27.06.03, 19:06
Co byscie powiedzialy jakby ktoregos dnia Wasze dziecko powiedzialo Wam , iz spotyka sie z synem/corka Waszej niegdys milosci ??
Szczerze mowiac nie mam pojecia co bym powiedziala , na pewno nie mialabym nic przeciwko ale gdyby moj byly mial byc tesciem mojej corki ...
Pozdrowionka serdeczne :)
Obserwuj wątek
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Hmmm...ale by się było porobiło. 27.06.03, 19:26
      mnie byłby bardziej obojętny jej wybór, niż ewentualny fakt związany z takową
      losu koincydencją, na skutek której Jego ojciec ( mój ex ) byłby się włączył do
      rodziny - bo.....uhhhh... jak ale dobrze go wspominam. No i ma syna kawalira i
      w wieku stosownem, ale moja córka niestety,niestety innemu swą rękę oddała. I
      po ptokach.....
    • sharon_s super 27.06.03, 19:27
      to byloby super, wszyscy razem od zawsze.!!!!!
    • lolyta Re: Hmmm. 27.06.03, 19:28
      ja bym sie niezle ubawila :) A co do bycia tesciem... to zalezy ktory byly. Co
      do jednego mialabym problem, i to nie do niego personalnie tylko do jego
      dziewczyny ktora mnie podobno nienawidzi z calego serca i uwaza za najwiekszego
      zyciowego wroga (widzialam ja 3 razy w zyciu)
    • lyche1 Re: Hmmm. 28.06.03, 07:55
      Miałam kiedyś profesorkę w liceum. Dziś określiłabym jej zachowanie może
      trochę inaczej ale wówczas...Bardzo nie lubiła dziewcząt. Szczególnie jedną z
      nas ( chodziła do sąsiedniej klasy) gnębiła. Po latach, ktoś mi powiedział,
      dlaczego tak sie zachwywała. Była to córka jej pierwszej miłości. To
      śmieszne - nie uważacie ??
      • Gość: t Re: Hmmm. IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.12.* 28.06.03, 10:49
        nie dla dziewczyny.
        Znajomy z piaskownicy był gnębiony przez panią w ...przedszkolu, bo jego wujek
        zerwał z zołzą zaręczyny. Teraz (tamto miało miejsce kilkanaście lat temu) za
        takie traktowanie dziecka kobieta wyleciałaby z hukiem z pracy, wtedy dziecko
        musiało zmienić zerówkę i zaliczyć kilka sesji z psychologiem, żeby się pozbyć
        lęku przed szkołą.
    • mamalgosia Re: Hmmm. 28.06.03, 11:31
      Wszystkie moje eks miłości są jak na razie kawalerami, bezdzietnymi. A jeden
      jest księdzem. Chyba więc nie mam szans
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka