polla.k 30.09.07, 20:19 Witam wszystkich. Odmedowuję się po urlopie :) Było gorąco i cudownie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: I'm back! :) 30.09.07, 20:43 welcome:-), a teraz opowiadaj gdzie to bywalas kolezanko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: I'm back! :) 30.09.07, 20:50 gorąca, choć nie aż tak jak myślałam Tunezja :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: I'm back! :) 30.09.07, 20:51 ale Ci fajnie :-), hmm to pewnie jestes czekoladka, co? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: I'm back! :) 30.09.07, 20:53 fajnie to mi było, a teraz czas zmierzyć się z szarą rzeczywistością :( Owszem, troszkę się opaliłam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: I'm back! :) 30.09.07, 20:58 polla.k napisała: > fajnie to mi było, a teraz czas zmierzyć się z szarą rzeczywistością :( no nie taka ona szara, wczoraj i dzis byla piekan pogoda- przynajmniej na poludniu Polski :-) > Owszem, troszkę się opaliłam ;P aha juz ja widze te troszke :-P Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: I'm back! :) 30.09.07, 21:01 iberia.pl napisała: > > no nie taka ona szara, wczoraj i dzis byla piekan pogoda- > przynajmniej na poludniu Polski :-) żeby to tylko o pogodę chodziło :(, ale nic to, jakieś 2 dni i bedę się czuła jakbym nigdzie nie wyjeżdzała hihi > > > Owszem, troszkę się opaliłam ;P > aha juz ja widze te troszke :-P > Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: I'm back! :) 01.10.07, 08:41 eeej wiitaj!! no w koncu jestes!!:p koniec byczenia:D Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: I'm back! :) 01.10.07, 08:47 Hejka! W Kartaginie była? W Bardo była? W Sidi bou Said była? Medinę zwiedziła? Zakupy na suku porobiła? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: I'm back! :) 01.10.07, 08:55 Soł, najs tu si ju :) Ajm glad tu invit Ju hjer :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: I'm back! :) 01.10.07, 09:20 Witam szanowna Kolezanke :) Poprosimy o galerie zdjec wakacyjnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: I'm back! :) 01.10.07, 09:30 ja myślę, ze kolezanka jeszcze wciąż sie odnajduje wśród rzeczywistości :D byleby zamiast tramwaja nie szukala wielbłąda :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: I'm back! :) 03.10.07, 12:37 no, domowy internet znów działa, więc odmeldowuje się już na stałe hihi Na szczęscie wielbłądów nie szukam, nie latam po chacie w galabiji (czy jak to się tam pisze),odzwyczajam organizm od przewlekłego alkoholizowania się...i wspominam delfiny na otwartym morzu :) P.S. Pierwsze co poprosiłam w restauracji po powrocie..to był żurek z kiełbasą :D Odpowiedz Link Zgłoś