sanmarti 14.09.07, 09:56 Uwielbiam ten dzień tygodnia :P Jakieś plany na weekend>? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla.k Re: Dzisiaj piątek!!!! 14.09.07, 09:57 dzisiaj impreza:) a reszta weekendu zdecydowanie dla mojego synka:) Odpowiedz Link Zgłoś
edeneye Re: Dzisiaj piątek!!!! 14.09.07, 10:05 Dzisiaj w nocy lecimy tylko we dwoje na Kretę...!!! Jutro o tej porze będziemy smażyć się na plaży :D Juuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuu..! cmok, e. Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Dzisiaj piątek!!!! 14.09.07, 10:10 Czułe, sobotnie pożegnanie z mężem, który w niedzielę wyjeżdża na 2 tygodnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Dzisiaj piątek!!!! 14.09.07, 10:43 zakopię się w pościelach i będe sobie cichutko łkać. Kupię tez wino a nawet dwa i upiję sie - być moze do nieprzytomności. Moze w miedzyczasie włącze tv i obejrzę jakiś debilny i bezsensowny film. Po tym upiciu i wytrzeźwieniu będę miała kaca. Najprawdopodobniej stanie sie to w niedzielę. Będe wiec wściekła i zła i będzie mi niedobrze. W miedzyczasie sobie jeszcze trochę połkam. I taki mam plan na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
sanmarti Re: Dzisiaj piątek!!!! 14.09.07, 10:56 Rasgeea czemu takie smutne plany na weekend? może spotkaj się z kolezanką/przyjaciółka? we dwójkę lepiej się zalewa smutki:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Dzisiaj piątek!!!! 14.09.07, 10:59 moze "plany" to za dużo powiedziane. To jest pzrewidywalny scenariusz. Ja wiem jak będzie, będę miala wielkie postanowienie zeby nie dac sie smutkom, bede chciala isc i sie spotkac z kims, ale wiem, ze tak to sie skonczy tak jak opisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: rasgeea 14.09.07, 11:00 ehhhh, nie pytaj... tyle tego, me wymienic nawet nie sposób... dlaczego nieszczescia zawsze chodza parami? :( Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: rasgeea 14.09.07, 11:01 eeh, moze czasem lepiej te smutki z siebie wyrzucić, co? Odpowiedz Link Zgłoś
sanmarti Re: rasgeea 14.09.07, 11:02 też jestem takiego zdania :)nie masz jakiejśc bliskiej ci duszyczki? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: rasgeea 14.09.07, 11:04 taaa, niby taaa, ale komu? moj chłop cały tydzien pracuje od 8 do 23 az do niedzieli;/ a pzrez telefon sie nie da moja przyjacioplka ma swoje o wiele wieksze problemy -zwlaszcza jeden, wiec nei chce jej dodawac swoich moj najlepszy przyjaciel pojechal do swojej lubej az do gdańska a ja nie lubie obarczać kogoś "sobą" Odpowiedz Link Zgłoś
sanmarti Re: rasgeea 14.09.07, 11:12 Rasgeea to w takim razie proponuja kawkę :D i może jakieś ciacho na poprawę humoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: rasgeea 14.09.07, 11:13 hehe, żeby to pomogło to zjadłabym całą blachę:) a kawkę już popijam drugą, inaczej padłabym po tych niepzrespanych nocach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sanmarti Re: rasgeea 14.09.07, 11:15 też piję druga już i beż ciacha bo się odchudzam :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: rasgeea 14.09.07, 11:16 eee tam odchudzam... po co? założe sie ze szczupła jestes!! ja tam sie nigdy nie odchudzam. wiem, ze mam za duzo tu i ówdzie ale mam to gdzies, dopoki sama ze soba sie dobrze czuje to mam to gdzies :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sanmarti Re: rasgeea 14.09.07, 11:24 Wiesz jak to jest, każda kobieta chciałaby coś w sobie zmienić;) ja bym chciała miec mniejszy brzuszek hehe mam plan zeby chodzić przez caly rok na basen, bo ponoc jest najlepszy na brzuszek!:P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: rasgeea 14.09.07, 11:29 wiem, wiem:) też sie mam zamair zapisać na basenik:)) ale bardziej dlatego, ze lubie plywac niz dla tego by schudnąć. ale wiesz... tak przy okazji :D Odpowiedz Link Zgłoś
namastee Re: Dzisiaj piątek!!!! 14.09.07, 10:51 taaak :) praca caaaaaly weekend ;] Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Dzisiaj piątek!!!! 14.09.07, 11:06 tak, idę dzisiaj na drinka ze znajomymi, jutro idę na torwar bo są targi kosmetyczne ;)))potem do kinka, w niedzielę może na basen a wieczorkiem koncert w Konstancinie T.Love :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanmarti Re: Dzisiaj piątek!!!! 14.09.07, 11:11 Piekne plany, a ja jutro sie bedeę bawić na weselichu kumpla :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Dzisiaj piątek!!!! 14.09.07, 11:12 fajnie:) takie sa najlepsze:) sama niedawno bylam:) wytańcz sie i za mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Dzisiaj piątek!!!! 14.09.07, 18:31 lipa bo i tak nie odpoczne musze sie uczyc jedyne co to komputera nie wlacze i dobrze:0 Odpowiedz Link Zgłoś