soczewica 07.07.03, 22:52 zdarza się, czyż nei? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daffne Re: tęsknię 07.07.03, 22:54 No jasne :) Kazdego dnia za kims lub za czyms tesknie :) Czasem az skreca z tesknoty :( Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: tęsknię 07.07.03, 22:57 daffne napisała: > No jasne :) > Kazdego dnia za kims lub za czyms tesknie :) > Czasem az skreca z tesknoty :( > Pozdrowionka:) a w radiu sentymentalne kicze kuerva żesz no. *soczewica idzie po słuchawki i zaraz sobie zapoda jakieś intensywniejsze kawałki z KNŻ* Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tęsknię 07.07.03, 22:54 tak, za upalnym latem bo świerszcze za oknem marzną... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: tęsknię 07.07.03, 22:56 tralalumpek napisała: > tak, za upalnym latem bo świerszcze za oknem marzną... jak się trzęsą to skreczują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tęsknię 07.07.03, 22:57 soczewica napisała: > jak się trzęsą to skreczują ;) > a co to znaczy? ups........ Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: tęsknię 07.07.03, 23:02 tralalumpek napisała: > soczewica napisała: > > > jak się trzęsą to skreczują ;) > a co to znaczy? ups........ no ale hiphopowca widziała? albo didżeja (np Roberta Leszczyńskiego) otóż didżej, oprócz w niektórych przypadkach mopowaatych strąków na głowie, charakteryzuje się posiadaniem mikserów (pochodna adapterów), najczęściej takich na dwie płyty. do miksera wkładany jest winyl (stara płyta czyli), w celu wydawania dźwięku. didżej nakłada na siebie dźwięki, poruszając płytami tak, jak robiliśmy to we wczesnym dzieciństwie z adapterami, łamiąc igły niejednokrotnie. czasem można płytę palcem w miejscu zatrzymać-puścić-cofnąć-puścić-cofnąć- puścić. i takie właśnie ziu-ziu-ziuuu-zit to właśnie jest skreczowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tęsknię 07.07.03, 23:04 wow ale mnie uświadomiłaś, gratuluję cierpliwości i lekkiego pióra Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: tęsknię 08.07.03, 13:11 tralalumpek napisała: > wow ale mnie uświadomiłaś, gratuluję cierpliwości i lekkiego pióra nie ejst lekko, klawiatura sie zacina i myszka szwankuje :) poza tym uporczywie rpzestawiam literki. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_sodowa1 Re: tęsknię 07.07.03, 22:54 soczewica napisała: > zdarza się, czyż nei? :D > Tęsknić każdy może................... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: tęsknię 07.07.03, 22:58 woda_sodowa1 napisał: > Tęsknić każdy może................... a tęsknoty cały ocean............. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: tęsknię 07.07.03, 22:56 ja tez tesknie, ale pewnie nie zobacze go przez najblizszy rok albo wiecej:( Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: tęsknię 07.07.03, 22:58 anahella napisała: > ja tez tesknie, ale pewnie nie zobacze go przez najblizszy rok albo wiecej:( czemu tak? poszedł do wojska? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: tęsknię 07.07.03, 23:04 soczewica napisała: > czemu tak? poszedł do wojska? ;) heheheheheheh, rozbawilas mnie do lez. Faceta w wojsku to ja mialam... eeee.... tak dawno to bylo ze juz nie policze:) Wyjechal w dzikie rejony swiata i tylko raz na jakis czas mejle pisze. To nie jest moj mezcyzna, tylko gosc, ktory bardzo mi sie podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: tęsknię 08.07.03, 12:35 Ja to chyba jestem wręcz chora na tęsknotę. Różną : za osobą, za czymś, za pięknei spędzonym czasem... Wystarczy jakiś zapach, odpowiedni powiew wiatru - coś, co mi przypomina przedmiot mojej tęsknoyt. Nie jest łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: tęsknię 08.07.03, 16:29 oj, zdarza. Ale nie wiem, czy za osobą? Czy za wyobrażeniem? Czy za straconą okazją? Kiedy już złapie - to ból fizyczny nieomal! Odpowiedz Link Zgłoś