izabellaz1 25.07.07, 12:02 Pierdzielnełam sobie taką kawę, że albo mnie obudzi albo mnie zabije... Jak się dzisiaj czujecie? Bo ja umieram...beznadziejna pogoda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Kawa 25.07.07, 12:03 super się czuję, wreszcie chłodno, a jak pada, to ciśnienie rośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 25.07.07, 12:10 alpepe napisała: > a jak pada, to ciśnienie rośnie... Mnie w obecnej chwili nic nie rośnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna207 Re: Kawa 25.07.07, 12:05 dobry pomysł tez sobie pójde zrobić kawe:) ta pogoda jest wykanczająca:( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: O wlasnie! Kawa! 25.07.07, 12:11 grogreg napisał: > Biegusiem do ekspresu. Tylko ostrożnie biegnij;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Kawa 25.07.07, 12:07 Ja slodkiego potrzebuje, ale jedno tylko sobie rano kupilam i juz zjadlam... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 25.07.07, 12:09 mala_mee napisała: > Ja slodkiego potrzebuje, ale jedno tylko sobie rano kupilam i juz zjadlam... Fantazję?;P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Kawa 25.07.07, 12:17 a mnie csnienie własnie podniosło wredne babsko które tu przylazło wrrrrrrrrrrrrr kurna nie zna sie na rzeczy ale najwięcej sie kłóci brrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 25.07.07, 12:25 rasgeea napisała: > a mnie csnienie własnie podniosło wredne babsko które tu przylazło > wrrrrrrrrrrrrr kurna nie zna sie na rzeczy ale najwięcej sie kłóci > brrrrrrrrrrrrrrrr Instrukcja postępowania z takimi jest następująca: 1.Otwórz szufladę po prawej stronie 2.Wyciągnij broń 3.Wkręć tłumik 4.Wymierz w babsko 5.Odbezpiecz 6.Pociągnij za spust 7.wykręć tłumik 8.Włóż broń do szuflady po prawej stronie 9.Zamknij szufladę 10.Napij się kawy Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Kawa 25.07.07, 12:48 lupus76 napisał: > Instrukcja postępowania z takimi jest następująca: > 1.Otwórz szufladę po prawej stronie > 2.Wyciągnij broń > 3.Wkręć tłumik > 4.Wymierz w babsko > 5.Odbezpiecz > 6.Pociągnij za spust > 7.wykręć tłumik > 8.Włóż broń do szuflady po prawej stronie > 9.Zamknij szufladę > 10.Napij się kawy taka kolej rzeczy całkiem mi odpowiada :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Kawa 25.07.07, 12:49 zatraciłam się :] łudziłam sie, że to for mi :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 25.07.07, 12:50 rasgeea napisała: > zatraciłam się :] > > łudziłam sie, że to for mi :D To było for You. Z szufladą i tłumikiem znaczy się. I z częściąłączącą te dwa przedmioty, of korz :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Kawa 25.07.07, 12:51 lupus76 napisał: > To było for You. Z szufladą i tłumikiem znaczy się. I z częściąłączącą te dwa > przedmioty, of korz :) a to, to wiem:) myślałam, że o tej kawie to też do mnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 25.07.07, 12:54 rasgeea napisała: > lupus76 napisał: > > > To było for You. Z szufladą i tłumikiem znaczy się. I z częściąłączącą te > dwa > > przedmioty, of korz :) > > > a to, to wiem:) myślałam, że o tej kawie to też do mnie:D Punkt 10 - jak najbardziej. A Wrocek był ogólny, ale bardziej do Izki :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Kawa 25.07.07, 12:29 podejdx do niej i powiedz z usmieszkiem ojej, lec szybko do wc i popraw rozmazany makijaż :D i zejdzie Ci z oczu na jakis czas hihi Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: a we Wrocku 25.07.07, 12:43 lupus76 napisał: > kawusia smakowała? Hę? :> Kawusia we Wrocku? ;P O co chodzi?;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: a we Wrocku 25.07.07, 12:47 izabellaz1 napisała: > > Kawusia we Wrocku? ;P > O co chodzi?;P Ekzakli :D @ Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: a we Wrocku 25.07.07, 13:07 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > > > Kawusia we Wrocku? ;P > > O co chodzi?;P > > Ekzakli :D > @ Aaaaaaaaaaa no tak! Walę się w czoło skleroza jedna! Ale wybacz. Od rana wysłałam już z 90 maili:D Zaraz nadrobię zaległości:) :* Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: a we Wrocku 25.07.07, 12:48 lupus76 napisał: > kawusia smakowała? Hę? :> eee pycha:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: a we Wrocku 25.07.07, 13:06 Widzisz, było przyjechać i się samemu przekonac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: a we Wrocku 25.07.07, 13:07 mala_mee napisała: > Widzisz, było przyjechać i się samemu przekonac :))) Jak czas pozwoli - to następnym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: a we Wrocku 25.07.07, 13:08 lupus76 napisał: > mala_mee napisała: > > > Widzisz, było przyjechać i się samemu przekonac :))) > Jak czas pozwoli - to następnym razem :) KONIECZNIE! Bo zahaczymy o Katowice w drodze do Wrocka i przyciągnięmy Cię za chorą kostkę;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: a we Wrocku 25.07.07, 13:11 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > mala_mee napisała: > > > > > Widzisz, było przyjechać i się samemu przekonac :))) > > Jak czas pozwoli - to następnym razem :) > > KONIECZNIE! Bo zahaczymy o Katowice w drodze do Wrocka i przyciągnięmy Cię za > chorą kostkę;P > > Kostka jest już zdrowiutka :P. Wczoraj przeżyła solidne kopnięcie nawet. Ale kondycja padła niemozebnie - po godzinie grałem już "dreptanego". A po półtorej zaczęły łapać skurcze. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kawa 25.07.07, 13:10 izabellaz1 napisała: > Pierdzielnełam sobie taką kawę, że albo mnie obudzi albo mnie zabije... > Jak się dzisiaj czujecie? Bo ja umieram...beznadziejna pogoda! > > źle:( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 25.07.07, 13:12 nutopia napisała: > > > źle:( Ale wracasz do zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 25.07.07, 13:29 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > Pierdzielnełam sobie taką kawę, że albo mnie obudzi albo mnie zabije... > > Jak się dzisiaj czujecie? Bo ja umieram...beznadziejna pogoda! > > > > > źle:( Eeeeeeeeeeeeej znowu mamy Cię tulić??? Nie za bardzo się przyzwyczajasz?;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 25.07.07, 13:35 nutopia napisała: >> źle:( Strasznie u.pierdliwy szczep grypy Cię zaatakował. Chyba. Visolvita? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kawa 25.07.07, 13:45 lupus76 napisał: > nutopia napisała: > > >> źle:( > > Strasznie u.pierdliwy szczep grypy Cię zaatakował. Chyba. Visolvita? gdyby to była grypa to pokochałabym ją od razu:0) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 25.07.07, 14:03 nutopia napisała: > lupus76 napisał: > > > nutopia napisała: > > > > >> źle:( > > > > Strasznie u.pierdliwy szczep grypy Cię zaatakował. Chyba. Visolvita? > > > gdyby to była grypa to pokochałabym ją od razu:0) Tulimy Cię cieplutko. Wycięli Ci wątek, że dopiero wstałaś - pisałaś tam coś o prochach - jakieś silne przeciwbólowe - nie daj Boże - potrzebujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Umieram! 25.07.07, 14:31 Zeżarłam nieprzyzwoitą ilość pizzy i umieram... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Umieram! 25.07.07, 14:40 izabellaz1 napisała: > Zeżarłam nieprzyzwoitą ilość pizzy i umieram... > > Łuuuuu. A cóż to pchnęło Cię do tak przykrego kroku, jak samobójstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Umieram! 25.07.07, 14:51 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > Zeżarłam nieprzyzwoitą ilość pizzy i umieram... > > > > > Łuuuuu. A cóż to pchnęło Cię do tak przykrego kroku, jak samobójstwo? Życie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 07:26 No to dziśmoże też kawusia? Kto sięnapije razem ze mną pakudnej, czarnej, gorzkiej kawy "z gruntem"? Tylko taką piję:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 08:31 lupus76 napisał: > No to dziśmoże też kawusia? Kto sięnapije razem ze mną pakudnej, czarnej, > gorzkiej kawy "z gruntem"? Tylko taką piję:) Ja mogę sie napić:D Do późna czytałam książkę:) Ale czarną parzoną to tylko z odpowiedniego urządzenia a póki co paskudna, rozpuszczalna z wielką ilością mleka:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 08:36 izabellaz1 napisała: > > Ja mogę sie napić:D > Do późna czytałam książkę:) Ja oglądałem "Ojca chrzestnego" Wyśmienity film. Za niedługo będzie miał 40 lat - a cały czas świetnie się ogląda. A potem jeszcze zagrałem sobie w Panzer General i się zrobiła 2. a o 6 zawył budzik. > > Ale czarną parzoną to tylko z odpowiedniego urządzenia Pewnie, że tak. Z kubka. Niebieskiego, z ubitym uchem :P a póki co paskudna, > rozpuszczalna z wielką ilością mleka:) Majn Got!!! Jak można dodadawać do szlachetnego napoju - jakim jest kawa - coś, co pochodzi od krowy.... > Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 08:42 lupus76 napisał: > Ja oglądałem "Ojca chrzestnego" Wyśmienity film. Ja oglądałam na zmianę z czytaniem książki!:D > a póki co paskudna, > > rozpuszczalna z wielką ilością mleka:) > > Majn Got!!! Jak można dodadawać do szlachetnego napoju - jakim jest kawa - coś, > > co pochodzi od krowy.... Trudno. Przykro mi bardzo ale rozpuszczalna czarna nie nadaje się dla mnie do picia! Fuuuuuuuuuuuuuuuu;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 08:48 izabellaz1 napisała: > > Ja oglądałam na zmianę z czytaniem książki!:D > Ja w przerwach reklamowych zmieniałem pościel i słuchałem Metallicy > > > > Majn Got!!! Jak można dodadawać do szlachetnego napoju - jakim jest kawa > - coś, > > > > co pochodzi od krowy.... > > Trudno. Przykro mi bardzo ale rozpuszczalna czarna nie nadaje się dla mnie do > picia! Fuuuuuuuuuuuuuuuu;P > Rozpuszczalna w ogóle nie zasługuje na miano kawy. Jeśli już - to "Inka" z mleczkiem właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 08:51 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > > Ja oglądałam na zmianę z czytaniem książki!:D > > > Ja w przerwach reklamowych zmieniałem pościel i słuchałem Metallicy Jak sie film skończył to oddałam się lekturze bez reszty...:D > Rozpuszczalna w ogóle nie zasługuje na miano kawy. Jeśli już - to "Inka" z > mleczkiem właśnie :) Ja chcę podwójne espresso z kropelką mleka!!!;((( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 08:54 izabellaz1 napisała: > > Jak sie film skończył to oddałam się lekturze bez reszty...:D A ja biłem komunistów :) > > > Ja chcę podwójne espresso z kropelką mleka!!!;((( > Profanacja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 08:58 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > > > Jak sie film skończył to oddałam się lekturze bez reszty...:D > > A ja biłem komunistów :) I jak Ci poszło?;) > > Ja chcę podwójne espresso z kropelką mleka!!!;((( > > > Profanacja!!!! Dla Ciebie mejbi...dla mnie nie;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 09:01 izabellaz1 napisała: > > > > A ja biłem komunistów :) > > I jak Ci poszło?;) > Herr General, You achieved a brilliant victory :D > > > > > Profanacja!!!! > > Dla Ciebie mejbi...dla mnie nie;P > > Ja się zastanawiam, czy z mlekiem, to aby na pewno jeszcze espresso Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 09:17 lupus76 napisał: > Ja się zastanawiam, czy z mlekiem, to aby na pewno jeszcze espresso To się nie zastanawiaj!:D Ja chcę tylko wypić i nie myśleć;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 09:20 izabellaz1 napisała: tylko wypić Dobre hobby i nie myśleć;) > E nie. Myślenie jest lepszym hobby. Zwłaszcza po kilku głębszych. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 09:34 lupus76 napisał: > i nie myśleć;) > > > E nie. Myślenie jest lepszym hobby. Zwłaszcza po kilku głębszych. Po kilku głębszych espresso to bym umarła;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 09:42 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > i nie myśleć;) > > > > > E nie. Myślenie jest lepszym hobby. Zwłaszcza po kilku głębszych. > > Po kilku głębszych espresso to bym umarła;P > > Mi po paru espresso staje. Kołnierzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 09:47 lupus76 napisał: > Mi po paru espresso staje. Kołnierzyk. Mi nie staje...kołnierzyk...nie mam kołnierzyka;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 10:01 izabellaz1 napisała: > > Mi nie staje...kołnierzyk...nie mam kołnierzyka;P > > Ale może Ci stanąć... odeagi na ten przykład. P.S. Jak myślisz - kiedy żandarm nas zdejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 10:09 lupus76 napisał: > Ale może Ci stanąć... odeagi na ten przykład. Uświadom mnie Mój Drogi co to jest "odeagi"??? > P.S. Jak myślisz - kiedy żandarm nas zdejmie? Nie wiem...zdaje się, że niedługo!:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 10:26 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > Ale może Ci stanąć... odeagi na ten przykład. > > Uświadom mnie Mój Drogi No wiesz, wstydzę się... > > P.S. Jak myślisz - kiedy żandarm nas zdejmie? > > Nie wiem...zdaje się, że niedługo!:D > > >To co, zaczynamy odliczanie? 10... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 10:45 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > Ale może Ci stanąć... odeagi na ten przykład. > > > > Uświadom mnie Mój Drogi > > No wiesz, wstydzę się... ha ha ha! Bo uwierzę;P > > > P.S. Jak myślisz - kiedy żandarm nas zdejmie? > > > > Nie wiem...zdaje się, że niedługo!:D > > > > > >To co, zaczynamy odliczanie? 10... 9... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 10:49 izabellaz1 napisała: > > > > No wiesz, wstydzę się... > > ha ha ha! Bo uwierzę;P Nie no, ja wiem że jesteś racjonalistką. Dlatego zrozumiesz, a nie uwierzysz :P > > > > > P.S. Jak myślisz - kiedy żandarm nas zdejmie? > > > > > > Nie wiem...zdaje się, że niedługo!:D > > > > > > > > >To co, zaczynamy odliczanie? 10... > > 9... > > 8... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 11:27 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > ha ha ha! Bo uwierzę;P > > Nie no, ja wiem że jesteś racjonalistką. Dlatego zrozumiesz, a nie uwierzysz :P Ani nie uwierzę ani wyrozumiała nie jestem. Uświadamiaj mnie!;P > > 9... > > > > > 8... 7... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 11:32 izabellaz1 napisała: > > > > Nie no, ja wiem że jesteś racjonalistką. Dlatego zrozumiesz, a nie uwierz > ysz :P > > Ani nie uwierzę ani wyrozumiała nie jestem. Uświadamiaj mnie!;P Ech, no - Ty jesteś lepiej uświadomiona ode mnie :) > > > 9... > > > > > > > > 8... > > 7... > > 6... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 11:49 lupus76 napisał: > Ech, no - Ty jesteś lepiej uświadomiona ode mnie :) Spróbuj mnie zaskoczyć! :D > > 7... > > > > 6... 5... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 11:52 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > Ech, no - Ty jesteś lepiej uświadomiona ode mnie :) > > Spróbuj mnie zaskoczyć! :D > <dotknął jej ramienia> Raz, dwa, trzy - kryjesz Ty! :D > > > 7... > > > > > > 6... > > 5... > 4... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 12:11 lupus76 napisał: > <dotknął jej ramienia> No zaczęło się interesująco...;P > kryjesz Ty! :D No taaaaaak! Faceci to zawsze na łatwiznę idą! ;P > > 5... > > > 4... 3... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 12:34 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > <dotknął jej ramienia> > > No zaczęło się interesująco...;P > > > kryjesz Ty! :D > > No taaaaaak! A Tobie, to tylko jedno w głowie :P > > > 5... > > > > > 4... > > 3... > > 2... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 14:51 lupus76 napisał: > > > kryjesz Ty! :D > > > > No taaaaaak! > > A Tobie, to tylko jedno w głowie :P Tak jest! Moją śliczną, nową, brązowa bluzę z kapturem;P (O)kryłam sie dzisiaj nią rano;P > > 3... > > > > > 2... 1... Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: Kawa 26.07.07, 07:34 U mnie swietnie! 23 stopnie, piekne sloneczko. Nic tylko isc gdzies posiedziec na kaweczke.... A jutro spadam na plaze wiec sie dzisiaj pakuuuuujeeee. Juhuuuu!! Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Kawa 26.07.07, 07:34 nie ma to jak pyszna kawa z fundamentami :))) mniam mniam mniam :)))))) a dzionek dziś piękny się zapowiada, słonko świeci, ciepło, normalnie bon apetit :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 08:37 rasgeea napisała: > nie ma to jak pyszna kawa z fundamentami :))) mniam mniam mniam :)))))) > > a dzionek dziś piękny się zapowiada, słonko świeci, ciepło, normalnie bon > apetit :D U mnie to samo. I zakwasy w mięśniach tak przyjemnie świdrują :) Ale dalej będę grał w nogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 26.07.07, 08:32 anisia25 napisała: > U mnie swietnie! 23 stopnie, piekne sloneczko. Nic tylko isc gdzies posiedziec > na kaweczke.... Dzisiaj to i w Wawie ładnie:P > A jutro spadam na plaze wiec sie dzisiaj pakuuuuujeeee. Juhuuuu!! Wstręciucha...to spadaj juz na tą plażę:P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 26.07.07, 08:39 anisia25 napisała: > U mnie swietnie! 23 stopnie, piekne sloneczko. Nic tylko isc gdzies posiedziec > na kaweczke.... > A jutro spadam na plaze wiec sie dzisiaj pakuuuuujeeee. Juhuuuu!! No to miłego odpoczynku :) Ja jeszcze nie w iem co w weekend, ale chyba festival R. Riedla Tychy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Kawa 26.07.07, 11:31 już jedną dzis wypiłam, właśnie przed chwilką ostatni łuk imieninowej kawki ;) słoneczko jest, więc nie mogę go omieszkać. miłego dnia, bawcie się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 27.07.07, 08:14 Kawa w piątek - czy jest coś przyjemniejszego? Ostatni poranna kawa w pracy w tym tygodniu... Ba! To ostatni piątek miesiąca, więc jest to ostatnia piątkowa kawa lipca... Jakieś refleksje? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 27.07.07, 08:51 lupus76 napisał: > Kawa w piątek - czy jest coś przyjemniejszego? Ostatni poranna kawa w pracy w > tym tygodniu... Ba! To ostatni piątek miesiąca, więc jest to ostatnia piątkowa > kawa lipca... > Jakieś refleksje? Żadnych! :D Cieszmy się:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 27.07.07, 09:21 izabellaz1 napisała: > Żadnych! :D > Cieszmy się:))) > > Tylko tak mogęto skomentować :) maro178.wrzuta.pl/audio/p1OpkS27tg/big_cyc_-_nasza_rodzinka Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 27.07.07, 09:26 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > Żadnych! :D > > Cieszmy się:))) > > > > > Tylko tak mogęto skomentować :) > maro178.wrzuta.pl/audio/p1OpkS27tg/big_cyc_-_nasza_rodzinka hahahahaha Popłakałam się przez Ciebie!;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 27.07.07, 09:37 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > Żadnych! :D > > > Cieszmy się:))) > > > > > > > > Tylko tak mogęto skomentować :) > > maro178.wrzuta.pl/audio/p1OpkS27tg/big_cyc_-_nasza_rodzinka > > hahahahaha > Popłakałam się przez Ciebie!;P > > Nie chciałem Cię doprowadzić publicznie do łez <Odwrócił się plecami i zaczął dziwacznie gibać się na boki, jak Marcinkiewicz - yes,yes,yes> Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 27.07.07, 09:50 lupus76 napisał: > Nie chciałem Cię doprowadzić publicznie do łez <Odwrócił się plecami > i zaczął dziwacznie gibać się na boki, jak Marcinkiewicz - yes,yes,yes> Ty wstrętny knurze!!!;P Do kawy wcinam super pyszną bułeczkę drożdżową z rodzynkami:D PYCHAAAAA!!!:))) Ps. Nie jesteś zszokowany jak długo ten wątek egzystuje pod rządami miłościwie nam panującej Papryczki;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 27.07.07, 09:54 izabellaz1 napisała: > > Ty wstrętny knurze!!!;P > Tylko nie wstrętny!!! > Do kawy wcinam super pyszną bułeczkę drożdżową z rodzynkami:D PYCHAAAAA!!!:))) A ja tylko kawkę. Wcześniej w domku kromka razowego z żółtym serkiem i pszenna bułeczka z dżemem morelowym. Pycha :) > Ps. Nie jesteś zszokowany jak długo ten wątek egzystuje pod rządami miłościwie > nam panującej Papryczki;) Chyba Mściwie panującej :) 20... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 27.07.07, 10:12 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > Ty wstrętny knurze!!!;P > > > Tylko nie wstrętny!!! Paskudny knurze???;P > A ja tylko kawkę. Wcześniej w domku kromka razowego z żółtym serkiem i pszenna > bułeczka z dżemem morelowym. Pycha :) A ja nie jem śniadań w domu:) A najbardziej uwielbiam z dżemów konfiturę wiśniową Łowicza! MMMNIAAMMM:D www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=7044 Ps. Jeszcze porzeczkowa jest dobrutka:) > Chyba Mściwie panującej :) Niedobry;P > 20... Podnosisz poprzeczkę?!:D Wczoraj było 10:D No dobra...19... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 27.07.07, 10:17 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > Paskudny knurze???;P > A co to takiego ten pas kudny? To jakieśkolejne kyu? > > A ja tylko kawkę. Wcześniej w domku kromka razowego z żółtym serkiem i ps > zenna > > bułeczka z dżemem morelowym. Pycha :) > > A ja nie jem śniadań w domu:) Ja ostatnio w ogóle nie jadłem, ale kiepsko sięz tym czułem :) > A najbardziej uwielbiam z dżemów konfiturę wiśniową Łowicza! MMMNIAAMMM:D > Ps. Jeszcze porzeczkowa jest dobrutka:) > Generalnie z Łowicza wszystko jest mniamuśne. A porzeczkowa mnie nie dziwi. > > Chyba Mściwie panującej :) > > Niedobry;P > Dżemik? Pyszny! > > 20... > > Podnosisz poprzeczkę?!:D > Wczoraj było 10:D > Zobaczymy, jak bedzie. Jak dziś nie spadnie - w poniedziałek ruszę od 30 :) > No dobra...19... > > 18... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 27.07.07, 10:27 lupus76 napisał: > A co to takiego ten pas kudny? To jakieśkolejne kyu? To taki pas dla wstrętnych knurów do chłosty;P > Ja ostatnio w ogóle nie jadłem, ale kiepsko sięz tym czułem :) No ja w gruncie rzeczy nie jem śniadań. Zazwyczaj o 11 lub po 11 zjadam pierwszy posiłek więc to taka pora drugiego śniadania:) Dzisiaj wyjątkowo głodna byłam i rzuciłam się na bułeczkę o 10!:D > Generalnie z Łowicza wszystko jest mniamuśne. Zauważyłeś, że zaczęliśmy stosować straszną ilość zdrobnień?!:D > Zobaczymy, jak bedzie. Jak dziś nie spadnie - w poniedziałek ruszę od 30 :) No coś Ty! Tematów do rozmów nam zabraknie i co zrobimy? O pogodzie będzie czy o seksie?;P > > No dobra...19... > > > > > 18... 17... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 27.07.07, 10:34 izabellaz1 napisała: > > A co to takiego ten pas kudny? To jakieśkolejne kyu? > > To taki pas dla wstrętnych knurów do chłosty;P > Ufff, to nie dla mnie, bo ustaliliśmy już, że nie jestem wstrętny. > No ja w gruncie rzeczy nie jem śniadań. Zazwyczaj o 11 lub po 11 zjadam pierwsz > y > posiłek więc to taka pora drugiego śniadania:) To niezbyt zdrowe. > Dzisiaj wyjątkowo głodna byłam i rzuciłam się na bułeczkę o 10!:D A o 8 nie dasz rady? > > > Generalnie z Łowicza wszystko jest mniamuśne. > > Zauważyłeś, że zaczęliśmy stosować straszną ilość zdrobnień?!:D Według mnie - to nie zdrobnienie, tylko infantylizm :DD > > > Zobaczymy, jak bedzie. Jak dziś nie spadnie - w poniedziałek ruszę od 30 > :) > > No coś Ty! Tematów do rozmów nam zabraknie i co zrobimy? O pogodzie będzie czy > o > seksie?;P > Połączymy temat: seks w słońcu, deszcz w seksie... > > > 19... > > 18... > > 17... > > 16... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 27.07.07, 10:42 lupus76 napisał: > Ufff, to nie dla mnie, bo ustaliliśmy już, że nie jestem wstrętny. Nie nie! Nie ustaliliśMY. Ty sobie ustaliłeś;P > > No ja w gruncie rzeczy nie jem śniadań. Zazwyczaj o 11 lub po 11 zjadam > > pierwszy posiłek więc to taka pora drugiego śniadania:) > > To niezbyt zdrowe. Nie wiem:) Wcześniej nie odczuwam głodu. > > Dzisiaj wyjątkowo głodna byłam i rzuciłam się na bułeczkę o 10!:D > A o 8 nie dasz rady? Absolutnie nie!:D Przed 9 czuję awersję do jedzenia. A jak zjem to źle się czuję. > > Zauważyłeś, że zaczęliśmy stosować straszną ilość zdrobnień?!:D > > Według mnie - to nie zdrobnienie, tylko infantylizm :DD To jeszcze gorzej!:D > Połączymy temat: seks w słońcu, Przyjemne... > deszcz w seksie... A to intrygujące...;P > > 17... > 16... 15... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 27.07.07, 10:48 izabellaz1 napisała: > Nie nie! Nie ustaliliśMY. Ty sobie ustaliłeś;P Ale ulegniesz racjonalnej argumentacji uroczy wilk nie może byćwstrętnym knurem, prawda. Chyba że zajdzie jakaś reakcja atomowa :) > > > > No ja w gruncie rzeczy nie jem śniadań. Zazwyczaj o 11 lub po 11 zj > adam > > > pierwszy posiłek więc to taka pora drugiego śniadania:) > > > > To niezbyt zdrowe. > > Nie wiem:) Wcześniej nie odczuwam głodu. Może taki Twój urok. Ale w szkole mówili mi, ze trzeba coś z rańca przekąsić. > > > > > Według mnie - to nie zdrobnienie, tylko infantylizm :DD > > To jeszcze gorzej!:D > Eeee tam. To cudowne - móc obudzić w sobie dziecko. > > Przyjemne... Tylko może coś spiec :) > > > deszcz w seksie... > > A to intrygujące...;P > Taki lekki fetysz :P > > > 17... > > > 16... > > 15... > 14... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kawa 27.07.07, 11:06 lupus76 napisał: > Ale ulegniesz Jakoś obce mi jest uleganie;P > racjonalnej argumentacji Twojej "racjonalnej" argumentacji:P > uroczy wilk nie może byćwstrętnym knurem, prawda. ohohoho "uroczy"...o urokliwości tego drapieżnika to w ogóle nie rozmawialiśmy;P > Chyba że zajdzie jakaś reakcja atomowa :) Da się załatwić;P > Może taki Twój urok. O! I w tym miejscu możemy poruszyć kwestię MOJEJ skromnej urokliwości;PPP > Ale w szkole mówili mi, ze trzeba coś z rańca przekąsić. A Ty taki grzeczny chłopczyk zawsze słuchałeś pilnie co Pani mówi i wykonywałeś polecenia...;P > Eeee tam. To cudowne - móc obudzić w sobie dziecko. Mężczyznom jakoś łatwiej to zawsze przychodzi...o ile w ogóle zapomną jak to jest być dzieckiem;PPP > > > deszcz w seksie... > > > > A to intrygujące...;P > > > Taki lekki fetysz :P Hmmmmm, słucham słucham dalej uważnie...:D > > 15... > > > 14... 13... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kawa 27.07.07, 11:25 izabellaz1 napisała: > > Jakoś obce mi jest uleganie;P No fakt. I jeszcze wpierdziel mozesz spuścić. Co za czasy... > > > ohohoho "uroczy"...o urokliwości tego drapieżnika to w ogóle nie rozmawialiśmy; > P Przecież nawet małe dzieci wiedzą, że wilki są urokliwe z natury :D > > Chyba że zajdzie jakaś reakcja atomowa :) > > Da się załatwić;P Wibrator z napędem jądrowym??? :D > > Może taki Twój urok. > > O! I w tym miejscu możemy poruszyć kwestię MOJEJ skromnej urokliwości;PPP No to poruszmy <dotyka czegoś tam, ale to coś pozostaje nieruchome> > > > Ale w szkole mówili mi, ze trzeba coś z rańca przekąsić. > > A Ty taki grzeczny chłopczyk zawsze słuchałeś pilnie co Pani mówi i wykonywałeś > polecenia...;P > Tak, plose Pani. Z "podstaw żywienia cczowieka" zaowocowało to oceną... zresztą mniejsza o to. > > Mężczyznom jakoś łatwiej to zawsze przychodzi...o ile w ogóle zapomną jak to > jest być dzieckiem;PPP > Kobiety tak nas ukształtowały :) > > > > deszcz w seksie... > > > > > > A to intrygujące...;P > > > > > Taki lekki fetysz :P > > Hmmmmm, słucham słucham dalej uważnie...:D kap,kap, ooooohhhhh! > > > > 15... > > > > > 14... > > 13... > > 12... Odpowiedz Link Zgłoś