izabellaz1 27.07.07, 11:43 Zrobi mi ktoś? Nie chce mi się babrać z cieście;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 11:45 chetnie bym Ci zrobiła ale nie zrobię z przyczyn niezależnych odemnie :D ps. nie umiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 11:47 butterflymk napisała: > chetnie bym Ci zrobiła ale nie zrobię z przyczyn niezależnych odemnie :D > ps. nie umiem :( Cholera ja umiem ale nie chce mi się!:D Ale tak bym zjadła! Ślina mi zaraz spadnie na biurko!:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 13:44 izabellaz1 napisała: > butterflymk napisała: > > > chetnie bym Ci zrobiła ale nie zrobię z przyczyn niezależnych odemnie :D > > ps. nie umiem :( > > Cholera ja umiem ale nie chce mi się!:D > Ale tak bym zjadła! Ślina mi zaraz spadnie na biurko!:D > > To kup mrożone :) Uzupełnisz sobie niedobory "E" w organizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 13:49 lupus76 napisał: > To kup mrożone :) Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!! Nigdy!;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 13:55 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > To kup mrożone :) > > Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!! Nigdy!;P > > Hehe powiązało sięz wątkiem dot. śmie(r)ci :P Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 11:53 ja też bym zjadła!!! Ale śliwek ni mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 11:57 aserath napisała: > ja też bym zjadła!!! Ale śliwek ni mam :( To marsz na straganik!:D Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 11:54 Narobiłaś kobieto smaku ;) ---- Urodziłam sie po to, żeby mieć fioła na punkcie DM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 11:56 virtual_woman napisała: > Narobiłaś kobieto smaku ;) Wiem!!! Ale tak mi się chce!:D Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 12:00 Mnie też się chce ! :))ale kto je zrobi.... :D ---- Urodziłam sie po to, żeby mieć fioła na punkcie DM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A zrobie. 27.07.07, 12:09 grogreg napisał: > Jutro. Chcesz to wpadnij. Bomba! Jasne, że wpadnę! Co mi tam deszcz, wiatr i tysiąc km;P Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: A zrobie. 27.07.07, 12:11 to może juz zacznij iść tam.. zanim dotrzesz ?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A zrobie. 27.07.07, 12:12 butterflymk napisała: > to może juz zacznij iść tam.. zanim dotrzesz ?! :D OK! Zapytam szefa czy mogę wcześniej wyjść!:D Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: A zrobie. 27.07.07, 12:25 Lec z Berlina do Liverpoolu. Potem Autokarem Terravision do Manchesteru. Jak juz bedziesz to kopnij w drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A zrobie. 27.07.07, 12:28 grogreg napisał: > Lec z Berlina do Liverpoolu. > Potem Autokarem Terravision do Manchesteru. Spoko! Dam radę! To rzut beretem:D > Jak juz bedziesz to kopnij w drzwi. Jakieś pancerne są czy Ty już przygłuchy? Jak zapukam paluszkiem to nie usłyszysz?;P Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: A zrobie. 27.07.07, 12:51 Paluszki jak i cale raczki bedziesz miala zajete. Dlatego kop. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A zrobie. 27.07.07, 13:00 grogreg napisał: > Paluszki jak i cale raczki bedziesz miala zajete. Czym??? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A zrobie. 27.07.07, 13:46 izabellaz1 napisała: > > Jak juz bedziesz to kopnij w drzwi. > > Jakieś pancerne są czy Ty już przygłuchy? Jak zapukam paluszkiem to nie usłyszy > sz?;P > Z pustymi rękami przyjedziesz, że będziesz pukać????? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: A zrobie. 27.07.07, 12:10 cos czuję że jeśli w Twoim wykonaniu to śliwki byłyby podejrzane... :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A zrobie. 27.07.07, 12:12 butterflymk napisała: > cos czuję że jeśli w Twoim wykonaniu to śliwki byłyby podejrzane... > :D Z robakiem na szaszłyczka myślisz...?;P Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Rozwin temat. 27.07.07, 12:26 Bom bardzo ciekaw coz takiego podejrzanego w moich sliwkach? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Rozwin temat. 27.07.07, 12:35 Twoje sliwki podejrzewam że ok ale czy sie nadają do knedli? :D Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Rozwin temat. 27.07.07, 12:50 Nadal nie lapie. Sliwki z Hiszpani sa tak samo dobre jak polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Rozwin temat. 27.07.07, 12:52 no włąsnie, sa różne śliwki :D śliwki i śliweczki :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Rozwin temat. 27.07.07, 13:48 grogreg napisał: > Nadaja sie do knedli. > Sprawdzilem. Ty z Białostoczczyzny jesteś, nie? Jesssu, jakie tam cuda ludzie wyczyniają ze śliwkami. Jeszcze tak dobrych knedli nie piłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 12:32 A za mna dalej chodzi ten omlet... Bo jakoś dalej nie zrobiłam go... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 12:36 mala_mee napisała: > A za mna dalej chodzi ten omlet... Bo jakoś dalej nie zrobiłam go... No to musisz zaczekać do połowy sierpnia!:D Wtedy Ci go zrobię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 12:54 ja też mam faze na omlety. Przekładam go później serkiem wiejskim, pomidorami i świeżo mielonym pieprzem. Wpadaj jutro rano. Zrobie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: Zjadłabym knedli ze śliwkami mmmmmmmmmmm 27.07.07, 14:19 A ja dzisiaj własnie to jadłam:D Odpowiedz Link Zgłoś