pradka 13.07.07, 23:27 Jak poradzic sobje z uczuleniem na lateks ?Jak inaczej z tym dac sobje rade .Mam tez niesmak do zastrzykow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obca1 Re: Lateks? 13.07.07, 23:39 a do czego go używasz? może da się zastąpić innym materiałem Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Lateks? 13.07.07, 23:52 jeśli ubranka to możesz kupować skórzane albo wkładać pod spód coś z materiału, żeby nie było kontaktu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pradka Re: Lateks? 14.07.07, 00:00 SUPER i o to wlasnie chodzi nie ja to mam ubrac a nie chce aby do mnie whodzil . Odpowiedz Link Zgłoś
raptulus Re: Lateks? 14.07.07, 00:34 To trzeba wkładać coś na wierzch! A serio - szukaj rady u alergologa. Odpowiedz Link Zgłoś
betti22 Re: Lateks? 14.07.07, 12:44 tzn zalezy o co chodzi :D bo jezeli chodzi Ci o prezerwatywy to albo kupowac te nie z lateksu (sa drozsze ale sa:) ) ..albo zainwestowac w inna metode antykoncepcji... a jezeli masz problem z innymi lateksowymi rzeczami :D no nie wiem rekawiczki lateksowe (medyczne of course :D ) tudziez lateksowe ciuszki z sex-shopu to nie pozostaje Ci nic innego jak ich unikac tudziez zstapic czym innym :D Odpowiedz Link Zgłoś
myszasta11 Re: Lateks? 14.07.07, 15:58 Nie "sobje", tylko "sobie", i nie "whodzi", tylko "wchodzi". Na początek radzę kupić sobie dobry słownik ortograficzny, a i popracować nad składnią i stylem też by nie zaszkodziło ("jak inaczej z tym dac sobje rade") ... Odpowiedz Link Zgłoś