hal9000 Re: Mężczyźni na falach 11.07.03, 09:56 inika napisała: > menonwaves.xx.pl/ Być inseminatorem to na pewno fajna sprawa. Tylko co z alimentami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Re: Mężczyźni na falach IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 10:18 hal9000 napisał: > > Być inseminatorem to na pewno fajna sprawa. Tylko co z alimentami? :) Wyrażnie napisali, że to działalność społeczna! I ojcostwo jest również "społeczne", ponieważ popierają pogląd, że mężczyzna jest tylko "dawcą nasienia", a później "wara mu od jej brzucha". A Ty o alimentach...;-)) Pzdr. GAl Odpowiedz Link Zgłoś
anahella No wlasnie Hal:))) 11.07.03, 11:25 Ty o alimentach a tam chodzi o, cytuje: **************************************************** Inicjatywa ma polegać na niesieniu pomocy wszystkim kobietom zainteresowanym darmową, bezpieczną i świadomą inseminacją. **************************************************** W ogole sie do tej akcji nie nadajesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: No wlasnie Hal:))) 11.07.03, 11:37 anahella napisała: > Ty o alimentach a tam chodzi o, cytuje: > > **************************************************** > Inicjatywa ma polegać na niesieniu pomocy wszystkim > kobietom zainteresowanym darmową, > bezpieczną i świadomą inseminacją. > **************************************************** > > W ogole sie do tej akcji nie nadajesz;) Właśnie sobie przemyśliwałem, czy w ramach wakacji nie poświęcić się jako wolontariusz pracy społecznie pożytecznej a tu coś takiego... Czyżbym zawiódł jakąś kobietę spragnioną darmowej, bezpiecznej i świadomej inseminacji? Anahello, wyjaśnij dlaczego, bo nie zaznam spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: No wlasnie Hal:))) 11.07.03, 16:03 hal9000 napisał: > Czyżbym zawiódł jakąś kobietę spragnioną darmowej, > bezpiecznej i świadomej > inseminacji? Anahello, wyjaśnij dlaczego, bo nie zaznam > spokoju! Ja sie nie czuje zawiedziona, chocby z powodu braku jakichkolwiek oczekiwac z Twojej strony:) Ale nie rozumiesz: tamci panowie sa w SLUZBIE SPOLECZNEJ. Ich nie obowiazuja zadne alimenty, sa ponad kodeksem rodzinnym. To szczytny cel a Ty sprowadzasz tu jakies przyziemne pytania. Chodzi o bezpieczna i swiadoma inseminacje, ale swiadoma od strony kobiety. Mezczyzna ma byc tylko bezpieczny i nie zawracac sobie glowy duperelami. Chociaz musze przyznac, ze jak sie zalapiesz to zalogi, to moze przyspieszy to moja decyzje o swiadomej i bezpiecznej inseminiacji? Kto wie? ;))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: No wlasnie Hal:))) 11.07.03, 16:33 anahella napisała: > Ja sie nie czuje zawiedziona, chocby z powodu braku > jakichkolwiek oczekiwac z Twojej strony:) Ale nie > rozumiesz: tamci panowie sa w SLUZBIE SPOLECZNEJ. Ich nie > obowiazuja zadne alimenty, sa ponad kodeksem rodzinnym. To > szczytny cel a Ty sprowadzasz tu jakies przyziemne > pytania. Chodzi o bezpieczna i swiadoma inseminacje, ale > swiadoma od strony kobiety. Mezczyzna ma byc tylko > bezpieczny i nie zawracac sobie glowy duperelami. > > Chociaz musze przyznac, ze jak sie zalapiesz to zalogi, to > moze przyspieszy to moja decyzje o swiadomej i bezpiecznej > inseminiacji? Kto wie? ;))))))))))))))))))))))) Ach, kusisz mnie Anahello roztaczając wizję bezpiecznej i swiadomej inseminacji bez żadnych zobowiązań... :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: No wlasnie Hal:))) 11.07.03, 15:55 anahella napisała: > Ty o alimentach a tam chodzi o, cytuje: > > **************************************************** > Inicjatywa ma polegać na niesieniu pomocy wszystkim > kobietom zainteresowanym darmową, > bezpieczną i świadomą inseminacją. > **************************************************** > > W ogole sie do tej akcji nie nadajesz;) Hmmm... jeżeli musiałbym "nieść pomoc" każdej kobiecie która się do mnie zgłosi, to faktycznie może nie dla mnie kariera inseminatora... :)))))) No chyba, że każdy przypadek rozpatrywany byłby indywidualnie... :))))) Czy to miałaś na myśli, droga Anahello???? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: No wlasnie Hal:))) 11.07.03, 16:23 No wlasnie o to chodzi, ze to zaszczytna funkcja spoleczna i od alimentow ma sie immunitet;) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Mężczyźni na falach 11.07.03, 10:04 :)))) bardzo cenna inicjatywa. chyba sie sam zapisze bo lubie sobie poplywac od czasu do czasu:))))) inika napisała: > menonwaves.xx.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tak-nie Re: Mężczyźni na falach 11.07.03, 11:18 O kurcze! Własnie dzisiaj jadę na żagle a oni od dzisiaj pływają na Mazurach! Może ich spotkam i opowiem Wam jak było :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mężczyźni na falach 11.07.03, 11:28 tak-nie napisała: > O kurcze! Własnie dzisiaj jadę na żagle a oni od dzisiaj pływają na Mazurach! > Może ich spotkam i opowiem Wam jak było :-)))))) Sluchaj, a jak nie zajdziesz to co? Albo jak dziecko np. za 15 lat zacznie przynosic uwagi w dzienniczku a na polrocze same paly to tez nalezaloby sie zwrocic do sadu o wysokie odszkodowanie od inseminatora - w koncu nasienie mialo ukryte wady, co nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tak-nie Re: Mężczyźni na falach 11.07.03, 11:39 No może masz rację... ale moze ten informatyk przynajmniej... No to pójdę ich tylko wykorzystać. Skoro społecznie to czemu nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mężczyźni na falach 11.07.03, 15:59 tak-nie napisała: > No to pójdę ich tylko wykorzystać. Skoro społecznie to czemu nie? :-) Skoro chlopcy maja takie prospoleczne podejscie do zycia to moze i ja sie wybiore? Ale najpierw bede musiala zrobic horoskopy kazdemu z ich i ich przodkom do piatego pokolenia wlacznie. W koncu czystosc rasy zobowiazuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Mężczyźni na falach IP: 80.48.96.* 11.07.03, 12:38 Po obejrzeniu tych wszytkich inseminatorów myslę, że ten rzeźbiarz ludowy mnie ujął /z zawodu wprawdzie spawacz ale czy to ważne/:)))))) To ma być inseminacja bezpośrednia, rozumiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Mężczyźni na falach 11.07.03, 12:44 Gość portalu: Lena napisał(a): > Po obejrzeniu tych wszytkich inseminatorów myslę, że ten rzeźbiarz ludowy > mnie ujął /z zawodu wprawdzie spawacz ale czy to ważne/:)))))) No to jak, ma rację Monitorek czy nie? Bo ja się już gubię... :)))))) > To ma być inseminacja bezpośrednia, rozumiem ? Powiedziałbym, że chodzi tu o metody naturalne a nie sztuczne... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Mężczyźni na falach IP: 80.48.96.* 11.07.03, 12:59 hal9000 napisał: > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > Po obejrzeniu tych wszytkich inseminatorów myslę, że ten rzeźbiarz ludowy > > mnie ujął /z zawodu wprawdzie spawacz ale czy to ważne/:)))))) > > No to jak, ma rację Monitorek czy nie? Bo ja się już gubię... :)))))) > > > To ma być inseminacja bezpośrednia, rozumiem ? > > Powiedziałbym, że chodzi tu o metody naturalne a nie sztuczne... :)))))) Monitorek nie ma racji :)))) Z artystą można pogadać a przynajmniej mieć nadzieję na ciekawą intelktualnie rozmowę /nawet jeśli nowatorsko rzeźbi ludowo za pomocą spawania/:))))) To, powiedziałabym mię ujęło :)))) A inseminacją bezpośrednią zinteresowałam się ponieważ moja wolna i na wskroś niezależna koleżanka usłyszała gdzieś /niesprawdzone !!!/,że po 20 latach pracy będzie mogła przejśc na emeryturę i zastanawia się nad dzieckiem coby nadaremno nie siedzieć w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Mężczyźni na falach 11.07.03, 13:04 Gość portalu: Lena napisał(a): > A inseminacją bezpośrednią zinteresowałam się ponieważ moja wolna i na wskroś > niezależna koleżanka usłyszała gdzieś /niesprawdzone !!!/,że po 20 latach > pracy będzie mogła przejśc na emeryturę... Po dwudziestu latach pracy na emeryturę a przedem inseminacja... Chyba jednak odpuszczę sobie wolontariat jako inseminator... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Mężczyźni na falach IP: 80.48.96.* 11.07.03, 13:17 hal9000 napisał: > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > A inseminacją bezpośrednią zinteresowałam się ponieważ moja wolna i na wsk > roś > > niezależna koleżanka usłyszała gdzieś /niesprawdzone !!!/,że po 20 latach > > pracy będzie mogła przejśc na emeryturę... > > Po dwudziestu latach pracy na emeryturę a przedem inseminacja... > Chyba jednak odpuszczę sobie wolontariat jako inseminator... :))))))) Toż dlatego uprzedzam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: Mężczyźni na falach 11.07.03, 17:53 hal9000 napisał: > Po dwudziestu latach pracy na emeryturę a przedem inseminacja... > Chyba jednak odpuszczę sobie wolontariat jako inseminator... :))))))) Hal, nie pękaj, ona nie pójdzie przecież inseminować się tuż przed emeryturą, musi wziąć poprawkę na menopauzę :)) A takie czterdziestki to przecież jeszcze całkiem, całkiem... ---- Zwycięstwo w dyskusji należy do perkusji. St.J.Lec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Mężczyźni na falach IP: 80.48.96.* 11.07.03, 22:06 summa napisała: > hal9000 napisał: > > > Po dwudziestu latach pracy na emeryturę a przedem inseminacja... > > Chyba jednak odpuszczę sobie wolontariat jako inseminator... :))))))) > > > Hal, nie pękaj, ona nie pójdzie przecież inseminować się tuż przed emeryturą, > musi wziąć poprawkę na menopauzę :)) A takie czterdziestki to przecież jeszcze > całkiem, całkiem... > > ---- > Zwycięstwo w dyskusji należy do perkusji. > St.J.Lec Moje koleżanka ma 38 lat, wygląda na 10 mniej. Po maturze rozpoczęła pracę i studia i pracuje do dziś i do dziś się uczy różnych ciekawych rzeczy. Reorganizacja i prywatyzacja w jej firmie skutkuje tak podłymi układami, że nic tylko iść na emeryturę. A potem albo to dziecko albo w świat za chlebem. Dziecko realistki i artystą ludowym - to mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Barka zaplodnieniowa organizowana;))))) 11.07.03, 16:12 Lece do lasu po bale drewna, i sznurki. Bede wiazac zaplodnieniowa barke dla pan, chetnych ze skorzystania z uslug statku inseminacyjnego. Zainteresowane panie prosze o zapisywanie sie w tym podwatku. Barka bedzie plynela Wisla, zaczyna u zrodel, wiec wszystkie forumowiczki z dorzecza Odry sa proszone o stawienie sie w wiekszych miastach lezacych nad krolowa polskich rzek na koszt przeciwnikow statku aborcyjnego;) Od osob, ktore nie wezma udzialu w rejsie oczekujemy, ze przeplywajac przez ich miasta beda nas witac kwiatami i transparentami. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Barka zaplodnieniowa organizowana;))))) IP: 80.48.96.* 11.07.03, 22:11 Pomogę Ci, społecznie rzecz jasna. W sprawach technicznych dobrze sobie radzę, mam żeglarskie uprawnienia więc i na silnik też. Silnik marki Suzuki zorganizuję :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Barka zaplodnieniowa organizowana;))))) 12.07.03, 00:10 Wiedzialam Leno, ze moge na Ciebie liczyc:) Ale jakos frekwencja nie dopisuje, czyzby panowie ze statku inseminacyjnego mieli sie zestarzec w bezczynnosci?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Barka zaplodnieniowa organizowana;))))) IP: 80.48.96.* 12.07.03, 01:00 Obawiam się, że organizatorzy takiej barki nie znają realiów polskich. Na Zachodzie pewnie łatwiej załatwić zapłodnienie in vitro niż bezpośredniego dawcę /normalny, myślę zabezpiecza się przed wszystkim a nawet ubezpiecza/ a u nas przeciwnie. Zwykle zresztą u nas ten dawca jest brutalnie uświadomiony, że został był dawcą. Ot, inne realia :)))))) Jesli jednak znajdą się chętne ja podtrzymuję swój akces :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Barka zaplodnieniowa organizowana;))))) 12.07.03, 01:20 Gość portalu: Lena napisał(a): > Obawiam się, że organizatorzy takiej barki nie znają realiów polskich. Na > Zachodzie pewnie łatwiej załatwić zapłodnienie in vitro niż bezpośredniego > dawcę /normalny, myślę zabezpiecza się przed wszystkim a nawet ubezpiecza/ > a u nas przeciwnie. Ubezpiecza przed czym? Przed odpowiedzialnością cywilną? > Zwykle zresztą u nas ten dawca jest brutalnie > uświadomiony, że został był dawcą. Ot, inne realia :)))))) Nie bardzo rozumiem... Dawca nie wie, że jest dawcą? Lena, jesteś bardzo tajemnicza... :) > Jesli jednak znajdą się chętne ja podtrzymuję swój akces :))))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Jestem jeszcze płodna, czy mogę skorzystać????? 12.07.03, 01:39 ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: Jestem jeszcze płodna, czy mogę skorzystać??? 12.07.03, 03:59 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ?????????????????????? mamy pierwszą kandydatkę - teraz prosze o zgłaszanie się inseminatorów na ochotnika. Mamy nadzieję, że nikt niebędzie prosteśtował przy wejściu kandydatki na pokład tej tratwy czy też kładki "Meżczyzn na falach" (hmmm.... na falach - wykorzystujemy naturalne miarowe falowanie...), wręcz przeciwnie - Młodzież Wszechpolska i LPR powinny rozdawać przy zejściu z pokładu wyprawki dla niemowląt, kwiaty i zasiłki wychowawcze (przydadzą się jak znalazł za 9 mies.). Całej akcji zyczę powodzenia ;) Doroszka Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Barka zaplodnieniowa organizowana;))))) 12.07.03, 09:59 Anahello, a jakiś ramowy plan rejsu mogłabyś przybliżyć? Za tydzień wyjeżdżam i nie chciałabym prawdopodobnie tego przegapić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Barka zaplodnieniowa organizowana;))))) 12.07.03, 10:36 raszefka napisała: > Anahello, a jakiś ramowy plan rejsu mogłabyś przybliżyć? Za tydzień > wyjeżdżam i nie chciałabym prawdopodobnie tego przegapić ;))) Inseminacja, inseminacja i jeszcze raz inseminacja... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_jagna Re: Barka zaplodnieniowa organizowana;))))) 12.07.03, 13:35 hal9000 napisał: "...a do wyra wybierzesz sobie fajniutkiego samczyka bo nie oczekujesz żeby w łóżku gadał ci o fizyce kwantowej tylko żeby cię dobrze wypierdolił." czyzby samoreklama ? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Barka zaplodnieniowa organizowana;))))) 12.07.03, 16:19 _jagna napisała: > "...a do wyra wybierzesz sobie fajniutkiego samczyka > bo nie oczekujesz żeby w łóżku gadał ci o fizyce > kwantowej tylko żeby cię dobrze wypierdolił." > > czyzby samoreklama ? Nie widziałaś tego: (c) Moniorek1 ? To jest cytat... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white jassssneee... ;)))))))))))) 12.07.03, 16:22 to jest cytat dobrze dobrany,w celach reklamowych! ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_jagna Re: Barka zaplodnieniowa organizowana;))))) 12.07.03, 20:41 hal9000 napisał: > _jagna napisała: > > > "...a do wyra wybierzesz sobie fajniutkiego samczyka > > bo nie oczekujesz żeby w łóżku gadał ci o fizyce > > kwantowej tylko żeby cię dobrze wypierdolił." > > > > czyzby samoreklama ? > > Nie widziałaś tego: (c) Moniorek1 ? > > To jest cytat... :))))) a dlaczego mi to tlumaczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Barka zaplodnieniowa organizowana;))))) 12.07.03, 19:10 raszefka napisała: > Anahello, a jakiś ramowy plan rejsu mogłabyś przybliżyć? Za tydzień wyjeżdżam i > > nie chciałabym prawdopodobnie tego przegapić ;))) W tydzieN przeplyniemy cala Wisle - zdazysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Barka zaplodnieniowa organizowana;))))) 14.07.03, 14:55 anahella napisała: > > > W tydzieN przeplyniemy cala Wisle - zdazysz:) > I to chyba wpław :)) inseminatorzy jeszcze nie mają środka transportu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Eeee tam... 12.07.03, 13:53 ...ale kobiety chca miec LADNE dziecko,a zaden inseminator ladny mi sie nie wydaje... ;))) jak zatrudnia inteligentnych,zdrowych modeli,to moze wiecej chetnych bedzie?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Eeee tam... 12.07.03, 19:07 snow.white napisała: > ...ale kobiety chca miec LADNE dziecko,a zaden inseminator ladny mi sie nie > wydaje... ;))) jak zatrudnia inteligentnych,zdrowych modeli, No właśnie, to "Wiara czyni cuda i bez viagry się uda" jakby nieco niepokojące... znaczy bez wiary się nie uda? :-P Odpowiedz Link Zgłoś