sexi_teen 09.07.03, 19:18 Bardzo chciałabym dzieweczki do was dołączyć, ale pani administrator nie chce mnie tam wpuścic. Co mam zrobić, żeby móc z Wami poplotkować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario Re: pajdoracja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 19:43 sexi_teen napisała: > Bardzo chciałabym dzieweczki do was dołączyć, ale pani administrator nie chce > mnie tam wpuścic. Co mam zrobić, żeby móc z Wami poplotkować? Wal konia! Tylko to Ci pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
sexi_teen Re: pajdoracja 09.07.03, 20:24 wylizuj sobie psioche znajduchu i tak do końca? nieeeee i tak BEZ KOŃCA! onanistka z warszawki, debilka, kretynka hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
branca28 Re: pajdoracja 09.07.03, 20:43 sexi_teen napisała: > wylizuj sobie psioche znajduchu i tak do końca? nieeeee i tak BEZ KOŃCA! > onanistka z warszawki, debilka, kretynka > hahahahaha marzenia pana henia... raczej nikt cię nie wpuści na pajdokrację - tam jest miejsce dla kulturalnych starych prukiew(takich jak ja między innemi), a nie dla prymitywnych słodkich szesnastek. tak czy inaczej pozdrawiam ciepło branca28 Odpowiedz Link Zgłoś
branca28 Re: pajdoracja 09.07.03, 20:53 sexi_teen napisała: > PRUKW debilko > buhahahaha prukiew, prukiew, mała. wiem co mówię. pozdrawiam ciepło, a oprócz tego mam dobrą radę: nie rżyj jak koń bo nieadnie wyglądasz. śmiej się cichutko i estetycznie jak na szesnastkę przystało. branca28 Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: pajdoracja 09.07.03, 21:35 To się mówi: śmiech jakby koń na blachę lał :) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: pajdoracja 10.07.03, 09:00 coś mi ten głupawy śmiech przypomina ..- co o tym myślisz branco???? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: pajdoracja 10.07.03, 10:21 Gość portalu: mario napisał(a): >> > Wal konia! > Tylko to Ci pozostało. Można też spróbować walnąć się w łeb, przed napisaniem postu do kogoś... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Donos 10.07.03, 10:25 Uprzejmie donoszę, że na pajdokracji panuje, tak jak w tym kraju (he,he) pełna demokracja i wszystkie kandydatury są konsultowane kolektywnie. Administratorka jak prezydent w tym kraju, jest od reprezentowania , a nie od podejmowania decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella To za 4 lata bede mogla kandydowac na admina? 10.07.03, 12:57 Rozlepie na Pajdokracji plakaty wyborcze, bede sie spotykac z wyboracami i wszystkim (bez wyjatku) bede obiecywac obnizenie podatkow oraz ze bede zabierac bogatym i dawac biednym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: pajdoracja 09.07.03, 23:40 sexi_teen napisała: > Bardzo chciałabym dzieweczki do was dołączyć, My sie nie lubimy laczyc. Jesli juz, to solo. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś