koaa 11.07.03, 10:41 A jak spojrzę na Nią moimi prawdziwymi oczami To co wtedy? Czy wszystko zgaśnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: Ranek 11.07.03, 10:46 Może nie zgaśnie tylko nabierze innych kolorów? Oby nie szarości:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek To spogladaj tymi "nieprawdziwymi" oczami 11.07.03, 13:24 w rozowych okularach. ;)) koaa napisał: > A jak spojrzę na Nią moimi prawdziwymi oczami Odpowiedz Link Zgłoś
mha1 Re: Ranek 11.07.03, 13:44 Jak zgaśnie, to zaraz rozbłyśnie z drugiej strony :) Tylko trzeba mieć otwarte oczy PS to jakaś poważna sprawa... głowa do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Ranek 11.07.03, 23:14 < PS to jakaś poważna sprawa... głowa do góry :) Ja nigdy nie opuszczam głowy:))))))))))))) I walczę do końca :)))))) <Jak zgaśnie, to zaraz rozbłyśnie z drugiej strony :) Tylko trzeba mieć otwarte oczy Pięknie to napisałaś :)))))))) Pzdrw:) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white ta zalezy... ;))) 11.07.03, 13:51 czy zazwyczaj widzisz Ja w makijazu,czy bez!!! ;))))))))))))))))) hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: Ranek 11.07.03, 23:20 Skad takie pytanie, skoro w innym watku tak ladnie mowisz o wnetrzu???? Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Ranek 12.07.03, 00:04 <Skad takie pytanie, skoro w innym watku tak ladnie mowisz o wnetrzu???? A tutaj niby o czym mówię ???? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Ranek 11.07.03, 23:27 Ranek..otworze oczy i wyjrze i spojrze i poslucham.Piekne slonce zaslepi mi oczy ,nie bede widziala wszystkiego.Wyjde ,wezme gleboki oddech zapachnie lasem i piekna ziemia.Bedzie cudnie...Juz zaraz ,za pare godzin.A teraz las szumi... Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Ranek 12.07.03, 00:04 A może z rana kiedy rosa zaperli się na trawie weźmiesz wiklinowy kosz i wyruszysz na grzyby :Kurki, zajączki, podgrzybki już się pojawiły.:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: Ranek IP: *.tvgawex.pl 12.07.03, 02:29 Ten ranek swietlisty i perlisty byl.Wieczorem przegralo moje "byc" z mojego dziecka "bawic sie na czyjs rachunek"!!!!Wiem ,ze te noc przesiedze sam przemyslujac gdzie zrobilismy blad w jego wychowaniu?...tak nie mam sily skladac mysli iklepac w klawisze. Boje sie sobotnich konsekwencji...Dbajcie o swoje pociechy lepiej nz ja pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ola2002 Re: Ranek 13.07.03, 08:38 zawsze z czasem zmienia się nasze spojrzenie , to nieuniknione..., zaufaj sobie ..:) Odpowiedz Link Zgłoś