Gość: Abigail IP: *.visp.energis.pl 11.07.03, 18:17 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczęściara Re: Czy ktoś wierzy w miłość od pierwszego wejrze IP: *.rw.lublin.pl / 192.168.2.* 11.07.03, 18:37 Ktoś na pewno wierzy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Czy ktoś wierzy w miłość od pierwszego wejrze 11.07.03, 18:43 Miłość od pierwszego wejrzenia - usprawiedliwianie się mężczyzn z tego, że ciągle się im śpieszy. /Elke Sommer/ ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 ja wierze... 11.07.03, 20:22 Bo mnie dopadla :-)) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ja wierze... 11.07.03, 21:16 dorotka1970 napisała: > Bo mnie dopadla :-)) > > -------- > Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat powodzenia, Dorotko :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: ja wierze... 11.07.03, 21:17 Na szczescie nie tylko mnie dopadla :-)) Dziekuje :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: ja wierze... 11.07.03, 21:45 dorotka1970 napisała: > Na szczescie nie tylko mnie dopadla :-)) > Dziekuje :-) jego też ?? to Wam się wiedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ja wierze... 11.07.03, 23:26 dorotka1970 napisała: > Na szczescie nie tylko mnie dopadla :-)) > Dziekuje :-) > > -------- > Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat oj tak tak... mieliscie duze szczescie, ze sie spotkaliscie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Czy ktoś wierzy w miłość od pierwszego wejrze 11.07.03, 21:27 ja wierze!! (za kazdym razem) Odpowiedz Link Zgłoś
anulenka Re: Czy ktoś wierzy w miłość od pierwszego wejrze 11.07.03, 22:22 JA! i nawet mi sie zdarzyla :) zobaczylam chlopaka i wiedzialam ze bedzie moj :) staralam sie o niego i jestesmy juz razem dluuuugi czas, czuje ze to prawdziwa milosc :) zycze kazdemu takiej :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol-am Re: Czy ktoś wierzy w miłość od pierwszego wejrze IP: 207.76.204.* 11.07.03, 22:46 Za 3 dni bedzie 30 lat jak ja pierwszy raz zobaczylem i odtad jestesmy razem Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa zaczynamy odliczać 11.07.03, 22:57 Gość portalu: Pol-am napisał(a): > Za 3 dni bedzie 30 lat jak ja pierwszy raz zobaczylem i odtad jestesmy razem szczęśliwe chwile ? 30 lat ho, ho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: zaczynamy odliczać IP: 80.48.96.* 11.07.03, 23:42 Mam nadzieję, że nie będzie jak z tym dzidkiem który z babcią obchodzi 50 rocznicę ślubu. Byli ze sobą 50 lat z 5-cioletnią przerwą na pobyt dziadka w radzieckim gułagu w czasie wojny. Zapytany o najlepsze lata małżeństwa [po długim zastanowieniu odpowiedział ... to te w gułagu :))))) Oczywiście, wierzę w fascynację od pierwszego wejrzenia, w chemię która powoduje, że dwoje ludzi choćby nie wiem co się wokól nich działo i tak będą ze sobą. Taka fascynacja może być wielką miłością ale niestety nie musi, zależy to od obojga zafascynowanych. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: zaczynamy odliczać 11.07.03, 23:43 Rozmawiałem z Nią przez kilka tygodni na forum GW. Spotkałem ją pewnego wrześniowego dnia. Po kilku godzinach rozmawiania wiedziałem, że to jest TO. Nie myliłem się. Ale happy end nie przyszedł i długo się z tego podnosiłem.... Też kiedys myślałem, że nie ma czegoś takiego jak miłośćod pierwszego wejrzenia. Myliłem się. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: zaczynamy odliczać 11.07.03, 23:53 ja_nek napisał: > Rozmawiałem z Nią przez kilka tygodni na forum GW. Spotkałem ją pewnego > wrześniowego dnia. Po kilku godzinach rozmawiania wiedziałem, że to jest TO. > Nie myliłem się. ;) > Ale happy end nie przyszedł i długo się z tego podnosiłem.... :( > Też kiedys myślałem, że nie ma czegoś takiego jak miłośćod pierwszego > wejrzenia. Myliłem się. a jednak :) ? czy w Twoim poście coś nie pasuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Do Aankaa 13.07.03, 01:25 aankaa napisała: > > Też kiedys myślałem, że nie ma czegoś takiego jak miłośćod pierwszego > > wejrzenia. Myliłem się. > > a jednak :) ? > > czy w Twoim poście coś nie pasuje ? Opisałem coś, co stało się w moim życiu dwa lata temu. I co się zakończyło. Nie bardzo rozumiem ostatnie pytanie Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś