skitelsowa 28.08.07, 20:11 teraz czas na Was.Prosze mi tu doradzic jaki kolor scian do takiej tapety? www.gamatapet.pl/public/wzory/wzory_zoom.econ?cms_id=2912& Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadinka_nadinka Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:17 A gdzie chcesz miec te tapete? I w jaki sposob? cala jedna sciane, czy jakis kawalek? Bo mnie sie widzi ciemnoczerwony, ale nie wiem, czy nie za ostro i czy draznic nie bedzie na dluzsza mete :| Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:20 pol sciany w salonie a drugie pol?czerwony???:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:21 Ktos tu chce sobie pomniejszyc optycznie pomieszczenie.. i dostac oczoplasu :( Nie bylo milczych dla oka wzorow i kolorow?? Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:38 skitelsowa napisała: > pol sciany w salonie a drugie pol?czerwony???:) a reszta scian? tez tak po polowie? dalabym czerwony, kremowe meble i czekoladowa podloge. tylko czerwien taka makowa, nie strazacka :) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:45 nie nie..tapeta bedzie na jednej z 3 scian...problem pozostaje z 2 pozostalymi...odpada pomysl z niby obrazem bo mam juz gladzie:( Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:59 skitelsowa napisała: > nie nie..tapeta bedzie na jednej z 3 scian...problem pozostaje z 2 > pozostalymi...odpada pomysl z niby obrazem bo mam juz gladzie:( to czerwony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:29 Jaki masz kolor mebli, dodatkow, podlogi, zaslon. Jaki charakter ma miec to wnetrze? Ja bym np widzial ciemne czekoladowe sciany wysokie (min. 10 cm) biale listwy przypodlogowe, biala stolarke. Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:37 Mozesz jeszcze zrobic np taki myk: robisz na scianie cos jakby ekran wypuszczony przed sciane, obrzeza od strony sciany a z tylu tego niby-ekranu podswietlone i na ten ekran walisz ta tapete. Bedzie wygladalo jakby obraz na scianie. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:31 Ja bym wybrała któryś z tych beżów z tapety i resztę pokoju zrobiła właśnie taką. Ale generalnie nie podoba mi się ta tapeta, na chwilę, np. w hotelu - super, ale we własnym domu szybko może się znudzić. Albo zacząć irytować:) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:35 no wlasnie...nikomu sie nie podoba mi tak:).bo ja jestem inna niz wszyscy:).A tak na powaznie..wybieram juz 2 tydzien i nie wiem..nie iwem i tyle.meble beda raczej ciemne niz jasne..parkiet jasny na podlodze...jasne biale scwiatlo..tylko sciany..nie wiem jakie.Tez myslalam o kawowym?Ale co to za kolor?KAWOWY?hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:44 Zrobisz sobie piwnice w salonie przy pomocy takich kolorow :( Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:46 kontik_71 napisał: > Zrobisz sobie piwnice w salonie przy pomocy takich kolorow :( a wlaśnie że nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:48 A za rok pojawi sie na forum temat "jestem caly czas przygnebiona, swiat jest taki... brazoway :( - pomozcie" :( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:52 Same w sobie nie, ale caly pokoj i to w dodatku salon, to juz lekka przesada... Wiem o czym mowie bo moja ciotka miala podobny wystroj i czulem sie tam zawsze jak w tunelu.. na szczescie sama stwierdzila, ze jest to zbyt przygnebiajace i pokoj sie maly optycznie zrobil... Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:45 skitelsowa napisała: > o > sciany..nie wiem jakie.Tez myslalam o kawowym?Ale co to za kolor?KAWOWY?hmmm jeśli ciemne meble, to ja bym pomalowała na taki -kawa z mlekiem, albo kakakowy Uwielbiam takie klimaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:46 polla..widze ze mamy podobne toki myslenia...wykorzystam Cie teraz na maxa:) www.dulux.pl/c_oc_index.html prosze:).. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:49 albo cynamonowy deser z palety neutralnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:51 I obowiazkowo czarne ubrania.. zeby przypadkiem zbyt optymistycznie nie bylo :( Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:52 no wlasnie zrobilam zestawienie w photoshopie..nie wygladaja ladnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:54 skitelsowa napisała: > no wlasnie zrobilam zestawienie w photoshopie..nie wygladaja ladnie:( no to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:57 skitelsowa wejdz na behr.com i pobaw sie z takimi kolorami: deep garnet 110F-7 brazil nut 130F-6 stone hearth 790B-6 mountain ridge 780B-6 mozesz je dowolnie nasycac, rozjasniac, sciemniac a na pewno cos wybierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: opadlam z sil... 28.08.07, 20:53 do tego proste meble w kolorze ciemnej, gorzkiej czekolady, ważne żeby przy tej tapecie to były jak najprostsze bryły Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: opadlam z sil... 28.08.07, 21:16 wlasnie ktos mi ty podpowiedzial...kolor rzygowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: opadlam z sil... 29.08.07, 00:52 a może jakiś odcień pomarańczu (a)(y) ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: opadlam z sil... 29.08.07, 13:22 Ojej. Oczopląsu dostaniesz od tej tapety. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś