki zdychaja jak sie na nie wypne od czasu do
                    czasu :)))
                  • anahella uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:01
                    dziewczyny: hoduje sie zwierzeta, a rosliny sie uprawia.
                    • aankaa a co za różnica 18.06.03, 23:04
                      jedno i drugie (tfu, przez lewe ramię) padnie niedopilnowane
                    • betty-bt Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:04
                      anahella napisała:

> dziewczyny: hoduje sie zwierzeta, a rosliny sie uprawia.
                      >
                      fakt! temat mieska mi nawet bardziej odpowiada :)
                      • czeremcha1 Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:06
                        Tylko nim nie rzucajcie, hihi ;-)
                      • aankaa Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:06
                        betty-bt napisała:

> fakt! temat mieska mi nawet bardziej odpowiada :)

duszona cielęcina w sosie z kurek ............
                        • betty-bt Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:08
                          aankaa napisała:

> betty-bt napisała:
                          >
                          > > fakt! temat mieska mi nawet bardziej odpowiada :)
                          >
                          > duszona cielęcina w sosie z kurek ............

i wszystko inne w tym temacie. byle duzo sosu... :)
                        • czeremcha1 Kurki! 18.06.03, 23:08
                          Ulubione grzyby moje! Kurcze, troche trzeba na nie jeszcze poczekac, co?
                          • aankaa Re: Kurki! 18.06.03, 23:10
                            w "nieco lepszych" sklepikach można kupić mrożone
                            fakt, drogie jak pies
                            ale jakie PYSZNE :))))))))
                      • Gość: .................. Re: uwaga, marudze:P IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:06
                        Czeremcha-szczypiorek, dasz sie uszczypnac? Witaj!
                        • czeremcha1 Tylko sprobuj! 18.06.03, 23:12
                          I po lapach dostaniesz! Swiezym szpinakiem, rzecz jasna :-)
                          • Gość: .................. Re: Tylko sprobuj! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:14
                            czeremcha1 napisała:

> I po lapach dostaniesz! Swiezym szpinakiem, rzecz jasna :-)
                            Dziekuje, bo juz zaczalem myslec, ze od Ciebie nic dostac nie
                            mozna. Szpinak tez lubie. A duzo go dasz?
                            • czeremcha1 Ile chciec! 18.06.03, 23:16
                              Obrodzil pieknie tego roku!
                              • Gość: .................. Re: Ile chciec! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:20
                                Podzielimy sie wiec nim razem pod czeremcha

• czeremcha1 Oj, flirciarz z ciebie ;-) 18.06.03, 23:22
                                  Lubie takich, lubie...
                                  • Gość: .................. Re: Oj, flirciarz z ciebie ;-) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:27

A ja lubie takie........... az cmoknac sie taka chce, no.....nie
                                    wytrzymam.
                                    • czeremcha1 Przestan mi tu zaraz! 18.06.03, 23:33
                                      Ledwo co podszczypywal i juz sie za cmokanie bierze! Oj, wielokropku,
                                      wielokropku...
                                      • aankaa i to przy tylu obserwatorach 18.06.03, 23:37
                                        a fe ;)
                                        • Gość: .................. Re: i to przy tylu obserwatorach IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:47
                                          aankaa napisała:

> a fe ;)
                                          Oj aanka, Ty moze te swoje sliczne oczka zmruz i nie patrz.
                                      • Gość: .................. Re: Przestan mi tu zaraz! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:37
                                        czeremcha1 napisała:

i juz sie za cmokanie bierze!
                                        Oj bierze mnie bierze. Widzisz cos Ty narobila?
                                        • czeremcha1 Tak, tak 18.06.03, 23:42
                                          taka juz sobie czeremcha jestem. A wiadomo co czeremchy z wielokropkami zrobic
                                          potrafia ;-)
                                          • Gość: .................. Re: Tak, tak IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:50
                                            czeremcha1 napisała:
                                            A wiadomo co czeremchy z wielokropkami zrobic
                                            > potrafia ;-)
                                            Tak, tak potrafia. Szczegolnie kiedy wiatry te czeremche rozkolysza
                                            by ja porywac unoszac.
                                            • czeremcha1 Re: Tak, tak 18.06.03, 23:56
                                              Usiadz wiec pod mym lisciem... (mam nadzieje ze lipa sie nie obrazi ze
                                              podebralam jej kwestie)
                                              • Gość: .................. Re: Tak, tak IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:01

Urzekajaco goscinna jestes. Przyjemnie sie pod Twym listkiem odpoczywa.
                                                • aankaa (udaję, że nie widzę ;)) 19.06.03, 00:04
                                                  • Gość: .................. Re: (udaję, że nie widzę ;)) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:07
                                                    Tak lepiej dla Ciebie.
                                                  • aankaa łatwo powiedzieć 19.06.03, 00:10
                                                    to zbyt ciekawe :)
                                                  • Gość: .................. Re: łatwo powiedzieć IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:12
                                                    aankaa napisała:

> to zbyt ciekawe :)
                                                    Czyzbys czeremcha sie tez zachwycala?
                                                  • aankaa raczej duetem 19.06.03, 00:19
                                                  • Gość: ................. Re: raczej duetem IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:44
                                                    To i Ty moja nadzieja sie stala.
                                                • czeremcha1 no tak 19.06.03, 00:04
                                                  milo nam sie gawedzi, co wielokropku? A w gorze Krzyz Poludnia - na lewo,
                                                  widzisz?
                                                  • Gość: .................. Re: no tak IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:10

Te gawedz to Ty umililas, to prawda ze milo. Widziec duzo nie
                                                    moge, troche zaslepiony jestem.
                                                  • czeremcha1 Re: no tak 19.06.03, 00:12
                                                    Oj, przestan, przestan panny balamucic!Az sie zarumienilam! Nawijasz makaron na
                                                    uszy, ot co!
                                                  • Gość: .................. Re: no tak IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:15

Makaron Ci z uszek ja chce pozdejmowac, by one wszystko co mile
                                                    mogly uslyszec.
                                                  • czeremcha1 Ech.. 19.06.03, 00:17
                                                    I widzisz wielokropku... Co zaczynam to sie prozaicznie na kulinariach konczy...
                                                  • Gość: .................. Re: Ech.. IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:21
                                                    czeremcha1 napisała:

> I widzisz wielokropku... Co zaczynam to sie prozaicznie na kulinariach
                                                    konczy..
                                                    > .
                                                    A ja myslalem ze sie na nich dopiero zaczyna? Coz skoro taka Twoja
                                                    "kulinarna" wola, to wraz z nia apetyt moj wzrasta.
                                                  • aankaa tego już czytać (mi) nie wypada 19.06.03, 00:23
                                                    :)))
                                                  • czeremcha1 Re: tego już czytać (mi) nie wypada 19.06.03, 00:25
                                                    A kuku przyzwoitko!
                                                  • aankaa nieśmiało, zza framugi drzwi ;) 19.06.03, 00:28
                                                  • czeremcha1 Re: nieśmiało, zza framugi drzwi ;) 19.06.03, 00:29
                                                    I pzrez dziurke od klucza, hi hi...
                                                  • Gość: .................. Re: nieśmiało, zza framugi drzwi ;) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:33
                                                    czeremcha1 napisała:

> I pzrez dziurke od klucza, hi hi...
                                                    Ale jednym oczkiem przeciez mozna.
                                                  • Gość: .................. Re: tego już czytać (mi) nie wypada IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:29

Mocno cnotliwa jestes. Jestes wiec z upiekszeniem.
                                                  • aankaa dziś już nie będę, ALE... 19.06.03, 00:32
                                                    jak tylko oczy odpluszczę
                                                    WCZYTAM się w każde Wasze słowo ;))

buziaki na dobranoc
                                                  • Gość: .................. Re: dziś już nie będę, ALE... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:37
                                                    aankaa napisała:

> buziaki na dobranoc
                                                    Ciebie rowniez calujem. Dobranoc.
                                                  • czeremcha1 Re: dziś już nie będę, ALE... 19.06.03, 00:37
                                                    Buziaczki, z obu stron (zeby nie bylo, ze skapie)
                                                  • czeremcha1 Re: Ech.. 19.06.03, 00:24
                                                    Apetyt na makaron co go z moich uszow tak gorliwie odwijasz?
                                                  • Gość: .................. Re: Ech.. IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:27

Apetyt na wszystko od Ciebie!
                                                  • czeremcha1 Re: Ech.. 19.06.03, 00:28
                                                    zwodzisz, zwodzisz, jak ta switezianka z ballad. Ale ja sceptyczna dziewoja
                                                    jestem ;-)
                                                  • Gość: .................. Re: Ech.. IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:31

A czemuz to sceptyczna? Czy zdobna panienka raczy to zdradzic?
                                                  • czeremcha1 Re: Ech.. 19.06.03, 00:32
                                                    Alez zdobna panienka nie zdradza tak latwo! Niczego i nikogo ;-)
                                                  • Gość: ................. Re: Ech.. IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:35

To i Ty w cnocie chodzaca? Same pieknosci na dzisiaj. Tak
                                                    zaszczycony jestem.
                                                  • czeremcha1 Re: Ech.. 19.06.03, 00:36
                                                    i slusznie wielokropku szanowny
                                                  • Gość: .................. Re: Ech.. IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:40
                                                    czeremcha1 napisała:

Ten zaszczyt to byl dzisiejszym darem nieba dla mnie, bo dzisiaj
                                                    chcialas bym Cie przywitano jako wybranke nieba.
                                                  • czeremcha1 wiesz, kropeczku 19.06.03, 00:44
                                                    mile powitanie mialam... cieplutke musniecie galezia na dobranoc dla Ciebie. Po
                                                    policzku. Prawym.
                                                  • Gość: .................. Re: wiesz, kropeczku IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 00:55
                                                    Milo sie czuje z powodu tego, ze Ty sie tak wlasnie czujesz.Dziekuje
                                                    za Twoje musniecie. W rewanzu, za Twym pozwoleniem, spragniony jestem
                                                    by musnac Cie ustem, by je naslodzic slodycza nieziemska, ktora sie
                                                    z Toba dzielic jest zawsze przyjemne. Spij slicznie Sliczna, pod
                                                    calunem nieba i marzen zeslanych z wysoka. Dobranoc

• anahella Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:07
                        betty-bt napisała:

> fakt! temat mieska mi nawet bardziej odpowiada :)

To z wami nie pogadam bo ja jestem wegetarianka
                        • aankaa nie musimy gawędzić o tym co na talerzu :)) 18.06.03, 23:09
                          • anahella Re: nie musimy gawędzić o tym co na talerzu :)) 18.06.03, 23:11
                            a czemu nie? ja wlasnie zjadlam nachosy z salsa serowo-paprykowa;)
                            • aankaa nacho.... co ??? 18.06.03, 23:14
                              czy wszystkie te roślinne przysmaki muszą mieć takie tajemnicze nazwy ;)
                              • betty-bt Re: nacho.... co ??? 18.06.03, 23:16
                                aankaa napisała:

> czy wszystkie te roślinne przysmaki muszą mieć takie tajemnicze nazwy ;)

i co to frikadele sojowe? meczy mnie to od roku :)
                                • anahella nienienie!!! 18.06.03, 23:21
                                  nachosy to takie chipsy z maki kukurydzianej. no taka meksykanska maca, tyle ze
                                  trojkatna i koloru zlotego:)

aankaa: gdybys kiedys sie pojawila na spotkanku na ktore tyle razybylas
                                  zapraszana to bys wiedziala co to nachosy:P
                                  • aankaa bo ja pracuję jak mrówka 18.06.03, 23:23
                                    a jak już mam trochę wolnego to fotelik i monitor :((

no, ale wreszcie pora
                                    (pod warunkiem, że choć raz zaproszenie dostanę)
                                    • anahella Re: bo ja pracuję jak mrówka 18.06.03, 23:24
                                      aankaa napisała:

> a jak już mam trochę wolnego to fotelik i monitor :((
                                      >
                                      > no, ale wreszcie pora
                                      > (pod warunkiem, że choć raz zaproszenie dostanę)

oki:) przypomne kierownikowi spotkan zeby cie w koncu zmusila do przyjscia:)
                                      pojdziemy do fridays na nachosy:)
                                      • aankaa mam też wady, których się (trochę) wstydzę 18.06.03, 23:30
                                        palę, lubię piwo, nie jeżdżę na rowerze i nie chodzę na fitness ;)
                                        dalej mnie chcecie ??
                                        • czeremcha1 to moze.. 18.06.03, 23:36
                                          chociaz ten szpinak osmiele sie zasugerowac ;-) Dla zdrowotnosci.
                                          • aankaa niech Ci będzie 18.06.03, 23:38
                                            a czy mogę szklankę z piwem na liściu postawić ?
                                            • czeremcha1 browarek zawsze 18.06.03, 23:46
                                              byle w dobrym towarzystwie
                                              • anahella Re: browarek zawsze 18.06.03, 23:48
                                                czeremcha1 napisała:

> byle w dobrym towarzystwie

wiesz czeremcha, ja jestes z wawy to tez sie czuj zaproszona
                                                • czeremcha1 a dziekuje 18.06.03, 23:52
                                                  blisko W-wy, ale bywam czasami w pieknej stolicy naszej. Nastepna wyprawa w
                                                  przyszla srode (jeku, jejku - na obrone pracy mgr - no i znowu sobie
                                                  przypomnialam czemu tak sie trzese od paru juz dni ;-)
                                                  • aankaa trzymać kciuki ?? 18.06.03, 23:59
                                                  • czeremcha1 koniecznie 19.06.03, 00:01
                                                    Im wiecej kciukow tym lepiej!
                                        • anahella Re: mam też wady, których się (trochę) wstydzę 18.06.03, 23:47
                                          aankaa napisała:

> palę, lubię piwo, nie jeżdżę na rowerze i nie chodzę na fitness ;)
                                          > dalej mnie chcecie ??

jezel nie bede musiala sie z toba ozenic to chce;) pale, nie pije piwa, czasem
                                          jezdze na rowerze ;)
                                          • aankaa cudownieeeeeeee 18.06.03, 23:50
                                            mogę pożerać nachosy, palić, wychłepcę małe piwo
                                            a żenić się / wychodzić za mąż NIE MAM ZAMIARU :)))
                                            • anahella Re: cudownieeeeeeee 18.06.03, 23:52
                                              aankaa napisała:

> mogę pożerać nachosy, palić, wychłepcę małe piwo
                                              > a żenić się / wychodzić za mąż NIE MAM ZAMIARU :)))

to jak tylko kierowniczka spotkan wroci z wakacji to widzimy sie we fridays
                                              polecam nachosy z serem i kupe innego obrzydliwego amerykanskiego zarcia, ktore
                                              tam jest wyjatkowo smaczne. obsluga bardzo mila i maja kilka fajnych drinkow:)
                                              w tym bezalkoholowe
                                              • aankaa a kierowniczka długo na wakacjach ??? 18.06.03, 23:58
                                                już się zaczynam niecierpliwić :)
                                                • anahella Re: a kierowniczka długo na wakacjach ??? 19.06.03, 00:08
                                                  aankaa napisała:

> już się zaczynam niecierpliwić :)

no jeszcze troche sie pobyczy:) ale przed zima pewnie wroci:)
                                                  • aankaa pysznie 19.06.03, 00:22
                                                    może do końca Jej wakacji gotowane liście polubię ;)
                        • betty-bt Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:10
                          powaznie? wegetarianka? moja szwagierka tez jest, ale musze przyznac, ze nie
                          taka upierdliwa
                          • betty-bt Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:12
                            betty-bt napisała:

> powaznie? wegetarianka? moja szwagierka tez jest, ale musze przyznac, ze nie
                            > taka upierdliwa

tzn w sensie: nie przyjde na wesele, bo tylko niejadalne serwujecie
                          • anahella Re: uwaga, marudze:P 18.06.03, 23:18
                            betty-bt napisała:

> powaznie? wegetarianka? moja szwagierka tez jest, ale musze przyznac, ze nie
                            > taka upierdliwa

heheheheh:)))) moja upierdliwosc jezykowa jest mi przyrodzona, a wegetarianizm
                            nabyty;)
                            • aankaa hi hi 18.06.03, 23:20
            • Gość: lolyta Re: moja kuchnia wydała IP: *.bct.bellsouth.net 18.06.03, 23:28
              Witaj. MOZARELLA CI WZROSLA NA GRZADCE??????? Nie bujasz?
              • czeremcha1 w oblokach dosc czesto ;-) 18.06.03, 23:38
                • Gość: lolyta Re: w oblokach dosc czesto ;-) IP: *.bct.bellsouth.net 19.06.03, 00:06
                  A, wiec jednak nie rosnie? :( a juz mialam nadzieje ze sie ja da uhodowac...
                  • czeremcha1 Re: w oblokach dosc czesto ;-) 19.06.03, 00:20
                    Hmm, a myslisz ze to byloby warzywo czy drzewko owocowe?
                  • anahella Re: w oblokach dosc czesto ;-) 19.06.03, 00:21
                    Gość portalu: lolyta napisał(a):

> A, wiec jednak nie rosnie? :( a juz mialam nadzieje ze sie ja da uhodowac...

Co wy? mozarella rosnie w lodowkach w sklepie;) swoja droga to swiat zmierza ku
                    zagladzie: dzis we francuskim supermarkecie kupilam mozarelle z napisem po
                    niemiecku: oryginalny wloski produkt:> zaczynam sie zastnawiam czy nadal chce
                    do Ue;)
    • hal9000 Re: witajcie 18.06.03, 23:06
      czeremcha1 napisała:

> Jeden z "czytaczy" decyduje sie wyjsc ze swojego cichego kata - przygladalam
      > sie dosc dlugo, i co tam, polubilam was! Ale ze zielona jako ten szczypiorek

Fajnie że jesteś...

Pozdrawiam serdecznie,
      • czeremcha1 Jejku, jejku 18.06.03, 23:10
        Jak milo mi sie zrobilo, no nie moge ;-)Duza buzka!
        • hal9000 Re: Jejku, jejku 18.06.03, 23:22
          czeremcha1 napisała:

> Jak milo mi sie zrobilo, no nie moge ;-)Duza buzka!

No to poproszę jeszcze jedną buźkę z drugiej srtony...
          To na dobranoc bo padam ze zmęczenia...

Pozdrawiam serdecznie,
          • czeremcha1 Druga buzka! 18.06.03, 23:24
            Tez duza, a co mi tam :-)
            • betty-bt Re: Druga buzka! 18.06.03, 23:27
              dobranocka, tez ide lulac...
              • aankaa przecież jutro wolne, można odespać 18.06.03, 23:31
                ale... dobranoc
                • Gość: .................. Re: przecież jutro wolne, można odespać IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 23:35
                  No co wy dziewczyny dzisiaj takie spiace?
                  • aankaa Re: przecież jutro wolne, można odespać 18.06.03, 23:36
                    umęczone ??
                • betty-bt Re: przecież jutro wolne, można odespać 18.06.03, 23:41
                  ...ale ja nie stad... tu trzeba tyrac jutro :(((
                  • aankaa ha! cobyśmy nie wygadywali na III Najjaśniejszą 18.06.03, 23:44
                    to w kościółkowe święta daje wolne :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka