Dodaj do ulubionych

Ile na tym forum........

IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 02:14
wypowiada sie lesbijek? Jakos zadna nie pisze o tym, ze nia jest.
Czyzby sie wstydzily samych siebie? A moze tu zadnej nie ma? Ja
czasem odnosze wrazenie ze jest was tu bardzo duzo (byc moze
mylne). Piszecie o dzieciach, mezach, babciach itd. ale nigdy o
swoich kochanych partnerkach. Dla was drogie lesby zalozylem ten
watek. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • moniorek1 Re: Ile na tym forum........ 28.06.03, 03:36
      Zadna sie tu nie wpisze bo nie maja na tyle odwagi zeby sie ujawnic.
    • raszefka Re: Ile na tym forum........ 28.06.03, 08:53
      Ależ jesteś dowcipny, wielokropku :))) A z czego wnioskujesz, że tak wiele ;PPP

W ogóle to w pierwszej chwili pomyślałam o Negr28, ale biseksualna się chyba
      nie kwalifikuje :)))
      • Gość: XX Re: Ile na tym forum........ IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 16:09
        :-)
    • Gość: ptaszyca Re: Ile na tym forum........ IP: *.chello.pl 28.06.03, 18:06
      wydawało mi się, że "kobieta" to pojęcie dziebko szersze niż "lesbijka"
      wielokropku. zainicjuj więc może jakieś nowe forum, tylko bądź bardziej
      dosłowny jeśli chodzi o nazwę.
      pozdrawiam
      • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 18:43
        A moze lesbijke pod mezczyzne mialem podciagnac, bo tak by wynikalo
        z Twojej sugeracji. Kobieta prawdziwa jest kobieta prawdziwa i kazdy
        o tym wie. Lesbijka podszywa sie pod kobiete, nigdy nie bedac ta
        PRAWDZIWA. Czyzby zadnej lesby tu nie bylo?
        • Gość: ptaszyca Re: Ile na tym forum........ IP: *.chello.pl 28.06.03, 19:19
          Gość portalu: .................. napisał(a):

> A moze lesbijke pod mezczyzne mialem podciagnac, bo tak by wynikalo
          > z Twojej sugeracji.
          nic takiego nie sugerowałam. skąd takie supozycje.

Kobieta prawdziwa jest kobieta prawdziwa i kazdy
          > o tym wie. Lesbijka podszywa sie pod kobiete, nigdy nie bedac ta
          > PRAWDZIWA. Czyzby zadnej lesby tu nie bylo?
          a to cóż znowu za opinia ??? ha ha. no comments. więcej tolerancji.
          a poza tym, sądzę, że jednak znalazłyby się tu kobiety o odmiennej orientacji
          seksualnej, może nie ujawniają swoich preferencji z uwagi na podobne do twoich
          komentarze.
          pozdrawiam
          • julla Re: Ile na tym forum........ 28.06.03, 19:24
            A dlaczego niby ktoś ma ujawniać swoje preferencje seksualne na żądanie??
            I co to za prostacki wniosek, że kobieta która nie pisze o swoim facecie, jest
            na 100% lesbijką? To tylko dowód megalomanii mężczyzn, którym się wydaje,
            że cały świat wokół nich się obraca.
            • mario2 Re: Ile na tym forum........ 28.06.03, 19:41
              Ja tam ujawniam swe preferencje! jestem hetero :)
              • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 20:08
                Ja nie pisalem o "facecie" lecz partnerce w tym konkretnym
                przypadku. Na zadanie tu nic nie ma. Wszystko jak wiesz odbywa sie
                dobrowolnie. Zaznaczylem wyraznie, ze otworzylem to forum dla
                lesbijek. Uwazam, ze wolno mi bylo, bo uwazam ze takowe na tym
                forum sa. Jakos nie chca sie przyznac do siebie. Zastanawiam sie
                tylko dlaczego.
                • mario2 Re: Ile na tym forum........ 28.06.03, 20:12
                  nie uwazasz, ze maja do tego prawo? czy Ciebie sie ktos pyta, czy dzis
                  trzepales konika, lub brales stara od tylu?
                  • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 20:23
                    Pytac sie wolno. Odpowiadac jak kto chce. Moze mi powiesz dlaczego
                    mi niby nie wolno zapytac? Przeciez lesbijki istnieja i to nie jest
                    zadna prywatna sprawa bo wszystkim znana. Ja sie nie wstydze swojej
                    orientacji seksualnej. Zauwazylem ze Ty rowniez nie (tez nie musiales o
                    tym mowic, a jednak.....) dlaczego one niby mialyby sie chowac ze
                    swoja?
                    • mario2 Re: Ile na tym forum........ 28.06.03, 20:25
                      Bo niby co NAS to obchodzi? Chca- powiedza, nie chca, to ch... no tak, tego im
                      nie mozna zyczyc :)
                      • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 20:27
                        Wlasnie o to chodzi. Chca powiedza, nie chca -drugie dobre.
                      • aankaa no właśnie 28.06.03, 20:32
                        mario2 napisał:

> Bo niby co NAS to obchodzi?

zaczniesz .............. inaczej pisać ?
                        • Gość: .................. Re: no właśnie IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 20:38
                          aankaa napisała:

> zaczniesz .............. inaczej pisać ?
                          Jak mi podyktujesz, wtedy oczywiscie wszystko pieknie napisze.
                          • aankaa hmmm... 28.06.03, 20:42

> Jak mi podyktujesz, wtedy oczywiscie wszystko pieknie napisze.

myślisz, że "podpadam" pod Twoją "klasyfikację" ?
                            • Gość: .................. Re: hmmm... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 20:46
                              aankaa napisała:

>
                              > myślisz, że "podpadam" pod Twoją "klasyfikację" ?
                              Nie badz taka dociekliwa. W tym przypadku to ja sie postaram
                              dostoswac do Twojej klasyfikacji.
                              • aankaa nie będzie to zbyt trudne ;) 28.06.03, 20:55

> W tym przypadku to ja sie postaram dostoswac do Twojej klasyfikacji.

ba, powiem więcej,
                                proste ... jak ... drut
                                • Gość: .................. Re: nie będzie to zbyt trudne ;) IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 20:59
                                  aankaa napisała:

> ba, powiem więcej,
                                  > proste ... jak ... drut
                                  Ha, proste dla Ciebie, a dla mnie zakretow napewno natworzysz. Nie
                                  mow mi, ze tak latwo mi pojdzie, bo jeszcze Ci uwierze.
                                  • aankaa zaraz tam zakrętów.. 28.06.03, 21:03

> Nie mow mi, ze tak latwo mi pojdzie,

a czy mówiłam, że będzie łatwo ???

> bo jeszcze Ci uwierze

wiara czyni cuda :)
                                    • Gość: .................. Re: zaraz tam zakrętów.. IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 21:06
                                      aankaa napisała:

>
                                      > a czy mówiłam, że będzie łatwo ???
                                      >
                                      > > bo jeszcze Ci uwierze
                                      >
                                      > wiara czyni cuda :)
                                      Toz to i caly problem, ze Ty malo mowisz. Wiara i gory przewraca.
                                      Ach, tyle w niej sily.
                                      • aankaa wiara, 28.06.03, 21:13

> Toz to i caly problem, ze Ty malo mowisz. Wiara i gory przewraca.
                                        > Ach, tyle w niej sily.

to góry - raczej - przenosi
                                        a jak się ma do "kałuży" - po palach (jak Chrystus), czy sposobem Mojżesza ?
                                        • Gość: .................. Re: wiara, IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 21:17
                                          Kaluze, samolocikiem dzisiaj Sliczna, samolocikiem.......wysoko nad
                                          kaluza duza. Ja nad tom spokojnom, wiesz, dalekom
                                          • aankaa to nie jest tak źle 28.06.03, 21:22

> Ja nad tom spokojnom, wiesz, dalekom

można spróbować od strony Azji :)
                                            • Gość: .................. Re: to nie jest tak źle IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 21:26
                                              aankaa napisała:

> można spróbować od strony Azji :)
                                              A no, tak jak i do kobiety, dostep mozliwy ze wszystkich stron.
                                              • aankaa marzyciel .......... 28.06.03, 21:55

> A no, tak jak i do kobiety, dostep mozliwy ze wszystkich stron.
                                                • Gość: .................. Re: marzyciel .......... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:06
                                                  A co, nie moge nim byc? W koncu to przyjemnosc, czesc szczescia w
                                                  przestrzeni uchwytnej.

• aankaa i w dodatku ... ?? 28.06.03, 22:09

> W koncu to przyjemnosc, czesc szczescia w przestrzeni uchwytnej.

matematyk ? astronom ?
                                                  • Gość: ................. Re: i w dodatku ... ?? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:18

> matematyk ? astronom ?
                                                    Czasem probuje byc i jednym i drugim i nawet troche wiecej. Dla
                                                    Ciebie przeciez musze sie starac, a liczyc na palcach potrafie i
                                                    nawet raz gwiazdy zem wszystkie policzyl. Te liczbe tajemna,
                                                    sekretnie chowam dla Ciebie. Moze Ci kiedys, pod gwiezdnym niebem
                                                    wyszepcze Ci ja do uszka, tak, jak umiem najmilej i zdradze swoj
                                                    sekret tajemny.
                                                  • aankaa czekam na plaży 28.06.03, 22:21
                                                    Gość portalu: ................. napisał(a):

> i nawet raz gwiazdy zem wszystkie policzyl. Te liczbe tajemna,
                                                    > sekretnie chowam dla Ciebie. Moze Ci kiedys, pod gwiezdnym niebem
                                                    > wyszepcze Ci ja do uszka, tak, jak umiem najmilej i zdradze swoj
                                                    > sekret tajemny.

może być nawet wyspa pośrodku oceanu

(i nieśmiała prośba - szybko się przeziębiam - weź jakiś kubraczek)
                                                  • Gość: .................. Re: czekam na plaży IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:28
                                                    aankaa napisała:

> może być nawet wyspa pośrodku oceanu
                                                    >
                                                    > (i nieśmiała prośba - szybko się przeziębiam - weź jakiś kubraczek)
                                                    Ocean te wyspe z pewnoscia ukolysze -wiem juz o tym. O przeziebienie
                                                    sie nie martw. Ze mna bedzie Ci goraca, nawet w nocy, ja juz
                                                    zadbem o to.
                                                  • aankaa czekam 28.06.03, 22:31

> Ocean te wyspe z pewnoscia ukolysze -wiem juz o tym.

chyba nie masz na myśli materaca ?!?!?

> O przeziebienie sie nie martw. Ze mna bedzie Ci goraca, nawet
                                                    > w nocy, ja juz zadbem o to.

cyba masz ...
                                                  • Gość: .................. Re: czekam IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:35
                                                    aankaa napisała:

> chyba nie masz na myśli materaca ?!?!?
                                                    >
                                                    A kto by tam jakis materac ciagnal?!
                                                  • aankaa na obłoczku 28.06.03, 22:37

> A kto by tam jakis materac ciagnal?!

przykryta chmurką...
                                                  • Gość: .................. Re: na obłoczku IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:41
                                                    aankaa napisała:

> przykryta chmurką...
                                                    A teraz to juz Ty marzycielka.
                                                  • aankaa dziwisz się ? 28.06.03, 22:43

> A teraz to juz Ty marzycielka.

za oknem ciemno
                                                    cicho (no, może niezupełnie, co jakiś czas autobus przejedzie),
                                                    jedyną żywą istotą domową jest mruczący kot ...
                                                  • Gość: .................. Re: dziwisz się ? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:46
                                                    aankaa napisała:

> jedyną żywą istotą domową jest mruczący kot ...
                                                    A ja tu co, do trupa gadam?
                                                  • aankaa teraz ja się dziwię 28.06.03, 22:50

> A ja tu co, do trupa gadam?

pisałam o SWOIM otoczeniu ...
                                                  • Gość: .................. Re: teraz ja się dziwię IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:55
                                                    aankaa napisała:

> pisałam o SWOIM otoczeniu ...
                                                    Widzisz, do mnie czasami trzeba duzymi literami gadac
                                                  • aankaa fatalna sprawa ... 28.06.03, 22:58

> Widzisz, do mnie czasami trzeba duzymi literami gadac
                                                  • Gość: .................. Re: fatalna sprawa ... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:59
                                                    I co z nia zrobic?

• Gość: .................. Re: dziwisz się ? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 23:09
                                                    aankaa napisała:

> za oknem ciemno
                                                    > cicho (no, może niezupełnie, co jakiś czas autobus przejedzie),
                                                    > jedyną żywą istotą domową jest mruczący kot ...
                                                    A gdzie ci dwaj, Twoi przyboczni, poszli na piwo?
                                                  • aankaa Re: dziwisz się ? 28.06.03, 23:11

> A gdzie ci dwaj, Twoi przyboczni, poszli na piwo?

pływają po morzu
                                                    piwo zostawili w (domowej) lodówce :)
                                                  • Gość: .................. Re: dziwisz się ? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 23:15
                                                    aankaa napisała:

> pływają po morzu
                                                    > piwo zostawili w (domowej) lodówce :)
                                                    Ot zdolne chlopaki, nawet plywac po morzu umieja. Czemuzes nie
                                                    nauczyla ich piwo z lodowki wypijac?
                                                  • aankaa zdolne bestie, ale nie do końca nauczone 28.06.03, 23:18

> Czemuzes nie nauczyla ich piwo z lodowki wypijac?

bo wolę je SAMA wypić
                                                  • Gość: .................. Re: zdolne bestie, ale nie do końca nauczone IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 23:24
                                                    aankaa napisała:

> bo wolę je SAMA wypić
                                                    A tu dla mnie te duze litery, duze oczy zrobily. Az sie ja
                                                    posmucil troche. Pewnie udam, ze ja ich nie widzial i nie czytal. To
                                                    kiedy to
                                                    wielkie, samotne picie sie odbedzie? Rozumiem, ze chodzi o zrobienie
                                                    miejsca w lodowce, bo i po co tam ma wiecznie stac to kuszace
                                                    piwsko.
                                                  • aankaa "porządki" w lodówce 28.06.03, 23:35

> To kiedy to wielkie, samotne picie sie odbedzie?
                                                    > Rozumiem, ze chodzi o zrobienie miejsca w lodowce, bo i po co tam
                                                    > ma wiecznie stac to kuszace piwsko.

a czy musi się odbyć ?
                                                    niech sobie stoi...
                                                  • Gość: .................. Re: 'porządki' w lodówce IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 23:42
                                                    aankaa napisała:

> a czy musi się odbyć ?
                                                    > niech sobie stoi...
                                                    Dobrze jest i nawet wspaniale jak stoi.............ale piwo ma tez
                                                    swoj limit, nie sadzisz?
                                                  • aankaa 'porządki' w lodówce 28.06.03, 23:53

> Dobrze jest i nawet wspaniale jak stoi.............ale piwo ma tez
                                                    > swoj limit, nie sadzisz?

limit "stania" ?
                                                  • Gość: .................. Re: 'porządki' w lodówce IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 23:55
                                                    aankaa napisała:

> limit "stania" ?
                                                    Ty o piwo , czy o co innego pytasz?
                                                  • aankaa 'porządki' 29.06.03, 00:01

> Ty o piwo , czy o co innego pytasz?

o piwo też ;)
                                                  • Gość: .................. Re: 'porządki' IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 29.06.03, 00:10
                                                    aankaa napisała:

> o piwo też ;)
                                                    Ta pierwsza odpowiedz jest duzo latwiejsza, bo stanie w wielkiej
                                                    czesci zalezy od Ciebie samej, tzw. Twojej pieknosci i jego wplywu.
                                                    A piwo -coz, postoi, jeszcze na dodatek w lodowce.Chlopcy zapewne
                                                    pamietaja o Tobie i wroca z morza niebawem, mam taka
                                                    nadzieje........inaczej bedziesz musiala wypic sama lub z innym
                                                    pomocnikiem (a chetnych sie zawsze znajdzie, tu sie zarzekam, ja juz
                                                    ich znam).
                                                  • aankaa 'porządki' 29.06.03, 00:15

> stanie w wielkiej czesci zalezy od Ciebie samej, tzw. Twojej
                                                    > pieknosci i jego wplywu.

ho, ho :PPP

> A piwo -coz, postoi, jeszcze na dodatek w lodowce.Chlopcy zapewne
                                                    > pamietaja o Tobie i wroca z morza niebawem, mam taka
                                                    > nadzieje........inaczej bedziesz musiala wypic sama lub z innym
                                                    > pomocnikiem (a chetnych sie zawsze znajdzie, tu sie zarzekam, ja juz
                                                    > ich znam).

Chłopcy nie dostaną,

sama niechętnie,

kogo znasz ???
                                                  • Gość: .................. Re: 'porządki' IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 29.06.03, 00:25
                                                    aankaa napisała:
                                                    > kogo znasz ???
                                                    Nikogo nie musze. Znam siebie. Tylko ja nie nauczny jestem pic piwo
                                                    kobiety (co prawda glupio mi nawet pisac, bo i zaproszenia zadnego z
                                                    Twojej strony nie widze; choc to "kogo znasz?" brzmi calkiem
                                                    zapraszajaco i wystarczajaco by tak odpowiadac). Napewno wieksza i to
                                                    o wiele przyjemnosc bym mial, jakbym sie napil z Toba piwa, ale
                                                    "swojego", bo takie mi bedzie smakowalo lepiej, pewnie wiesz dlaczego.
                                                    Twoje tez jest smaczne, wiem o tym, w koncu nie trzymalabys go tak
                                                    dlugo w swojej lodowce. W kazdym badz razie ten, kto napije sie z
                                                    Toba, tego Twojego piwa, poczuje sie zaszczytnie.
                                                  • aankaa ja o PIWIE pisałam 29.06.03, 00:32

> Nikogo nie musze.
                                                    ...
                                                    > Twoje tez jest smaczne, wiem o tym, w koncu nie trzymalabys go tak
                                                    > dlugo w swojej lodowce. W kazdym badz razie ten, kto napije sie z
                                                    > Toba, tego Twojego piwa, poczuje sie zaszczytnie.

i nie o tym, że nie mam z kim go wypić
                                                  • Gość: .................. Re: ja o PIWIE pisałam IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 29.06.03, 00:36
                                                    Wiem ze o piwie. Nie rozumiem jednak dlaczego pytalas "kogo znasz?"
                                                    Myslalem, ze chodzi Ci o towarzystwo do niego. Wybacz, ale tak
                                                    Ciebie wlasnie zrozumialem.

• aankaa to są skutki (?) pogawędek na wielu wątkach ;) 29.06.03, 00:42

<...>
                                                    zalogowałabyś się wreszcie i miał skrzynkę
                                                  • Gość: .................. Re: to są skutki (?) pogawędek na wielu wątkach ; IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 29.06.03, 00:51
                                                    aankaa napisała:

> zalogowałabyś się wreszcie i miał skrzynkę
                                                    Nie chce mi sie w logowanie bawic. Musze przyznac, czemu nawet sam
                                                    sie dziwie, ze przez lata nawet ani razu nie chcialo mi sie
                                                    zalogowac. Wlasciwie, to fajnie jest, ze Ty ja masz, co wcale nie
                                                    oznacza, ze beda ja zasmiecal dla Ciebie bez Twego pozwolenia czy
                                                    zyczenia.
                                                  • aankaa północ dawno minęła, pora na spanie 29.06.03, 00:55

(...)

adres znasz
                                                    możesz napisać
                                                  • Gość: .................. Re: północ dawno minęła, pora na spanie IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 29.06.03, 01:10
                                                    aankaa napisała:

> adres znasz
                                                    > możesz
                                                    napisać
                                                    Narazie dobrej nocki pozycze Ci tutaj.
                                                  • aankaa buziaki 29.06.03, 01:18

> Narazie dobrej nocki pozycze Ci tutaj.
                                                  • Gość: .................. Re: buziaki IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 29.06.03, 06:04
                                                    Wzajemnie. Dziekuje
                          • mario2 Re: no właśnie 28.06.03, 22:07
                            aankaa napisała:
                            zaczniesz .............. inaczej pisać ?

*** Nie :o) A dlaczego mialbym? :)
                            • aankaa Re: no właśnie 28.06.03, 22:11
                              mario2 napisał:

> *** Nie :o) A dlaczego mialbym? :)

to było (dawno temu) pytanie do ................
                  • drzazga1 Re: Ile na tym forum........ 28.06.03, 21:20
                    mario2 napisał:

> nie uwazasz, ze maja do tego prawo? czy Ciebie sie ktos pyta, czy dzis
                    > trzepales konika, lub brales stara od tylu?

Dooobreee :-)))
                    • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 21:24
                      drzazga1 napisała:

> mario2 napisał:
                      >
                      > > nie uwazasz, ze maja do tego prawo? czy Ciebie sie ktos pyta, czy dzis
                      > > trzepales konika, lub brales stara od tylu?
                      >
                      > Dooobreee :-)))
                      >
                      Co dobre? Czy ja sie tu pytam jak lesbijki sobie na wzajem swoje
                      cyce wyzymaja, czy cos w tym sensie?
                      • drzazga1 Re: Ile na tym forum........ 28.06.03, 22:13

> >
                        > Co dobre?

Odpowiedź mario2.

Czy ja sie tu pytam jak lesbijki sobie na wzajem swoje
                        > cyce wyzymaja, czy cos w tym sensie?

Naprawdę tak robią? Mnie by bolało :-D, brrr....
    • branca28 Re:Ile na tym forum.? odpowiedź:-SIEDEMNAŚCIE 28.06.03, 20:30
    • marta_s24 Re: Ile na tym forum........ 28.06.03, 21:00
      Gościu....... mam wrażenie, że ciebie rajcują lesbijki, ale wiesz co chyba źle
      trafiłeś poszukaj sobie jakiegoś portalu erotycznego i się wyładuj
      • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 21:03
        A miej ze Ty tam sobie to swoje wrazenie.
        • marta_s24 Re: Ile na tym forum........ 28.06.03, 21:52
          Oczekiwałam bardziej ambitnej odpowiedzi, chyba nie jesteś za bardzo elokwentny
          • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:02
            No tak, oczekiwac ambitnej wypowiedzi sobie mozesz, tylko zeby
            otrzymac ambitna odpowiedz powinnas zdawac sobie sprawe z tego, ze
            trzeba cos ambitnego napisac. Na sarkazmy czasem sarkazm jest najlepszy.
            Nie zamierzam go jednak kontynuowac, bo i nie po to tu jestem.
            • branca28 Re: Napisałam, ze SIEDEMNAŚCIE,czy ta odp... 28.06.03, 22:07
              Nie satysfakcjonuje cię?? Bo dalej drążysz. Chciałeś wiedzieć ILE. Odpowiedź
              dostałeś.
              • Gość: .................. Re: Napisałam, ze SIEDEMNAŚCIE,czy ta odp... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:22
                O, widze ze dostalas upowaznienie od lesbijek tutejszych, by
                zdradzic te liczbe.
                • branca28 Re: Napisałam, ze SIEDEMNAŚCIE,czy ta odp... 28.06.03, 22:25
                  TAK, i ponawiam pytanie- czy ta odpowiedź cię zadowala ? Masz głupi zwyczaj
                  odpowiadać pyt. na pyt. Fe.

> O, widze ze dostalas upowaznienie od lesbijek tutejszych, by
                  > zdradzic te liczbe.
                  • Gość: .................. Re: Napisałam, ze SIEDEMNAŚCIE,czy ta odp... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:33
                    Nie pytalem po to by sie zadowolic, bo kazda liczba jest tylko
                    liczba. Chodzilo mi raczej o odwage lesbijek, ktorej tu nie widze, jak
                    tez podkreslenie swojej (czyli ich) orientacji seksualnej, ktorej
                    raczej sie wstydza. Takie odnioslem jak do tej pory wrazenie.
                    • branca28 Re: przynudzasz dziś ponad swą miarę 28.06.03, 22:49
                      A byłam pewna, że miara ta ideałem niedoścignionym jest. Mistrz przerósł
                      mistrza.

Gość portalu: .................. napisał
                      > Nie pytalem po to by sie zadowolic, bo kazda liczba jest tylko
                      > liczba. Chodzilo mi raczej o odwage lesbijek, ktorej tu nie widze,
                      jak
                      > tez podkreslenie swojej (czyli ich) orientacji seksualnej, ktorej
                      > raczej sie wstydza. Takie odnioslem jak do tej pory wrazenie.
                      • Gość: .................. Re: przynudzasz dziś ponad swą miarę IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:58
                        branca28 napisała:

> A byłam pewna, że miara ta ideałem niedoścignionym jest. Mistrz przerósł
                        > mistrza.
                        Skoro bylas pewna, to po co mi tu glowe zawracasz? Pozostan wiec w
                        swoim upewnieniu.
            • marta_s24 Re: Ile na tym forum........ 28.06.03, 22:29
              A po co jeżeli można spytać, aby obrażąć innych? Bo dla mnie wyraz "lesby"
              jest obraźliwy.
              • branca28 Re:czy nie za wiele wymagasz od g...a......(ścia)? 28.06.03, 22:33
                marta_s24 napisała:

> A po co jeżeli można spytać, aby obrażąć innych? Bo dla mnie wyraz "lesby"
                > jest obraźliwy.
              • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:40
                marta_s24 napisała:

> A po co jeżeli można spytać, aby obrażąć innych? Bo dla mnie wyraz "lesby"
                > jest obraźliwy.
                O, widze ze na Ciebie to slowo dziala. Pewnie nie bez przyczyny.
                Lesba jest skrotowa forma lesbijki (tak jest w moich kartach i tak
                pozostanie). Nie obrazaj sie tak szybko, ja Cie nie chce obrazac
                wcale. Poprostu tak czasem wychodzi moje pisanie, nic wiecej.
                • marta_s24 Re: Ile na tym forum........ 28.06.03, 22:48
                  A czy pedał jest dla ciebie skrótem homoseksualisty lub czub skrótem umysłowo
                  chorego człowieka?
                  A słowo lesba tak samo na mnie działa jak każde inne, które obraża inne osoby.
                  • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 22:53
                    Pedal w tym przypadku nie jest zadnym skrotem homoseksualisty bo jak
                    mozesz zauwazyc rdzen slowa jest zupelnie inny. Poprostu pedal jest
                    gwarowym okresleniem homoseksualisty, potocznie znanym i powszechnie
                    uzywanym, i tu wcale nikomu nie chodzi o jakiekolwiek obrazanie
                    pedalow gdy ich tak sie nazywa. Tak ja to widze.
    • Gość: super_lesba Re:Ile na tym forum.....SETKI,TYSIĄCE... IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 28.06.03, 23:24

> wypowiada sie lesbijek? Jakos zadna nie pisze o tym, ze nia jest.
      > Czyzby sie wstydzily samych siebie? A moze tu zadnej nie ma? Ja
      > czasem odnosze wrazenie ze jest was tu bardzo duzo (byc moze
      > mylne). Piszecie o dzieciach, mezach, babciach itd. ale nigdy o
      > swoich kochanych partnerkach. Dla was drogie lesby zalozylem ten
      > watek. Pozdrawiam
      • Gość: .................. Re:Ile na tym forum.....SETKI,TYSIĄCE... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 23:26
        O,o, to ja juz nie wiem ktorej teraz wierzyc. Jedna o 17, druga o
        tysiacach. I badz tu madry.
    • hal9000 Re: Ile na tym forum........ 28.06.03, 23:32

> wypowiada sie lesbijek? Jakos zadna nie pisze o tym, ze nia jest.
      > Czyzby sie wstydzily samych siebie? A moze tu zadnej nie ma? Ja
      > czasem odnosze wrazenie ze jest was tu bardzo duzo (byc moze
      > mylne). Piszecie o dzieciach, mezach, babciach itd. ale nigdy o
      > swoich kochanych partnerkach. Dla was drogie lesby zalozylem ten
      > watek.

Kiedyś był tutaj wątek gigant w którym lesbijki sobie dyskutowały. Ale od kiedy
      istnieją fora prywatne nie widać ich tutaj. Chyba mają swoje, tak przypuszczam.
      Nie pojawiają się też na FK nicki, które wtedy tam widywałem. Zresztą one
      prawie nie pisywały na innych wątkach oprócz swojego...

Pozdrawiam,
      • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 23:40
        Zagladaja, zagladaja hall. Ich kobiety interesuja. Podobnie jak kiedys
        sporo pedalow penetrowalo, nawet czesciowo dominowalo na forum
        mezczyzna. Nicki se zmieniaja, nawet czesto, i tak jedna i ta sama
        osoba potrafi wypowiadac sie w jednym dniu pod kilkoma nazwami. Wiem
        to, bo odczuwam ich jad na wlasnej skorze. Normalne kobiety tak nie
        gryza, to wiem juz z doswiadczenia zyciowego. Pozdrawiam
    • Gość: gej Re: Ile na tym forum........ IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.03, 23:45
      powiem ci szczera prawde, bo widze, ze sie domagasz! tu wcale nie ma zadnych
      kobiet! ani tych prawdziwych, ani tych jeszcze prawdziwszych! wszyscy jestesmy
      gejami! powaga- 100% samczej, gjowskiej populacji! a na dodatek wszyscy
      zastanawiamy sie czy to ty nie jestes tu jedyna kobieta, ktora udaje faciora!
      kawa na lawe- ale mi to raz- co masz w majtkach????
      • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 28.06.03, 23:51
        Ho, ho, odwazny sie znalazl i jako gej wiadomo zainteresowal sie co
        sie ma przyrodnego. Powiem Ci dociekliwy -ja majtek nie nosze, ale
        dla Ciebie tez nic w spodenkach nie mam, bo to co mam, mam dla
        kobiet.Zabladziles. Na forum kobieta raczej dla gejow nic nie ma.
        • Gość: gej Re: Ile na tym forum........ IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.03, 23:58

> Ho, ho, odwazny sie znalazl i jako gej wiadomo zainteresowal sie co
          > sie ma przyrodnego. Powiem Ci dociekliwy -ja majtek nie nosze, ale
          > dla Ciebie tez nic w spodenkach nie mam, bo to co mam, mam dla
          > kobiet.Zabladziles. Na forum kobieta raczej dla gejow nic nie ma.
          • Gość: gej Re: Ile na tym forum........ IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 00:00
            chyba nie doczytalas, kolezanko. napisalem. ze wszyscy tu (na FK) jestesmy
            homo.. pod plaszczykiem kobiecosci. sprobuj jeszcze raz od poczatku,
            powolutku.. i oczy szeroko zamkniete!
            • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 29.06.03, 00:05
              Tak, tak, pisz dalej glupoty. Wszyscy sie zastanawiace..............tzn.
              ze Ty oznaczasz tych "wszystkich" w tym Twoim wydaniu. Zastanawiaj
              sie dalej.
              • Gość: gej Re: Ile na tym forum........ IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 00:18
                wariat jestes i w glupie dyskusje sie wdajesz :)))

pozdrawiam
                • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 29.06.03, 00:26
                  Z tymi dyskusjami (mam na mysli te ponizsze) to masz zupelna racje.
                  • Gość: wariatka Re: Ile na tym forum........ IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 00:32
                    wlasnie o te mi chodzi :))) a co do wariata tez mam chyba racje?
                    gadu gadu gadu..
                    baju baju baju... noca
                    • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 29.06.03, 00:38
                      Gość portalu: wariatka napisał(a):

noca
                      U mnie sloneczko swieci.
                      • Gość: wariatka Re: Ile na tym forum........ IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 00:51

> Gość portalu: wariatka napisał(a):
                        >
                        > noca
                        > U mnie sloneczko swieci.

...wkrotce zajdzie u ciebie, po to aby nas przywitac :-)
                        wracajac do tematu- skad pomysl, ze tu "ukrywaja" sie lesbijki?
                        jak to jest? czlowiek budzi sie z pomyslem typu: na tym FK to moznaby jakies
                        zwyrodnialstwo odkryc?
                        czy to sie nasuwa w trakcie debaty? np: cholera, to chyba lesby sa! zapytam, a
                        noz odpowiedza?
                        • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 29.06.03, 01:05
                          Gość portalu: wariatka napisał(a):

> ...wkrotce zajdzie u ciebie, po to aby nas przywitac :-)
                          > wracajac do tematu- skad pomysl, ze tu "ukrywaja" sie lesbijki?
                          > jak to jest? czlowiek budzi sie z pomyslem typu: na tym FK to moznaby jakies
                          > zwyrodnialstwo odkryc?
                          > czy to sie nasuwa w trakcie debaty? np: cholera, to chyba lesby sa! zapytam,
                          a
                          > noz odpowiedza?
                          Poprostu wiem, ze one sa, istnieja, i nic dziwnego w tym, ze moga
                          byc wlasnie tu na tym forum. Mam prawo tak myslec. Ja wcale nie
                          twierdze, ze sa, ani tez, ze ich nie ma. Widzisz, zastanawia mnie
                          jedna rzecz. Na tym forum, sa niektore baby tak jadowite, ze mnie
                          by zjadly. Podejrzewam (a mam takie prawo) ze te kobiety nienawidza
                          mezczyzn wogole, bo i kpin z mezczyzn, z ich strony tu jest
                          wystarczajaco. Kto to robi? Napewno nie te, ktore kochaja swoich
                          facetow. Oczywiscie, smiem sie przyznac, ze w wielu przypadkach sam
                          zasluguje na najazdy tutaj, obelgi itp., ale w codziennym zyciu tez
                          byc moze powinienem po mordzie od kobiet dostawac, a jednak nie
                          bluzgaja i sa dla mnie raczej mile. Mile, byc moze, bo ja w
                          codziennym zyciu mam stycznosc z normalnymi kobietami (lesbijki mnie
                          same omijaja, a ja je rowniez). Mile sa z pewnoscia dlatego, bo
                          normalna kobieta ma te swoja specyficzna "milosc" do faceta, ktorej
                          wlasnie lesbijkom brakuje. Nie mam oczywiscie nic do lesbijek. Ja ich
                          zachowania ani tez podejscia do mezczyzn nie zmienie, i nawet nie
                          probuje tego robic.
                          • Gość: wariatka Re: Ile na tym forum........ IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 01:28
                            czyli twoim zdaniem kobieta (powiedzmy!) staje sie lesbijka dlatego, ze nie
                            lubi mezczyzn? tzn. postanawia iz zotanie lesbijk bo faceci ja najzwyczajniej w
                            swiecie wq...? tym sposobem myslenia ty moglbys zaczac sypiac z facetami tylko
                            dlatego, ze babsztyle cie irytuja! nie jestem lesbijka, ale nie tak to sobie
                            wyobrazam. wielokrotnie samce podnosily mi cisnienie, ale z tego powodu nie
                            poczulam tego (jakze wyjatkowego!) pociagu do kobiet. jesli kobietki tu na
                            ciebie pyskuja... coz- bronia sie na swoim terytorium.
                          • Gość: wariatka Re: Ile na tym forum........ IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 01:37
                            kpia? tak na chlopski rozum- wy tez miedzy soba kpicie z kobiet. wymieniacie
                            sie pogladami na nasz temat i doswiadczeniami, choc nie sypiacie ze soba. gdzie
                            mamy kpic (lub w naszym pojeciu- obracac w zart sprawy, ktore tak na prawde nas
                            nie smiesza), jak nie na FK?
                            • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 29.06.03, 05:53
                              Nie wmawiaj mi, ze ja kpie z kobiet jako mezczyzna, bo to ani nie
                              jest w moim stylu ani tez w mojej krwi. Ja kocham prawdziwe
                              kobiety, jak wiec moge z nich sie nabijac? To jest przeciez absurd
                              i sprzecznosc sama w sobie. Kpia z kobiet tylko pedaly (choc tez
                              napewno nie wszyscy, a znalem takich i bylem naocznym kilka razy
                              swiadkiem tych ich kpin) i pewnie niektorzy mezczyzni ktorzy zawiedli
                              sie i to mocno na kobietach (rozwalone malzenstwo, odseparowanie ich od
                              wlasnych dzieci itd). Nie obracaj kota ogonem i nie wywnioskowuj,
                              blednych oczywiscie domnieman z mojego pisania, bo zaprowadzisz sie w
                              obled, gdy zaczniesz dociekac kto i dlaczego staje sie lesbijka. Czy
                              ja gdzies na ten temat tutaj sie wypowiadam, albo nawet cos
                              sugeruje? Otoz, to jest ta wasza agresywnosc w stosunku do mnie, ze
                              moje slowa, a czasem nawet cala tresc, sa przeinaczane dosc czesto
                              (celowo zreszta) a wnioski z tej tresci sa wyciagane tylko wam
                              wygodne czy tylko te, ktore wam pasuja -tez celowo. Korektorki z
                              niektorych was by byly doskonale, tylko po "zmianach" nikt by was
                              czytac nie chcial, bo sensu by nie bylo w tresci pisanej.
                              • Gość: wariatka :))) Re: Ile na tym forum........ IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.03, 12:46
                                skad ta agresja w kierunku kobiet??? z twoich postow wnioskuje iz jestes
                                homosexualista
    • Gość: kuba_rozpruwacz Achtung !!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 29.06.03, 00:27
      Idę was zabić
      • Gość: .................. Re: Achtung !!! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 29.06.03, 00:32
        Czym Kubus? Kobiety rozpruwaczy sie nie boja, a lesbijki sie nie dadza.
        • aankaa poczuciem siły humoru :PP 29.06.03, 01:04
    • cinkciarz20 Re: Ile na tym forum........ 29.06.03, 08:58

Znowu jakis wariat szaleje
      • Gość: .................. Re: Ile na tym forum........ IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 01.07.03, 01:17
        Myslelem ze po weekendzie w poniedzialek jakies biurowe lesbunie sie
        tu znajda i odezwa, a tu nic. Jedyna odwazna to byla super_lesba,
        ale nie wiem czy az taka znowu ona odwazna. Jakos przedtem pod tym
        nazwiskiem nie czytalem tu nikogo i pewnie nie bede. Zapewne ta
        super lesba pisze tutaj i to byc moze nawet dzisiaj, ale pod innym
        nickiem. Dobrze by bylo jakbyscie sie ujawnily. Ja z pewnoscia bym
        was omijal, tzn. nie wchodzilbym wam swiadomie w zadna droge. No,
        ale jak wczesniej zaznaczylem -wasza wola. Nie chcecie, wasza sprawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka