wielo-kropek 13.08.07, 19:53 Jacy sa, jaki maja u was ranking - dobrzy, sredni czy zli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Polacy w lozku 13.08.07, 19:55 Musialabym najpierw 'przeleciec' przedstawicieli wszystkich innych nacji aby miec porownanie i to stwierdzic.:) Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek-parszywek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:00 avital84 napisała: > Musialabym najpierw 'przeleciec' przedstawicieli wszystkich innych > nacji aby miec porownanie i to stwierdzic.:) wczoraj mniałaś inne zdanie w temacie porównywania. Ty wogóle masz wlasne zdanie czy klepiesz co ci ślina na język przyniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:02 Klepie co mi sie podoba. Najbardziej lubie klepac facetow po tylku. A tak w ogole sama jestem facetem parszywku. Jezeli nie chcesz zostac poklepany lepiej zmiataj spod mojego wpisu.:) Nie czuje sie zobowiazana do pisania tego co trzeba i trzymania sie jednej wersji. Niby czemu? To tylko forum, to tylko matrix i nic nie jest prawda.;) Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek-parszywek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:07 w dodatku jestes facetem pedałem dupodajem jakiegoś żyda Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:08 Gdybym istaniala naprawde bylo by mi pewnie przykro.;))) Moze wypij cos na rozluznienie. Bez sensu tak sie pienic z powodu jakiego dupodaja. :D Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek-parszywek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:14 mnie to rybka kto ci ładuje, byle byś nie gubił gówien na chodnikach po których chodze Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Polacy w lozku 13.08.07, 19:57 Polki dla rodaków są kłodami,a dla innych nacji zrobią wszystko za niewielkie pieniąŻki;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Polacy w lozku 13.08.07, 19:58 Jak nam przykro, ze trafiales na klody. Traumatyczne masz przezycia. Moze jednak zglos sie do tego czasopisma.:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:03 Z klodami? Sprochniale troche te klody. Rozsypaly sie i zostal tylko popiol, ale nikt nie chce tego opisac.:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:13 Avital...ech...zmuszasz mnie,żebym mówił wprost,co z pewnością obrażałoby Twoją inteligencję;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:14 No to powiem wprost. To zalezy od pozycji. A smieszne ruchy bywaja bardzo egoistcyzne.:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:18 Kiedy mam nogi wysoko w gorze. Na swiece. Juz sie podnieciles? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:19 Fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:22 Zawiodłaś mnie;( To ja miałem dmuchać w świeczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:24 Masz szczescie, bo ide sie showerowac. Inaczej zostalbys wlasnie spoliczkowany. narazie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:27 Ale ta zniewaga...no nie wiem...jestem bardzo zawiedziony:\ Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:02 To prawda ze nie kazda moze odpowiedziec na to pytanie. Jednak faktem jest ze Polki wyjezdzaja za granice (podroz, praca), cudzoziemcy tez do Polski (do Polek)przyjezdzaja, wiec ogolnie cos wiedza na ten temat. Niektore z pewnoscia wiedza bardzo duzo. Ja poprostu z ciekawosci pytam, bo prawdy w tej sprawie jedynie od kobiet moge sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:05 No tak, ale bez sensu jest porownywac nacje na podstawie pojedynczych doswiadczen. Zalozmy, ze dziewczyna byla z Polakiem, z Anglikiem i Francuzem. Czy to, ze Francuz byl impotentem swiadczy o tym, ze wszyscy Francuzi sa impotentami? I czy to, ze Polak mial duzego swiadczy o tym, ze to domenaPolakow? Przepraszam, ze tak doslownie.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:11 Masz racje. Tu nie chodzi jednak o pojedyncze przypadki. Pytam sie dziewczyn ktore troche bardziej o temat sie otarly i naprawde cos moga na niego powiedziec. Widzisz, jesli dziewczyna trafila np. na 10 dobrych Francuzow i miala tyle samo np. Polakow z ktorymi jej zadobrze nie bylo, to z pewnoscia powie ze Polacy sa gorsi, czyz nie? Jak jest naprawde ja nie wiem, stad tez pytanie postawilem by sie troche dowiedziec. Mam nadzieje ze cos sie dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:13 A jak ktoras napisze, ze byla z 10 Francuzami, 5 Polakami i 15 Anglikami to nazwa ja puszczalska. Dlatego albo zmieni nick albo jako kamikadze udzieli Ci odpowiedzi.:) Ale powodzenia.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:17 Ja zadnej puszczalska nie nazwe, jedynie jej podziekuje za chec iszczerosc wypowiedzi. Zdawalem sobie sprawe z tego o czym napisalas, ze dziewczyny moga sie wstrzymac, wlasnie z tej przyczyny, bo na glowe zaraz wejda. Cholerny ten swiat. Wciaz cholerny. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:19 Ty nie. Ale taki na przyklad parszywek pod piecioma innymi nickami pojedzie po takiej kobiecie po calosci. Swiat taki nie jest. Ale idiocia kreuja iluzje rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:23 Idiota nie pojedzie po dziewczynie. Jedynie moze sam po sobie pojechac. Ja nie biore powaznie jesli ktos kogos opluwa. Uwazam ze jedynie czlowiek sam siebie moze opluc, a ten ktory pluje na kogos, tak naprawde opluwa sam siebie. Wiec nie ma obawy. Nikt was dziewuchy nie opluje. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:26 wiarusik napisał: > Polki dla rodaków są kłodami, Jaki partner, taka partnerka mój drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:28 Ale murzyni...znaczy się afromurzyni,wiedzą co dobre?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:39 wiarusik napisał: > Ale murzyni...znaczy się afromurzyni,wiedzą co dobre?;) Czy twoje urojenia związane z Afroamerykanami (tak to się nazywa), mają związek z kompleksem małego fiutka? Tłumaczyłoby to twój nick...wiarusik - ku...sik, zawsze gdy go czytam to mi się tak kojarzy. Mój nick świadczy o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:50 Wybacz, ale gustuję w męskich facetach, a nie w śmiesznych trollach przesiadujących i na damskich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:54 Tchórz cię obleciał?;) A może jesteś jeszcze niedojrzała? W takim razie pisz na forum Nastolatka;D Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Polacy w lozku 13.08.07, 21:06 > Tchórz cię obleciał?;) Nie po prostu nic sobą nie reprezentujesz. Mam 35 lat, nie jestem nastolatką od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Polacy w lozku 13.08.07, 21:38 A kobieta to tylko wiekiem się reprezentuje?;) To malutko troszeczkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:57 kalina.tt napisała: > Wybacz, ale gustuję w męskich facetach, a nie w śmiesznych trollach > przesiadujących i na damskich forach. Czy to ma oznaczac ze mam stad zniknac by choc troszke tobie sie podobac? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:58 Wygląda na to,ze kalina jest większą rasistką niż ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 21:08 Nie wiem czy jest rasistka. Zastanawia mnie to dlaczego ona uwaza ze jesli facet jest na kobiecym forum, to z nim cos nie tak, czegos mu brak czy cos w tym sensie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Polacy w lozku 13.08.07, 21:12 Jeśli facet wypisuje na kobiecym forum pierdoły w stylu Polki sa jak kłody i dają dupy murzynom za kasę, to jest z nim coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Polacy w lozku 13.08.07, 21:37 Pewnie nie wie,że kobity zajęły nasze forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Polacy w lozku 13.08.07, 21:08 wielo-kropek napisał: > kalina.tt napisała: > > Czy to ma oznaczac ze mam stad zniknac by choc troszke tobie sie > podobac? A jesteś tu trollem? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 21:12 Nie wiem kim tu jestem, nie mnie osadzac. Jestem tym kim jestem, czyli wielokropkiem tutaj. Jak zawsze ten sam. Moze ci sie znudzilem, co rozumiem, ale co ja poradze -jestem jaki jestem i pisze to co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Polacy w lozku 13.08.07, 21:14 Piszesz tu żeby pisać a nie żeby prowokować idiotyczne dyskusje, przeciez nie do Ciebie to było. Przeczytaj jeszcze raz dokładnie co tam wyżej napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 21:35 Wiem ze nie do mnie bylo. Ja jedynie zwrocilem uwage z ta obecnoscia meska na forum, ktora wydaje sie wg ciebie nie powinna byc. Moze zle wnioski wyciagnalem. Nie wazne. Powiedz cos na temat watku jesli mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Polacy w lozku 13.08.07, 22:17 >Powiedz cos na temat watku jesli mozesz. Bezsensowny. Żeby móc coś na ten temat powiedzieć trzebaby przelecieć kilka tys facetów i to różnych nacji. Nawet najbardziej wiekowe prostytutki nic konkretnego i wiarygodnego nie mogą tu powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 22:37 Niby masz racje, ale tylko niby. Dlaczego wiec tyle sie mowi ze np. Wlosi sa tacy a tacy, Niemcy-tez tacy a tacy, Murzyni tez maja opinie kobiet, inni podobnie jesli chodzi o sprawy seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Polacy w lozku 13.08.07, 21:40 Ach!To ja jestem tutaj trollem?;) Gratuluję wyobraźni:) I bezczelności. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 21:45 Nie wazne kto nim jest i czy jest naprawde. Jesli ktos kogos nazwie trollem, wcale nie znaczy ze ten ktos nim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:37 To fakt. Jesli dziewczyna jest kloda tzn. ze partner malozachecajacy by nie rzec nienajlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:15 Na różnych forach przeważa opinia,że Polki lubią towarzystwo czarnych i tureckich rajfurów;) Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek-parszywek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 20:23 wiarusik napisał: > Na różnych forach przeważa opinia,że Polki lubią towarzystwo > czarnych i tureckich rajfurów;) co ty gadasz tunezyjski boy hotelowy to jest to co te ku..szony lubią najbardziej, no chyba że w okolicy pojawi sie czarny poeta z Ghany z wiekim ... talentem, wtedy w zamian za niepodzianke każda mu daje Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka A skąd my możemy wiedzieć? 13.08.07, 21:47 Nie spałam więcej niż z 10-oma, więc mam żadne zdanie na ten temat :) Każdy jest inny i taki sam jak reszta ;) Z niepolakiem też nie spałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: A skąd my możemy wiedzieć? 13.08.07, 21:59 To cos slabo yagiennka, bardzo slabo. Skromnie mocno. Ty nie wiesz, a skad ja biedny mam o tym wiedziec? Widocznie nie dane mi jest o tym sie dowiedziec. Chyba zaplacze dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: A skąd my możemy wiedzieć? 13.08.07, 22:06 Hehe, na pewno sa jakieś statystyki, poszukaj dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaaaa Re: Polacy w lozku 13.08.07, 22:02 zabawny jestes, zastanow sie ilu kochankow, w dodatku roznokrajowych trzeba miec na liczniku, zeby moc odpowiedziec przejdz sie do burdelu, tam znajdziesz adresatki swojego pytania Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polacy w lozku 13.08.07, 22:15 Nie sadze ze trzeba miec az tak duzo kochankow by cos tu napisac, choc wiadomo ze troche ich trzeba miec, bo bez tego sie nie da. A dziewczyny z burdelu owszem z pewnoscia sa najbardziej kompetentne tutaj. Jednak ja mam tu na mysli bycie dobrym czy zlym w lozku nie samo dupczenie kobiety, ale wiele innych spraw z tym zwiazanych, jak np przygotowanie jej do seksu by dobrze go przyjela imiala przyjemnosc z niego. No i dziewczyzny z burdelu wydaje mi sie czesto maja odwrotnie. Dobry facet dla nich (dobry klijent) to ten ktory akurat ma malego i malo co moze. Moze sie tu myle, ale jakos tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
mizo-gin Myslenie Polakow. 13.08.07, 22:18 wielo-kropek napisał: >Moze sie tu myle, ale jakos tak mysle.< Mylisz sie. Nie mysl juz wiecej. Twoje myslenie rodzi glupawe watki. Napisz cos bezmyslnie. Moze ci wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Myslenie Polakow. 13.08.07, 22:25 Powiedz lepiej w czym sie myle, bo inaczej bede myslal ze to ty glupawo piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Myslenie Polakow. 13.08.07, 22:32 Ja cie pytam w czym sie myle, a nie jaki procent pomylek robie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Myslenie Polakow. 13.08.07, 22:54 Wiem ze w wiekszosci, bo 78% to wiekszosc i nie musisz mi tego powtarzac. Ja sie pytam w jakiej, lub konkretnie w czym sie myle. Czy ty zawsze z facetami tak rozmawiasz? Jesli tak to ciekawa jestes (nie nudna napewno), tylko nie wiem czy moja cierpliwosc wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
messina Re: Polacy w lozku 18.08.07, 22:25 Jakby tu powiedzieć... Nie za bardzo. Ale może miałam za dobry materiał wyjściowy do porównań. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Polacy w lozku 19.08.07, 20:29 W tych sprawach zadobrych to raczej nie ma. Sa tylko dobrzy. Tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Rozni. Do tego nie mam porownania z 19.08.07, 08:21 przedstawicielami innych nacji. Odpowiedz Link Zgłoś