princessa29 31.08.07, 15:50 bał i mój wątek mi wy***ał?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla.k Re: kto sie nie ... 31.08.07, 15:50 to znalazł się taki odważny??? Niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: na dwoje babka wrozyla: 31.08.07, 21:48 tak myślałam, ciekawi mnie czemu??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia he he pewnie to pa pa pa pa pa pa 31.08.07, 21:48 pryczka ;) temu tez dlugiego zywota nie wroze zołza taka, co zrobic ;) zamiast walczyc z trolizmem uskutecznia wywalanie wdziecznych obiektow Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: he he pewnie to pa pa pa pa pa pa 31.08.07, 21:52 dokladnie, szkoda slow.Nie wiem skad ja wzieli ale sie znow nie popisali. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: he he pewnie to pa pa pa pa pa pa 31.08.07, 22:01 ja tez nie wiem ;) wiem tylko, ze wpadla, zrobila "wielkie wejscie", po tygodniu jej sie znudzilo i teraz tnie "ulubiencow" pewnie zaznaczonych na zielono. osoba tak nieobiektywna nie powinna byc adminem - imho Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: kto sie nie ... 31.08.07, 22:04 nie widziałam nic złego w tym wątku usunietym Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: kto sie nie ... 31.08.07, 22:07 princessa29 napisała: > nie widziałam nic złego w tym wątku usunietym a co to byl za watek? Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: kto sie nie ... 31.08.07, 22:12 śmieszny, nikomu nie ubliżyłam ani nic w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: kto sie nie ... 31.08.07, 22:12 princessa29 napisała: > śmieszny, nikomu nie ubliżyłam ani nic w tym stylu czyli jak zwykle sie popisala admninka jak z koziej doopki trabka... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: kto sie nie ... 31.08.07, 22:07 tam na pewno czauło się jakies ZŁOOOO ZŁOOOO nie znasz sie ;)))) albo nie potrafisz przeniknac czujnych i skOMplikowanych zamyslow adminki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: kto sie nie ... 31.08.07, 22:11 To, pożal się Boże, moderowanie woła o pomstę do nieba. Ja rozumiem, ze co nieco trzeba czasem wykasować na takim publicznym forum, ale jaśnie moderatorzy wycinają wszystkie wątki w których ktoś ośmiela się ich krytykować, kulturalnie, bez rzucania mięsem...to już mi trąci totalitaryzmem, cenzurą, i całkowitym brakiem szacunku dla piszących. Ciekawe jak długo mój post tu powisi. Odpowiedz Link Zgłoś