limonka3 14.09.07, 13:47 nie zdałam tego pieprzo-nego egzaminu...........:((((((((((( buuuuuu a tak pieknie się piątek zaczął :(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 13:49 Ojej.. tak mi przykro :( Kiedy poprawka? Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 13:51 kontik_71 napisał: > Ojej.. tak mi przykro :( Kiedy poprawka? no właśnie nie wiem......poza tym to juz była poprawka, ale dla mnie był to pierwszy termin................ech życie.....nie chce mi się nic juz dziś ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 13:54 Jelsi tak to byloby w sumie pozytywne.. nigdy wiecej ekonomii matematycznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 13:56 kontik_71 napisał: > Jelsi tak to byloby w sumie pozytywne.. nigdy wiecej ekonomii > matematycznej :) Kontiku, ekonomie matematyczną to ja jadę zdawać dzis po pracy(z extra nastawieniem), a nie zdałam ekonometrii, bo miałam dwa do zdania.... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 13:59 Ojej.. to trzymamy kciuki za drugi egzamin.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 14:00 kontik_71 napisał: > Ojej.. to trzymamy kciuki za drugi egzamin.. :) nie będę dziekowac żeby nie zapeszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 13:57 jakbyś chciała to możemy sie dzisiaj razem napić, zwłaszcza że u mnie to będzie zdecydowanie na smutno :( Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 13:59 polla.k napisała: > jakbyś chciała to możemy sie dzisiaj razem napić, zwłaszcza że u > mnie to będzie zdecydowanie na smutno :( baaaardzo chętnie! a czemu Ty Poluś na smutno? co się stało-dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 14:04 limonka3 napisała: > a czemu Ty Poluś na smutno? co się stało-dzieje? jakbym wiedziała co się dzieje, to mogłabym cos z tym zrobić, a tak to kaplica. Rano było dobrze, a potem bach i wszystko zaczęło mnie wkurzać, jeszcze ta dzisiejsza kolacja, na ktorą nie mam absolutnie ochoty, może zorganizuje sobie jakiś worek treningowy i się wyżyję : (( Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 14:07 ja nadal chetnie z Tobą! i ten worek i to picie:) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 13:51 ojej no nie martw się, examiny od tego są żeby raz je zdawać.. a raz niee.. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hepatique Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 13:52 jest jeszcze opcja poprawki, prawda? Głowa do góry!! :)) a z czego egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 13:53 z "ukochanej" ekonometrii........... Odpowiedz Link Zgłoś
hepatique Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 13:54 o jezu, dla mnie to czarna magia. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 13:57 hepatique napisała: > o jezu, dla mnie to czarna magia. hehehe dla mnie też hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 14:19 limonka3 napisała: > hepatique napisała: > > > o jezu, dla mnie to czarna magia. > > hehehe dla mnie też hehehe no to nie rozumiem,. dlaczego się denerwujesz i dziwisz, ze nie zdałaś? uważasz, ze powinnaś zdać, nie mając bladego pojęcia o przedmiocie? Słusznie, że nie zdałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 14:36 papierowa.szklanka napisała: no to nie rozumiem,. dlaczego się denerwujesz i dziwisz, ze nie zdałaś? uważasz > , > ze powinnaś zdać, nie mając bladego pojęcia o przedmiocie? Słusznie, że nie zda > łaś. rozumiem że dziecko ma zły dzień? pisząc takie posty??? Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 15:14 moje dziecko? nie, nie mam jeszcze dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 15:34 papierowa.szklanka napisała: > moje dziecko? > nie, nie mam jeszcze dzieci. no i "dzięki bogu" że nie masz, bo jak by przyniosło dwoje to by dostało lanie, a zwrot dziecko było do Ciebie - bo tak się zachowujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 15:42 ekhmmm Nie chcę się kłócić, ale to Ty zachowujesz się jak dziecko, twierdząc, ze wszystko Ci się należy... nawet należy Ci się 3.0 z przedmiotu, o którym nie masz pojęcia? Dorosły człowiek potrafi odróżnić obowiązki od widzimisię... I tutaj nie widzę w ogóle problemu, nie zdałaś, bo nic nie umiałaś i tyle, jak niby miałaś zdać? Nie powinnaś się obrażać o to, ze ktoś Ci powie kilka słów prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Chooolera jasna! 14.09.07, 18:25 trudno tak sie zdarza nie ma sie co zalamywac nastepnym razem pojdzie lepije Odpowiedz Link Zgłoś