pelulola 28.08.07, 10:10 Idę do nowej pracy. Aż mnie mdli ze strachu jak sobie o tym myslę! Niby nie bede robić nic czego nie robiłam do tej pory, ale tak bardzo sie boję! Takie bezrobocie w karju a Wam marudzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla.k Re: Trema przed pracą... 28.08.07, 10:14 Nie marudzisz, ja w pazdzierniku zaczynam pracę w nowej firmie...i też mam tremę...zwłaszcza, że o ile dziedzina ta sama...to specyfika stanowiska inna i jeszcze duże oczekiwania szefa co do tego własnie stanowiska Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
summerwine Re: Trema przed pracą... 28.08.07, 10:17 trzymamy kciku napisz jak bylo i pomysle ze kazdy ta mial ale bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
hotwife Re: Trema przed pracą... 28.08.07, 10:22 Grunt to sie nie denerwować .... nerwy to najgorsze co może być. Musisz na spokojnie podejść do nowej pracy, bez strachu. Wmawiaj sobie, że jakkolwiek będzie to i tak sobie poradzisz :) Pamiętaj usmiech na twarzy i głowa do góry. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pelulola dzięki 28.08.07, 10:41 dziekuję za słowa otuchy! JAKOŚ bedzie musiało byc! Odpowiedz Link Zgłoś