soczewica 30.06.03, 22:33 chihuaua! :) tak dla odpreżenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podomka_cioci_sabci Re: pam param pam pam-pam 30.06.03, 22:38 W ramach odprezenia to ogladam sobie film z Sigwey Wever, Twoja pam param, jest zapewne forma relaksu dla ludzi z mensy, ach jaka ja glupia jestem, nic nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
branca28 Re: pam param pam pam-pam 30.06.03, 22:40 kum-kum. Oglądaj film i nie rozpraszaj się. to jest trudny film i znowu nic nie zrozumiesz jak nie będziesz śledzić akcji. podomka_cioci_sabci napisała: > W ramach odprezenia to ogladam sobie film z Sigwey Wever, Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: pam param pam pam-pam 30.06.03, 22:42 podomka_cioci_sabci napisała: > W ramach odprezenia to ogladam sobie film z Sigwey Wever, czy masz na mysli Sigourney Weaver? "Obcego" oglądaliśmy wczoraj. Twoja pam param, > jest zapewne forma relaksu dla ludzi z mensy, ach jaka ja glupia jestem, nic > nie kumam. tak, jesteś głupia. głupsza niż ustawa przewiduje. wyłazi kompleks niedouczenia? do mensy łatwiej się dostać niż myślisz. podpowiem ci: humor abstrakcyjny Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: pam param pam pam-pam 30.06.03, 22:44 soczewica napisała: > podomka_cioci_sabci napisała: > > > W ramach odprezenia to ogladam sobie film z Sigwey Wever, > > czy masz na mysli Sigourney Weaver? "Obcego" oglądaliśmy wczoraj. > > przelacz na TVN z laski swojej > Twoja pam param, > > jest zapewne forma relaksu dla ludzi z mensy, ach jaka ja glupia jestem, n > ic > > nie kumam. > > tak, jesteś głupia. głupsza niż ustawa przewiduje. wyłazi kompleks > niedouczenia? do mensy łatwiej się dostać niż myślisz. > podpowiem ci: humor abstrakcyjny > > wole byc na swoj sposob glupia, niz madra na Twoj > Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: pam param pam pam-pam 30.06.03, 22:49 podomka_cioci_sabci napisała: > > wole byc na swoj sposob glupia, niz madra na Twoj a to twój wybór bejbe. raczej mało trafiony. dowiem się za co mnie nienawidzisz? traktuj to jako karę dla nmie albo prezent, jak wolisz. to czysta ciekawość. Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: pam param pam pam-pam 01.07.03, 11:25 soczewica napisała: > podomka_cioci_sabci napisała: > > > > wole byc na swoj sposob glupia, niz madra na Twoj > > a to twój wybór bejbe. raczej mało trafiony. > dowiem się za co mnie nienawidzisz? traktuj to jako karę dla nmie albo prezent, > Nienawidze Cie latego, ze najechalas pewnego razu na moja przyjaciolke z tego forum. A teraz zgaduj , kto to taki. > jak wolisz. to czysta ciekawość. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: pam param pam pam-pam 01.07.03, 11:53 podomka_cioci_sabci napisała: > > > Nienawidze Cie latego, ze najechalas pewnego razu na moja przyjaciolke z tego > forum. A teraz zgaduj , kto to taki. aha, kolejna osoba, która przychodzi do lekarza, i mówi, że "mój przyjaciel ma problem, nie staje mu" zamiast przyznać się do własnego problemu we własnym imieniu. mały prymitywny stworku, obstawiam, że masz w okolicy 20 lat, masę kompleksów, i że w istocie chodzi o ciebie. nie jestem Panem Bogiem i nie zgadnę o kogo chodzi. śmieszna jesteś - skąd wiesz, że nick "soczewica" nie jest w istocie nickiem przechodnim, do którego hasło ma kilka osób? i co wtedy? bedziesz nienawidzić nas wszystkich? czego ty nienawidzisz właściwie, jeśli już założymy, że nienawidzisz naprawdę? nie znasz mojego charakteru, nie wiesz nawet, jak wyglądam. będziesz dojeżdżać posty sygnowane "soczewica"? świetnie, uprzedzę znajomych, i zmienię nicka. pałasz niekorzystnym uczuciem do kilku słów - idź się leczyć na głowę. aha, a za "downa" masz przechlapane ty, a nie twoja wyimaginowana przyjaciółka, więc z czystym sumieniem możesz acząć wypowiadać się w swoim własnym imieniu, mały, ordynarny szlafroczku. soczewica Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: pam param pam pam-pam 01.07.03, 12:20 Dziekuje za wglebienie sie w moja psychike,. Nalezysz do mensy, zatem po paru moich postach mozesz stworzyc caly obraz psychologiczny mojej osoby. Nie rozumiem Cie- raz piszesz , ze bedziesz mnie gnoila za tego Downa, potem , ze mnie wygasisz , zmieniz nick, jak to jest??? Teraz najwazniejsze- to prawda obrazilas moja przyjacioleczke kochana, jako persona "mensoska" powinnac wiedziec kto to byl. A moze nie wiesz, z tyloma osobami masz na pienku, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica nie chce mi się z tobą gadać... 01.07.03, 12:40 > rozumiem Cie- raz piszesz , ze bedziesz mnie gnoila za tego Downa, potem , ze > mnie wygasisz , zmieniz nick, jak to jest??? > Teraz najwazniejsze- to prawda obrazilas moja przyjacioleczke kochana, jako > persona "mensoska" powinnac wiedziec kto to byl. A moze nie wiesz, z tyloma > osobami masz na pienku, co?? ...ale powiem ci, że po pierwsze: nie pisze się "mensoska" tylko "mensowska", to raz, a po drugie: dlaczego miałabym mieć z kimkolwiek na pieńku w internecie? tutaj występuję, powtarzam ci to od jakiegoś czasu tępawa pałeczko, tylko jako szereg litereg, jako ciąg liczbowy 01010110001 w różnych kombinacjach. w przeciwieństwie do ciebie nie dostaję wrzodów kiedy te cyferki nie układają się tak jakbym chciała. a przyjaciółka milczy... czemu ty robisz a papugę? paluszki jej urwało? czy może nie ma żadnej przyjaciółki? Odpowiedz Link Zgłoś
forsycja78 Ha Ha Ha, dlatego taka zla:) 01.07.03, 12:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=6749445, zobacz, hihihi, nie moze w pelni korzystac z zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
forsycja78 jeszcze raz 01.07.03, 12:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=6749445 Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: jeszcze raz 01.07.03, 12:57 forsycja78 napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=6749445 :) to cip ech! wygasiłam sobie jej posty. nic nie widzę :) cziłała! Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Jeszcze cos 30.06.03, 22:40 Zdemaskowac to ja sie moge sama. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Jeszcze cos 30.06.03, 22:43 podomka_cioci_sabci napisała: > Zdemaskowac to ja sie moge sama. groźba czy obietnica? Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: Jeszcze cos 30.06.03, 22:46 soczewica napisała: > podomka_cioci_sabci napisała: > > > Zdemaskowac to ja sie moge sama. > > groźba czy obietnica? > > A co bys wolala? Odpowiedz Link Zgłoś
olinka_z_olinkowa Re: pam param pam pam-pam 30.06.03, 22:44 Wybaczcie, ze się wtrącę w tą jakże wysokich lotów wymianę spostrzeżeń, ale jednej rzeczy nie kumam: Podomko, o co Ci chodzi?? Coś ty za jedna franca jest że tak sie Soczewicy uczepiłaś, pieprzysz trzy po trzy bez sensu, masz jakiś problem? Znowu jakiś idiota się nudzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 konflikt... 01.07.03, 13:07 Ja nie wnikam, kto co komu powiedzial i dlaczego sie nienawidzicie. Z tego co widze, podomka jest w depresji i na lekach, o braku orgazmow nie wspomne. Soczewico, czy to ladnie sie z tego smiac?... Pozdroofka Dorotka -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica ja nie nienawidzę... 01.07.03, 13:10 dorotka1970 napisała: > Ja nie wnikam, kto co komu powiedzial i dlaczego sie nienawidzicie. > Z tego co widze, podomka jest w depresji i na lekach, o braku orgazmow nie > wspomne. Soczewico, czy to ladnie sie z tego smiac?... od dziesięciu minut nie widzę tego, co pisze ten dzwiny szlafrok. a nad brakami orgazmów należy płakać oto! :) ściepa na wibrator? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: ja nie nienawidzę... 01.07.03, 13:12 O matko, to okropne... ale ten wibrator mnie rozsmieszyl! Chyba sie pojde wyspowiadac... Zdroofka-po, Dorotka -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: ja nie nienawidzę... IP: 80.48.96.* 01.07.03, 13:14 dorotka1970 napisała: > O matko, to okropne... ale ten wibrator mnie rozsmieszyl! > Chyba sie pojde wyspowiadac... > > Zdroofka-po, > Dorotka > -------- > Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Chcesz rozśmieszyć księdza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: ja nie nienawidzę... 01.07.03, 13:15 Gość portalu: Lena napisał(a): > Chcesz rozśmieszyć księdza ??? To oni wiedza co to wibrator?!... :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: ja nie nienawidzę... IP: 80.48.96.* 01.07.03, 13:19 dorotka1970 napisała: > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > Chcesz rozśmieszyć księdza ??? > To oni wiedza co to wibrator?!... :-) > > -------- > Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat To Ty mu chcesz to tłumaczyć ?! :))))) Będzie sie musiał wyspowiadać!!! Ruszysz całą kościelną machinę !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: ja nie nienawidzę... 01.07.03, 13:28 Gość portalu: Lena napisał(a): > To Ty mu chcesz to tłumaczyć ?! :))))) Będzie sie musiał wyspowiadać!!! Ruszysz całą kościelną machinę !!!!! Loj, i znowu sie zacznie nagonka na kosciol! To moze ja tylko ze 3 zdrowaski odmowie. Za smianie sie z wibratora to chyba styknie? Co innego za uzywanie... :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: ja nie nienawidzę... IP: 80.48.96.* 01.07.03, 13:34 dorotka1970 napisała: > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > To Ty mu chcesz to tłumaczyć ?! :))))) Będzie sie musiał wyspowiadać!!! > Ruszysz całą kościelną machinę !!!!! > > Loj, i znowu sie zacznie nagonka na kosciol! > To moze ja tylko ze 3 zdrowaski odmowie. Za smianie sie z wibratora to chyba > styknie? Co innego za uzywanie... :-) > > -------- > Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Pewnie styknie. Jak pójdziesz z takim małym grzeszkiem to siądz Ci powie "dogrzesz córko bo mi ułamki wychodzą" i co zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: ja nie nienawidzę... 01.07.03, 13:53 Gość portalu: Lena napisał(a): > Pewnie styknie. Jak pójdziesz z takim małym grzeszkiem to siądz Ci > powie "dogrzesz córko bo mi ułamki wychodzą" i co zrobisz. :-))) te ulamki do mnie przemawiaja... No to chyba sie wezme i dogrzesze... Tylko skocze najpierw po zakupy :-)) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Soczewka!!! 01.07.03, 13:21 O co chodzi w tej Twojej sygnaturce? Moniorkowa se coś goliła i golarka jej wpadła do kibla czy ja tam szło?! Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Soczewka!!! 01.07.03, 13:23 pajdeczka napisała: > O co chodzi w tej Twojej sygnaturce? Moniorkowa se coś goliła i golarka jej > wpadła do kibla czy ja tam szło?! zobacz na wątek "a gdyby leketryczna golarka wpadła mi do kibla" czy coś podobnego - w nocy rozmawiały baby, a ja spać nie mogłam i czytałam. bardzo ładne zdanie. lubię słowo "cipka". Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Gwoli Waszej dyskusji..... 01.07.03, 13:23 Tu połowa jest w depresji, albo większość, i wszyscy nadają się, bądź są w trakcie, leczenia u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś